- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- 363
kız allah bebişini versin emi yumurta akı hani şu bildiğimiz yumurta akımı yoksa:jeyyar: vay be bizim yumurtalar yetmedi dışardan takviye yumurta heee amma nazlı şu spermler hekaydirigubbakcemile2oh maşallah kıslar topiğimizi şenlendirmişsiniz.:sm_cool:
belenay kıs sen hep takılsana burayakaydirigubbakcemile3
canım nevroskycim kusura bakma geç cevap veriyorum arkadaşım doğum yaptı yanına gittim eve geldim yemek falan derken ancak yazabiliyorum.
canım evet c vitaminini sen alacaksın çünkü servikal sıvının spremlerin geçişini kolaylaştırması için. birde yumurta akı kullanırsan (beraberlikte)sağlıklı spermlerin yüzmesini kolaylaştırıyormuş.ve yumurta akı sperm dostuymuş aklında bulunsun.haydi bakalım dualarmız senin için :Saruboceq:
nevroskycim aletli jimnastik he hımmm bizimkide pasif jimnastik oluyor yani bu durumda:roflol:
kızlar sakın konuyu dağıttığımı düşünmeyin he azcık gülün diye yazıyorum hani nevroskycim sitrese giriyomuşya ahanda ondan yazdım yani
şaka bir yana inanın bende çok merak ediyorum sizin kadar kim önce hamiş olacak kim olursa olsun alet kazanacaksüprizzzzz