• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Merhaba canlarım. Nasıl gidiyor hayat. Haftasonu tatili bitiyor , yarın iş var. Of anam of. Tefti var. İşe kim gitmek ister ki bu durumda. :kahve:

selammmmmm:teytey:
nevroşcuğummm bu kadar sıkıntı yapma bitanemmm yoka tatilden de zevk alamazsın:1no2:...
tetftiş varmış aaaamaaaaan gelmelerini beklemektense biran önce gelip gitsinler canım sonra rahat rahat görüşürüz onları düşün:sm_cool:bu aralar gündüz girme istersensenağlamabize de sana da zor olacak biliyorum ama korkululu rüya görmektense uyanık kalmak daha iydir demiş atalarımız :teselli:a.s.
ne yapalım artık bir süre seni bekleyeceğiz:delphin:

bu ay civanperçemi çayı içmiştim adet düzensizliğim için ama bu kadar az olamalı adetse eger.haydi haydi 19. günümde oldu bu lekelenme.test yaptım idrarla ama negatif.gelecek ayı bekleyecem galiba artık.salıda rahim filmi çekilecek...aranızda çektiren varmı hsg yi...bu arada su tacın+cörekotu+bal karışımını uygulayan oldumu

caım acaba civanperçminmi kaynaklantı bu akıntılar yoksa çok fazlamı içiyorsun neyseki salı günü hastanye gidiyorsun canım ordaki doktordan öğrenirsen sonucu bizde söylermisin canım.
ben hsg çektirdim canım aynı muayene gibi ekstra olarak sadece sıvı verip kanallara bakıyorlar adet olacakmış gibi bir his uyanıyor sıvıdan dolayı o eğer kendini kasmazsan çok rahat geçer bitanem... sonucu hemen o anda öğreniyorsun yani kanallarının açık olduğunu... güzel haberlerini bekliyoruz :1hug:
tarçın+bal karışımı ben kullanmdım canım ama sen şuanda civanperçemi kullanıyorsun bence karıştırma canım ne olur olmazyerimsenibena.s.

ne yapacagımı bilmez bi haldeyim adet düzensizliği,hsg,beklemekkkkk........gerildim artık iyice.ne yapayım kızlar ben ya :(

bu ay civanperçemi çayı içmiştim adet düzensizliğim için ama bu kadar az olamalı adetse eger.haydi haydi 19. günümde oldu bu lekelenme.test yaptım idrarla ama negatif.gelecek ayı bekleyecem galiba artık.salıda rahim filmi çekilecek...aranızda çektiren varmı hsg yi...bu arada su tacın+cörekotu+bal karışımını uygulayan oldumu

Canım ben hsg çektirdim. Biraz ağrılı bir işlem. Ama çektirmende fazyda var.

Çörek otu bal tarçın karışımını da kullanıyorum. Yumurtalar daha çabuk büyüyor. Ama civanperçemi kullanıyorsan karıştırma umutlu'nun da dediği gibi. a.s.

selammmmmm:teytey:
nevroşcuğummm bu kadar sıkıntı yapma bitanemmm yoka tatilden de zevk alamazsın:1no2:...
tetftiş varmış aaaamaaaaan gelmelerini beklemektense biran önce gelip gitsinler canım sonra rahat rahat görüşürüz onları düşün:sm_cool:bu aralar gündüz girme istersensenağlamabize de sana da zor olacak biliyorum ama korkululu rüya görmektense uyanık kalmak daha iydir demiş atalarımız :teselli:a.s.
ne yapalım artık bir süre seni bekleyeceğiz:delphin:

Merhaba güzelimmmmmmmm. Şeniz Sıkıntı yapmıyorum da , bilirsin yine de herşey normal zamandaki gibi olmaz teftişte. Onun stresi işte. Artık girebildiğim ölçüde girerim. benim odama hayatta gelmezler. Sadece yetiştirmem gerekn işler var onlara telaşlanıyorum. Yani beni kimse basamaz. kaydirigubbakcemile3 gamyoncuiremsu

Merhaba güzelimmmmmmmm. Şeniz Sıkıntı yapmıyorum da , bilirsin yine de herşey normal zamandaki gibi olmaz teftişte. Onun stresi işte. Artık girebildiğim ölçüde girerim. benim odama hayatta gelmezler. Sadece yetiştirmem gerekn işler var onlara telaşlanıyorum. Yani beni kimse basamaz. kaydirigubbakcemile3 gamyoncuiremsu

senmi yetişemeyeceksin nevroş aaaaa
kıs sen süpermen gibi kızsınkaydirigubbakcemile4
walla helal olsun sana canım yaaa hem iş hem ev hemde kociş hemde burası Aman maşaallah:nazar:bence sen daha fazlasını da yapacak kadar marifetlisin arkadaşımkaydirigubbakcemile5:lepi:

kizlar monitor kacinci gun sizden test istiyor? benim bugun 6 istemedi, canim benim bu aralar benim ekonomik hayatimi da dusunmeye basladi ya yumurtlamamdan baska duygulandim bu sabah sizlerle paylasayim dedim:)
babyml bende gecen ay 2. haftamda adet oldum ama oyle lekelenme degil baya adetti. insallah hamilesindir. ben HSG cektirdim, acisini falan sorgulamadan cektirmen en iyisi aslinda.
Nevrosky bir yerde sorun ne diye sormussun yeni gordum; bende malesef sol tarafta cikolata kisti var 3 bucuk cm falan ama dr sag da birsey yok dene dedi bakalim olmazsa artik tup bebek yapariz napalim. insallah gerek kalmaz..

senmi yetişemeyeceksin nevroş aaaaa
kıs sen süpermen gibi kızsınkaydirigubbakcemile4
walla helal olsun sana canım yaaa hem iş hem ev hemde kociş hemde burası Aman maşaallah:nazar:bence sen daha fazlasını da yapacak kadar marifetlisin arkadaşımkaydirigubbakcemile5:lepi:

Canım teşekkür ederim iltifatların için. a.s. İş , ev , kociş , burası.. Oraya bir de bebiş eklense. Onu da hallederim ben. kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt Şeniz

kizlar monitor kacinci gun sizden test istiyor? benim bugun 6 istemedi, canim benim bu aralar benim ekonomik hayatimi da dusunmeye basladi ya yumurtlamamdan baska duygulandim bu sabah sizlerle paylasayim dedim:)
babyml bende gecen ay 2. haftamda adet oldum ama oyle lekelenme degil baya adetti. insallah hamilesindir. ben HSG cektirdim, acisini falan sorgulamadan cektirmen en iyisi aslinda.
Nevrosky bir yerde sorun ne diye sormussun yeni gordum; bende malesef sol tarafta cikolata kisti var 3 bucuk cm falan ama dr sag da birsey yok dene dedi bakalim olmazsa artik tup bebek yapariz napalim. insallah gerek kalmaz..

Canım neden istemediki? İstemesi lazımdı.. Ben sormadım sanırım ernur arkadaşımız sormuştu canım ne sorun var diye. İnşallah tedaviye gerek kalmadan meleğin gelir canım. Şeniz

istemesi mi lazimdi, bilmiyorumki..yarin ister herhalde...sizin 6. gun mu istiyor hep?

kızlar bu monitörü kullananların akıbeti ne oldu merak ediyorum işe yaradımı bi bilgi verin lütfen

canım bende hsg çektirdim ama bana kendini kasarsan ağrılı olabilir demişlerdi ve bende kendimi kasacacağımı bildiğim için hiç riske girmeden anestesi ile yaptırdım tabii farkını ödemen gerek ve inan hiçbir şey hissetmedim uyandığımda elime sonuçları verdiler....

istemesi mi lazimdi, bilmiyorumki..yarin ister herhalde...sizin 6. gun mu istiyor hep?

silgicim normalde 6 günde istemesi gerekirdi çünkü kullanım kılavuzunda öyle yazıyor monitor üzerinde 6 rakamı ile birlikte test çubuğu işareti çıkmış olması lazım gözden kaçırmış olma canım

Canım ben hsg çektirdim. Biraz ağrılı bir işlem. Ama çektirmende fazyda var.

Çörek otu bal tarçın karışımını da kullanıyorum. Yumurtalar daha çabuk büyüyor. Ama civanperçemi kullanıyorsan karıştırma umutlu'nun da dediği gibi. a.s.

bende farklı bir karışım kullanıyorum bunu aktarım önerdi ve hazırladı hayıt,civanperçemi,adaçayı,hercaimenekşe,ebegümeci,aynısafa çiçeği,çingeveni,kedinanesi bunun aynı zamanda bitkisel tabletide var ama onu kullanmak istemedim

nevroskyyyy sanada kolay gelsin :)))) ama sen yinede nete girmenin yollarını bulursun:sm_cool: hepiniz kendinize iyi bakııınnn kaydirigubbakcemile3

canım ben sana çok uzun cevap yazdım ama sitede sıkıntı oldu kaydedemedi hatta bende uzun süre siteye giremedim:1shok:
benim şimdiye kadar hep 6.gün istemeye başladı bence yarın kesin ister sıkıntı yapma canımŞeniz
canım kriz sizidemi etkiledi, gerçektende çok maliyetli bu alet ama yine de doktora her ay gimekten dah rahat ve daha ekonomik en azından o ay yumurtluyormusun yumurtlamıyormusun ve ne zaman ovulasyon oluyor bunu evinin rahatlığında öğreniyorsun
haydi bu ayy en az iki hamiş çıkartmamız lazımm çalışın kızzlarrhihoyyyt:lepi:

Canım teşekkür ederim iltifatların için. a.s. İş , ev , kociş , burası.. Oraya bir de bebiş eklense. Onu da hallederim ben. kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt Şeniz

ne demek canımmm iltifat değil hepsi gerçek hemde böyle yaramaz bebeğe bile yetişirsin
emzikbebekbd0.gif

kızlar bu monitörü kullananların akıbeti ne oldu merak ediyorum işe yaradımı bi bilgi verin lütfen

UMUTLU DAN UMUTSUZA :roflol: henüz bir gelişme yok canım ama az kaldı bu kadar arkadaştan elbet biri bu aylarda hamiş kalacak ben una inanıyorum... umuyorum:Saruboceq::dance:

bende farklı bir karışım kullanıyorum bunu aktarım önerdi ve hazırladı hayıt,civanperçemi,adaçayı,hercaimenekşe,ebegümeci,aynısafa çiçeği,çingeveni,kedinanesi bunun aynı zamanda bitkisel tabletide var ama onu kullanmak istemedim

nevroskyyyy sanada kolay gelsin :)))) ama sen yinede nete girmenin yollarını bulursun:sm_cool: hepiniz kendinize iyi bakııınnn kaydirigubbakcemile3

canım nerde yaptırın bu karışımı hercaimenekşenin bizlere faydalı olduğunu duymuştum...bu macunu kullandığın süre içinde doktora göründünmü yani faydasını ve varsa yan etkilerini yazarmısın canım tam olarak ne için verdiler bu macunu neye yarıyormuş çok soru sordum kusura bakma çenem düştü bugünkaydirigubbakcemile3:1hug:

Canlarım ben çok hastayım. Sizleri öpmeyeyim , bulaştırmayayım. İnşallah keyfiniz yerindedir. :içelim:

canım nerde yaptırın bu karışımı hercaimenekşenin bizlere faydalı olduğunu duymuştum...bu macunu kullandığın süre içinde doktora göründünmü yani faydasını ve varsa yan etkilerini yazarmısın canım tam olarak ne için verdiler bu macunu neye yarıyormuş çok soru sordum kusura bakma çenem düştü bugünkaydirigubbakcemile3:1hug:

umutlu cnm bana hazırlanan macun değil tamamen zararı olmayan bir bitki çayı karışımı ki dr mutlaka bitki çayları iç demişti ve bol bol vitamin al demişti bende buna istinaden değerlerimi aktara götürüp hazırlatmıştım bu herhangi bir aktar değildi bu konularda çok bilgili tamamen tavsiye üzerine gittiğim bir aktar,daha öncede burdan yazmıştım eşimin kuzeni tüp bebekle hamile kalamayıp 6 ay sonra doğal yollarla hamile kalmıştı şuan yaklaşık 5.5 aylık hamiş oda ayni çayı kullandı ayrıca eşime macun hazırlattım onuda kuzenımızın eşi kullanmiştı benim eşimde şuan kullanıyor kullanmamın sebebi ise benim fsh değerlerim mayıs ayında çok normaldı 6.4 dü fakat auğustos ayında aşılamamda 14.4 çıkmıştı ve yumurtalarım şuan olmasına rağmen dr yavaş yavaş azalmaya gideceğini söyledi buna istinaden hazırlattık yarın ise dr kontrolüm var ve yine çok stresliyim eşimde bende yaklaşık birbuçuk aydır bu ürünleri kullanıyoruz, hatırlarsanız size yazmıştım ve çok şaşırmıştım 6cı günde test yaptığımda ikinci cizgi vardi bugün 9 cu gündü ama hala ikinci cizgide hayırlısı artık bakalım faydasını görebilecekmiyim CADIARZU sanırım benimkide biraz uzun olduuuu:roflol:

Back