Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Ne güzel canım benim. Güzel güzel çalışın. İnşallah bu ay olurrrrrrrr. :Saruboceq: :CüvCüv:

Ne güzel canım benim. Güzel güzel çalışın. İnşallah bu ay olurrrrrrrr. :Saruboceq: :CüvCüv:

dün çalışma yaptık sabah ta 3.kademeyi gördüm inşallah faydası olur bu ay iki 2 yumurtam var ve dualarınıza ihtiyacım var :Saruboceq: nevrosky canım sende durumlar nasıl dört gözle senden güzel haberlerini bekliyoruz:1hug:

Canım çok güzel olmuş dün çalışmanız. :dance: Biliyorsun gördükten 24-36 saat sonra çatlıyor. Yarın da çalışma yaparsanız tam süper olacak. :teytey: 2 yumurtan olması da ayrı bir güzellik. :sm_cool: İnşallah bu ay olur canım. Dua edeceğim sana da. :Saruboceq: Canım bende bir durum yok. Herşey aynı. İnşallah güzel haberler verebilirim canım. :Saruboceq:

iyi akşamlar herkese..
ben 2 aydır ikişer gun 3.kademeyi gördüm ama yok bişi malesef hayırlısı hepimiz için.
buarada bu birebir ceviri olayını kolayhamilelik.com sitesindeki iletişimde yazan info mail adresine sikayet olarak bildirdim ama mail hata verdi ulaşmadı yanlış bir mail olabilir..

Telefonu aradın mı peki?

Canım ben alete güveniyorum. Güveneceğim de. Kesinlikle doğru gösteriyor. Tabiki saf yerine konmak güzel birşey değil. 66 ülkede satılıyor bu ürün. İngiliz kraliyet ailesinden öödül bile almış. Ünlüler bile bu monitörü kullanmışlar. Ben o kısmıyla kafamı yormuyorum. Benim işimi görsün yeter. Benim bu aleti almaktaki amacım yumurtalamaya yaklaştığım günleri ve yumurtlama günlerimi tespit etmek. Ediyor , gerisi de bize kalmış. Orada 4 hikaye yazıyor diye almadım ben. Yazmasaydı çok daha iyi olurdu. 180 tane satılmış Türkiye'de. Belki onlara geri dönen olmadı. Onlar da ceazip kılabilmek adına böyle birşey yaptılar. Kesinlikle etik değil. Ama bu , bu aletin başarısını gölgede bırakmamalı. Doktorlar bile bu aleti öneriyorlar artık. Sen de güven. Ve orayı arayıp sitemini ve şikayetini dile getir. Sonra da unut. Boşuna stress olma canım.

umutlu konuşmaların için çok teşekküreler.. sanırım bunlara ihtiyacım var suanda. cunku çok fazla takmış durumdayım çok isityorum bebek.. bana doktorum stres yapma bu da etkiler belki dedi.. ama malesef bunu aşamıyorum ilişkilerimiz bile stresli geçiyor bunu nasıl aşacagız bilmiyorum..

Bence bu alet söylediği için stress olmaktan kurtulmanız lazım. Çünkü bilmesen , 2 günde bir yapsan daha stresli olur. Elindeki nimetin kıymetini bil canım. Bu aleti aldığımız için şanslıyız. Alete güvenin ve o günlerde isteyerek birlikte olun. a.s.

selam bi şey sorucam size; regl tarihinden 10. günden itibaren 12-14. günlerde dr. a giderek yumurtan varmı yokmu diye bakmak daha gerçekçi ve kesin değilmi?
takibi bence zor değil.. bu monitör hamile olamayanlar için tuzak gibi bişey olabilir.. yani yeni bir pazar. ben konu ile ilgili hiç bir dr. dan duyum almadım.

Canım arkadaşımız hem doktora gidip hem de bu ay kullandı. Alet doğru çalışıyor. Kesinlikle tuzak değil. Peki 18. günde yumurtlarsan ne yapacaksın? O zaman 4-5 kere doktora gitmen lazım. parasını geç , stresi ve sıkıntısı daha çok. Alet düzgün çalışıyor. Dr'dan duyum almadım diyorsun. Doktorlar zaten birebir bunu önermezler. O zaman kendileri ne yapacaklar. Bilimsel araştırma yapan profesörler ancak öneriyorlar zaten.

CANIM BEN BU AY DR KONTROLÜNDEYDİM HATTA BİR ARA DEDİM Kİ HERHALDE CİHAZ LH Yİ BU AY TESPİT EDEMEDİ KESİN FOLİKÜLÜM ÇATLADI .... ÖZELLİKLE CİHAZIN SAĞLAMASINI YAPMAK İÇİN DR A GİTTİM VE GERÇEKTEN ÇATLAMAMIŞLARDI VE AZ KALDIĞINI SÖYLEDİ DR UM HAKİKATENDE 2 GÜN SONRASINDA YANİ BU SABAH EN YÜKSEK SEVİYEYİ GÖRDÜM VE TEST ÇUBUĞUNDADA BELİRGİN İKİ ÇİZGİYİ DE ....BEN BU CİHAZA GÜVENİYORUM SENİNDE İÇİNİN RAHAT ETMESİNİ İSTİYORUM AYNI ANDA HEM USG HEM TEST ÇUBUĞU HEMDE MONİTÖR YANILIYOR OLAMAZ DEĞİLMİ İLK BAŞLARDA BENDE SENİN GİBİ TEREDDÜTLER YAŞADIM NEVROSKY CİĞİM İYİ BİLİR AMA ŞU ANDA VERDİĞİM PARAYA ACIMIYORUM ESKİDEN DAHA DA STRESLİYMİŞİM MEĞER ŞUAN ADETİMİN KAÇINCI GÜNÜ OLDUĞUNU KAFAMDA TUTMUYORUM ÇÜNKÜ CİHAZIM BUNU BENİM YERİME YAPIYOR VE ADET ZAMANI GELDİĞİNDE BANA HATIRLATIYOR.ESKİDEN ELİMDE TAKVİM ŞU GÜNE GELDİ ŞU KADAR KALDI SIKINTISI MAHFEDİYORDU ÇÜNKÜ BİLİORSUN O ÖNEMLİ GÜNÜ KAÇIRDIĞIN ZAMAN 1 AYINI KAYBETMİŞ OLUYORSUN.BENCE SENDE İÇİNİ FERAH TUT CANIM EĞER BAŞKA PROBLEM YOKSA EMİNİM EN GEÇ ALTI AY İÇİNDE HAMİŞ KALIRIZ.a.s.

Canım benim inşallah bu ay hamiş kalırsın. :sm_cool:

BAK CANIM SENİ BİLMEM AMA BİZ ARTIK BU GÜNE KADAR DR LAR TARAFINDAN YETERİNCE SÖMÜRÜLDÜK... ARTI BEN DEĞİL DR GÖRMEK HASTANENİN ÖNÜNDEN BİLE GEÇMEK İSTEMİYORUM... ..
AYRICA DR A NE DİYECEKSİN BEN FOLİKÜLÜMÜ TAKİP ETTİRECEMMİ DİYECEKSİN DOKTORUN BÖYLE BİŞEYİ KABUL EDERMİ BENCE MUHAKKAK BİR İLAÇ UYGULAMASI YAPAR VE SEN O ALDIĞIN HORMONLARLA DAHA ÇOK GERİLİRSİN
BENCE TUZAK DEĞİL ÇÜNKÜ LABARATUVARA GİTTİĞİNDE ONLAR DA BU GİBİ AMA DAHA BÜYÜK CİHAZLARLA ÖLÇÜM YAPIYORLAR BUNU EV TİPİ OLARAK TASARLAMIŞLAR BENCE ÇOK GÜZEL DE YAPMIŞLAR..
BU KONU İÇİN HİÇ BİR DR BİŞEY DEMEZ CANIM NEDEN DEMEZ HANGİ KUAFÖR EVİNİZDE SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİ OLSUN İSTER ANLADINMI CANIM NE DEMEK İSEDİĞİMİ yerimseniben

Son düzenleme:
İNŞALLAH CANIM ARKADAŞIM :Saruboceq: AMA ÖNCE SENDEN BEKLİYORUZ GÜZEL HABERİ BANA DAHA 2 HAFTA VAR CANIM:1hug:

Canım maalesef bende güzel haber yok. Bugün hastalandım. Yumurtamın çatladığının 14. günü yani bugün. Alet kesinlikle doğru. Bizim erkek infertilitesi olduğundan sanırım buluşamadılar. İnşallah bir dahaki aya. İnşallah sen bu ay hamiş kalırsın canım. Ama bu aleti iyiki almışız , kesinlikle şaşmıyor. :lepi:

sen sağlıklısın kocabebişin sağlıklı ya bundan daha güzel bişey olabilirmi ki ayrıca senin yaptığın kürler ancak bu ay içinde etkisini gösterir bence biliyorsun en az 70 gün lazım ...
alete diyecek bişey yok helede o çift çizgileri ,yüksek ve en yüksek seviyeyi görmenin verdiği mutluluk insanı dahada motive ediyor...:teytey:
canım ya bu arada eşim durdu durdu am 2 gündür bir hapşuruk bir boğaz ağrısı ateş yok şükür ama bunlarda etkiler değilmi sayıyı haraketi zaten biliyorsun aman aman bir sayımız yok ama bekleyecez bakalımsüprizzzzz

kızlar ikna oldumm.. benim bu gün adetin. 6.günü. aletin eczanelerde satılan ovulasyon testleri gibi bişey sanırım.ama daha profosyeneli olmalı.fiyatı 170 dolar old. göre...

bu aletin süper olduğuna bende inanıyorum doktora gidiyorsun bir problem yok diyor ama yumurta takibi için ilaç veriyor çatlatma iğnesi sık sık kontrole gitmek daha sonra olmadı aşılama hadiii oda olmadı tüp bebek oda olmadı eee sebeb yok olmaması için o zaman niye bir sürü zaman kaybı stres mali yöndende çöküyorsun bu alet akıl işi arkadaşım hee aldınmı dersen almadım ama almayı düşünüyorum allahım hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

Sağol canım yaa. Ne güzel yazmışsın. Çok moral oldu bana. Ben zaten bu aleti aldığım andan itibaren stresi bıraktım. Güvenim sonsuz. Ben bu aleti almaya karar vermeden önce morfolojimizin bozuk olduğunu bilmiyordum. Bilseydim belki almazdım. Sebep yok biz tutturamıyoruz diye aldım. Ama iyiki de bilmeden almışım diyorum. Çünkü çok farklı zamanlarda yumurtlayabiliyor insan ve bunu yakalamak zor.Anladım ki morfoloji bozukluğu olduğunda perhizle doğru günde birlikte olmak şansımızı arttırabilir. Bilmeyerek attığım bu adım bana çok şeyler kazandıracak eminim. Herşey Allahtan tabi. Bunlar vesile. İnşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz. :dance:

Canım bence o rahatsızlık sorun olmaz. Ateşlenmendiği sürece bir tehlike yok. İnşallah bu ay olur bitanem. Buluşsunlar artıkkkkkkkkkk. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…