• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

umutlu cnm bana hazırlanan macun değil tamamen zararı olmayan bir bitki çayı karışımı ki dr mutlaka bitki çayları iç demişti ve bol bol vitamin al demişti bende buna istinaden değerlerimi aktara götürüp hazırlatmıştım bu herhangi bir aktar değildi bu konularda çok bilgili tamamen tavsiye üzerine gittiğim bir aktar,daha öncede burdan yazmıştım eşimin kuzeni tüp bebekle hamile kalamayıp 6 ay sonra doğal yollarla hamile kalmıştı şuan yaklaşık 5.5 aylık hamiş oda ayni çayı kullandı ayrıca eşime macun hazırlattım onuda kuzenımızın eşi kullanmiştı benim eşimde şuan kullanıyor kullanmamın sebebi ise benim fsh değerlerim mayıs ayında çok normaldı 6.4 dü fakat auğustos ayında aşılamamda 14.4 çıkmıştı ve yumurtalarım şuan olmasına rağmen dr yavaş yavaş azalmaya gideceğini söyledi buna istinaden hazırlattık yarın ise dr kontrolüm var ve yine çok stresliyim eşimde bende yaklaşık birbuçuk aydır bu ürünleri kullanıyoruz, hatırlarsanız size yazmıştım ve çok şaşırmıştım 6cı günde test yaptığımda ikinci cizgi vardi bugün 9 cu gündü ama hala ikinci cizgide hayırlısı artık bakalım faydasını görebilecekmiyim CADIARZU sanırım benimkide biraz uzun olduuuu:roflol:

güünayyddıııınnn kızlarrrrr:sm_cool:
ernurrcum canım teşekkürler bizi bilgilendirdiğin için...aklıma takılan birkaç sorum var canım...senin fsh neden birden yükseliş gösterdi :uhm: macunu kullandıktan sonra tekrar fsh na baktırdınmı ...birde eşinin kuzeninde de mi aynı problem vardı...
canım yarın güzel haberlerle dönersin inşallah:Saruboceq:

czytajkb8.gif
12.10.2008 Tarihli Yoklama Listesi
czytajkb8.gif

1 silgi
2 ernurrr
3 nevrosky
4 babyml
5 umutlu99
6 umutsuz09

Not : Sıralama mesaj yazma sıralarına göredir.

günaydınnnnn nevroşcuğummmŞeniz
bugün nasılsın canım aklım hep sende inşallah güzel haberini duyarız birtanemmmm:teselli:

günaydın kızlar...nevrosky sanada cok gecmiş olsun canım yaa...bu havalar cok tehlikeli malum..acil şifalar canım

tarcın bal ve cörek otu karısımının faydasını gördünüzmü,yumurta kalitesini artırıyo diyolar sanırım..denesemmiki bilmiommm

Günaydın kızlar. hihoyyyt Gününüz düzel geçsin inşallah. Herkesleri öptüm. Şeniz Benim teftiş malum. İşlerime döneceğim birazdan. :kahve:

günaydınnnnn nevroşcuğummmŞeniz
bugün nasılsın canım aklım hep sende inşallah güzel haberini duyarız birtanemmmm:teselli:

Günaydın canım benim. Şeniz :asigim: Sağolasın , Allah senden razı olsun. İnşallah güzelim. :Saruboceq:

günaydın kızlar...nevrosky sanada cok gecmiş olsun canım yaa...bu havalar cok tehlikeli malum..acil şifalar canım

tarcın bal ve cörek otu karısımının faydasını gördünüzmü,yumurta kalitesini artırıyo diyolar sanırım..denesemmiki bilmiommm

Günaydın bitanem. Çok teşekkürler. a.s. Ben kullandım o dediğini yumurtalar daha çabuk büyüyor. Ama herkesin bünyesi farklı tabi. Birşey diyemem. :sm_confused:

Güzeller ben bugün hastalandım. Benden geçti bu ay, sıra sizlerde. Biri şu ipi göğüslesin be yawwwwww. :hooray: :hooray:

Günaydın kızlar.Gününüz düzel geçsin inşallah. Herkesleri öptüm. Benim teftiş malum. İşlerime döneceğim birazdan.

Günaydın canım benim Sağolasın , Allah senden razı olsun. İnşallah güzelim. :Saruboceq:

Güzeller ben bugün hastalandım. Benden geçti bu ay, sıra sizlerde. Biri şu ipi göğüslesin be yawwwwww.

canımm ancak mesaj yazabildim
Allah senden de razı olsun birtanemmmm şu hasta halinde bile ağzından dua düşmüyor canım en kısa zamanda dualarımızn karşılığını alırız.. :Saruboceq:
gelecek aya şansımızı artıracak şeyler yaparız bitanem ama kimin ipi önce göğüsleyeceğini bilmem yeterki bir an önce olsun ve devamı gelsin:Saruboceq:Şeniz

canım ben kullanmadım ama kullanıp hamiş kalan çok ..ayrıca kibele arkadaşımız bal tarçın çörek otunun denenip onaylandığını söylüyor umarım bizim içinde sebep olur bende denemeyi düşünüyorum ama önümüzdeki aya bu ay nerdeyse yumurtladım :dance:

BU ARADA BİRİNİ YAKALADIM KIZLARRR BİRİ BİZİ GÖZETLİYOR:jeyyar:
TEŞEKKÜR ETMİŞ KAÇMIŞ:1rolleyes: :roflol:

güünayyddıııınnn kızlarrrrr:sm_cool:
ernurrcum canım teşekkürler bizi bilgilendirdiğin için...aklıma takılan birkaç sorum var canım...senin fsh neden birden yükseliş gösterdi :uhm: macunu kullandıktan sonra tekrar fsh na baktırdınmı ...birde eşinin kuzeninde de mi aynı problem vardı...
canım yarın güzel haberlerle dönersin inşallah:Saruboceq:

merhaba kızlarrr, anca girebildim kaydirigubbakcemile4hihoyyyt
umutluuuu haberler iyi sevindirik oldum,:dance:seninde içinemi doğuyor ne senin sorunun cevabını bugün dr um verdi fsh le ilgili, dr dedi ki sresten o dönemde çıkmış olabilir dedi ben iki kez aşılama yaptırmıştım,tutmayınca çok üzülmüştüm,veee önümüzdeki ay tüp bebek için start vericez,yine tutmazsa ara verip clearblue la devam etcez,ama bakarsın bu ay belki hamış kalırım gerek bile kalmaz :Saruboceq: fsh baktırmadım adetin 3 gün önümüzdeki ay bakılacak,bu ay sadece hormonları tekrar düzene soktuk,kuzende daha büyük sorunlar vardı spermsayısı ve hareket çok düşüktü onlarda, eşi ameliyat oldu,tüp tutmadı ama kendiliğinden hamiş kaldı,kısmet işteee inşallah bizde aynı duyguları birgün yaşarız...:Saruboceq::lepi:

Güzeller ben bugün hastalandım. Benden geçti bu ay, sıra sizlerde. Biri şu ipi göğüslesin be yawwwwww. :hooray: :hooray:

nevroskycim üzüldüm ama olur be güzelim,bi gün olacak,ben çok inanıyorum birileri bu aletle hamiş kalacakkkkk :CüvCüv:bakarsınız önümüzdeki ay birkaç kişi hamiş kalıyormuş:hooray: varya bu bomba bir haber olurr :teytey:

merhaba kızlarrr, anca girebildim
umutluuuu haberler iyi sevindirik oldum,seninde içinemi doğuyor ne senin sorunun cevabını bugün dr um verdi fsh le ilgili, dr dedi ki sresten o dönemde çıkmış olabilir dedi ben iki kez aşılama yaptırmıştım,tutmayınca çok üzülmüştüm,veee önümüzdeki ay tüp bebek için start vericez,yine tutmazsa ara verip clearblue la devam etcez,ama bakarsın bu ay belki hamış kalırım gerek bile kalmaz fsh baktırmadım adetin 3 gün önümüzdeki ay bakılacak,bu ay sadece hormonları tekrar düzene soktuk,kuzende daha büyük sorunlar vardı spermsayısı ve hareket çok düşüktü onlarda, eşi ameliyat oldu,tüp tutmadı ama kendiliğinden hamiş kaldı,kısmet işteee inşallah bizde aynı duyguları birgün yaşarız.:

canımmm çok sevindim geçici bir durum olduğuna:teytey:ŞenizİNŞAALLLAAAHHH TÜP BEBEĞE GEREK KALMAZ :Saruboceq:kuzeninin durumu bize çok ümit oldu canım yaaa dünyanın her tarafında ne mucizeler oluyorda biz bilmiyoruz walla canım.

nevroskycim üzüldüm ama olur be güzelim,bi gün olacak,ben çok inanıyorum birileri bu aletle hamiş kalacakkkkk bakarsınız önümüzdeki ay birkaç kişi hamiş kalıyormuş:hooray: varya bu bomba bir haber olurr
bende inanıyorum canım en kısa zamanda hamiş kalacağız hepimizzzz:lepi:

umutluuu cnm sen alemsın yaa laelaelaelaelae:dance: beni bazen çok gülürüyorsun neşen hiç eksik olmasın,nazar değmesin:nazar:
canımm yüzünüzde tebessüm bile oluşturduysam ne mutlu bana:utangac:a.s.

Back