- 28 Haziran 2011
- 59.372
- 149.809
Kuzum ders çalışacağım için çok girmemeye çalışıyorumSen nirdesinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum ders çalışacağım için çok girmemeye çalışıyorumSen nirdesinn
Allah zihin açıklığı versinKuzum ders çalışacağım için çok girmemeye çalışıyorum
Allah razı olsun canımın içi, ins verir çok ihtiyacım varAllah zihin açıklığı versin
Verir hayırlısıyla ne zaman sınavAllah razı olsun canımın içi, ins verir çok ihtiyacım var
14 temmuzVerir hayırlısıyla ne zaman sınav
Düzenliyorum tabiEkleme sırası ile görünüyor ilk başlarda sagolsun onaylayan modarator düzenliyor du
Sorun değil canımÖyle yaptım ablacım ugrastırmıs olcam ama olmadı
Daha da yemek yapmıyoruz bu kadar kolaylık sunulurkenDüzenliyorum tabi
Birde kendimiz yiyoruz Daha ne olsunDaha da yemek yapmıyoruz bu kadar kolaylık sunulurken
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin bu sene o sene olsun14 temmuz
Sag ol ablacımSorun değil canım
Ben hep Düzenliyorum. Bir fazla olsun
Amiiiinnnnnnnnnnnn kuzuummmmm,Allah razı olsun, insallah ya rabbim allahım sen büyüksünRabbim hakkında hayırlısını nasip etsin bu sene o sene olsun
Tarif aldın mı peki yoksa derslere mi yogunlasacaksınAmiiiinnnnnnnnnnnn kuzuummmmm,Allah razı olsun, insallah ya rabbim allahım sen büyüksün
İnşallah canım bu sene olacak hayırlısı ileAmiiiinnnnnnnnnnnn kuzuummmmm,Allah razı olsun, insallah ya rabbim allahım sen büyüksün
Sosyalim güzel kalplim Amin inşallah çok teşekkür ederim güzel dileklerin için aynılarını senin için diliyorum canı gönüldenCanım evvosum balım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, güzel günler goresiniz birlikte inş hayırla gelsin minnakim
Yok kuzum tarif almadım, kafamı meşgul etmeme kararı aldık nevoslaTarif aldın mı peki yoksa derslere mi yogunlasacaksın
İnş kuzum benim, Allah razı olsunİnşallah canım bu sene olacak hayırlısı ile
İyi yapmışsınYok kuzum tarif almadım, kafamı meşgul etmeme kararı aldık nevosla
İyi yapmıssın kolaylık diliyorumYok kuzum tarif almadım, kafamı meşgul etmeme kararı aldık nevosla