• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kızlar ikna oldumm.. benim bu gün adetin. 6.günü. aletin eczanelerde satılan ovulasyon testleri gibi bişey sanırım.ama daha profosyeneli olmalı.fiyatı 170 dolar old. göre...

Kesinlikle ikna olmalısın. Eczanelerden aldığın ovulasyon testleri eğer digital değilse kendin yorumlamak zorunda kalıyorsun. Senin yorumuna kalmış yanin ovulasyon durumun. Bu alet ise senin için herşeyi yorumluyor ve sana bildiriyor. Düşünmek zorunda değilsin. Hem eczanelerde sayılan ovulasyon testleri digital olsalar bile sadece ovulasyonu gösteriyorlar. Clerblue ise yumurtanın belli bir olgunluğa eriştiğini , ovulasyonun yakın olduğunu belirtiyor. Diğerinde şansın 2 günken böylece 5-7 güne çıkıyor. Herşey kısmet ama bazı şeyleri bilmek seni rahatlatmıyor mu? Bence halimize şükretmemiz lazım. Gözümüzü karatıp bu aleti aldık. Ve şimdi sefasını sürme vakti. Ayda 40 YTL çubuklarına veriyorum. Ama doktora gitsem daha fazlasını verdiğim gibi , eziyet ve stresini de çekeceğim. Bunları düşündükçe çok mutlu oluyorum. Eşim de bu aleti çok sevdi. O da bu alete çok güveniyor. 1 seneyi de bulsa hamile kalmam. Bu aleti kullanacağım sonuna kadar. 1 sene tedavi düşünmüyorum. İnanmak başarmanın yarısıysa , bu aletle Allahın izni ile başarıya ulaşacağım. :lepi:

bu aletin süper olduğuna bende inanıyorum doktora gidiyorsun bir problem yok diyor ama yumurta takibi için ilaç veriyor çatlatma iğnesi sık sık kontrole gitmek daha sonra olmadı aşılama hadiii oda olmadı tüp bebek oda olmadı eee sebeb yok olmaması için o zaman niye bir sürü zaman kaybı stres mali yöndende çöküyorsun bu alet akıl işi arkadaşım hee aldınmı dersen almadım ama almayı düşünüyorum allahım hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

Canım benim. İnşallah hamiş kalırım da sen de gönül rahatlığı ile alırsın. :içelim:

kizlar merhaba..
ben bu monitore cok umut bagladim, Allah hepimizin yuzunu guldurur insallah..clearblue iyi bir marka, psikolojimizde iyi olsa bu is olur sanirim..
nevrosky birsey sorucam:
ben bugun regl oldum ama benim ilk gun bir iki damla gelir, 2. gun siddetlenir genelde. ama ben yinede bugunu 1. gun olarak ayarladim monitore. bu dogru mu? ayrica sabah 9'da actim monitoru, m1 yaptim ve yaklasik 1 dakika sonra kendi kendine kapandi monitor. sonra tekrar actim, biraz durdu yine kapandi. bu boyle mi calisiyor? acaba bozuk mudur? sanada cok soru soruyorum ama....bikacaksin galiba :)

kizlar merhaba..
ben bu monitore cok umut bagladim, Allah hepimizin yuzunu guldurur insallah..clearblue iyi bir marka, psikolojimizde iyi olsa bu is olur sanirim..
nevrosky birsey sorucam:
ben bugun regl oldum ama benim ilk gun bir iki damla gelir, 2. gun siddetlenir genelde. ama ben yinede bugunu 1. gun olarak ayarladim monitore. bu dogru mu? ayrica sabah 9'da actim monitoru, m1 yaptim ve yaklasik 1 dakika sonra kendi kendine kapandi monitor. sonra tekrar actim, biraz durdu yine kapandi. bu boyle mi calisiyor? acaba bozuk mudur? sanada cok soru soruyorum ama....bikacaksin galiba :)

Canım birincisi kesinlikle bıkmam. Her zaman sorabilirsin. Bu sorunu da biraz geç gördüm kusura bakma.

Canım alet kendini kapatıyor. Bozuk falan değil. Tasarruf amaçlı belli bir süre sonra kendisi kapanıyor. Mesela sen m'ye bastın 1'i gösterdi. Biraz ekranda kaldı , sonra da gitti. değil mi? Öyle olması lazım zaten.

Her gün saat 9'da monitörü açacaksın. Mesela yarın 2 diyecek. Sonra yine yapanacak. Sonra 3 - 4 - 5 bu şekilde gidecek. 6. gün açacaksın ve senden ilk testi isteyecek. Sen direkt kendin test yapıp yanına gitmeyeceksin aletin. İlk olarak aleti açacaksın. Sana 6 diyecek , test yapmanı istediğini yanıp sönen test çubuğu resmi ile gösterecek. Sen test çubuğunu açıp gidip belirtilen şekilde testini yapacaksın. Geldiğinde göreceksin ki alet kapanmış. Sen tekrar açıp monitöre yerleştireceksin. O beş dakika okuyacak. O sana çıakr demeden çıkarmayacaksın. Çıkar işareti gelince kırmızı bir ışık yanıp sönecek bir kere ve ekranda çıkarmana yönelik işaret belirecek. Çıkardığında o günkü durumunu göreceksin. 1 kademe varsa boş gün , 2 kademe varsa çalışmaya başla , 3 kademe varsa yumurtlamana 24-36 saat kaldı demek oluyor. Yani gaza basacaksın.

Ben de bugün hastalandım. Ama kalkınca gördüm saat 10 gibi. Ben saat 7'lerde açıyorum. Bu sebeple bugün m'ye basmadım. Yarın basıcam. Aslında adetimin 2. günü olacak ama o birinci günü bilecek. Birşey farketmez. Ama az geldiyse açmasan da olurdu. yani yarın açsan. Söküldüğü gün açmak daha iyi. Yine de birşey farketmez. Bu ay seninle paralel gideceğiz demekki. Sen benden bir gün önde olacaksın.

Yalnız 9 yaptın ama ilk idrarınla testleri yapacaksın bunu unutma. Sabah kalkıp tuvaletini yapıp sonra 9'da açıp testi öyle vermemen lazım. İlk idrarınla yapacaksın testleri.

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın. İlk ay çok birşey beklememeni öneriririm. Belki seni ilk aydan da tanıyabilir birşey diyemem. Bir arkadaşımızı aleti değiştirdikten sonra ilk ay tanıdı mesela. Ama beni 3 ayda tanıdı tamamiyle. İlk ay baktı , ikinci ay östrojen'i , 3. ay da LHı buldu. Tanışmamız tamamen bitti. İnşallah siz çabuk tanışırsınız. Tanışmanızda senin yapacakların önemli. Çünkü sen onu yönlendireceksin. Talimatlara uyman ve testleri düzgün yapman önemli canım. Gerisini ona bırak. Sonuna kadar güvenebilirsin. Çok doğru çalışacak.

tasarruf icin kapatiyorsa sorun yok. ben bozuk olabilir mi acaba diye suphelendim. neyseki normalmis..9'da kalkip monitor isterse test yaparim. bunun disinda 3 saat once veya 3 saat sonra opsiyonu var sanirim. yani bu surelerdede test yapabilirim galiba.
ayni zamanda adet olmusuz, bakalim ovaluasyon ne zaman olucak. bu ay tutarsada cok sevinirim. insallah rabbim isteyen herkese verir bu mubarek aylarda..hayirlisiyla tabi..

bu arada yarin adetimin 2. gunu olucak ama 1 gostericek diyorsun. kullanma klavuzunda gunun degistirilebileceginden bahsediyor.m2 olana kadar basili tutarsan 2. gun olarak algiliyormus. biliyorsundur ama ben yinede soyliyim dedim :))
umutlu sen neden aleti degistirdin???

bu arada yarin adetimin 2. gunu olucak ama 1 gostericek diyorsun. kullanma klavuzunda gunun degistirilebileceginden bahsediyor.m2 olana kadar basili tutarsan 2. gun olarak algiliyormus. biliyorsundur ama ben yinede soyliyim dedim :))

Canım biliyorum ayarlayabiliyoruz. Ama ben ayarlama yapmayacağım. Belli bir saatten sonra açınca öyle bırakın kalsın demişlerdi bana oradan.

BENİM CİHAZIMDA GALİBA SORUN VARDI CANIM 3 AY BENİ TANIYAMADI HAFIZASINI SIFIRLAYIN DEDİM GÖNDERDİM SIFIRLANDI SONRAKİ AY YİNE LH Yİ TESPİT EDEMEYİNCE BEN BU CİHAZI İSTEMİYORUM DEDİM YENİSİ İLE DEĞİŞTİRDİLER SAĞOLSUNLAR YENİ CİHAZIMDA İLK AYDA GÖRDÜ LH Yİ ŞU AN YENİ CİHAZIMLA İKİNCİ AYIMDAYIM VE İKİ AYDIR EN YÜKSEK SEVİYEYİ GÖREBİLİYORUM:nazar:

BENİM CİHAZIMDA GALİBA SORUN VARDI CANIM 3 AY BENİ TANIYAMADI HAFIZASINI SIFIRLAYIN DEDİM GÖNDERDİM SIFIRLANDI SONRAKİ AY YİNE LH Yİ TESPİT EDEMEYİNCE BEN BU CİHAZI İSTEMİYORUM DEDİM YENİSİ İLE DEĞİŞTİRDİLER SAĞOLSUNLAR YENİ CİHAZIMDA İLK AYDA GÖRDÜ LH Yİ ŞU AN YENİ CİHAZIMLA İKİNCİ AYIMDAYIM VE İKİ AYDIR EN YÜKSEK SEVİYEYİ GÖREBİLİYORUM:naz

degistirme yaptilarsa cok guzel..aslinda bugun bende bunu dusundum, yani test nasil olcuyor diye. lazer tarzi bir isik mi okuyor takilan test cubugunu, ilginc..
bu arada baska neler yapiyorsunuz? adacayi falan iciyor musunuz? ben bu ay ona da basliyim diyorum ama kist de var ve zararli mi olur diye dusunuyorum..

degistirme yaptilarsa cok guzel..aslinda bugun bende bunu dusundum, yani test nasil olcuyor diye. lazer tarzi bir isik mi okuyor takilan test cubugunu, ilginc..
bu arada baska neler yapiyorsunuz? adacayi falan iciyor musunuz? ben bu ay ona da basliyim diyorum ama kist de var ve zararli mi olur diye dusunuyorum..

Canım ben çörek otu , bal , tarçın karışımını kullanıyorum. a.s.

Kızlar benim 2. günüm 1 kademedeyim.

Silgi sen de 3. gününde 2. kademedesin.

Google sen kaçıncı günündesin canım?

kızlar takipteyim ona göre neler yapıyorsunuz kaçıncı kademedesiniz bakıyorum bide hamişim dediğinizi okuyacağım inşallah doğruuuuuuuu gidip aleti alıcam amma çıkarcıyım heeeeeee:)))hemen almıyorumda sizi bekliyorum ama ne yapalım yanlız alet nasıl çalışır ne yapar daha almadan bilgi sahibi oldum işim kolay olacak hadi kızlar ha gayret az kaldı bebişlerinizi kucaklamya

kızlar takipteyim ona göre neler yapıyorsunuz kaçıncı kademedesiniz bakıyorum bide hamişim dediğinizi okuyacağım inşallah doğruuuuuuuu gidip aleti alıcam amma çıkarcıyım heeeeeee:)))hemen almıyorumda sizi bekliyorum ama ne yapalım yanlız alet nasıl çalışır ne yapar daha almadan bilgi sahibi oldum işim kolay olacak hadi kızlar ha gayret az kaldı bebişlerinizi kucaklamya

Canım benim çok tatlısın valla. Güldürdün beni. :roflol: Alete güvenim sonsuz da bizim spermcikler arıza çıkartıyorlar. İnşallah onlar da düzelir de bir an önce hamiş kalabilirim. :Saruboceq: İnşallah isteyen herkes tez zamanda hamiş olur. :Saruboceq: İnşallah sen de bir an önce hamiş olursun da bu aleti almaya gerek kalmaz.. :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5 :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

insallah sonuc alirizda yazariz hepimiz 'hamileyim' diye...belenay ama bence biran once sende alda aramiza katil, boyle uzaktan uzaktan olmuyor.. :)
nevrosky afiyet olsun :) ben sadece adacayi iciyim diyorum..
bu arada benim daha m3, ilk test icin sabirsizlaniyorum :)

insallah sonuc alirizda yazariz hepimiz 'hamileyim' diye...belenay ama bence biran once sende alda aramiza katil, boyle uzaktan uzaktan olmuyor.. :)

Perşembe günü senden ilk testi isteyecek hayırlısı inşallah. Adaçayı da iyi gelir dilerim.

ben önce teyze olayım sonra anne olurum:jeyyar:alcam alcamda azcık kilo vereyim diyorum vbelki kendiliğinden gelir ma bu gidişle benide alacaksınız aranıza hem ikinci üçüncü dördüncü çocuk içinde lazım olacak bu alet dimi ya kaydirigubbakcemile3

ben önce teyze olayım sonra anne olurum:jeyyar:alcam alcamda azcık kilo vereyim diyorum vbelki kendiliğinden gelir ma bu gidişle benide alacaksınız aranıza hem ikinci üçüncü dördüncü çocuk içinde lazım olacak bu alet dimi ya kaydirigubbakcemile3

Ah canım ahhhhhhhh. Keşke seni hemen teyze yapabilsek. Az daha sabret bakalım. Çıkacak elbet bu 4 kişiden bir hamiş hihoyyyt

aaa çıkacak tabi allahın izniyle o kadar çalışıyorsunuz allah mükafatını vercek canım benim kız sen hamiş kalırsan bayram olacak benim içinde allahım hepimizin yüzünü güldürsün

aaa çıkacak tabi allahın izniyle o kadar çalışıyorsunuz allah mükafatını vercek canım benim kız sen hamiş kalırsan bayram olacak benim içinde allahım hepimizin yüzünü güldürsün

Amin canım inşallah... Hepimiz olacağız Allahın izniyle.. Ben inanıyorum.

Bugün 5. günüm. Daha testlere başlamadım.

Silgi senin 6. günün. Bugün ilk testini yapmış olman gerekti. Nasıl aletle aran? Bugün 1. kademe göstermiştir büyük bir olasılıkla..

merhaba,
aslinda biraz moral bozukluguyla basladim, yani okumadi testi. soyle ki; ben taktim ama ekran kapandi ki test cubugu isareti yanip sonmeliydi. neyse bu arada aradim musteri hizmetlerini en az 10-15 kez tak cikar yaptim ve nihayet okudu testi. sanirim tam yerlestiremedim. bilmiyorum sizde bu sorun oldu mu?insallah bundan sonrakilerde sorun olmaz. evet su an low fertility, en az seviyede.

Back