bugün 3.kademeyi gördüm hihoyyyt şuanda kasıklarımda ağrı var bu monitör sayesinde kendimi tanıma olanağım oldu başka zaman olsa bu ağrıyı belki başka şeylere yorardımkafamçokkarıştı
Ne güzel canım benim. Güzel güzel çalışın. İnşallah bu ay olurrrrrrrr. :Saruboceq: :CüvCüv:
dün çalışma yaptıksabah ta 3.kademeyi gördüm inşallah faydası olur bu ay iki 2 yumurtam var ve dualarınıza ihtiyacım var :Saruboceq: nevrosky canım sende durumlar nasıl dört gözle senden güzel haberlerini bekliyoruz:1hug:
iyi akşamlar herkese..
ben 2 aydır ikişer gun 3.kademeyi gördüm ama yok bişi malesefhayırlısı hepimiz için.
buarada bu birebir ceviri olayını kolayhamilelik.com sitesindeki iletişimde yazan info mail adresine sikayet olarak bildirdim ama mail hata verdi ulaşmadı yanlış bir mail olabilir..
umutlu konuşmaların için çok teşekküreler.. sanırım bunlara ihtiyacım var suanda. cunku çok fazla takmış durumdayım çok isityorum bebek.. bana doktorum stres yapma bu da etkiler belki dedi.. ama malesef bunu aşamıyorumilişkilerimiz bile stresli geçiyor bunu nasıl aşacagız bilmiyorum..
hakikaten simdi 2 siteyi karsilastirdim ve birebir tercume yapmislar. yani insanlari salak yerine koymuslar. muhtemelen ingilizce sitedeki yazilarda gercek degil. yalniz ben turkce yorumlardan ziyade ingilizce yorumlari okuyup almaya karar verdim, tabiiki bu forumdan bu monitoru ogrendim o ayri. e-buy ve amazondan satin alanlar yorum yapmis, ve %95 gibi memnuniyet var. ayrica dun birkac ingilizce forum okudum, kullananlar var fakat e-buy ya da amazonda okuduklarim kadar etkileyici degil. zaten cogu yeni kullanmaya baslamis. sonucta faydali bir alet diye dusunuyorum, clearblue'da bu sekterde oldukca iyi. bunlar arac Allah takdir ederse olur diye dusunuyorum. biz sadece tedbir aliyoruz ya da isimizi kolaylastiriyoruz.
yalniz sitenin ceviri yapmasi hic etik degil. ok ingilizce isimleri degistirmeden yayinlasalardi, ceviri oldugunu belirtirdi zaten. ama sebnem, ayse, fatma vb isimler ekleyip insanlari kandirmalari uzucu. eminim isimleri uydururlarken cok eglenmislerdir (!) bir sekilde ulasip bunu iletmek lazim...
bu arada benim monitor'de geldi biraz once, bakalim yakinda basliycam..
selam bi şey sorucam size; regl tarihinden 10. günden itibaren 12-14. günlerde dr. a giderek yumurtan varmı yokmu diye bakmak daha gerçekçi ve kesin değilmi?
takibi bence zor değil.. bu monitör hamile olamayanlar için tuzak gibi bişey olabilir.. yani yeni bir pazar. ben konu ile ilgili hiç bir dr. dan duyum almadım.
iyi akşamlar herkese..
ben 2 aydır ikişer gun 3.kademeyi gördüm ama yok bişi malesefhayırlısı hepimiz için.
buarada bu birebir ceviri olayını kolayhamilelik.com sitesindeki iletişimde yazan info mail adresine sikayet olarak bildirdim ama mail hata verdi ulaşmadı yanlış bir mail olabilir..
CANIM BEN BU AY DR KONTROLÜNDEYDİM HATTA BİR ARA DEDİM Kİ HERHALDE CİHAZ LH Yİ BU AY TESPİT EDEMEDİ KESİN FOLİKÜLÜM ÇATLADI .... ÖZELLİKLE CİHAZIN SAĞLAMASINI YAPMAK İÇİN DR A GİTTİM VE GERÇEKTEN ÇATLAMAMIŞLARDI VE AZ KALDIĞINI SÖYLEDİ DR UM HAKİKATENDE 2 GÜN SONRASINDA YANİ BU SABAH EN YÜKSEK SEVİYEYİ GÖRDÜM VE TEST ÇUBUĞUNDADA BELİRGİN İKİ ÇİZGİYİ DE ....BEN BU CİHAZA GÜVENİYORUM SENİNDE İÇİNİN RAHAT ETMESİNİ İSTİYORUM AYNI ANDA HEM USG HEM TEST ÇUBUĞU HEMDE MONİTÖR YANILIYOR OLAMAZ DEĞİLMİ İLK BAŞLARDA BENDE SENİN GİBİ TEREDDÜTLER YAŞADIM NEVROSKY CİĞİM İYİ BİLİR AMA ŞU ANDA VERDİĞİM PARAYA ACIMIYORUM ESKİDEN DAHA DA STRESLİYMİŞİM MEĞER ŞUAN ADETİMİN KAÇINCI GÜNÜ OLDUĞUNU KAFAMDA TUTMUYORUM ÇÜNKÜ CİHAZIM BUNU BENİM YERİME YAPIYOR VE ADET ZAMANI GELDİĞİNDE BANA HATIRLATIYOR.ESKİDEN ELİMDE TAKVİM ŞU GÜNE GELDİ ŞU KADAR KALDI SIKINTISI MAHFEDİYORDU ÇÜNKÜ BİLİORSUN O ÖNEMLİ GÜNÜ KAÇIRDIĞIN ZAMAN 1 AYINI KAYBETMİŞ OLUYORSUN.BENCE SENDE İÇİNİ FERAH TUT CANIM EĞER BAŞKA PROBLEM YOKSA EMİNİM EN GEÇ ALTI AY İÇİNDE HAMİŞ KALIRIZ.a.s.
selam bi şey sorucam size; regl tarihinden 10. günden itibaren 12-14. günlerde dr. a giderek yumurtan varmı yokmu diye bakmak daha gerçekçi ve kesin değilmi?
takibi bence zor değil.. bu monitör hamile olamayanlar için tuzak gibi bişey olabilir.. yani yeni bir pazar. ben konu ile ilgili hiç bir dr. dan duyum almadım.
İNŞALLAH CANIM ARKADAŞIM :Saruboceq: AMA ÖNCE SENDEN BEKLİYORUZ GÜZEL HABERİ BANA DAHA 2 HAFTA VAR CANIM:1hug:Canım benim inşallah bu ay hamiş kalırsın. :sm_cool:
İNŞALLAH CANIM ARKADAŞIM :Saruboceq: AMA ÖNCE SENDEN BEKLİYORUZ GÜZEL HABERİ BANA DAHA 2 HAFTA VAR CANIM:1hug:
Canım maalesef bende güzel haber yok. Bugün hastalandım. Yumurtamın çatladığının 14. günü yani bugün. Alet kesinlikle doğru. Bizim erkek infertilitesi olduğundan sanırım buluşamadılar. İnşallah bir dahaki aya. İnşallah sen bu ay hamiş kalırsın canım. Ama bu aleti iyiki almışız , kesinlikle şaşmıyor. :lepi:
sen sağlıklısın kocabebişin sağlıklı ya bundan daha güzel bişey olabilirmi ki ayrıca senin yaptığın kürler ancak bu ay içinde etkisini gösterir bence biliyorsun en az 70 gün lazım ...
alete diyecek bişey yok helede o çift çizgileri ,yüksek ve en yüksek seviyeyi görmenin verdiği mutluluk insanı dahada motive ediyor...:teytey:
canım ya bu arada eşim durdu durdu am 2 gündür bir hapşuruk bir boğaz ağrısı ateş yok şükür ama bunlarda etkiler değilmi sayıyı haraketizaten biliyorsun aman aman bir sayımız yok ama bekleyecez bakalımsüprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?