SAOL CANIM SENİNDE RAMAZANIN MÜBAREK DUALARIN KABUL OLSUN.:Saruboceq:
10. günüm halen 1. kademedeyim. Acaba 2. kademeyi görmeden 3. kademeye mi geçeceğim? Bu bir merak konusu. İki gündür sahur olayından denge ve test olayları karıştı. Sağlıklı olmadı yani. Yarısı normal oldu testleri son ikisi sabah ilk idrar olmaktan çıktı. Acaba o yüzden mi 2. kademe anlanamadı. Direkt 3. kademe olabilirim yani bu ay ben. Sizlerde durum nasıl. Google , silgi? Umutlu99 ; sen beklemedesin canım. İnşallah bu beklemenin sonu güzel biter. Şeniz :Saruboceq:
peki daha önce ikinci çizgiyi adetin kaçıncı günü görüyordun canım :uhm:
birde kesinlikle sahurla alakalı senin sabah idrarında 2.çizgiyi görememene sebep..
sen İzmirdesin saat 5 civarlarında sahur yapmanız gerekiyor 2 saat sonra yani sabah 7 de test yapsan sağlıklı sonuç vermez..çünkü en az 4 saat su içmemek gerekiyor idrarın daha konsantre olması için..lh yi de tespit edemeyebilir o yüzden iki seçeneğin var canım
1) sahuru erken yapacaksın
2) testi işyerine götürüp yapacaksın imkanın varsa.
ama bence sahuru erken yap derim en azından 5 gün kadar ondan sonra biliyorsun ovulasyondan sonra test yapmıyorsun yumurtlamadan sonra kafana göre takılırsın:CüvCüv:
ben evet beklemedeyim canım 23.günüm bugünsüprizzzzz
canım eğer 10.gün ovulasyonu görüyorsan çok geç kalmış değilsinki bugün tespit edemediyse yarın kesin edecektir
bence sen yarın 2.kademeyi görürsün bak demedi demea.s
hemen bu ay kaçırdım falan diye canını sıkma belki de bu ay 1 gün daha geç yumurtlayacaksın ne belliyerimseniben
ya canım 2.kademeyi yazacakken ovulasyon yazmışım :çok üzgünüm:insan ağzından yanlışlıkla kaçırır ama yanlışlıkla yazarmı kaydirigubbakcemile3bu da orucun etkisi herhalde benimki uzun sürüyor demekkimirmirmirmirCanım ovulasyonu 14. günde görüyordum ben. Onu kaçırmam sanırım. 2. kademeyi kaçırmış olabilirim sadece. O da sağlık olsun. Her işte bir hayır vardır. kaydirigubbakcemile
5
ya canım 2.kademeyi yazacakken ovulasyon yazmışım :çok üzgünüm:insan ağzından yanlışlıkla kaçırır ama yanlışlıkla yazarmı kaydirigubbakcemile3bu da orucun etkisi herhalde benimki uzun sürüyor demekkimirmirmirmir
hayirli ramazanlar..
benim de 11. gunum ve hala 1, kadamedeyim. bu arada cok ilginc isim 9. gunden itibaren yukselmeye basladi ve son 3 gundur yuksek.( bu ay isi takibi de yapmaya baslamistim ). ama monitor hala birsey gostermedi. bende en son gece 4:30 gibi sahuru bitiriyorum ve 9'da test yapiyorum. herhalde bir fark olmaz degil mi arkadaslar? ben bu testi sabah 10 gibide yapabilir miyim? 3 saat opsiyonu varmis ya..
canım yaa çok sevindim kaydirigubbakcemile5 yanlışlıklada olsa doğruyu söylemişim.
sen yazana kadarda farketmemiştim demek ALLAH söyletmiş.
çörekotu bal karışımın etkili oldu herhal.:sm_cool:
haydi size iyi çalışmalar bugün c vitamini içeren gıdalar almayı unutmacokacimcoook
artık senden güzel haberlerini bekliyoruz canımm:1hug:
canım bende bugün yarın olurum herhalde arada bir sancı geliyor
hadi kızlar ha gayret bu belenay sizinle gurur duyuyor takipteyim ona göre hımmm
hayirli ramazanlar..
benim de 11. gunum ve hala 1, kadamedeyim. bu arada cok ilginc isim 9. gunden itibaren yukselmeye basladi ve son 3 gundur yuksek.( bu ay isi takibi de yapmaya baslamistim ). ama monitor hala birsey gostermedi. bende en son gece 4:30 gibi sahuru bitiriyorum ve 9'da test yapiyorum. herhalde bir fark olmaz degil mi arkadaslar? ben bu testi sabah 10 gibide yapabilir miyim? 3 saat opsiyonu varmis ya..
kıyamam:teselli: kız ama tabi takip etcem kızım teyze olcaz herhalde allah allahhihoyyytallahım hayırlı olanı nasip etsin canım aletli yada aletsiz:roflol:
NEVROSKY,SİLGİ,GEOGLE,UMUTLU99 kız bu kadarmıydınız yoksa unuttuğum varmı varsa özür dilerim ama inanın gönülden diliyorum hamiş kalmanızı allahım hiç kimseye aratmasın ama hayırlısıyla tabiia.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?