• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

merhaba,
aslinda biraz moral bozukluguyla basladim, yani okumadi testi. soyle ki; ben taktim ama ekran kapandi ki test cubugu isareti yanip sonmeliydi. neyse bu arada aradim musteri hizmetlerini en az 10-15 kez tak cikar yaptim ve nihayet okudu testi. sanirim tam yerlestiremedim. bilmiyorum sizde bu sorun oldu mu?insallah bundan sonrakilerde sorun olmaz. evet su an low fertility, en az seviyede.

Canım bende hiç olmadı bu şekilde. Takamadın sanırım. İnşallah sonrakilerde sorun yaşamazsın. a.s.

SELAM KIZLAR MAŞALLAH ÇOĞALMIŞIZ:teytey:
ARTIK DAHA HEYECANLI OLACAK BU ALETİ KULLANMAK :dance:
YENİ GELEN ARKADAŞLAR HAYIRLI OLSUN CİHAZINIZ UĞUR GETİRSİN:Saruboceq:
YENİ ARKADAŞLAR BİLGİNİZ OLSUN;
--BEN BUGÜN 19.GÜNDEYİM CIHAZIM BENDEN TEST İSTEMİYOR SADECE HERGÜN SABAH AÇIP KAPATIYORUM.O YÜZDEN YATAKTAN KALKMADAN CİHAZINIZI AÇIP BAKIN (ÖZELLİKLE OVULASYONDAN SONRA) TEST İSTİYORSA YAPIN TEST ÇUBUĞUNUZ BOŞA GİTMESİN.
--EĞER TEST ÇUBUĞUNUZ BOZUK ÇIKARSA(KONTROL ÇİZGİSİ GÖRÜNMEZSE YADA İDRAR KONTROL ÇİZGİSİNE ULAŞMADIYSA Kİ BENDE OLDU)O TEST ÇUBUKLARINI ATMAYIN YENİSİ İLE DEĞİŞTİRME OLANAĞI SAĞLIYORLAR .
--TEST ÇUBUĞUNUZ BOZUK ÇIKTIYSA İLK İDRARI KAÇIRDIYSANIZ HİÇBİRŞEY YEMEDEN İÇMEDEN 2.İDRARINIZI BEKLEYİN.TESTİ TEKRAR DENEYİN.
--YEDEK OLARAK DÖRT ADET PİL ALIRSANIZ DAHA İYİ OLUR EĞER ALET 2 SAAT PİLSİZ KALIRSA HAFIZASINDAKİ BİLGİLERE ZARAR VEREBİLİR.BEN 8 ADET ŞARZLI PİL KULLANIYORUM SİZE DE TAVSİYE EDERİM ÇÜNKÜ UCUZ OLAN ALKALİN PİLLER FAZLA DAYANMIYOR AYRICA DOĞAYA DA ZARAR VERİYOR .

ŞİMDİLİK BUNLAR AKLIMA GELDİ :CüvCüv:

BOL ŞANSLARa.s.

SELAM KIZLAR MAŞALLAH ÇOĞALMIŞIZ:teytey:
ARTIK DAHA HEYECANLI OLACAK BU ALETİ KULLANMAK :dance:
YENİ GELEN ARKADAŞLAR HAYIRLI OLSUN CİHAZINIZ UĞUR GETİRSİN:Saruboceq:
YENİ ARKADAŞLAR BİLGİNİZ OLSUN;
--BEN BUGÜN 19.GÜNDEYİM CIHAZIM BENDEN TEST İSTEMİYOR SADECE HERGÜN SABAH AÇIP KAPATIYORUM.O YÜZDEN YATAKTAN KALKMADAN CİHAZINIZI AÇIP BAKIN (ÖZELLİKLE OVULASYONDAN SONRA) TEST İSTİYORSA YAPIN TEST ÇUBUĞUNUZ BOŞA GİTMESİN.
--EĞER TEST ÇUBUĞUNUZ BOZUK ÇIKARSA(KONTROL ÇİZGİSİ GÖRÜNMEZSE YADA İDRAR KONTROL ÇİZGİSİNE ULAŞMADIYSA Kİ BENDE OLDU)O TEST ÇUBUKLARINI ATMAYIN YENİSİ İLE DEĞİŞTİRME OLANAĞI SAĞLIYORLAR .
--TEST ÇUBUĞUNUZ BOZUK ÇIKTIYSA İLK İDRARI KAÇIRDIYSANIZ HİÇBİRŞEY YEMEDEN İÇMEDEN 2.İDRARINIZI BEKLEYİN.TESTİ TEKRAR DENEYİN.
--YEDEK OLARAK DÖRT ADET PİL ALIRSANIZ DAHA İYİ OLUR EĞER ALET 2 SAAT PİLSİZ KALIRSA HAFIZASINDAKİ BİLGİLERE ZARAR VEREBİLİR.BEN 8 ADET ŞARZLI PİL KULLANIYORUM SİZE DE TAVSİYE EDERİM ÇÜNKÜ UCUZ OLAN ALKALİN PİLLER FAZLA DAYANMIYOR AYRICA DOĞAYA DA ZARAR VERİYOR .

ŞİMDİLİK BUNLAR AKLIMA GELDİ :CüvCüv:

BOL ŞANSLARa.s.

Bitanem verdiğin bilgiler için teşekkürler. Bak ben yedek pil bulundurmuyordum. İyi ki hatırlattın. İnce pillerdenmiydi koyduğumuz? Açmayayım şimdi içini. Ona göre aldırayım yedek eşime.. :uhm:

Bitanem verdiğin bilgiler için teşekkürler. Bak ben yedek pil bulundurmuyordum. İyi ki hatırlattın. İnce pillerdenmiydi koyduğumuz? Açmayayım şimdi içini. Ona göre aldırayım yedek eşime.. :uhm:

nevroskycimm ne demek :1hug: canım eşine söyle pilin üzerinde AA yazılı olan pili alsın .(sakın kumanda pili değil ,onun büyüğü )aslında şarzlı pil alsan 8 adet daha iyi olur.:1rolleyes:

Son düzenleme:

nevroskycimm ne demek :1hug: canım eşine söyle pilin üzerinde AA yazılı olan pili alsın .(sakın kumanda pili değil ,onun büyüğü )aslında şarzlı pil alsan 8 adet daha iyi olur.:1rolleyes:

Sağol bitanem. Pazartesi aldırırım. Aslında şarj aleti var ama nerdeydi acaba? :uhm: :roflol:

takım sandığının içine bak geçen orada görmüştüm..:jeyyar: yada prizleri kontrol et takılı kalmıştır.kaydirigubbakcemile3

Canım harikasınnnnnnnn. :roflol::roflol::roflol: Beni öldürdün gülmektennnnn. Çok yaşa emi. Ben araştırıp bulayım. Öptüm seni tatlı şey. Şeniz

kizlarr bir problemle karsi karsiyayimm yine :)
bugun test cubugunu makasla acmaya calisirken yanlislikla ucunu kestim :)) yani o test cubugu ise yaramaz hale geldi. benim pakette 30 tane test cubugu var.bugun okurken 10 10 kullanin diyor. yani 10luk paketten biri iptal olursa yeni pakete gecin eksigi diger paketten tamamlamayin diyor. yani anlayamadim simdi.
sorun 1 benim paket 10luk degil 30luk
sorun 2 : 1 tanesi ise yaramaz hale geldi yani 30luk seri bozuldu mu ya da 10luk.
ya anlamadim kisaca :( bu 30luk paket 10luk seri degilki yani nasil yani nedir simdi bu..havuz problemi falan mi ?? 20 kullandiktan sonra son kalan 9'u cope mi aticam. off pofff yardim edin su clearblue acemisine . thanks.

bugun test cubugunu makasla acmaya calisirken yanlislikla ucunu kestim :)) yani o test cubugu ise yaramaz hale geldi. benim pakette 30 tane test cubugu var.bugun okurken 10 10 kullanin diyor. yani 10luk paketten biri iptal olursa yeni pakete gecin eksigi diger paketten tamamlamayin diyor. yani anlayamadim simdi.
sorun 2 : 1 tanesi ise yaramaz hale geldi yani 30luk seri bozuldu mu ya da 10luk.
ya anlamadim kisaca :( bu 30luk paket 10luk seri degilki yani nasil yani nedir simdi bu..havuz problemi falan mi ?? 20 kullandiktan sonra son kalan 9'u cope mi aticam. off pofff yardim edin su clearblue acemisine . thanks.

Canım heeeeeeeççççççççç bişi olmaz. :lepi: Kullan sonuna kadar. Güvenle. Arkadaşın 3'ü bozuk çıktı devam etti. Sonra da kullanacak. ben soru olarak sormuştum. Birşey olmaz dediler. 30'luk 3 ay yani. Ama ilk başlarda seni tanıyamazsa 20 ister zaten. İlk aylarda kullanacaksın sorun olmaz. Ama sen dikkat et bundan sonra kesme.. Tanesi 4 YTL onun Türkiye'de. :roflol:

canım neden makasla kestin , bence artık makas kullanma, dış kılıfının bir tarafında açmak için çentik var orayla açmaya çalış
senin paket 30 luk mu ne güzel bizimkiler 20 lik nasıl oluyor anlamadım bizimkide yurt dışından geliyor aslında.:uhm:
çubuklarda herhangibir sorun yaşarsan diğer test çubuğuyla devam et canım benim bu ay tam 3 adet test çubuğum bozuk çıktı. aradım onları, atmayın gerekirse biriktirin yenisi ile değiştiririz dediler.ben değişimde zorlanacağımı düşündüm ama sorun onlardan kaynaklanıyorsa hemen telafi ediyorlar.:1hug:

Yaşasın ClearBlue Kardeşliğiiiiii :lepi: kaydirigubbakcemile5

Umutlu99 ; canım sana birşey soracağım. Senin bu ay 13. ve 14. günlerde mi göstermişti 3. kademeyi? Peki 2. kademeyi kaçıncı günlerde görmüştün? Onu sormayı unuttum dün. Sadece 3. kademeyi sormuşum. :içelim:

Yaşasın ClearBlue Kardeşliğiiiiii :lepi: kaydirigubbakcemile5

Umutlu99 ; canım sana birşey soracağım. Senin bu ay 13. ve 14. günlerde mi göstermişti 3. kademeyi? Peki 2. kademeyi kaçıncı günlerde görmüştün? Onu sormayı unuttum dün. Sadece 3. kademeyi sormuşum. :içelim:

canım yaa inan bu cihazı aldığımdan beri o zaten kaydediyor diye aklımda hiç bişi tutmuyorum aslında bu da benim işime geliyor eskisi kadar sters yapmıyorum.
ama sanki 9.gün 2. seviyeyi görmüş gibi hatırlıyorum.geriye dönük bazı hesaplamalar yaptımda şimdi 9.gün üzerinde yoğunlaşıyor canım.:CüvCüv:

evet canım aynen dediğin gibi yaşasın clearblue kardeşliği:1hug:

Son düzenleme:

canım yaa inan bu cihazı aldığımdan beri o zaten kaydediyor diye aklımda hiç bişi tutmuyorum aslında bu da benim işime geliyor eskisi kadar sters yapmıyorum.
ama sanki 9.gün 2. seviyeyi görmüş gibi hatırlıyorum.geriye dönük bazı hesaplamalar yaptımda şimdi 9.gün üzerinde yoğunlaşıyor canım.:CüvCüv:

evet canım aynen dediğin gibi yaşasın clearblue kardeşliği:1hug:

Çok sağol canım. Ben bu sabah 8. günümdeyim. Alete göre yani. Aslında 9. günüm. Sen aynı gün mü açıyorsun? Yoksa bir sonraki günden mi başlatıyorsun genelde. Geliş saatine göre yani. :kahve:

Çok sağol canım. Ben bu sabah 8. günümdeyim. Alete göre yani. Aslında 9. günüm. Sen aynı gün mü açıyorsun? Yoksa bir sonraki günden mi başlatıyorsun genelde. Geliş saatine göre yani. :kahve:

ben genelde aynı gün olmasına dikkat ediyorum canım,
mesela kanamam öğleden sonra veya akşam yoğun geldiyse ertesi sabah 2.güne ayarlıyorum ,:delphin:
o zaman kafam daha rahat oluyor herşeyi alete bırakıyorum :dance:
yok bu ay 1 gün öncemiydi sonramıydı karmaşası yaşamamak için fisfisfis
hem senin bilgilerini topluyor cihaz yorumluyor ne olur ne olmaz bence sende bu aydan sonra aynı günde açmaya çalış istersen canım kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

ben genelde aynı gün olmasına dikkat ediyorum canım,
mesela kanamam öğleden sonra veya akşam yoğun geldiyse ertesi sabah 2.güne ayarlıyorum ,:delphin:
o zaman kafam daha rahat oluyor herşeyi alete bırakıyorum :dance:
yok bu ay 1 gün öncemiydi sonramıydı karmaşası yaşamamak için fisfisfis
hem senin bilgilerini topluyor cihaz yorumluyor ne olur ne olmaz bence sende bu aydan sonra aynı günde açmaya çalış istersen canım kaydirigubbakcemile5

Canım benim ilk gün az geldiği için bir sonraki günü 1. gün sayıyorum. Zira kitaptao şekilde yazıyor. Cem Bey de o şekilde söylemişti. :1rolleyes:

slmlar.
umutlu haklisin 20likmis, msjini okuduktan sonra baktim :) 30luk diye mutlu oluyordum ama ne yazikki...
nevrosky tanesi demek orada 4 ytl, galiba benim 2 dolara falan geliyor yani ben daha kolay kiyabilirim :P
ben bugun 9. gunumdeyim halaaa low fertility, bu arada isi takibide yapiyorum bu ay bakalim karsilastiricam.
kendinize iyi bakin, hayirli ramazanlar..

slmlar.
umutlu haklisin 20likmis, msjini okuduktan sonra baktim :) 30luk diye mutlu oluyordum ama ne yazikki...
nevrosky tanesi demek orada 4 ytl, galiba benim 2 dolara falan geliyor yani ben daha kolay kiyabilirim :P
ben bugun 9. gunumdeyim halaaa low fertility, bu arada isi takibide yapiyorum bu ay bakalim karsilastiricam.
kendinize iyi bakin, hayirli ramazanlar..

Canım burada 20'li paketi 81 YTL. Yani tanesi 4 YTL'ye geliyor.Sen de kendine iyi bak canım. Sana da hayırlı Ramazanlar.

Canım benim ilk gün az geldiği için bir sonraki günü 1. gün sayıyorum. Zira kitaptao şekilde yazıyor. Cem Bey de o şekilde söylemişti. :1rolleyes:

o zamn sen doğru yapıyorsun canımkaydirigubbakcemile5
zaten yoğun gelen gün 1.gün
yani, cihazın hangi günü gösteriyorsa adetin o günündesin:teytey:a.s.

Son düzenleme:
ramazanva5.png

Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar. Tüm dualarımız ve ibadetlerimiz kabul olur inşallah. :Saruboceq:

Back