• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

bizde yaklasik bir yildir deniyoruz umutlu. cikolata kisti var bende ve dr. biraz daha deneyin dedi. deneyecez...
ingilizce kaynaklarda arastirdim biraz aleti, ilk ay pek dogru sonuc vermiyormus. sanada mi oyle oldu?
ben de birkac gun icinde regl olucam ve bu surede monitor gelicek, bakalim gelince klavuzu yutucam tabii ki :)
bu arada insallah yuksegi gorur ve bu ay hamile kalirsin.

canım bu benim ikinci cihazım ilkinde en yükseği göremedim ama ikinci cihazın ilk ayında en yükseği yakaladım evet ilk aylar tanıma süreci ama demekki bazılarında ilk aydan tanıyabiliyormuş
canım temennin için çok teşekkür ederim inşallah buradan clearblue hamişleri diye topik açar oradan muhabbet ederiz :1hug:
:

İnşallah canım. hihoyyyt Ama çok ümitlenmiyorum. Çünkü üzülmek istemiyorum. Dün idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı. :dilcikar: laelaelaelaelae
olsun canım hayırlısı herşeyde bir hayır vardır vakti saati gelince elbet bizde görücez çift çizgiyi yeterki rabbim hayırlısını nasip etsinkaydirigubbakcemile5

canım şimdilik yok ama ilk nevrosky olacak inşallah :Saruboceq:

sizin sorun neydi canım sana tavsiyem sakın klavuzu okumadan cihazı çalıştırma

bu arada ben hala ikinci kademedeyim dün dr a gittim hala çatlamamşlar herhalde 2 gün içinde en yükseği görürüm

Canım bu güzel temennin için sana çoooooook teşekkür ederim. Canım arkadaşım benim.. Şeniz

olsun canım hayırlısı herşeyde bir hayır vardır vakti saati gelince elbet bizde görücez çift çizgiyi yeterki rabbim hayırlısını nasip etsinkaydirigubbakcemile5

Evet canım çok doğru söylüyorsun. :lepi: Allah hepimize hayırlısını versin inşallah. a.s.

Canım bu güzel temennin için sana çoooooook teşekkür ederim. Canım arkadaşım benim.. Şeniz

NE DEMEK CANIM NEVROSUM EN İÇTEN DİLEKLERİMLE İNŞALLAH ÖNCE SENDEN GÜZEL HABER ALIRIZ SONRA AYAĞINI SÜRERSİN ARTIK ARDINDAN BEN GELİRİM ..... EE NEDE OLSA BU CİHAZI ŞİMDİLİK İKİMİZ KULLANIYORUZ BİR ÖNCELİĞİMİZ OLSUN DEĞİLMİ YOKSA NASIL TOPİK ACACAĞIZ CLEARBLUE HAMİŞLERİ DİYE
:1hug:

bende bu basliktan okudum aldim bu cihazi.170 dolar hem monitor, hemde stickleri icin odedim. umarim ise yarar hepimizde. ayda kac stick kullaniyorsunuz? sonucta onlar icinde ayri bir masraf. turk filmlerinde herkes 1 denemeyle hamile kaliyor, bizi kandirmislar yillarca:))

Herkese merhaba,

Siteye uye olmamın tek nedeni bu başlıga yazı yazmaktı.. Clearblue 'yu 2 aydır kullanıyorum.bu ay henuz hastalanmadım ama belirtileri var hastalanacagım sanırım:(
Aleti internetten araştırarak çok buyuk umutlarla aldık.. fiyatını bile hiç dusunmeden. clearbluenun turkce sitesi kolayhamilelik.com sitesindeki başarı hikayelerinde turkıyenin bir kac sehrınden bayanların adları ve yasadıkları yazılmıştı. hikayelerin hepsi de inandırıcı ve cok guzeldi.
Fakat geçenlerde internette dolaşırken bir sey canımı çok sıktı. . aslında o yazılan basarı hikayeleri clearblue.com adlı ingilizce internet sitesinden birebir turkceye cevrilmiş ve başına da uydurma isim ve şehirler yazılımış. aslında turkıyede yasanmış hiç bir basarı hikayesi yok..İnsanları bu şekilde kandırmaya hakları yok diye dusunuyrom. Bu beni çok uzdu acaba bosuna mı aldık bu aleti:((
neyse biz yiine de denemeye devam edecegiz. hepinizin kısa zamanda istediklerinize ulaşmanızı dilerim. saygılarımla..

Herkese merhaba,

Siteye uye olmamın tek nedeni bu başlıga yazı yazmaktı.. Clearblue 'yu 2 aydır kullanıyorum.bu ay henuz hastalanmadım ama belirtileri var hastalanacagım sanırım:(
Aleti internetten araştırarak çok buyuk umutlarla aldık.. fiyatını bile hiç dusunmeden. clearbluenun turkce sitesi kolayhamilelik.com sitesindeki başarı hikayelerinde turkıyenin bir kac sehrınden bayanların adları ve yasadıkları yazılmıştı. hikayelerin hepsi de inandırıcı ve cok guzeldi.
Fakat geçenlerde internette dolaşırken bir sey canımı çok sıktı. . aslında o yazılan basarı hikayeleri clearblue.com adlı ingilizce internet sitesinden birebir turkceye cevrilmiş ve başına da uydurma isim ve şehirler yazılımış. aslında turkıyede yasanmış hiç bir basarı hikayesi yok..İnsanları bu şekilde kandırmaya hakları yok diye dusunuyrom. Bu beni çok uzdu acaba bosuna mı aldık bu aleti:((
neyse biz yiine de denemeye devam edecegiz. hepinizin kısa zamanda istediklerinize ulaşmanızı dilerim. saygılarımla..

Canım o kişiler doğru mu değil mi bilmiyorum. Ancak bu aleti bazı ünlülerin kullandığını ve başarılı olduğunu biliyorum. Eğer başarıya ulaşırsam ben de adımı oraya yazdıracağım. Ben bu alete çok güvendim. Ve güvenimi boşa çıkarmadı. Yumurtanın istenilen büyüklüğe yaklaşmasını göstermesi başka hiçbir benzeri üründe olmayan bir özellik. Sen 3. kademeyi görebildin mi? İnşallah en kısa zamanda hamiş olursun. Ben bu aletle en azından stressten kurtuldum. Ne zaman derse o zaman bilinçlibir şekilde birliktelik sağlayabiliyoruz. Bu aletle başarıya ulşatığımı hissediyorum. Belki dediğin doğrudur belki de değil. Doğruysa da ilk başarı hikayeleri biz oluruz. Biz Türklerden kullanıp da başarıya her ulaşanın da duyarlı davranıp oraya bunu bildireceğini de sanmıyorum. Türkiye'de toplam 180 tane satılmış bugüne kadar zaten. Bunların 50 tanesi başarıya ulaşmıştır.

hakikaten simdi 2 siteyi karsilastirdim ve birebir tercume yapmislar. yani insanlari salak yerine koymuslar. muhtemelen ingilizce sitedeki yazilarda gercek degil. yalniz ben turkce yorumlardan ziyade ingilizce yorumlari okuyup almaya karar verdim, tabiiki bu forumdan bu monitoru ogrendim o ayri. e-buy ve amazondan satin alanlar yorum yapmis, ve %95 gibi memnuniyet var. ayrica dun birkac ingilizce forum okudum, kullananlar var fakat e-buy ya da amazonda okuduklarim kadar etkileyici degil. zaten cogu yeni kullanmaya baslamis. sonucta faydali bir alet diye dusunuyorum, clearblue'da bu sekterde oldukca iyi. bunlar arac Allah takdir ederse olur diye dusunuyorum. biz sadece tedbir aliyoruz ya da isimizi kolaylastiriyoruz.
yalniz sitenin ceviri yapmasi hic etik degil. ok ingilizce isimleri degistirmeden yayinlasalardi, ceviri oldugunu belirtirdi zaten. ama sebnem, ayse, fatma vb isimler ekleyip insanlari kandirmalari uzucu. eminim isimleri uydururlarken cok eglenmislerdir (!) bir sekilde ulasip bunu iletmek lazim...
bu arada benim monitor'de geldi biraz once, bakalim yakinda basliycam..

hakikaten simdi 2 siteyi karsilastirdim ve birebir tercume yapmislar. yani insanlari salak yerine koymuslar. muhtemelen ingilizce sitedeki yazilarda gercek degil. yalniz ben turkce yorumlardan ziyade ingilizce yorumlari okuyup almaya karar verdim, tabiiki bu forumdan bu monitoru ogrendim o ayri. e-buy ve amazondan satin alanlar yorum yapmis, ve %95 gibi memnuniyet var. ayrica dun birkac ingilizce forum okudum, kullananlar var fakat e-buy ya da amazonda okuduklarim kadar etkileyici degil. zaten cogu yeni kullanmaya baslamis. sonucta faydali bir alet diye dusunuyorum, clearblue'da bu sekterde oldukca iyi. bunlar arac Allah takdir ederse olur diye dusunuyorum. biz sadece tedbir aliyoruz ya da isimizi kolaylastiriyoruz.
yalniz sitenin ceviri yapmasi hic etik degil. ok ingilizce isimleri degistirmeden yayinlasalardi, ceviri oldugunu belirtirdi zaten. ama sebnem, ayse, fatma vb isimler ekleyip insanlari kandirmalari uzucu. eminim isimleri uydururlarken cok eglenmislerdir (!) bir sekilde ulasip bunu iletmek lazim...
bu arada benim monitor'de geldi biraz once, bakalim yakinda basliycam..

Canım hayırlı olsun aletin. :lepi: İnşallah başarıya ulaşırsın tez zamanda... :Saruboceq:

sagol nevrosky. birsey sorucam okudum klavuzu ama anlayamadigim birkac nokta var;
adetin birinci gunu kullanmaya basliycam galiba. yani o zaman acicam ilk olarak ve M butonuna basili tutup zaman ayari mi yapicam yoksa adetin 1. gunu oldugunu mu belirticem. saat ayari nasil yapicam? yani her gun saat 9'a nasil ayarliycam? bana kisaca ilk nasil kullandiniz anlatir misiniz?? yanlis yapmiyimda.. zahmet olucak ama.. ;)

sagol nevrosky. birsey sorucam okudum klavuzu ama anlayamadigim birkac nokta var;
adetin birinci gunu kullanmaya basliycam galiba. yani o zaman acicam ilk olarak ve M butonuna basili tutup zaman ayari mi yapicam yoksa adetin 1. gunu oldugunu mu belirticem. saat ayari nasil yapicam? yani her gun saat 9'a nasil ayarliycam? bana kisaca ilk nasil kullandiniz anlatir misiniz?? yanlis yapmiyimda.. zahmet olucak ama.. ;)

Canım tabiki anlatırım. Canım aleti günün hangi saatlerinde kullanabileceksen ilk olarak da o saatte açmalısın. 6. günden itibaren test isteyecek mesela. Günün ilk idrarıyla yapmak gerekiyor. Ona göre bir saatte ilik açılışını yapmalısın. Mesela ben hergün 07:00 gibi açıyorum. Sabah kalktığımda ilk işim onu açmak , istiyorsa testi yapmak. 3 saat aşağısı ve 3 saat sonrasına kadar toleransın var açmak veya test yapmak için. Ama aynı saatlerde yaparsan iyi olur. Mesela yarın 15:00'de hastalandın. O gün açmıyorsun. Ertesi sabah açıyorsun ilk kez aleti. Ama bu gece hastalanırsan ve sabah kalktığında bunu görürsen o zaman yarın sabah açılışı yapabilirsin. Sen bu belirttiğim şekilde ilk olarak aleti açacaksın m tuşuna basarak uygun bir saatte. Saati sen belirleyeceksin. Ama ilk idrarınla yapacağını düşünürsen ona göre bir saatte açmalısın.. O birinci gün olduğunu anlayacak. ertesi gün aynı saatte bu sefer yan taraftaki butona basacaksın. açacaksın aleti. göreceksin ki orada 2 yazıyor. o otomatik günleri ilerleyecek. ama sen yine hergün açmalısın. 6. güne geldiğinde senden test isteyecek. ilk idrarınla belirtilen şekilde aynı saatlerde testi yapıp yerleştireceksin. o sana çıkar deyince çıkaracaksın. fertilite durumun ekranda belirecek. o istedikçe hep yapacaksın. istemezse yapmayacaksın. o seni yönlendirecek. arada takıldığın birşeyler olursa sor canım. düzenli yapmak çok önemli. çünkü senin yaptıklarına göre seni tanıyacak. inşallah sonu çok güzel olur..

cok anlasilir yazmissin, tekrar tesekkurler..
yani regl oldugum ilk gun monitoru acicam ve o actigim saati her gun acacagim saat olarak otmatik belirliycek. ben saat falan ayarlamiycam ekranda..ilk is bu kadar sanirim..her gun ayarladigim saatte test isteyene kadar acicam ve kapiycam galiba. gunun herhangi bir saatide acsam ayni sonucu gorurum...gibi anladim..insallah sonu hepimiz icin guzel olur..

cok anlasilir yazmissin, tekrar tesekkurler..
yani regl oldugum ilk gun monitoru acicam ve o actigim saati her gun acacagim saat olarak otmatik belirliycek. ben saat falan ayarlamiycam ekranda..ilk is bu kadar sanirim..her gun ayarladigim saatte test isteyene kadar acicam ve kapiycam galiba. gunun herhangi bir saatide acsam ayni sonucu gorurum...gibi anladim..insallah sonu hepimiz icin guzel olur..

Canım sabah ilk idrarınla senden testler isteyeceği için ilk açılışı da sabah saatlerinde yap. sonraları da bu saatlere uy mutlaka. Hadi hayırlısı inşallah.

ya bende okutun internette merak ettim şimdi ya bendemi alsam acaba
fiyatı nedir kızlar

ya bende okutun internette merak ettim şimdi ya bendemi alsam acaba fiyatı nedir kızlar

Canım önce biz sonuca ulaşalım sonra alırsın. Referans oluruz. Çünkü alet pahalı. 350 YTL. Her ay en az 40 YTL de test çubukları için veriyorsun. :içelim:

Bende internet sitesinde ferlite günlerini öğrenmek için tükürük testi yapan basti bir cihaz almıştım. yemek yemeden yada yemek yedikten 1 saat sonra cam üzerine bir parca tükürüğünü koyuyorsun ve 10 dk bekleyip sonra üzerindeki büyütecinden ışık düğmesine basıp tükürük üzerindeki şekillerden fertil olup olmadığını öğrenebiliyordun. üstelik çantanda taşıyabiliyorsun. istediğin her yerde günün her saatinde yapabiliyorsun. Gerçi eşimde sorun olduğunu öğrendikten sonra bu cihazın bir anlamı kalmadı. http://www.donnaturk.com/ arkadaşlar bilgi amaçlı web sayfasını vereyim.

Bende internet sitesinde ferlite günlerini öğrenmek için tükürük testi yapan basti bir cihaz almıştım. yemek yemeden yada yemek yedikten 1 saat sonra cam üzerine bir parca tükürüğünü koyuyorsun ve 10 dk bekleyip sonra üzerindeki büyütecinden ışık düğmesine basıp tükürük üzerindeki şekillerden fertil olup olmadığını öğrenebiliyordun. üstelik çantanda taşıyabiliyorsun. istediğin her yerde günün her saatinde yapabiliyorsun. Gerçi eşimde sorun olduğunu öğrendikten sonra bu cihazın bir anlamı kalmadı. http://www.donnaturk.com/ arkadaşlar bilgi amaçlı web sayfasını vereyim.

Sağol canım. Bizlerle paylaştığın için. İlgilenenler olabilir. hihoyyyt

bugün 3.kademeyi gördüm hihoyyyt şuanda kasıklarımda ağrı var bu monitör sayesinde kendimi tanıma olanağım oldu başka zaman olsa bu ağrıyı belki başka şeylere yorardımkafamçokkarıştı

Back