• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Arkadaşlar ben bugün hastalandım. Aleti kullandığımın 2. ayı. Aleti almadan önce asıl sorunumuzu bilmiyorduk. Sebepsiz infertilite denmişti. Ama morfoloji sorunu varmış. Bunlardan bahsetmiştim. Dipnot geçiyorum. Alet çok güzel ama bizim değerler iyi olmadığı için sanırım olmuyo. Ama inanıyorum güzel günler yakında. Yeni ay yeni çalışmalar. :dance:

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Allah bizlere de tez zamanda meleklerimizi göndersin inşallah. Amin. :teytey:

canim morfoloji icin esine bol bol keciboynuzu:)

Canım keçiboynuzu derken , keçiboynuzu küründen mi bahsediyorsun? Yoksa direkt mi yedireceğiz. :icecream: Ben kürünü yapıyorum , içiyor. 2 ay oldu başlayalı. 3 ay düzenli kullanmak gerekiyormuş sanırım.. İlgine teşekkürler canım.

çok beğendim süper bi alet anlatılanlara göre
sağolsun belenay sayesinde gördüm
ve sizden gelecek mutlu haberleri sabirsızlıkla bekliyorum
Allah yardımcınız olsun

Sağol canım benim. İnşallah başarabiliriz.. Allah hepimize versin inşallah.. a.s.

Aleti aldığımın ve kullandığımın 3. ayında 3. kademeyi bugün gördüm. Kritik 72 saatin içindeyim. Benim için dua edin arkadaşlar. Spermcikler gayret göstersin de bu ay hamiş kalabileyim.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :CüvCüv: kaydirigubbakcemile5

Aleti aldığımın ve kullandığımın 3. ayında 3. kademeyi bugün gördüm. Kritik 72 saatin içindeyim. Benim için dua edin arkadaşlar. Spermcikler gayret göstersin de bu ay hamiş kalabileyim.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :CüvCüv: kaydirigubbakcemile5
canimmm insallah olur MEVLAM cumlemizin yuzunu guldursen bende pazartesiye kadar adet olmazsam test yaptiracagim dr hamile kalabilirsin bu ay hersey guzel demisti beklemek zoor

hadi hayırlısı nevrosky, bugün açtım bu başlığı nasıl gdiyor alet diye sana soracaktım . işim çıktı yazamadım. güzel haberlerini bekliyoruz. bende alabilirim bu ay. senden sonuç alalım bu ay bende sıradayım almak için canım.

canimmm insallah olur MEVLAM cumlemizin yuzunu guldursen bende pazartesiye kadar adet olmazsam test yaptiracagim dr hamile kalabilirsin bu ay hersey guzel demisti beklemek zoor

hadi hayırlısı nevrosky, bugün açtım bu başlığı nasıl gdiyor alet diye sana soracaktım . işim çıktı yazamadım. güzel haberlerini bekliyoruz. bende alabilirim bu ay. senden sonuç alalım bu ay bende sıradayım almak için canım.

Canlarım çok teşekkür ederim sizlere. Allah sizden razı olsun. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Allahım isteyen herkese tez zamanda versin inşallah. Amin. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:

HAYDİ HAYIRLISI CANIM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ DUALARIMIZ SENİNLE 3.KADEMEYİ GÖRDÜĞÜNE ÇOK SEVİNDİM BEN 3.AYDA DA GÖREMEMİŞTİM AMA BİLİYORSUN YENİ CİHAZIMDA İLK AYDA GÖRDÜM BEN HEP YUMURTLAMA GÜNÜMÜ 12.GÜN ZANNEDERDİM MEĞER 9.VE 10.GÜNLERDEYMİŞ BENDE BEKLEMEDEYİM RABBİM BİZİM GİBİ İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI BEBİŞLER NASİP ETSİN:Saruboceq:

HAYDİ HAYIRLISI CANIM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ DUALARIMIZ SENİNLE 3.KADEMEYİ GÖRDÜĞÜNE ÇOK SEVİNDİM BEN 3.AYDA DA GÖREMEMİŞTİM AMA BİLİYORSUN YENİ CİHAZIMDA İLK AYDA GÖRDÜM BEN HEP YUMURTLAMA GÜNÜMÜ 12.GÜN ZANNEDERDİM MEĞER 9.VE 10.GÜNLERDEYMİŞ BENDE BEKLEMEDEYİM RABBİM BİZİM GİBİ İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI BEBİŞLER NASİP ETSİN:Saruboceq:

Amin canım. Güzel dileklerin için saol. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize bu aleti kullanan kişiler olarak kaydirigubbakcemile5

Bugün aletin 15. günü , adetimin ise 16. günü. Hala o süre dahilinde olduğumdan bugün de En yüksek seviyede. Yarın yükseğe inip , sonra da en düşüğe inmesi bekleniyor. Herşey yolunda çok şükür. Stıck'ten farkettim iki çüzgi çok belirgin çıktı dün ve bugün. Ben zaten daha alete takmadan bu sefer 3'ü göreceğim demiştim. Çok belli ediyordu kendini. İnşallah bulurşurlarrr kaydirigubbakcemile5 hihoyyythihoyyyt

EVET CANIM İNŞALLAH UMUT OLURUZ BURADAKİ BEBİŞ İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZA NE DERSİN YENİ BİR TOPİK AÇILIR CLEARBLUE HAMİŞLERİ DİYEkaydirigubbakcemile3
BÖYLE GİDERSE BENCE EN GEÇ 3 AY İÇİNDE HAMİŞ HABERİNİ VERİRİZ İNŞALLAH:Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: sositososito sositososito

EVET CANIM İNŞALLAH UMUT OLURUZ BURADAKİ BEBİŞ İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZA NE DERSİN YENİ BİR TOPİK AÇILIR CLEARBLUE HAMİŞLERİ DİYEkaydirigubbakcemile3
BÖYLE GİDERSE BENCE EN GEÇ 3 AY İÇİNDE HAMİŞ HABERİNİ VERİRİZ İNŞALLAH:Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: sositososito

Ayyy inşallah canımmmmm :dance::dance::dance: Süper olur yaa. İnşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. İnşallah sen bu ay hamiş kalmışsındır. Yanlış zaman bildiğinizden belki tutturamıyordunuz.. kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar bu aleti neredn temin edebilirm ve ne kadara maloldu sizlere yzabilir misiniz acaba...

. BEN 45O YTL CİVARLARINDA ALMIŞTIM İÇERİSİNDE TEST ÇUBUKLARI HEDİYE Sİ VARDI.AMA ŞİMDİ 317 YTL YE KADAR VAR GALİBA DOLARIN DÜŞMESİNDEN ETKİLENMİŞTİR.AYRICA BU MONİTÖRÜ ECZANELERDEN BULABİLİRSİN CANIM :1hug:

benim monitor'da 2-3 gun icinde gelicek ins. bu arada monitor kullanarak hamile kalan var mi?

canım şimdilik yok ama ilk nevrosky olacak inşallah :Saruboceq:

sizin sorun neydi canım sana tavsiyem sakın klavuzu okumadan cihazı çalıştırma

bu arada ben hala ikinci kademedeyim dün dr a gittim hala çatlamamşlar herhalde 2 gün içinde en yükseği görürüm

bizde yaklasik bir yildir deniyoruz umutlu. cikolata kisti var bende ve dr. biraz daha deneyin dedi. deneyecez...
ingilizce kaynaklarda arastirdim biraz aleti, ilk ay pek dogru sonuc vermiyormus. sanada mi oyle oldu?
ben de birkac gun icinde regl olucam ve bu surede monitor gelicek, bakalim gelince klavuzu yutucam tabii ki :)
bu arada insallah yuksegi gorur ve bu ay hamile kalirsin.

nevrosky hadi canım güzel haberi patlat bu aysüprizzzzz seni bekliyorum kız hamiş kalda bende alcam işimi garantiye alayım dimi ama:jeyyar:sen hamişim yazdığın gün siparişi vercem bakkaydirigubbakcemile3

bizde yaklasik bir yildir deniyoruz umutlu. cikolata kisti var bende ve dr. biraz daha deneyin dedi. deneyecez...
ingilizce kaynaklarda arastirdim biraz aleti, ilk ay pek dogru sonuc vermiyormus. sanada mi oyle oldu?
ben de birkac gun icinde regl olucam ve bu surede monitor gelicek, bakalim gelince klavuzu yutucam tabii ki :)
bu arada insallah yuksegi gorur ve bu ay hamile kalirsin.

Canım aletin hayırlı uğurlu olsun şimdiden. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. İlk ay birşey beklemeyeceksin aletten. İkinci ay yumurtaların hakkında bilgiyi alırsın. Üçüncü ayda seni tam tanımış olarak bir anormallik olmazsa bütün gerekli bilgileri sana iletir. Ben 3. ayımda en üst seviyeyi gördüm. Beklemedeyim. İnşallah hamiş olup , sizlere de umut olurum. :Saruboceq: :CüvCüv: hihoyyyt

nevrosky hadi canım güzel haberi patlat bu aysüprizzzzz seni bekliyorum kız hamiş kalda bende alcam işimi garantiye alayım dimi ama:jeyyar:sen hamişim yazdığın gün siparişi vercem bakkaydirigubbakcemile3

İnşallah canım. hihoyyyt Ama çok ümitlenmiyorum. Çünkü üzülmek istemiyorum. Dün idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı. :dilcikar: laelaelaelaelae

Back