• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

teşekkürler yaya....
evet yumurtlama mutlaka benzeşemez ama 2.seviyeye geçemeyince takıldım kaldım....neyse bakalım yarın sabah ne olacak....

selam nevrosky beni de listeye ekler misin? ben de bu ay basladım kullanmaya , insallah hepimize ugurlu gelirrrr :Saruboceq:

Sen bu aleti mi kullanıyorsun canım. Yoksa ovulasyon testi mi? Kolay hamilelik monitörünü kullananları yazıyoruz sadece. Ben kaçırdım mı? a.s. Bir cevap verirsen ona göre eklerim.

geriye dönük okuyamıyorum.sanırım bir arkadaş 2. seviyeyi görmeden 3. seviyeyi gördü.eğer yarında 2.seviyeyi görmezsem çalışmalara başlamayı düşünüyorum....ne dersiniz?
bu arada monitörü kullanma sebebiniz tam olarak ne?örneğin başarısız tüp bebek deneyiminiz var mı,yoksa sadece günleri mi tutturamıyor ya da nedensiz infertilite grubunda mısınız?benim başarısız tüp bebek deneyimlerim var.....oluruna bıraktığım için bir de bu yolu deneyeyim dedim.çünkü yumurtlama günlerimi bilemiyorum....

merhaba arkadasim aramiza hosgeldin
hayirli ugurlu olsun insallah en kisa zamanda melegine kavusursun
ben monitoru kullandigim ilk ay 2.seviyeyi gormedim 14.gun direk 3.seviyeyi gordum bu ayda hem 2.seviyeyi hemde 3. seviyeyi gordum
senin de gormen yakindir o yuzden hic stres yapma
bence 2.seviyeyi gormesende gun asiri degil ama arada bir calisin cunku bu allahin isi bilemessin belki tutar ama 2.seviyeyi gordugunde gun asiri 3.seviyeyi gordugundede hergun calisin
biz iki yildir ugrasiyoruz ne bende nede esimde bir sorun yok cok sukur ama bir turlu tutturamiyoruz adetim bittikten sonra bidahaki adet gunume kadar gun asiri calismak hem zor hem iskence gibi birsey oluyor ama bu monitor saysinde hamile kalabilecegimiz en yuksek gunleri gosterdigi icin isimiz cok daha kolay ki buradaki arkadaslarimiz bazilari ilk ayinda bazilari ikinci ayinda hamile kaldilar darisi bizlere insallah
benimde eger yil sonuna kadar tutmassa tup bebek deniycem
bol sanslar guzel haberlerini bekliyoruz

benim asıl sorum ferrum fort ve kafeinsiz de olsa kahve yumurtlama yı etkiler mi? yani folik asiti zaten gebelik dusundugum icin verdi ama kansızlık icin verilen ferrum fortu merak ettim.. 2 gun icinde monitor test isteyecek herhangi bir yan etkisi olmaz insallah :Saruboceq:

merhaba canim aramiza hosgeldin
hayirli olsun insallah en kisa zamanda melegine kavusursun
bende doktora gebelik icin gittigimde banada kan ilacini verdi yumurtlamayi etkileyecegini zannetmiyorum oyle olsa zaten vermezdi ben birkac aydir kullaniyorum bir zararini gormedim
birde gunde mutlaka bir tane turk kahvesi icerim arada cay da icerim ama yumurtlamamda bir sorun yok doktoruma sordugumda abartilmadigi muddetce bir sorun olmaz dedi ki sen zaten kafeinsiz iciyormussun o yuzden bir sorun olacagini zannetmiyorum
guzel haberlerini bekliyoruz

GÜNAYDIIIIN

bugün 23. günüm testimi yaptım halen 3.seviyedeyim dün çatlamam oldu bizde elimizden geleni ardımıza koymadık çalıstık eee Allah boş duranı sevmezmiş nede olsa kocişte bende nedense bu ay çok çok çok umutluyuz bide tam yumurtamın çatladığı zamanı yakalamak ilk kez başımıza geldiği için sanırım epey umutlandırdı:))
tabi bizimkinede gün doğdu şimdi senin bana ihtiyacınmı var diyip diyip eğleniyo kendi kendine aslında benim çocuk doğurmama gerek yok zaten kocişim çocuk gibi :))

hayirli haberlerini bekliyoruz arkadasim
dualarim seninle

herkese iyi akşamlar...
ben de monitörü ilk defa bu ay kullanmaya başladım..bugün 5.günüm ve hala tek çizgideyim.yalnız ben bunu daha önce kullanan bir arkadaşımdan aldım...wannababy nin yazdığını okuyunca kafam karıştı açıkçası...sonuçta bu monitör kişinin hormonlarını okuyor.ve bu hormonlar her ay farklılık gösterebilir.bir ay geç bir ay erken veya hiç yumurtlamayabiliriz.bende ki clearplan easy....makinenin ilk çıktığı zaman ki adıyla üretilmiş formu.bende ki kitapçıkta böyle bir bilgi yok.umarım beni yanıltmaz.burada başarılı sonuçlar gördükçe bayağı umutlanmıştım açıkçası....
iipek,tebrikler...sonuna kadar sağlıkla devam etmesini dilerim....

canım, benim hangi yazdığım kafanı karıştırdı?

monitörü bir başkasından aldıysanız sıfırlamanız gerekir demişsiniz....neyse önemli değil.monitör beni tanıyacaktır zamanla...

selam kızlar bugun benim 4. gunum ve sanırım yakında ( 2 gun sonra) test isteyecek alet.. benim size genel bir sorum olacak..

ben her gun bir fincan nescafe icerim ama cocuk dusunmeye basladigimizdan beri kafeinsiz olanini kullaniyorum.. cok cay falan da tuketmem..
bunun yaninda doktorum kansızlık sebebiyle ferrum fort verdi ve yine doktorumun verdigi folik asit ilacini aliyorum..

incir kürü falan yapmıyorum ama direkt olarak yiyorum havuc falan da, eşim de keciboynuzu pekmezi yiyor..

bunlar yardımcı olan maddeler ama benim asıl merak ettigim yukarıda yazmıs oldugum seylerin zarar verip vermeyecegi.. yani tabi ki tıbbi olarak doktor dısında kimse bilemez ama hani bir yorum yapabileceginizi dusunuyorum.. cunku 2 gun sonra test isteyecek alet ve yumurtlama gunlerim yaklasiyo insallah:Saruboceq:

simdiden tesekkurler.. alkisalkisalkis

inciri veya havucu yemek aynı etki yapıyormuş. ibrahim saraçoğlu mutlaka kür olarak tüketilmesi gerekir demişti.

kahveninde yumurtalar üzerinde iyi olmadığını okumuştum daha önce. bırakamıyorsan günde bir fincan keyif için iç. o kadar da keyfimiz olsun artık.

monitörü bir başkasından aldıysanız sıfırlamanız gerekir demişsiniz....neyse önemli değil.monitör beni tanıyacaktır zamanla...

monitörü bir başkasından alıyorsan sıfırlamanız gerekir demedim. bu alet seni analiz ediyor, bu yüzden bir başkasına al sen kullan diyemiyorsun dedim.

ama birisine vermek istiyorsan o zamanda aldığın yerden sıfırlıyorlar aleti, dolayısıyla başkasıda kullanabiliyor. sen bir kere açtıktan sonra kendin sıfırlayamıyorsun zaten.

kızlaaaarrr ya sanki adet olucakmışım gibi ya enteresan bi durumdayım sanırım psikolojik ayyyy bişilerle uğraşmam oyalanmam lazım pazartesiye kadar çatlıcam ben :) olduda tuttu desek bi günde böle olmam dimi hamiş olanlar akıl verin bana napsamda aklımdan çıkarsam

günaydın....
ben bugün 12. günümdeyim ve direk olarak 3. seviyeyi gördüm......şok oldum tabiiki.çünkü 2. seviyeyi hiç görmedim.evden çıkmak üzere olduğum içinde çalışma yapamadık.bu seviyede birkaç gün kalıyor mu?akşamdan önce çalışma yapamam çünkü....
wannababy,monitörü sıfırlatma imkanım yok....bu şekilde kullanayım ne yapalım....

bu arada wannababy çok pardon...forumlara çok kısa süreliğine girip çıktığım için yanlış isim aklımda kalmış.....başka bir arkadaşım söylemiş sıfırlamam gerektiğini....

günaydın kızlar ben 21 gün 3.seviyeyi bekledim 22.gün seviye 3teydim 23.günde 3.seviyedeydim bugun 24.gün ve seviye 2ye düştü bundan sonra ne olacak bilgisi olan varmıı:)) yayacım yoksun ortalada nevroskycim nerelerdesiniz kızlar :)) birde ben şunu merak ediyorum döllenmeden ne kadar zaman sonra belirtiler başlar acaba ? offf pazartesi salıya kadar nasıl beklicem hiç bilemiyorum

bu arada wannababy çok pardon...forumlara çok kısa süreliğine girip çıktığım için yanlış isim aklımda kalmış.....başka bir arkadaşım söylemiş sıfırlamam gerektiğini....

Canım sıfırlaman gerektiğini yazan bendim,çünkü sıfırlaman gerekiyor,eğer sıfırlayamıyorsan ve böyle kullanman gerekiyorsa senin tercihin,endişeli olduğun için ne yapman gerektiğini wannababy ben dalia yardımcı olduk.

günaydın kızlar ben 21 gün 3.seviyeyi bekledim 22.gün seviye 3teydim 23.günde 3.seviyedeydim bugun 24.gün ve seviye 2ye düştü bundan sonra ne olacak bilgisi olan varmıı:)) yayacım yoksun ortalada nevroskycim nerelerdesiniz kızlar :)) birde ben şunu merak ediyorum döllenmeden ne kadar zaman sonra belirtiler başlar acaba ? offf pazartesi salıya kadar nasıl beklicem hiç bilemiyorum

Güzelim benim,çok iyi anlıyorum seni,bildiğim kadarıyla,döllenmeden 1 hafta sonra tutmuşsa eğer ki -- inşallahhh yarabbim senin tutmuşturrrr.--vucut kendini yavaş yavaş hamilelik safhasına geçiriyor.Belirti dedin mi CADIARZU düşünce sarıyor insanı biliyorum canımcım,belirti insanı delirtiyor çok çok zor biliyorum.Ama kimisinde fazla belirti oluyor kimisinde hiç olmuyor.
Ne yapsakkkk,bence kafanı anlık dağıtacak şeylerle ilgilen yada erken gebelik testi al ve hep buraya gelll....yerimseniben
İnşallah güzel haberlerin olur.a.s.a.s.

evet yaya cım sen yazmışın karışıklık olmuş affola.....gerek kalırsa bir daha ki aya sıfırlarım diyeceğim ama monitör bu ay beni tanıyor herhalde gerek kalır mı bilmiyorum ki?olmadı firmayı arar durumu anlatırım....
arkadaşlar 12. günde 3. seviyeyi gören oldu mu?bu seviye kaç gün sürüyor.benim yumurtlama belirtilerim var.kasıklarımın ağrısı ve salgı arttı....

canlarrr,hepinize bi sorum olacak,
Yeni kullanan arkadaşlara da yardımcı olur,
benim 2.ayım, aslında ilk ay monitörü kullanıp çalışma yapamadığımız için o 1 ayı saymıyoruz.
Test çubuğunu idrara tuttuktan sonra ıslanmasını bekleyip monitöre öyle mi takıyosunuz yoksa hemen mi?
Bunu daha önce yazışmıştık ancak farklı görüşler var.Ben ithalatçısını birazdan arayıp size bilgi vericem
Siz nasıl kullandınız yada kullanıyorsunuz?

evet yaya cım sen yazmışın karışıklık olmuş affola.....gerek kalırsa bir daha ki aya sıfırlarım diyeceğim ama monitör bu ay beni tanıyor herhalde gerek kalır mı bilmiyorum ki?olmadı firmayı arar durumu anlatırım....
arkadaşlar 12. günde 3. seviyeyi gören oldu mu?bu seviye kaç gün sürüyor.benim yumurtlama belirtilerim var.kasıklarımın ağrısı ve salgı arttı....

şekercim 3.seviye 2 gün sürüyor

Rica ederim ne affolası a.s Geçen ay 12. ve 13.günde 3.seviyeyi gördüm canımm,erken yumurtluyoruz demek ki,2gün görürsün sonra 2.seviye ve 1.seviye bol bollll çalışınnnn gününüz bugün ve yarındır haydiiiiiiiiiiii:teytey::teytey:

Back