• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

canım benim prolaktin 10-11 civarındaydı 5 ay önce..yani normaldi..bu ay test yaptırdım birden 29 a çıkmış..niye böyle oldu anlamadım gitti..doktora sordum,sınırda dedi,şimdilik ilaç kullanmana gerek yok dedi..ben sadece incir kürü uyguluyorum..ama faydasını göreceğime inanıyorum..inşallah sen de görürsün..

incir kürünü 21 günden iki kere yaptım ben. bal+tarçın+çörekotuda yiyorum. hatta bugün aşure yapmak için incir kaynatmıştım, suyu boşa gitmesin diye 3 bardak içtim.sırnaşık şey

ilk cyclo-prygonova diye bir ilaç vermişti. 3 ay kullan dedi ama ben sadece bir ay kullandım. başka bir doktorda bana her ay düzenli progestan kullanmamı söylemişti. bir kaç aydır onuda kullanmıyorum.

soğan kürü yaptım. ben 9ay kullandım bıraktım yine olmuyorum:1no2:

canım benim prolaktin 10-11 civarındaydı 5 ay önce..yani normaldi..bu ay test yaptırdım birden 29 a çıkmış..niye böyle oldu anlamadım gitti..doktora sordum,sınırda dedi,şimdilik ilaç kullanmana gerek yok dedi..ben sadece incir kürü uyguluyorum..ama faydasını göreceğime inanıyorum..inşallah sen de görürsün..

sende şifasını en kısa zamanda görürsün inşallah canım.

cyclo-prygonova 9ay kullandım 3 ay diana35 kullandım fayda görmedim 7aydır korunmuyoruz şimdi yine 27gün adetim geçti tepki falanda yok hamiş olduğuma dair

incir kürünü 21 günden iki kere yaptım ben. bal+tarçın+çörekotuda yiyorum. hatta bugün aşure yapmak için incir kaynatmıştım, suyu boşa gitmesin diye 3 bardak içtim.sırnaşık şey

ohhh afiyet olsun..yarasınkaydirigubbakcemile3..benim de incir küründe 2.ayım..ama bu ay sadece sabahları içiyorum..üşendim,bi de pahalıya mal oluyor bi de içine havuç katıyorum ben..1 şubatta bitiyo..canım bal tarçın çörek otu oranlarını yazar mısın?incir bitince bi de onu deneyelim..bi de çörek otunun tozu olsa olur mu?

cyclo-prygonova 9ay kullandım 3 ay diana35 kullandım fayda görmedim 7aydır korunmuyoruz şimdi yine 27gün adetim geçti tepki falanda yok hamiş olduğuma dair

gebelik testi yaptın mı bu arada canım?negatifse bence doktora bi daha git..beklemek kadar kötü bişey yok..:delphin:bilirim..

ohhh afiyet olsun..yarasınkaydirigubbakcemile3..benim de incir küründe 2.ayım..ama bu ay sadece sabahları içiyorum..üşendim,bi de pahalıya mal oluyor bi de içine havuç katıyorum ben..1 şubatta bitiyo..canım bal tarçın çörek otu oranlarını yazar mısın?incir bitince bi de onu deneyelim..bi de çörek otunun tozu olsa olur mu?

bal+tarçın ve çörekotu karışımının belli bir ölçüsü yok canım. tamamen göz kararı yapıyorum. adetin ilk günü başlayıp yumurtlama bitimine kadar her gün bir tatlı kaşığı yiyorum. hepsi birer vesile, sonra da sabırla bekliyorum.:delphin:

bal+tarçın ve çörekotu karışımının belli bir ölçüsü yok canım. tamamen göz kararı yapıyorum. adetin ilk günü başlayıp yumurtlama bitimine kadar her gün bir tatlı kaşığı yiyorum. hepsi birer vesile, sonra da sabırla bekliyorum.:delphin:

sağol canım..beklenen adet tarihim 6 şubat:çok üzgünüm: o zaman incir kürüm de bitmiş olcak o zaman başlarım..hayırlısı...a.s.

bugün test çubuklarım bitti..yenisini almaya gidiyorum..inşallah istemez..wannababy sen ne alemdesin..senin de bitmek üzere sanırım..tuttu mu acaba diye çok merak ediyorum..gebelik testi yapmayı düşünüyor musun?daha çok erken ama..belki de bilmemek daha iyi..sonuç negatif çıkarsa çok üzülücem

benimde test çubuklarım bu sabah bitti. inşallah daha istemez artık. yoksa yeni pakete başlamak zorunda kalıcam. senden istedimi bu sabah tekrardan? bu alet beni çok zengin sanıyo herhalde.-tatlicadiarzu- birde sadece birinci kademeyi göstermek için günlerdir çubuk harcıyor.

test yapmayı düşünmüyorum canım. zira hiç belirtim yok zaten.:(( tam olarak ne zaman adet olacağımıda bilmiyorum ki. ikinci kürtaj sonrası tuhaflaştı. kasıklarım ağrıyor, bir ara gelir herhalde.:((

birde keşke bu testlerin sonuna doğru hamilelik olup olmadığına dair haberde verse. ne güzel olurdu. en azından erkenden ne olacağını bilirdik. aslında bu kadar hassas bir alet bunu da yapabilmeliydi. sositososito

benimde test çubuklarım bu sabah bitti. inşallah daha istemez artık. yoksa yeni pakete başlamak zorunda kalıcam. senden istedimi bu sabah tekrardan? bu alet beni çok zengin sanıyo herhalde.-tatlicadiarzu- birde sadece birinci kademeyi göstermek için günlerdir çubuk harcıyor.

test yapmayı düşünmüyorum canım. zira hiç belirtim yok zaten.:(( tam olarak ne zaman adet olacağımıda bilmiyorum ki. ikinci kürtaj sonrası tuhaflaştı. kasıklarım ağrıyor, bir ara gelir herhalde.:((

meraba canım..dün bitmişti çubuklar..yenisini aldım..ama istemedi..senden de istemez..dediğin gibi 1 kademeyi göstermek için bi sürü çubuk istedi:oklava:
benim de düzensiz adetlerim..yalnız karnım adet olcakmışım gibi ağrıyo:uhm:ayaklarımı üşüttüm heralde..eşimin spermiyogramında morfoloji ve hareket sorunu çıktı:çok üzgünüm:umutlarım azaldı anlıyacağın..bu ay da olmazsa aşılamaya geçicezsenağlamaAllah yardımcımız olsun canım..görüşmek üzere..

birde keşke bu testlerin sonuna doğru hamilelik olup olmadığına dair haberde verse. ne güzel olurdu. en azından erkenden ne olacağını bilirdik. aslında bu kadar hassas bir alet bunu da yapabilmeliydi. sositososito

ah keşkee..ne güzel olurdu..günlerce umutla beklemek zorunda kalmazdıkkaydirigubbakcemile5

hakkınızda hayırlısı olsun canım. ben iki aşılama geçirdim. ikiside hüsran. biraz doğal deneyelim belki bir kez daha deneriz aşılamayı. gerçi eşim hiç istemiyor. bir çocuğumuz var, olucaksa normal olsun diyor.

bu arada test istememesine sevindim. inşallah yarın benden de istemez ya!

hakkınızda hayırlısı olsun canım. ben iki aşılama geçirdim. ikiside hüsran. biraz doğal deneyelim belki bir kez daha deneriz aşılamayı. gerçi eşim hiç istemiyor. bir çocuğumuz var, olucaksa normal olsun diyor.

bu arada test istememesine sevindim. inşallah yarın benden de istemez ya!

senin hakkındada hayırlısı olsun canım..inşallah aşılamaya gerek kalmadan,çok bekletmeden gelir de sevindirir seni meleğina.s.

bu sabah şükür test istemedi alet. 20 testi sonuna kadar çatır çatır istedi ama.:oklava:

neyse bir kaç güne gelir herhalde. gelir diyorum çünkü hiçbir belirtim yok. sırf negatif sonucu görmek için erkenden test yapmakda istemiyorum. çare yok bekliycez.:kahve:

bu sabah şükür test istemedi alet. 20 testi sonuna kadar çatır çatır istedi ama.:oklava:

neyse bir kaç güne gelir herhalde. gelir diyorum çünkü hiçbir belirtim yok. sırf negatif sonucu görmek için erkenden test yapmakda istemiyorum. çare yok bekliycez.:kahve:

test istememesine sevindim canım..benim de gelicek adetim sanırım:çok üzgünüm:karnım çok ağrıyo..tuvalete gidip duruyorum,diken üstündeyim:delphin: gelirse inşallah haftaiçi gelsin bari de doktora gideyim..aşılamaya geçicez bu aysenağlama
üzülmemeye çalışıyorum..her şeye hazırlıklı olmaya çalışıyorum kendimi alış verişe verdim..battık bu ay..güler misin ağlar mısın:mymeka:

wannababy nasılsın canım geldi mi kırmızılar?ben bekliyorum kafamçokkarıştı..per.veya cuma test yapmayı düşünüyorum hayırlısını versin Rabbim:çok üzgünüm:

wannababy nasılsın canım geldi mi kırmızılar?ben bekliyorum kafamçokkarıştı..per.veya cuma test yapmayı düşünüyorum hayırlısını versin Rabbim:çok üzgünüm:

kırmızılar geldi de bitti bile canım.-tatlicadiarzu- bu ayda olmadı maalesef. bende çok yoruldum artık. hakkımızda hayırlısı.

sen naptın? inşallah senin yüzün güler. yada en azından aşılama tedavin olumlu olur. bende şubat martta da kullanayımda bu aleti.nisan için eşimi kandırmaya çalışayım son bir aşılama için.

yalnız benim alet ilk aydan çözdü beni valla. 29. günün sabahı "m" harfi yanıp sönmeye başlamıştı aynı gün adetim geldi. vay be dedim, alet beni ilk aydan çözdü işi bitirdi.delikafadulden

kırmızılar geldi de bitti bile canım.-tatlicadiarzu- bu ayda olmadı maalesef. bende çok yoruldum artık. hakkımızda hayırlısı.

sen naptın? inşallah senin yüzün güler. yada en azından aşılama tedavin olumlu olur. bende şubat martta da kullanayımda bu aleti.nisan için eşimi kandırmaya çalışayım son bir aşılama için.

yalnız benim alet ilk aydan çözdü beni valla. 29. günün sabahı "m" harfi yanıp sönmeye başlamıştı aynı gün adetim geldi. vay be dedim, alet beni ilk aydan çözdü işi bitirdi.delikafadulden

valla helal olsun senin monitöre:roflol: benimki daha çözemedi zavallıcık napsın ne zaman geleceği belli olmuyo ki:mymeka: ben yarını bekliyorum canım..ama umudum yok..her an gelebilir..iyi dileklerin için sağol..kendim aşılamaya hazırlıyorum..malum p.tesi okullar açılıyo..artık sevk alcaz,izmir e gitcez..biraz zor olcak ama napalım:çok üzgünüm:kafam dağılsın biraz ii olcak..hepimiz hakkında hayırlısı

ha canım bi de bir şey sorcam sana aklıma gelmişken..sen aşılama için heyet raporu çıkardın değil mi? 1 çocuğu olanlar parayı kendi ödüyomuş sanırım..bilgin var mı? benim de 2 sene önce olmuş,ama vefat etmişti..bana heyet raporu verirler mi?bilgin varsa beni bilgilendir nolura.s.

Back