• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

bir sorum var size arkadaşlar bugün eşim clearblue digital ovülasyon testi almış.ben aralık ayının 18 inde regl oldum bir çok yazı okudum yumurtlamasını 14.gün bilenler bu test sayesinde 19.gün olduğunu anlamışlar v.b.ben şimdi 12 veya 13 ocakta tekrar regl olcam bu testi genede şimdi yapayımmı yoksa adetimi bekleyip kendi bildiğim gibi 14.günümdemi yapayım kullanan varsa yardımcı olsun lütfen.bide bunun içinde 7 tane test kartuşu var bunlar bitince ben tekrardan bu kartuşları temin edebilirmiyim yoksa gene cihazla birliktemi almam gerekiyor.???

bir sorum var size arkadaşlar bugün eşim clearblue digital ovülasyon testi almış.ben aralık ayının 18 inde regl oldum bir çok yazı okudum yumurtlamasını 14.gün bilenler bu test sayesinde 19.gün olduğunu anlamışlar v.b.ben şimdi 12 veya 13 ocakta tekrar regl olcam bu testi genede şimdi yapayımmı yoksa adetimi bekleyip kendi bildiğim gibi 14.günümdemi yapayım kullanan varsa yardımcı olsun lütfen.bide bunun içinde 7 tane test kartuşu var bunlar bitince ben tekrardan bu kartuşları temin edebilirmiyim yoksa gene cihazla birliktemi almam gerekiyor.???

slm herkese..........
bence adet donemin basladiginda kullan, yanlis hatirlamiyorsam oyleydi. adet oldugun ilk gun basla yani. nevrosky daha dogru cvp verir. su an ortadasin, baslaman mantiksiz. cihazla birlikte testleri alirsan baya pahaliya malolur :) ayri satiliyor, yani testleri ayri aliyorsun. bu arada ovaluasyon testi yazmissin. monitor mu test mi, simdi farkettim bak ??? ben monitorden bahsediyorum. sakin her ay monitorle birlikte alma testleri, batarsin yaf :)))

bende dün kullanmaya başladım aleti. aldığımda aşılama aşamasındaydım, sonra kürtaj olmak zorunda kaldım vs.. vs.. kürtaj sonrası ikinci adetim ve artık başlamamda bir sakınca yoktur herhalde.

bu arada alet komplike gibi duruyor ama oldukça kolaymış. en azından şimdilik. bakalım test istemeye başlayınca becerebilecekmiyim?-tatlicadiarzu-

bende dün kullanmaya başladım aleti. aldığımda aşılama aşamasındaydım, sonra kürtaj olmak zorunda kaldım vs.. vs.. kürtaj sonrası ikinci adetim ve artık başlamamda bir sakınca yoktur herhalde.

bu arada alet komplike gibi duruyor ama oldukça kolaymış. en azından şimdilik. bakalım test istemeye başlayınca becerebilecekmiyim?-tatlicadiarzu-

becerirsin arkadaşım bi zorluğu yok..test çubuklarını idrara 3 sn tut,kesik taraf aşağı gelcek şekilde monitore yerleştir..yerleştiremezsen uyarıyo zaten..yeniden yerleştirmeni istiyo..benim de 2 günüm var..2.ci kullanışım olcak..gerçi bu ay klomen kullanıyorum ama..etkilerse de etkilesin ...denemek istiyorum..:delphin:

QUOTE=silgi;4754262]slm herkese..........
bence adet donemin basladiginda kullan, yanlis hatirlamiyorsam oyleydi. adet oldugun ilk gun basla yani. nevrosky daha dogru cvp verir. su an ortadasin, baslaman mantiksiz. cihazla birlikte testleri alirsan baya pahaliya malolur :) ayri satiliyor, yani testleri ayri aliyorsun. bu arada ovaluasyon testi yazmissin. monitor mu test mi, simdi farkettim bak ??? ben monitorden bahsediyorum. sakin her ay monitorle birlikte alma testleri, batarsin yaf :)))[/QUOTE]

mesajını yeni okuyabildim dijital ovulasyon testi monitör değil.araştırdım ayrı bi şekilde bununda testleri satılıyormuş bakalım 12 ocak regl tarihim sonra başlıcam inşallah hayırlı olurda hamile kalırım.gerçi belli olmaz belki bu ay hastalanmam :delphin:

şimdi bu alet ikinci kademeyi gösterir göstermez çalışmalaramı başlanıyor? hergün mü yada yine günaşırı mı?

şimdi bu alet ikinci kademeyi gösterir göstermez çalışmalaramı başlanıyor? hergün mü yada yine günaşırı mı?

Canım ikinci kademeden sonra çalışmalara başlıyorsun. Gün aşırı olup olmaması sperm kalitesine bakar. Sperm sayısı az değilse hergün daha iyi. Ama az ise gün aşırı olması lazım canım. a.s.

Canım ikinci kademeden sonra çalışmalara başlıyorsun. Gün aşırı olup olmaması sperm kalitesine bakar. Sperm sayısı az değilse hergün daha iyi. Ama az ise gün aşırı olması lazım canım. a.s.

Bu alet kafama epey yattı. a.s Sanırım sorunumuz aynı gibi benim eşimdede morfoloji sorunu var başka bir topicte eşimin sperm sonuçlarını yorumlamıştın bana moral oldun. Gerçi benim bir de kistim var :( Bu ay klomen kullanmayacağım bir altı ay bitkilerle umut arayacağım. Tanıdık bir teyze dualarla bana ve eşime bitkisel bir karışım hazırladı eşin özellikle kullansın dedi. Tadı anlatamam çoook kötü. İçinde her şey var sanırım. Kalitesini arrtırcak inşallah. Her akşam yesin diye kocama şiddet uyguluyorum :jeyyar:

benim yarın 6. günüm ve alet benden test isteyebilir(genelde 6. gün başlıyormuş ya). şimdi sabah aleti açtığımda test isterse ben testi yapana kadar alet kapanır. tekrar açtığımda 7. güne mi geçmiş olucak? yada testi yapana kadar kapanmıyor mu? yardım!!!

benim yarın 6. günüm ve alet benden test isteyebilir(genelde 6. gün başlıyormuş ya). şimdi sabah aleti açtığımda test isterse ben testi yapana kadar alet kapanır. tekrar açtığımda 7. güne mi geçmiş olucak? yada testi yapana kadar kapanmıyor mu? yardım!!!

Canım yarın sabah senden test isteyecek.

Sen yarın sabah kalkınca aleti aç. İstediğine dair işaret çıkacak. Hiçbirşey yapma alete o kendi kendine kapanır.

Çubuğu al. Testi yap.

Sen geldiğinde alet kapalı olacak ya yeniden aç. O yine istiyor işaretini gösterecek. Sen tak çubuğu. Okuduğuna dair işaret çıkacak. Yaklaşık 5 dk sonra kırmızı bir ışık yanacak ve ekranda testi çıkarmana dair bir işaret belirecek. Çubuğu çıkart. Büyük ihtimalle bir kademe gösterecek. Yine alete bişi yapma kendi kendine kapanacak. Her sabah aynı saatte testleri yapmalısın. Testler bittikten sonraki günlerde de aleti hep aynı saatte açmaya özen göster. Dediğin gibi tekrar açınca bir sonraki güne geçmez. Onun da içinde saat var sanırım , kendi günü 24 saat sonra atlatıyor. İlk açtığın zamandan başlayarak.

sebnem seninki farkli galiba..kizlar hayirli olsun monitorunuz. insallah sonuc aliriz hepimiz...

birşey daha canım. 3. kademe göründüğünde yumurta çatlayıp bitmiş mi oluyor? yoksa 3. kademe göründükten sonra 24-36 saat arası çatlıycak mı demek?

mb kızlar bu ay bende ovulasyon testi aldım çift çizgiyi gördüm bu akşam hayırlı inş. ben internetten aldım dijital değil o kitleri deneyip hamile kalan varmı acaba.26 günde bir adet oluyorum 11. çift çizgiyi gördüm

birşey daha canım. 3. kademe göründüğünde yumurta çatlayıp bitmiş mi oluyor? yoksa 3. kademe göründükten sonra 24-36 saat arası çatlıycak mı demek?

Canım 2. kademede gün aşırı ilişki olabilir. Her gün olmasına gerek yok bence. 3. kademeyi görünce üst üste iki gün olabilir. Ama sperm sorunu yoksa tabi. Varsa ilk gördüğün ve bir gün boşluktan sonraki gün. Kademe göüldükten 24-36 saat sonra çatlıyor evet. a.s. İnşallah bu ay olur. :Saruboceq: :CüvCüv:

mb kızlar bu ay bende ovulasyon testi aldım çift çizgiyi gördüm bu akşam hayırlı inş. ben internetten aldım dijital değil o kitleri deneyip hamile kalan varmı acaba.26 günde bir adet oluyorum 11. çift çizgiyi gördüm

Canım onlar da olur tabi. Önemli olan ovulasyonu tesipt etmek. Ama onda yorum olduğu için insanı biraz zorluyor. Birkaç gün çift çizgi çıkıyor. Onun koyuluğuna bağlı yani. Ama ben en koyu günü tespit ediyorum dersen neden olmasın. İnşallah gönlünün muradı gerçekleşir. :CüvCüv:

Canım 2. kademede gün aşırı ilişki olabilir. Her gün olmasına gerek yok bence. 3. kademeyi görünce üst üste iki gün olabilir. Ama sperm sorunu yoksa tabi. Varsa ilk gördüğün ve bir gün boşluktan sonraki gün. Kademe göüldükten 24-36 saat sonra çatlıyor evet. a.s. İnşallah bu ay olur. :Saruboceq: :CüvCüv:

sağol canım. bugün 11. günüm. sabah yine ikinci kademedeydim ama akşam üstü kasık ağrılarımın ardından mukus akıntım geldi. yarın sabah kaçıncı kademe gösterecek bilmiyorum ama vallahi kafam karıştı benim.:uhm::uhm::uhm:

bugün 14. günüm ve hala ikinci kademedeyim. geriye dönük okuduğumda bu ay 3. kademeyi görmeme olasılığım çok yüksek. ama benim 11. gün mukus akıntım geldi. ilk aydan strese soktu bu alet beni. her sabah test yapmak ta sıkıcı ya! ama yinede devam edicem bakalım sonuç ne olucak bu ay.-tatlicadiarzu-

Back