Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr nasıl gidiyorrrr,nevrosky çok hasta ve yoğundun mirmirmirmir umarım daha iyisindir cnm, umutlu sen hep buralardasın çok şükür ama diğerleri nerde,kendinize çok iyi bakınnnn yarın görüşürüz öpüyorummm hepinizi :a015: /COLOR]
canım ben sana çok uzun cevap yazdım ama sitede sıkıntı oldu kaydedemedi hatta bende uzun süre siteye giremedim:1shok:
benim şimdiye kadar hep 6.gün istemeye başladı bence yarın kesin ister sıkıntı yapma canımŞeniz
canım kriz sizidemi etkiledi, gerçektende çok maliyetli bu alet ama yine de doktora her ay gimekten dah rahat ve daha ekonomik en azından o ay yumurtluyormusun yumurtlamıyormusun ve ne zaman ovulasyon oluyor bunu evinin rahatlığında öğreniyorsun
haydi bu ayy en az iki hamiş çıkartmamız lazımm çalışın kızzlarrhihoyyyt:lepi:
Günaydın kızlarrrrr. Bugün işlerim sakin. Ancak İnternet ne kdar müsade eder bilmiyorum. Hastalaık kaldığı yerden devam. Gününüz güzel geçsin inşallah. Güzel dileklerde bulunan , geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkürler. Allah razı olsun sizlerden. Şeniz :1hug:
evet 7. gun istedi, benim monitor bile anlayamadi beni ahh ahhh anlasilmasi zor biriyimdir:jeyyar:
sizlerle saatlerimiz tutmuyor sanirim, ben ugradigimda orada gece oluyor. ernur ne kadar suredir deniyorsunuz ve neden tup bebek? ben de kararsizim subatta denesem mi tup bebek ya da yaza kadar bekliyim mi diye. ve ikiz olma durumuda beni korkutuyor aslinda. insallah normal yollarla rabbim hepimize nasip eder..:Saruboceq:
günaydıın nevrosky, bugün erken girdim, dün erken yatmıştım,keyifler nasıl,tabii iş güç nasıl olsun ben buralardayım görüşürüüüüzzzhihoyyyt
merhaba clear blue nin güzel hamiş adayları nasılsınız bakalım nerosky hastamı oldun canım geçmiş olsun dikkat et kendine umutlu ernurr silgi geogle sizler nasılsınız umarım iyisinizdir ben aleti hala alamadım eşimle tarıştık çok acele ettiğimi sıkboğaz ettiğimi düşünüyor acelemi ne acelesi yaaa yaşım olmuş 33 benim adam iyice şaştı bebk lafı duyunca delleniyor susayım diyorum ama zaman geçiyor kızlar ne olur dua edin bana
neyse ben sizi üzmeye değil moral vermeye geldim alet işler bizim kızlar öğünür
:CüvCüv:nevrosky
:CüvCüv:umutlu99
:CüvCüv:silgi
:CüvCüv:ernurr
:CüvCüv:google
Günaydınnn canlarımmm
NEVROŞŞ canım sen daha iyileşemedinmi aslında dinlensen erken iyileşeceksin be güzelim bunun en etkili ilacı dinlenmek aslında:teselli:
BELENAYCIMMM hoşgeldinnn bitanemm sen istersen bir süre başka testlerle yumurtlamayı tespit etmeye çalış eşinde haklı bu çok maliyetli bir alet ben mesela iki aydır ovulasyon günümü tespit edemediğimden ayda 1 kutuyu bitirmek zorunda kalıyorum ama test çubuğunda belli ikinci çizgi ama alet tespit edemediğnden hergün benden test istiyor
ERNURRCUM günaydın seni hergün burada görmek çok güzel sayende topicimiz canlandı bitanemŞeniz yaş meselesini takıntı yapma bence....benim ablamın arkadaşı var 41 yaşında yıllar evvel çocuk istemiş tedavi olmuş hiçbiri tutmamış bu ablada kendini sağlıklı yaşamaya adamış çocuk meselesini kafadan çıkarmış sonra yeğenleri çok ısrar etmişler birkere daha tüp dene diye ve o abla tüp denemesinden ikizi var şu anda 6 aylık hamiş hemde bir kız bir erkek darısı başımıza en kısa zamanda....şunu demek istiyorum yaş o kadar önemli değil bazan önemli olan yumurtaların sağlıklı olması bunun yolu da sağlıklı yaşamadan geçiyor:1hug:
Günaydın tatlımmmm. :asigim: Evet ama izin alamıyorum teftiş var. Evde de rahat duramıyorum biraz yatıp hemen geçiyorum bilgisayar başına. Nasıl iyileşebilirim ki. :1rolleyes:
Ben dün siparişi tamamladım. Bir kutu aldım. KDV dahil 24 YTL EFT için para da vermedim. Bir kargo parası vereceğim işte. İnşallah faydası olur güzelim. :dance: :Saruboceq: :CüvCüv:
çok sevindim canım inşallah işe yarar:Saruboceq: ben bu ayda kullanamadım canım:1no2:monütörümde hala değişiklik yok :1shok: ama test çubuğuna göre haraket ediyorum o zaman ne işe yaradı bu alet valla hani bu alet hassastı neyse canım seninde canını sıkmayayım:1rolleyes:
Valla canım neden böyle yapıyor anlamadım doğrusu. Hadi geçen ay Ramazan'dı kafası karıştı demiştik. Bu ay bir bahanesi de yok. :uhm:
umutlu seni neden tanimiyor monitor? yani 2 ve 3. kademeyi mi gostermiyor?? bende bugun test yaptim etst cubugunu cikardim sivi hic gitmemis test cubugunun ucuna sonradan ilerledi, yani test bittikten sonra..anlamadim..guveniyoruz ama sonucta hata oranida var, biz yine bence diger gunlerde deneyelim...
belenayy sende bu pozitif enerji varken en kisa zamanda hamile kalirsin merak etmee :)
tamam güzelim ne bilim bu ralar kriz lafı çok duyuyoruz ya harcama yapmayın falan diye söyleniyor herhalde ondan etkilenmişim ki böyle bir sonuç çıkardımkaydirigubbakcemile3kızlar sağolun desteğiniz için umutlu canım eşim parası için pahalı demiyor ama ağırdan alıyor işteklava: nedenini anlamadım ama herşeyde bir hayır vardır alıcaz diyor sıkboğaz etme diyor neyse rabbime havale ettim :1no2:
kızlar bu arada aletleri bile çıldırttınız yanikaydirigubbakcemile3 onlarında kafası karıştıkafamçokkarıştı sahibini tanıyamaz oldular offf offf bu bebekler bizi delirtecek sonundalaelaelaelaelae bir an önce gelseler iyi olur yoksa ben fena kızmaya başladımÇok üzgünüm çoook
allah emeklerinizi yaptığınız masrafları boşa çıkarmasın canlarım tez zamanda göndersin meleklerinizi:Saruboceq: