kızlar ikna oldumm.. benim bu gün adetin. 6.günü. aletin eczanelerde satılan ovulasyon testleri gibi bişey sanırım.ama daha profosyeneli olmalı.fiyatı 170 dolar old. göre...
bu aletin süper olduğuna bende inanıyorum doktora gidiyorsun bir problem yok diyor ama yumurta takibi için ilaç veriyor çatlatma iğnesi sık sık kontrole gitmek daha sonra olmadı aşılama hadiii oda olmadı tüp bebek oda olmadı eee sebeb yok olmaması için o zaman niye bir sürü zaman kaybı stres mali yöndende çöküyorsun bu alet akıl işi arkadaşım hee aldınmı dersen almadım ama almayı düşünüyorum allahım hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
kizlar merhaba..
ben bu monitore cok umut bagladim, Allah hepimizin yuzunu guldurur insallah..clearblue iyi bir marka, psikolojimizde iyi olsa bu is olur sanirim..
nevrosky birsey sorucam:
ben bugun regl oldum ama benim ilk gun bir iki damla gelir, 2. gun siddetlenir genelde. ama ben yinede bugunu 1. gun olarak ayarladim monitore. bu dogru mu? ayrica sabah 9'da actim monitoru, m1 yaptim ve yaklasik 1 dakika sonra kendi kendine kapandi monitor. sonra tekrar actim, biraz durdu yine kapandi. bu boyle mi calisiyor? acaba bozuk mudur? sanada cok soru soruyorum ama....bikacaksin galiba :)
bu arada yarin adetimin 2. gunu olucak ama 1 gostericek diyorsun. kullanma klavuzunda gunun degistirilebileceginden bahsediyor.m2 olana kadar basili tutarsan 2. gun olarak algiliyormus. biliyorsundur ama ben yinede soyliyim dedim :))
umutlu sen neden aleti degistirdin???
bu arada yarin adetimin 2. gunu olucak ama 1 gostericek diyorsun. kullanma klavuzunda gunun degistirilebileceginden bahsediyor.m2 olana kadar basili tutarsan 2. gun olarak algiliyormus. biliyorsundur ama ben yinede soyliyim dedim :))
umutlu sen neden aleti degistirdin???
BENİM CİHAZIMDA GALİBA SORUN VARDI CANIM 3 AY BENİ TANIYAMADI HAFIZASINI SIFIRLAYIN DEDİM GÖNDERDİM SIFIRLANDI SONRAKİ AY YİNE LH Yİ TESPİT EDEMEYİNCE BEN BU CİHAZI İSTEMİYORUM DEDİM YENİSİ İLE DEĞİŞTİRDİLER SAĞOLSUNLAR YENİ CİHAZIMDA İLK AYDA GÖRDÜ LH Yİ ŞU AN YENİ CİHAZIMLA İKİNCİ AYIMDAYIM VE İKİ AYDIR EN YÜKSEK SEVİYEYİ GÖREBİLİYORUM:naz
degistirme yaptilarsa cok guzel..aslinda bugun bende bunu dusundum, yani test nasil olcuyor diye. lazer tarzi bir isik mi okuyor takilan test cubugunu, ilginc..
bu arada baska neler yapiyorsunuz? adacayi falan iciyor musunuz? ben bu ay ona da basliyim diyorum ama kist de var ve zararli mi olur diye dusunuyorum..
kızlar takipteyim ona göre neler yapıyorsunuz kaçıncı kademedesiniz bakıyorum bide hamişim dediğinizi okuyacağım inşallah doğruuuuuuuu gidip aleti alıcam amma çıkarcıyım heeeeeee:)))hemen almıyorumda sizi bekliyorum ama ne yapalım yanlız alet nasıl çalışır ne yapar daha almadan bilgi sahibi oldum işim kolay olacak hadi kızlar ha gayret az kaldı bebişlerinizi kucaklamya
insallah sonuc alirizda yazariz hepimiz 'hamileyim' diye...belenay ama bence biran once sende alda aramiza katil, boyle uzaktan uzaktan olmuyor.. :)
nevrosky afiyet olsun :) ben sadece adacayi iciyim diyorum..
bu arada benim daha m3, ilk test icin sabirsizlaniyorum :)
ben önce teyze olayım sonra anne olurum:jeyyar:alcam alcamda azcık kilo vereyim diyorum vbelki kendiliğinden gelir ma bu gidişle benide alacaksınız aranıza hem ikinci üçüncü dördüncü çocuk içinde lazım olacak bu alet dimi ya kaydirigubbakcemile3insallah sonuc alirizda yazariz hepimiz 'hamileyim' diye...belenay ama bence biran once sende alda aramiza katil, boyle uzaktan uzaktan olmuyor.. :)
nevrosky afiyet olsun :) ben sadece adacayi iciyim diyorum..
bu arada benim daha m3, ilk test icin sabirsizlaniyorum :)
ben önce teyze olayım sonra anne olurum:jeyyar:alcam alcamda azcık kilo vereyim diyorum vbelki kendiliğinden gelir ma bu gidişle benide alacaksınız aranıza hem ikinci üçüncü dördüncü çocuk içinde lazım olacak bu alet dimi ya kaydirigubbakcemile3
aaa çıkacak tabi allahın izniyle o kadar çalışıyorsunuz allah mükafatını vercek canım benim kız sen hamiş kalırsan bayram olacak benim içinde allahım hepimizin yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?