meraba nevroski,yazdıklarını baştan sona okudum..hiç umudunu yitirmemişsin..buna hayran kaldım..mükafatını alacağına inanıyorum..Allah muradına erdirsin inşallah..benim son 1 yıldır adetlerim düzensiz..en son 5 ay önce şu adetin 3.günü yapılan testten yaptırdım herşey normal görünüyor dedi doktorlar..ama benim dikkatimi çekti ; LH ve E2 hormonlarım yani yumurtlamayı sağlayanlar,referans değerin altında(pre-ovulatör dönemde)..yumurtlama olmamasından endişeleniyorum..zaten doktorum ultrason sonucuna göre geç yumurtladığımı söyledi..clearblue da bu ay hiç yükselmeyince moralim çok bozuldu..yine senin yazdıkların biraz yüreğime su serpti..bu ay da kullanıcam, adetimi bekliyorum.. ben 2 yıl önce normal yoldan hamile kalmıştım fakat bebeğim 6.gün vefat etti..sebebi bulunamadı..yaşadıklarımı yaşayanlar bilir..kucağına alıp kokusunu duyduktan sonra kaybetmek çok acı..şimdi uzun zamandır denememize rağmen olmuyor..senağlama biliyorum stres baş düşmanımız ama..baş edebilsek keşke..bu siteye girdiğimden beri hiç tanımadığım sizler için inanın her gün dua ediyorum..Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin..:Saruboceq: