kızlar ikna oldumm.. benim bu gün adetin. 6.günü. aletin eczanelerde satılan ovulasyon testleri gibi bişey sanırım.ama daha profosyeneli olmalı.fiyatı 170 dolar old. göre...
Kesinlikle ikna olmalısın. Eczanelerden aldığın ovulasyon testleri eğer digital değilse kendin yorumlamak zorunda kalıyorsun. Senin yorumuna kalmış yanin ovulasyon durumun. Bu alet ise senin için herşeyi yorumluyor ve sana bildiriyor. Düşünmek zorunda değilsin. Hem eczanelerde sayılan ovulasyon testleri digital olsalar bile sadece ovulasyonu gösteriyorlar. Clerblue ise yumurtanın belli bir olgunluğa eriştiğini , ovulasyonun yakın olduğunu belirtiyor. Diğerinde şansın 2 günken böylece 5-7 güne çıkıyor. Herşey kısmet ama bazı şeyleri bilmek seni rahatlatmıyor mu? Bence halimize şükretmemiz lazım. Gözümüzü karatıp bu aleti aldık. Ve şimdi sefasını sürme vakti. Ayda 40 YTL çubuklarına veriyorum. Ama doktora gitsem daha fazlasını verdiğim gibi , eziyet ve stresini de çekeceğim. Bunları düşündükçe çok mutlu oluyorum. Eşim de bu aleti çok sevdi. O da bu alete çok güveniyor. 1 seneyi de bulsa hamile kalmam. Bu aleti kullanacağım sonuna kadar. 1 sene tedavi düşünmüyorum. İnanmak başarmanın yarısıysa , bu aletle Allahın izni ile başarıya ulaşacağım. :lepi: