- 1 Aralık 2021
- 12.088
- 40.612
- 34
Afiyet olsunYa bizde yicez valla bekliyoruz sogumasını
Onu yarışma için yapmadım kiYapmış da bizsiz yemiş
Çok teşekkür ederimAfiyet olsun
Evet yazmıştı gördümOnu yarışma için yapmadım kiSosyal de öyle sandı. İnstagram da paylaşmıştım geçenlerde
Ama çok üstüne gelince öyle sandım,muhteşem olmuşOnu yarışma için yapmadım kiSosyal de öyle sandı. İnstagram da paylaşmıştım geçenlerde
Teşekkür ederim cağğnımAma çok üstüne gelince öyle sandım,muhteşem olmuşinstagörlsen senden ötürü
Gidiyom demek için kapıdan uğradım24 saat gecikmeliPTT Kargo gibisin
Yine beklerizGidiyom demek için kapıdan uğradımuzun sohbete gelmeye niyetim vardı ama işler bitmedi, ben bittim. yatıcam. Başka zamana kısmetse
Sağlıkla gelsin inşallah canım benimHayırlı akşamlar canlarBizim bugün görüş günümüzdü doğum tarihimiz belli oldu 22 şubat sezeryan olacak Allah nasip kısmet ederse benim tombik oğlum haftasından baya ilerde çünkü hala makat geliş olduğu içinde kesinleşti du eder dua beklerim canlar
Allah razı olsun ablacım amin inşallahSağlıkla gelsin inşallah canım benim
HoşgrldinGeldim
Sağlıkla kucağına al inşallahHayırlı akşamlar canlarBizim bugün görüş günümüzdü doğum tarihimiz belli oldu 22 şubat sezeryan olacak Allah nasip kısmet ederse benim tombik oğlum haftasından baya ilerde çünkü hala makat geliş olduğu içinde kesinleşti du eder dua beklerim canlar
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahSağlıkla kucağına al inşallah
Bana sütlaç yazmazsanız olay çıkar