Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnnnn kızlarr
buün lşstede ikinci sıradayım
nevroşcuğum canım bugün nasılsın
Günaydın kızlar. Cumanız mübarek , tüm dualarınız kabul olsun. Şeniz
Günaydın kızlar. Cumanız mübarek , tüm dualarınız kabul olsun. Şeniz
Günaydın güzelimmmm. a.s. Canım düne göre daha iyiyim. Yani daha iyi oluyorum her geçen gün. Ama akşamları kötü geçiyor. :çok üzgünüm: Sen nasılsın güzelim? Senin alet göstermedi demek bu ay kademeleri. Arada okudum da. Peki çizgiyi görünce değerlendirdiniz mi? Pre-seed kullandın mı? :1rolleyes:
benim monitör geldi. çok yakında preseedim de geliyo.:dance::dance:
yalnız ben bişi sorcam. okuduğum kadarıyla çoğunuzun eşlerinde sorun var. bizdeyse benim fsh yüksek. dolayısıyla çok kaliteli yumurta üretemiyorum. bu durumda da monitör+preseed işe yararmı ki acep?
birde monitörün üstünde fertilite tedavisi falan gördüyseniz iki regl dönemi bekleyin diyor. ben iki aydır aşılama tedavisi görüyorum. ama kullanmak için iki ay daha beklemek istemiyorum. Çok üzgünüm çoook
yaa bu arada bizim diğer kızlar nerdeee
GOOGLEEEEEE ,TATLIKELEBEKKK ,NİSASUMMMMM NERDESİNİZZZ KIZLAR SİZLERİ ÇOK MERAK EDİYORUZ :sm_confused:
günaydınn günaydınn günaydınn
kızlarr bişey sorcam benim kaçırdığım birşey mi var CADIARZU bu pre seed olayı nedir?
umutluu cnm ben hala ikinci kademedeyim,test çubuğun 9 cu günündeyim belki yarın son kez ister
benim monitör geldi. çok yakında preseedim de geliyo.:dance::dance:
yalnız ben bişi sorcam. okuduğum kadarıyla çoğunuzun eşlerinde sorun var. bizdeyse benim fsh yüksek. dolayısıyla çok kaliteli yumurta üretemiyorum. bu durumda da monitör+preseed işe yararmı ki acep?
birde monitörün üstünde fertilite tedavisi falan gördüyseniz iki regl dönemi bekleyin diyor. ben iki aydır aşılama tedavisi görüyorum. ama kullanmak için iki ay daha beklemek istemiyorum. Çok üzgünüm çoook
Canım hayırlı olsun. a.s. Ben de bu ay monitör + preseed ile deneyeceğim hayırlısı ile.
Eğer sen şimdi o alete başlarsan senin hormon değerlerini yanlış algılayacak ve bir sonraki ay bu kadar yüksek algılayamadığından kademeleri göstermeyecek. Benim görüşüm bu canım. En azından bir ay daha kullanma.
hoşgeldin google:teytey:[/QUOTE .!.:
Kızlar herkese merhaba...kaydirigubbakcemile3..iki haftadır girmiyorum siteye yaklaşık olarak.. benim ve eşimin izinlerimiz vardı bir ikinci tatil yapalım dedik, çok guzel bir ege ilçesindeydik.. ama her guzel seyin de bir sonu var degil mi
ancak son 10 sayfayı falan okuyabildim, nevroskynin adet oldugunu gordum (ayrıca grip de olmussun arkadasım geçmiş olsun) umutlu 1 paket cubugu bitirmişsin..başka onemli gelişme var ise bana bir ozet geçin olur mu
beni sorarsanız bu ay alet yuksek ve en yuksegi yakaladı biz de 2 gunde bir çalışma yaptık zati, bu aydan umutluydum nedense.. ama sanki karnım hafif hafif agrıyor. karar verdik kurban bayramından sonra aşılama olmazsa tup bebege gececegiz. su aletle biriniz bile hamile kalsanız umudum bitmeyecek ama gun geçtikte sinirm bozuluyor:
benim bu aydan umudum kalmadı hastalanacagım gibi.. hamile olsam heralde adet belirtileri olmazdı dimi .. hafif kasık agrısı ve akıntım var .. inşallah diğer canım arkadaşlarımdan guzel haberler alırız.
selaammmm arkadaşlar a.s.kaç gün oldu siteye giremedikkkkk,bakım vardı sanırım,sizlerde girememişsiniz nevrosky umutlu silgi ve diğer arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir,özledim valla hepinizi :1hug:gelişmeler varmııııı,
bende gelişmeler var biliyorsunuz bu monitörü ilk defa bu ay kullandim 14 ve 15 günümde 3cü kademeyi gösterdi :1shok: çok mutlu oldum :lepi: sadece 2 gün gösterdi ki ben biliyorum benim en verimli günüm siklusun 14 günü,bu ay hamiş kalamasam bile yinede mutluyum,hatta eşimle konuştuk acaba bu ay tutmasa bile tüpten önce bir ay daha mi monitöre devam etsek diye ama henüz karar veremedik hayırlısı artık kendinize çok iyi bakın öpüyorummmm sizi kaydirigubbakcemile3