Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kız allah bebişini versin emi yumurta akı hani şu bildiğimiz yumurta akımı yoksa:jeyyar: vay be bizim yumurtalar yetmedi dışardan takviye yumurta heee amma nazlı şu spermler hekaydirigubbakcemile2
nevroskycim aletli jimnastik he hımmm bizimkide pasif jimnastik oluyor yani bu durumda:roflol:
kızlar sakın konuyu dağıttığımı düşünmeyin he azcık gülün diye yazıyorum hani nevroskycim sitrese giriyomuşya ahanda ondan yazdım yani

şaka bir yana inanın bende çok merak ediyorum sizin kadar kim önce hamiş olacak kim olursa olsun alet kazanacaksüprizzzzz

sagolun kizlar cvplar icin. 12. gun yine 1. kademe. hayir bisey degil ben bu arada bos bos geciriyorum gunleri :) bu sabahta uyku sersemi ayni cekmecede gebelik testide vardi ki bariz kocaman diger test sticklerine gore, gidip onu acmisim son anda farkettim. yani benim sakarliklar devam ediyor
ben 16. gun falanda yumurtluyor olabilirim, bu durumda hala 1. kademe olmasi normal galiba.
gorusmek uzerea.s.
edit yaptim: cunku... yumurta aki olayina sicak bakmiyorum..bir kere esiniz tiksinebilir ve en onemlisi hic hijyenik degil. ben burada preseed diye bir sey aldim, bir baslikta okumustum bu forumda, henuz kullanmadim cunku 3. kademeyi bekliyorum :)) spermin gecisini hizlandiriyor, TR dende siparis vermisler. forumlarda arastirin bulursunuz ok.

Son düzenleme:
kendimi clearblue'nun duzenledigi bir yarismada hissettim yazini okuyunca, ''kim olursa olsun alet kazanacak'' :roflol:
clearblue kardesligi kaydirigubbakcemile5
belenay bence sen hepimizden once bu yarisi kazanip hikmetin alette olmadigini da kanitlayabilrsin :smiley-cool:

Allah seninde bebişini versin ne güzel yazmışsın belenay kıs ne demek konuyu dağıtmak walla doğru söylüyorsun kendi yumurtamız değil takviye alıyoruz tavuklardankaydirigubbakcemile3
gerçekten şaka bir yana yumurta akını kayganlaştırıcı olarak kullanırsan spermleri besliyormuş
nevroskycim strese mi giriyormuş aaa sakın o bizim umut ve moral kaynağımız :teselli:
sen hep buralara gel canım hem bak günde 15 dk gülmek en güzel terapiymiş gel buraya hem sana faydası olsun hem bize :teytey:
iyiki geldin canımŞeniz

ooo silgi nerelerdesin yaa bir görünüp kayboluyorsun
ay çok güldüm yaa gebelik testini mi kullandınkaydirigubbakcemile3
aslında lh hormonu ile gebelik hormonuna benzermiş eğer yumurtlama döneminde gebelik
testi yaparsan ikinci çizgiyi görürmüşsün bir yerde okumuştum.
ayrıca dene bakalım şu pree seedi inşallah faydasını görürüz bende eğer bu ay hamiş kalamazsam denemeyi düşünüyorum.
pre seed in 3 tanesi 15 dolar eğer bütçesi yetmeyecek olanlar olursa yumurta akını kullanabilir tabii eşlerine söylememek kaydıyla:jeyyar:

Son düzenleme:
Bir akşam yoktum burası panayır yeri olmuş valla. Ne güzel. Hep böyle gülün , neşeli olun canlarım. Belenaycım ; ben sitreş olmuyorum. onu espri olsun diye yazdım. Biz sitreş olmucaz ki bebeğimiz gelsin. :lepi: Hepinizi öpüyorum. a.s.

walla ya nevroş bir gün yoktun arkandan kaynatalım dedik:jeyyar:
kıs bende gerçekten sitreşş oldun zennettim benneyaptımki
bugün yine ikinci kademeyi gördün galiba ya benin aklıma bişi geldi neden biz en yüksek seviyedeki iki gün üst üste eşlerimizle beraber olyoruz.
bir gün sonra çatladığını biliyoruz yumurtalar kanala indiği gün şansımız daha yüksek olmazmı.
yani beraberliği bir cihazda en yüksek seviyeyi gördüğümüz gün birde 2.kademeye düştüğü gün gerçekleştirek şansı daha artırmış olmazmıyız.
Ne dersin nevroş.:sm_confused:

Arkamdan kötü konuşmamışsınız Allahtan. naniknanik Canım ben yüksek seviyeyi görmeden 3 gün önce ilişkiye girmiştim. 3 günde birikmiştir baya. Sabah en yüksek seviyeyi gördüm. Dün gece birlikte olduk. 24 saat sonra çatlasa gece çatlamıştır. 6 saatte spermler oraya ulaşsa çatlamış vaziyetteyken varmışlardır. 36 saat sonra çatlasa. Spermler vardıktan 6 saat sonra çatlasa onlar orda hazır bekler. Biz sabah yapamıyoruz maalesef. O yüzden geceye göre hesaplıyorum. Bir de bu gece olur.

ya kızlar yaşadıklarınızı okuyorum ve kendimce bilgiler ediniyorum. bende ovulasyon testi aldım ama hiç memnun değilim. gg dan siparişle aldım. wondo diye bi marka...

size bişey sormak istiyorum. 3. kademeye geldiğinizde yumurtlamış oluyorsunuz galiba yada yumurtlamya yakın oluyorsunuz. o zaman akıntınız nasıl oluyor? ben buna bakarak yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlamaya çalışıyorum. bugün baya akıntım var...

Son düzenleme:

merhaba canım
ben hep şu uzayan saydam akıntının ovulasyon olduğunun göstergesi zannederdim ama öyle değilmiş ben ne zaman o akıntıyo görsem cihazda 2.dereceyi görüyorum yani ostrojen salınımı başlamış yada artmış anlamına geliyor ve bundan 3 yada 4 gün sonra cihazda 3.kademeyi görüyorum yani ovulasyona 24 veya 36 saat kalmış demek.
bu demek oluyorki o sıvıyı gördükten 5veya 6.günü ovulasyon oluyorum.
ama bu ovulasyon senin de takip ettiğin gibi aydan aya kişiden kişiye değişmekte.
o saydam akıntıyı ben yumurtlama döneminde görmüyorum ayrıca bende başka yumurtlama göstergesi ya yok, ya da ben cihazı aldığımdan beri kendimi dinlemekten vazgeçtiğim için olabilir.
ama bundan sonra sırf sizlere faydam olsun diye burdan yumurtlama gününde neler hissettiğimi yazayım (unutmam inşallah)
wondo nasıl bir cihaz canım hiç duymadım neden fayda görmedin canım biraz sen anlatırmısına.s.

13. gun yine 1. kademedeyim. moralim bozuldu yav isi takibime gore 8. gun civarinda yumurtladim. neyse daha yaklasik 2 hafta var.
umutlu preseedi kullaninca ise yarar insallah, 3. kademeyi bekliyorum. ah ah bir sinif atlasam

13. gun yine 1. kademedeyim. moralim bozuldu yav isi takibime gore 8. gun civarinda yumurtladim. neyse daha yaklasik 2 hafta var.
umutlu preseedi kullaninca ise yarar insallah, 3. kademeyi bekliyorum. ah ah bir sinif atlasam

Ama canım sen hemen moralini bozarsan olmaz böyle. Aletin tanıma süreci var. İlk ay tanımaması çok normal. Hiç moralini bozma. İhşallah tanır. Tanımazsa da öbür ay tanır. Adım attın artık güvenmekten başka çare yok. Ben hiç umutsuzluğa kapılmadım ve yumurtlama günlerimi artık sayesinde biliyorum. Sen de bu zevke yakında varacaksın. Belki ilk aydan hamile bile kalırsın aletin sayesinde. :lepi:

Evet benim çalışmalar bitti. Artık bekliyoruz bakalım olacakları. İnşallah hamiş kalırım bu ay. :Saruboceq: :CüvCüv: :dance: :sm_cool:

Evet benim çalışmalar bitti. Artık bekliyoruz bakalım olacakları. İnşallah hamiş kalırım bu ay. :Saruboceq: :CüvCüv: :dance: :sm_cool:

haydi bakalım nevroşcuğum senden güzel haber bekliyoruz.:Saruboceq:ben daha beklemedeyim biliyormusun hala regl olmadım ama test yaptım negatif arada sancı geliyor ama ortada görünen hiç bişi yok.süprizzzzz

haydi bakalım nevroşcuğum senden güzel haber bekliyoruz.:Saruboceq:ben daha beklemedeyim biliyormusun hala regl olmadım ama test yaptım negatif arada sancı geliyor ama ortada görünen hiç bişi yok.süprizzzzz

İnşallah canım. Bekleme moduna geçtik artık. kaydirigubbakcemile3 Adetinin kaçıncı günü?

bir gün bişi yazmadık diye 4.sayfalara gerilemişiz.benneyaptımki
yaa nevros benim adetimin 27.günü aslında ben 25 günde 1 adet olan biriyim 2 gündür yine koyu kahverengi sildikçe gelen bir akıntı var akıntı bile denmez çamur gibi...
test yaptım bişi çıkmadıkafamçokkarıştı
adetimin 24.ve 25 günlerinde aşırı sancı vardı şimdi o da yok ben anlamadım şimdi
aleti kulanmasam önemli değilde kullandığım için karar vermek lazım bu adetmi değilmi offf offf. sen ne dersin canım

oh bee nevroskycim sana yazdıktan sonra kanamam artmaya başladı :dance:adetim geldiğine bu kadar sevinmemiştim aklıma hamişlik dışında binbir türlü şey geldi.bu galiba kullandığımız macunlardan oluyor.geçen ay sende buna benzer şeyler yaşadın galiba canım:uhm:

nevroskycim hadi bakalım inşallah bu ay tamam diyelim rabbim minik kuşunu rahmine kondurur inşallah bu ay inanın bu topiği her açışımda biri hamişmi acaba diyorum bakıyorum yok ama bir gün açtığımda o yazıyı görücem ben biliyorum rabbimin izniyle
hadi bakalım nevrosky alet çalışır el övünür alet çalışacak bizim nevrosky övünecek allahım yüzünü güldürsün kıız teyzelik yaklaştı inşallah:)

umutlu99.silgi.geogle sizleride unutmadım bu dualar sizler içinde geçerli

wondo cihaz değil canım. normal bildiğin kaset şeklinde ovulasyon testi... ben artık 2 günde bir ilişki diyorum ve başka da bişey diyemiyorum... onu yap bunu bekle çıktı çıkmadı... sıkıldım biraz... ama yumurtlama zamanındaki hallerini paylaşırsan çok iyi olur! yerimseniben

ama 1-2 gündür sanki kasıklarımda böyle bi gaz varmış gibi yani gaz değil ama arada sanki içten içten kaşınıyo gibi oluyo... bu yumurtlama mı demek? neden böyle anlamadım... CADIARZU

Yapma be güzelim. fisfisfis Yaw kullanmasak mı acaba şu karışımı. O da bünyemizi bozar mı ki? Aslında yumurtanın büyümesinde baya yardımcı oluyor. Sen bu ay çatlatma iğnesi olmuştun sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam. Onun da etkisi olabilir. Ama sonuç olarak yine bu ay elimiz boş desene canım. Yakın zamanda muayene olmuşmuydun sen , hormonlarına bakıldı mı? Eşine spermiogram yapıldı mı yakın zamanda? Canım eğer konuştuysak da karıştırmış olabilir. Biliyorsun listemiz var. Çok kişiyiz bazen çorba olabiliyor. Kusura bakma. Eğer bunları uzun zamandır yaptırmadıysanız bir baktırın. Sorun yoksa en geç 2-3 ay içinde bu aletle hamiş kalman lazım. Ben kalacağına inanıyorum. Zaten hiçbir sorun yoksa bile 1 sene sürebiliyormuş hamile kalmak. Biz adıl düzenli bu işe yeni başladık. Önümüz açık. İnşallah istediğimizi alacağız. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…