kız allah bebişini versin emioh maşallah kıslar topiğimizi şenlendirmişsiniz.:sm_cool:
belenay kıs sen hep takılsana burayakaydirigubbakcemile3
canım nevroskycim kusura bakma geç cevap veriyorum arkadaşım doğum yaptı yanına gittim eve geldim yemek falan derken ancak yazabiliyorum.
canım evet c vitaminini sen alacaksın çünkü servikal sıvının spremlerin geçişini kolaylaştırması için. birde yumurta akı kullanırsan (beraberlikte)sağlıklı spermlerin yüzmesini kolaylaştırıyormuş.ve yumurta akı sperm dostuymuş aklında bulunsun.haydi bakalım dualarmız senin için :Saruboceq:
kendimi clearblue'nun duzenledigi bir yarismada hissettim yazini okuyunca, ''kim olursa olsun alet kazanacak'' :roflol:
kız allah bebişini versin emiyumurta akı hani şu bildiğimiz yumurta akımı yoksa:jeyyar: vay be bizim yumurtalar yetmedi dışardan takviye yumurta heee amma nazlı şu spermler hekaydirigubbakcemile2
nevroskycim aletli jimnastik he hımmm bizimkide pasif jimnastik oluyor yani bu durumda:roflol:
kızlar sakın konuyu dağıttığımı düşünmeyin he azcık gülün diye yazıyorum hani nevroskycim sitrese giriyomuşya ahanda ondan yazdım yani
şaka bir yana inanın bende çok merak ediyorum sizin kadar kim önce hamiş olacak kim olursa olsun alet kazanacaksüprizzzzz
walla ya nevroş bir gün yoktun arkandan kaynatalım dedik:jeyyar:Bir akşam yoktum burası panayır yeri olmuş valla. Ne güzel. Hep böyle gülün , neşeli olun canlarım. Belenaycım ; ben sitreş olmuyorum. onu espri olsun diye yazdım. Biz sitreş olmucaz ki bebeğimiz gelsin. :lepi: Hepinizi öpüyorum. a.s.
walla ya nevroş bir gün yoktun arkandan kaynatalım dedik:jeyyar:
kıs bende gerçekten sitreşş oldun zennettim benneyaptımki
bugün yine ikinci kademeyi gördün galiba ya benin aklıma bişi geldi neden biz en yüksek seviyedeki iki gün üst üste eşlerimizle beraber olyoruz.
bir gün sonra çatladığını biliyoruz yumurtalar kanala indiği gün şansımız daha yüksek olmazmı.
yani beraberliği bir cihazda en yüksek seviyeyi gördüğümüz gün birde 2.kademeye düştüğü gün gerçekleştirek şansı daha artırmış olmazmıyız.
Ne dersin nevroş.:sm_confused:
ya kızlar yaşadıklarınızı okuyorum ve kendimce bilgiler ediniyorum. bende ovulasyon testi aldım ama hiç memnun değilim. gg dan siparişle aldım. wondo diye bi marka...
size bişey sormak istiyorum. 3. kademeye geldiğinizde yumurtlamış oluyorsunuz galiba yada yumurtlamya yakın oluyorsunuz. o zaman akıntınız nasıl oluyor? ben buna bakarak yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlamaya çalışıyorum. bugün baya akıntım var...
13. gun yine 1. kademedeyim. moralim bozuldu yavisi takibime gore 8. gun civarinda yumurtladim. neyse daha yaklasik 2 hafta var.
umutlu preseedi kullaninca ise yarar insallah, 3. kademeyi bekliyorum. ah ah bir sinif atlasam
Evet benim çalışmalar bitti. Artık bekliyoruz bakalım olacakları. İnşallah hamiş kalırım bu ay. :Saruboceq: :CüvCüv::dance: :sm_cool:
haydi bakalım nevroşcuğum senden güzel haber bekliyoruz.:Saruboceq:ben daha beklemedeyim biliyormusun hala regl olmadım ama test yaptım negatif arada sancı geliyor ama ortada görünen hiç bişi yok.süprizzzzz
merhaba canım
ben hep şu uzayan saydam akıntının ovulasyon olduğunun göstergesi zannederdim ama öyle değilmiş ben ne zaman o akıntıyo görsem cihazda 2.dereceyi görüyorum yani ostrojen salınımı başlamış yada artmış anlamına geliyor ve bundan 3 yada 4 gün sonra cihazda 3.kademeyi görüyorum yani ovulasyona 24 veya 36 saat kalmış demek.
bu demek oluyorki o sıvıyı gördükten 5veya 6.günü ovulasyon oluyorum.
ama bu ovulasyon senin de takip ettiğin gibi aydan aya kişiden kişiye değişmekte.
o saydam akıntıyı ben yumurtlama döneminde görmüyorum ayrıca bende başka yumurtlama göstergesi ya yok, ya da ben cihazı aldığımdan beri kendimi dinlemekten vazgeçtiğim için olabilir.
ama bundan sonra sırf sizlere faydam olsun diye burdan yumurtlama gününde neler hissettiğimi yazayım (unutmam inşallah)
wondo nasıl bir cihaz canım hiç duymadım neden fayda görmedin canım biraz sen anlatırmısına.s.
bir gün bişi yazmadık diye 4.sayfalara gerilemişiz.benneyaptımki
yaa nevros benim adetimin 27.günü aslında ben 25 günde 1 adet olan biriyim 2 gündür yine koyu kahverengi sildikçe gelen bir akıntı var akıntı bile denmez çamur gibi...
test yaptım bişi çıkmadıkafamçokkarıştı
adetimin 24.ve 25 günlerinde aşırı sancı vardı şimdi o da yok ben anlamadım şimdi
aleti kulanmasam önemli değilde kullandığım için karar vermek lazım bu adetmi değilmi offf offf. sen ne dersin canım
oh bee nevroskycim sana yazdıktan sonra kanamam artmaya başladı :dance:adetim geldiğine bu kadar sevinmemiştim aklıma hamişlik dışında binbir türlü şey geldi.bu galiba kullandığımız macunlardan oluyor.geçen ay sende buna benzer şeyler yaşadın galiba canım:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?