- 1 Aralık 2021
- 12.028
- 40.352
- 34
Afiyet olsunYa bizde yicez valla bekliyoruz sogumasını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsunYa bizde yicez valla bekliyoruz sogumasını
Onu yarışma için yapmadım ki Sosyal de öyle sandı. İnstagram da paylaşmıştım geçenlerdeYapmış da bizsiz yemiş
Çok teşekkür ederimAfiyet olsun
Rica ederimTesekkur ederim
Evet yazmıştı gördümOnu yarışma için yapmadım ki Sosyal de öyle sandı. İnstagram da paylaşmıştım geçenlerde
Ama çok üstüne gelince öyle sandım,muhteşem olmuş instagörlsen senden ötürüOnu yarışma için yapmadım ki Sosyal de öyle sandı. İnstagram da paylaşmıştım geçenlerde
Teşekkür ederim cağğnımAma çok üstüne gelince öyle sandım,muhteşem olmuş instagörlsen senden ötürü
Ates emojisi çıkan butonumTeşekkür ederim cağğnım
24 saat gecikmeli PTT Kargo gibisinGeldim
Gidiyom demek için kapıdan uğradım uzun sohbete gelmeye niyetim vardı ama işler bitmedi, ben bittim. yatıcam. Başka zamana kısmetse24 saat gecikmeli PTT Kargo gibisin
Yine beklerizGidiyom demek için kapıdan uğradım uzun sohbete gelmeye niyetim vardı ama işler bitmedi, ben bittim. yatıcam. Başka zamana kısmetse
Sağlıkla gelsin inşallah canım benimHayırlı akşamlar canlar Bizim bugün görüş günümüzdü doğum tarihimiz belli oldu 22 şubat sezeryan olacak Allah nasip kısmet ederse benim tombik oğlum haftasından baya ilerde çünkü hala makat geliş olduğu içinde kesinleşti du eder dua beklerim canlar
Allah razı olsun ablacım amin inşallahSağlıkla gelsin inşallah canım benim
HoşgrldinGeldim
Sağlıkla kucağına al inşallahHayırlı akşamlar canlar Bizim bugün görüş günümüzdü doğum tarihimiz belli oldu 22 şubat sezeryan olacak Allah nasip kısmet ederse benim tombik oğlum haftasından baya ilerde çünkü hala makat geliş olduğu içinde kesinleşti du eder dua beklerim canlar
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahSağlıkla kucağına al inşallah
Şu kadarcık beklemen lazımBana sütlaç yazmazsanız olay çıkar