Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol: :roflol: Yok canım ben halen devam ediyorum. 3,5 gündür yoktum. Hastaydım , hiç giremedim. Bu ay göremeyeceksin sanırım 3'ü. Ama oluyor böyle. Sıkma canını. Bir dahaki aya görürsün elbet. sengözlerimebaksanab
günaydın nevroskicim..sen kıdemlisin diye sana soruyorum..bilen varsa nolur onlar da bi baksın..şimdi benim,monitörü 2. kullanışım..dün sabah19.günde ilk kez 2. kademeyi gördüm.. çok sevindim..bu sabah yine ikinci kademedeydi ama monitörün günü 18 i gösteriyordu:1shok:..kullanma kılavuzuna baktım yok..verilen numarayı aradım kimse çıkmadı..niye böyle oldu ya...monitör bozuk olabilir mi?niye günleri şaşırdı böyle?..bilen varsa yazın lütfen..meraktan çatlıycam şimdisenağlama...
herkesi öptüm..
canım durumunla ilgili bir fikrim yok. bende bu ay ilk kez kullanıyorum bu aleti. geçen ay durumun neydi? alet normal çalışıyormuydu?
herhangi bir ilaç kullanırken aleti kullanmaman gerektiğini yazıyor kitapçığında. çünkü doğruyu yansıtmıyormuş.
ben eylül ve ekimde aşılama yaptırmıştım. o zaman içinde kullanmadım. kasımda da ikinci aşılamada tutan bebek sağlıklı gelişmediği için kürtaj olunca yine kullanmadım. kürtaj sonrası ikinci adet döngümle beraber kullanmaya başladım.
İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür dualarımızı geri çevirmez kabul eder inşallah.
biliyorum canım okudum kitapçığı..doğum kontrol hapı kullananlar,dediğin gibi,2 adet dönemi beklemeli yazıyo;ama klomifen içeren ilaçlar alan hastalar doktoruna danışmalı yazıyo..doktorumun haberi var monitörden..kullanma demedi.bu ay olmazsa aşılama yapılırsa kullanmıycam zaten..ne diyim hayırlısı olsun..
canım bende de iki ay buna benzer şey olmuştu ya bir gün önce göstermişti ya bir gün sonrasını ama sıkıntı yapma:teselli:şimdilik önemli olan gün değil senin hormon seviyeni algılaması bir daha ki aya düzenli gösterir fazla kafana takma bu arada hiç gün aksattınmı ya da aynı saatlerdemi kullanıyorsun aleti:uhm:
çok sağol canım..tek tesellim 2.kademeyi görmüş olmam..(doğrudur umarım) geçen ay 1 gün aksatmıştım,sabah geç kalktığım için..ama bu ay monitor her istediğinde yaptım testi..hatta yine geç kalıyordum ama ucu ucuna yetiştim kaçırmadan yaptım..ondan olabilir mi acaba..19 gündür her şey normaldi,nolduysa bu sabah oldu işte..sen ulaşabildin mi yetkililere ben ulaşamadım,siteleri de açılmıyor..telefona da çıkan yok..iyice canım sıkıldı..
büyük ihtimalle ondan olmuştur canım geçen ay kaçırıdığın günde mi 19.gün civarıydı :uhm:
ben sorun oldugunda ulaşmıştım saatsabah 9 dan17 e kadar çalışıyorlar belki sen bu zaman dışında aramışsındır.:sm_confused:
Kızlar ben döndüm. Şükür kavuşturana. kaydirigubbakcemile2
wannababy ; sevindim arkadaşım 3'ü görmüşsün. İnşallah olur hemencik. hihoyyyt
zeze26 ; canım ben bilemiyorum. Böyle bir sorun çıkarmadı aletim hiç.
meraba hoşgeldin canıma.s. ben de 3. kademeyi bu sabah gördüm:sm_cool: ama doğru olup olmadığına emin değilim..hem klomen kullandım hem de monitördeki tarihte sapma oldu..Allah ım lütfen yanlışlık olmasın doğru olsun:Saruboceq: