valla helal olsun senin monitöre:roflol: benimki daha çözemedi zavallıcık napsın ne zaman geleceği belli olmuyo ki:mymeka: ben yarını bekliyorum canım..ama umudum yok..her an gelebilir..iyi dileklerin için sağol..kendim aşılamaya hazırlıyorum..malum p.tesi okullar açılıyo..artık sevk alcaz,izmir e gitcez..biraz zor olcak ama napalım:çok üzgünüm:kafam dağılsın biraz ii olcak..hepimiz hakkında hayırlısı
ha canım bi de bir şey sorcam sana aklıma gelmişken..sen aşılama için heyet raporu çıkardın değil mi? 1 çocuğu olanlar parayı kendi ödüyomuş sanırım..bilgin var mı? benim de 2 sene önce olmuş,ama vefat etmişti..bana heyet raporu verirler mi?bilgin varsa beni bilgilendir nolura.s.
ümitsiz olma, belki de bebişin seninledir. ama olmazsa da olumlu bir şekilde aşılamana bak.
raporlar hakkında hiçbir bilgim yok canım. ben aşılamayı sgk ile anlaşması olan özel bir yerde yaptırmıştım. iki kere yaptırdım, her biri yaklaşık 1000 tl ye geldi bize. şimdi o kurumun sgk anlaşması bitmiş diye duymuştum bakalım napıcam şimdi.
zaten bir çocuğum olduğu için ister aşılama olsun ister tüp ilaçları devlet karşılamıyor. ilaçları hep cepten ödedik. ama senin durumun ne olur bilemem. sonuçta bir çocuğun olmuş ama yaşayan bir çocuğun yok. sonuçta çocuksuz sayılırsın. ama bu durumda da sen doğal yollardan kalabiliyorsun, ilaçları karşılamayız derlerse şaşırmam.
gerçi inaşallah gerek kalmaz.