• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

benim bugün 19. günüm. hala test istiyo bu alet ya! her ay 20 tane test kullanırsa batar insan ya!delikafadulden 3.kademeyide gördüm iki gün üst üste. ne zamana kadar istiyo bu testleri?

nevrosky canım daha öncede sordum ama görmedin herhalde. sen testleri nerden ve kaça alıyorsun? bana özelden yazarmısın?a.s.

sağol canım hepimiz hakkında hayırlısı..geçen ay 20 test istedi..20 test bitince istemedi..bu ay da aynısı olur büyük ihtimalle..maalesef her ay 20 test kullanacağz:sm_confused:

kizlar slm..
yazilanlari okuyamadim ama benden 8.gun istemeye basliyor, yaklasik 10 gun dvm ediyor.en fazla 12-13 test stick istiyor..sizden baya cok istiyormus

bu sabah yine test istedi alet. 15 test etti. ama bu sabah birinci kademeye düşmüşüm. bakalım yarında istiycek mi.

bu test çubuklarını nerden ve kaça alıyorsunuz, bana özelden yazarmısınız lütfen.

kizlar slm..
yazilanlari okuyamadim ama benden 8.gun istemeye basliyor, yaklasik 10 gun dvm ediyor.en fazla 12-13 test stick istiyor..sizden baya cok istiyormus

canım ben düzenli adet görürken 34-35 günde bir geliyordu..şu an zaten düzensiz..kılavuzda yazıyo..adeti düzensiz olanlardan 20 test isteyebilir diye..nitekim öyle..hormon seviyesini yakalayamıyor heralde ondan..hayırlısı olsun..şu ana kullanıyor musun?

bu sabah yine test istedi alet. 15 test etti. ama bu sabah birinci kademeye düşmüşüm. bakalım yarında istiycek mi.

bu test çubuklarını nerden ve kaça alıyorsunuz, bana özelden yazarmısınız lütfen.

canm ben izmir alsancak ta bi eczaneden alıyorum,bulmak kolay değil..70 lira..netten de sipariş verebilirsin..bundan sonra çubukların bitince istiyceni sanmıyorum..ama nolur nolmaz hazır etmekte fayda var..ben de haftaiçi almaya gidicem

sağol canım. teşekkür ederim. bu sabah yine istedi etti 16. 20 taneyi tamamlamaya kararlı anlaşılan.

evet canım..benim de 3 tane kaldı..ben 3. kademeyi 2 gün gördüm..bugün 2.kademeye düşmüş..çubuklar bitince görcez bakalım işallah istemez de aldıklarımız öbür aya kalır(keşke hamile kalsak gerek kalmasa..)sen de yazarsan sevinirim çubuk isteyip istemediğini...biz çalışamaları tamamladıkkaydirigubbakcemile3..şimdi beklemeye geçtik.sanırım aynı durumdayız...inşallah birlikte veririz güzel haberlerimiz burdan:teytey:ben çok umutluyum ya..elimde değil..umarım hayal kırıklığı yaşamam..yaşamayız:1hug:

tabiki yazarım canım ne zamana kadar test istediğini. elimde yedek bir 20'lik kutu daha var. dua ediyorum o pakete geçmesin.:1shok:

bende beklemedeyim ama hiç ümidim yok. benim fsh biraz yüksek, çok kaliteli yumurta olmuyor artık. zaten he deyince hamile kalabilen biride değilim.:çok üzgünüm:

hakkımızda hayırlısı inşallah. sen ne kadardır istiyorsun? sorun var mı sizde?

tabiki yazarım canım ne zamana kadar test istediğini. elimde yedek bir 20'lik kutu daha var. dua ediyorum o pakete geçmesin.:1shok:

bende beklemedeyim ama hiç ümidim yok. benim fsh biraz yüksek, çok kaliteli yumurta olmuyor artık. zaten he deyince hamile kalabilen biride değilim.:çok üzgünüm:

hakkımızda hayırlısı inşallah. sen ne kadardır istiyorsun? sorun var mı sizde?

üzüldüm canım..ama senin için umutsuz değilim ben,aksine çok umutluyum 3. kademeyi hemen gördün sen..fsh yi düşürmek için ilaç kullanılıyor doktorun vermiştir heralde inşallah hamile kalırsın..senin için de dua edicem..bu sayfaların böyle bi faydası var..yalnız olmadığımızı görüyoruz,bizim gibi olanların hamile kaldığını görüp umutlanıyoruzkaydirigubbakcemile5
canım benim uzun hikaye..2 yıl önce korunmayı bırakınca bebeğim oldu,her şey yolunda dediler..ne kanama ne ağrı hiç bir şey yaşamamıştım..ama 6 günlükken sarılık diye götürdüğümüz hastanede bebeğim vefat etti..ciğerim yandı anlatamam..ilk şoku atlattıktan sonra doktor doktor dolaştık,nedenini bulamadılar..genetik araştırmalar da yapıldı,metabolik bi hastalık olabilir dediler..sadece bu bebeğe özgü olabilir dediler..1,5-2 sene bekleyip tekrar deneyin dediler,çünkü kendi isteğimle sezeryan olmuştum..1 sene sonra gebelik için gerekli testleri yaptırdık bi şey çıkmadı ama adetlerim çok düzensizleşti..psikolojimi düzeltemedim bu da hormonlarımı alt üst etti..depresyon ilacı da kullanmadım çünkü hamile kalmak istiyordum..eşimin spermiyogramı fena değilmiş...1 senedir uğraşıyoruz olmuyor canım...
sözün kısası canm Allah ne zaman istersen o zaman olur..sabretmeye çalışıyorum..benim tek ilacım cennetteki meleğime bir kardeş...Allahım kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın..evlat acısı acıların en büyüğüymüş küçücük bebek de olsa..
bir yandan hem kendime hem eşime incir-keçiboynuzu kürü uyguluyorum..bi yandan klomen kullandım..bi yandan da monitörü kullanıyoruz..hepsi birer aracı..dediğim gibi Allahım ol derse olur..
her zaman hayırlıysa ver diye dua ediyorum Allaha..umudunu yitirme canım...

bebeğine üzüdüm canım. mekanı cennet olsun inşallah.

benim de bir oğlum var ama 3 senedir bir kardeş için uğraşıyoruz. bu süre içinde 3 kez hamile kaldım. ilki düşük oldu. zaten o düşük beni mahvetti. aylarca kendime gelemedim. sonra yine kaldım ama boş gebelikmiş kürtaj oldum. en son ekimde ikinci aşılamam tuttu ama maalesef bebek sağlıklı gelişmediği için tekrar kürtaj olmak zorunda kaldım. bu kadar üzüntü hormonlarımı alt üst etti. sadece hayırlısıyla oğluma bir kardeş istiyorum. ama Rabbim ol derse olucak tabi.

kürleri bende kullanıyorum. birde fsh için hayıt suyu içiyorum.

bende sana dua edicem canım. senin şansın benden daha yüksek. benim yaşta geçiyor.senağlama

bu arada fsh değerini hiç birşey düşürmez dedi doktorum. ilaç falanda vermedi. sadece adet düzenleyici gibi ilaçlar veriyorlar.

bebeğine üzüdüm canım. mekanı cennet olsun inşallah.

benim de bir oğlum var ama 3 senedir bir kardeş için uğraşıyoruz. bu süre içinde 3 kez hamile kaldım. ilki düşük oldu. zaten o düşük beni mahvetti. aylarca kendime gelemedim. sonra yine kaldım ama boş gebelikmiş kürtaj oldum. en son ekimde ikinci aşılamam tuttu ama maalesef bebek sağlıklı gelişmediği için tekrar kürtaj olmak zorunda kaldım. bu kadar üzüntü hormonlarımı alt üst etti. sadece hayırlısıyla oğluma bir kardeş istiyorum. ama Rabbim ol derse olucak tabi.

kürleri bende kullanıyorum. birde fsh için hayıt suyu içiyorum.

bende sana dua edicem canım. senin şansın benden daha yüksek. benim yaşta geçiyor.senağlama

Allah bağışlasın canım çok sevindim..bak ne güzel bi evladın var,Allah sağlıklı uzun ömürler versin..benim meleğim de oğlandı..burak koymuştuk adını..burak olup göğe uçtu..
senin de meleğin varmış..inşallah şefahatçi olucaklar bize öbür dünyada..tek bir evlat için yıllarca uğraşanlar var..
benim yaş da pek genç sayılmaz artık..inşallah çabalarının karşılığını alırsın..oğluşuna en kısa zamanda bir kardeş verir rabbimm...biz yeterki moralimizi yüksek tutalım,olumsuz düşünmeyelim...:1hug:

bu arada fsh değerini hiç birşey düşürmez dedi doktorum. ilaç falanda vermedi. sadece adet düzenleyici gibi ilaçlar veriyorlar.

canım az önce okudum 21 FSH değeriyle hamile kalan olduğunu öğrendim..senin kaçtı bilmiyorum ama..sen hayıt tohumuna devam et bence de inşallah şifasını görürsün..bir de tek bir doktorla kalmayıp başka doktorlara da görün derim ben naçizane fikrim..

Allah bağışlasın canım çok sevindim..bak ne güzel bi evladın var,Allah sağlıklı uzun ömürler versin..benim meleğim de oğlandı..burak koymuştuk adını..burak olup göğe uçtu..
senin de meleğin varmış..inşallah şefahatçi olucaklar bize öbür dünyada..tek bir evlat için yıllarca uğraşanlar var..
benim yaş da pek genç sayılmaz artık..inşallah çabalarının karşılığını alırsın..oğluşuna en kısa zamanda bir kardeş verir rabbimm...biz yeterki moralimizi yüksek tutalım,olumsuz düşünmeyelim...:1hug:

İnşallah canım. Rabbim hepimizi sevindirir.a.s.

benim fsh 4çıkıyor prolaktinim yüksek 16 hayıt kullandım soğan kürü içtim yok bacım yok hiçbirşey fayda etmiyor

adet düzenkeyici olarak hangi ilacı kullandın bendede var

ilk cyclo-prygonova diye bir ilaç vermişti. 3 ay kullan dedi ama ben sadece bir ay kullandım. başka bir doktorda bana her ay düzenli progestan kullanmamı söylemişti. bir kaç aydır onuda kullanmıyorum.

soğan kürü yaptım. düzenli olarakta hayıt suyu içiyorum.

benim fsh 4çıkıyor prolaktinim yüksek 16 hayıt kullandım soğan kürü içtim yok bacım yok hiçbirşey fayda etmiyor

canım benim prolaktin 10-11 civarındaydı 5 ay önce..yani normaldi..bu ay test yaptırdım birden 29 a çıkmış..niye böyle oldu anlamadım gitti..doktora sordum,sınırda dedi,şimdilik ilaç kullanmana gerek yok dedi..ben sadece incir kürü uyguluyorum..ama faydasını göreceğime inanıyorum..inşallah sen de görürsün..

canım az önce okudum 21 FSH değeriyle hamile kalan olduğunu öğrendim..senin kaçtı bilmiyorum ama..sen hayıt tohumuna devam et bence de inşallah şifasını görürsün..bir de tek bir doktorla kalmayıp başka doktorlara da görün derim ben naçizane fikrim..

yüksek fsh değerleriyle kalanları bende okuyorum canım. sonuçta bende 3 kez kaldım ama sonu hüsran oldu hep.senağlama

Back