- 24 Eylül 2018
- 97.168
- 292.434
Evet lütfen, uzaklara gitmeyeyim ,hem varak falan alisamamZaten Bursa’dan bulurum ya. Napacak Antep’i
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet lütfen, uzaklara gitmeyeyim ,hem varak falan alisamamZaten Bursa’dan bulurum ya. Napacak Antep’i
Kurardın sen de varaklı bir sevgililer günü masasıEvet lütfen, uzaklara gitmeyeyim ,hem varak falan alisamam
Bugün bir deniyim sonra sıkıntı olup biyerlerim zortlamasinÜstün açık uyu
Vraaak bu işleri derdim ben ancaKurardın sen de varaklı bir sevgililer günü masası
Gadın gibi gadın.Yanımda olsa yeter. İmkanı olsa zaten alır.
Gerçekten zor bir süreç ayrı olmak birlikte olacağınız günlere az kaldı inşallahYanımda olsa yeter. İmkanı olsa zaten alır.
İnşallah. Son dört ay.Gerçekten zor bir süreç ayrı olmak birlikte olacağınız günlere az kaldı inşallah
TV de gördüğüm kadarıyla bursa daki gelinler de o konuda ilk sıralardaEvet lütfen, uzaklara gitmeyeyim ,hem varak falan alisamam
Sen bakma o Nevra’ya.TV de gördüğüm kadarıyla bursa daki gelinler de o konuda ilk sıralarda
Onlar Kamberler civarı, gerçeği yansitmiyorTV de gördüğüm kadarıyla bursa daki gelinler de o konuda ilk sıralarda
Hadi bizim yok da almadi ,ayıp etmiş,1 Cartiér almalıydıŞimdi sıkı durun benimkinin ne aldığını açıklıyorum:
Hiçbir şey.
Yarabbi şükürOnlar Kamberler civarı, gerçeği yansitmiyor
Genel olarak görgülü insanlar var Bursa'da,ama çok karışık olduğu için arada yanlış reklam yapanlar oluyor maalesefYarabbi şükür
Her yer de öyle karakter de kişiler varGenel olarak görgülü insanlar var Bursa'da,ama çok karışık olduğu için arada yanlış reklam yapanlar oluyor maalesef
Sonra telafi ederŞimdi sıkı durun benimkinin ne aldığını açıklıyorum:
Hiçbir şey.
Tabii :)Her yer de öyle karakter de kişiler var
İkimiz için de hiçbir anlam ifade etmiyor 14 Şubat. Ben de aynıyım. Hiçbir eksiklik de hissetmiyorum bunun için.Hadi bizim yok da almadi ,ayıp etmiş,1 Cartiér almalıydı
Biraz düşüneyim elimizde ne var ne yokListe oluştur, istişare yapalım Margaret Hale Ya da tek adayla giriş, gelişme, sonuç yapalım