- 24 Eylül 2018
- 97.121
- 292.348
Geçen kuş girmiş benim mutfağa, aklım uçtu,ilk defa başıma geldiYağmur yine iyi Bizde çekirge, yarasa, serçe girdiği de oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen kuş girmiş benim mutfağa, aklım uçtu,ilk defa başıma geldiYağmur yine iyi Bizde çekirge, yarasa, serçe girdiği de oldu
Nasıl çıkardın aşkomGeçen kuş girmiş benim mutfağa, aklım uçtu,ilk defa başıma geldi
Tebligatı açmaya gitmistir aşkomGitti galiba aşkom
Yaza gelirTebligatı açmaya gitmistir aşkom
Benimde kediGeçen kuş girmiş benim mutfağa, aklım uçtu,ilk defa başıma geldi
Valla ben odayı terk ediyorum büyük oğlumla biz kaçıyoruz. Küçük olan hiç korkmuyor. Eline alsa alacak. Eşimle ikisi çıkarıyorlarGeçen kuş girmiş benim mutfağa, aklım uçtu,ilk defa başıma geldi
BurdayımmmmmmmmmmYaza gelir
Cam açık,bak burdan çık dedim,hayvan uzun uzun yüzüme baktı sonra çıktı Allahtan ,korkar kendine zarar verir diye korktum aşkom,neyse ki sağsalim gittiNasıl çıkardın aşkom
GöremedimBurdayımmmmmmmmmm
Bi tatlı yaparsa belkiGöremedim
Ben evde tek Seyit Onbaşı oldum iyiceValla ben odayı terk ediyorum büyük oğlumla biz kaçıyoruz. Küçük olan hiç korkmuyor. Eline alsa alacak. Eşimle ikisi çıkarıyorlar
Çok şükür aşkomCam açık,bak burdan çık dedim,hayvan uzun uzun yüzüme baktı sonra çıktı Allahtan ,korkar kendine zarar verir diye korktum aşkom,neyse ki sağsalim gitti
Yok ya iyice bıraktıBi tatlı yaparsa belki
Benim fare yakalamışlığım var bakmayın kaçtığımaBen evde tek Seyit Onbaşı oldum iyice
Evet ,yanlış adrese gelmiş aşkom ama poncik bir kalbe denk geldi,şanslıÇok şükür aşkom
Akıllı hayvanmış
Anlaşma şartı bu kendisi bilirYok ya iyice bıraktı
MaşallahBenim fare yakalamışlığım var bakmayın kaçtığıma
Yok artikBenim fare yakalamışlığım var bakmayın kaçtığıma
Maşallah aşkomEvet ,yanlış adrese gelmiş aşkom ama poncik bir kalbe denk geldi,şanslı