• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kizlar asilama yaptiran var mi ? ne kadar surdu bu surec, simdi o kafama takildi acaba bir ara TR'ye gidip yaptirsak mi? kac haftada biter islem?? off kafam cok karisik ne yapicam bilmiyorum :((

kizlar asilama yaptiran var mi ? ne kadar surdu bu surec, simdi o kafama takildi acaba bir ara TR'ye gidip yaptirsak mi? kac haftada biter islem?? off kafam cok karisik ne yapicam bilmiyorum :((

silgi merhaba cnm ben iki kez aşılama yaptırdım,sana bilgi verebilirim ,cnm öncelikle aşilamada şansın çok yüksek olmuyor ve aşılamanın sana uygun olup olmadığına dr karar veriyor,kişideki soruna göre yapılıyor,önceden hormon testlerin ve hsg çekilmiş olması gerekiyor,adetin başlıyor,dr seni kontrol ediyor,ona göre yumurtaların büyümesi için ilac veriyor,yumurtaların çatlamasına yakın çatlatma iğnesi yapılıyor, ve eşinden sperm alınıp enjekte ediliyor ve 12 gün sonra kandan test yaptırabilirsin sürecin adetin 3 günününden başlayıp yumurtlamana kadar sürüyor ama bunu bulunduğun ülkede de yaptırabilirsin,çünkü dediğim gibi aşılamada şansın çok yüksek değil

günaydiiin herkese, nevrosky cnm sen epey hastasın sanırım seni gerçi göremiyoruz ama yazılarından resmen gözümde canlandırabiliyorum umarım çabuk iyileşirsin :nazar::kahve:

kızlarr ben hala ikinci kademedeyim eh ilk ay olduğu için sanırım burada da kalıcak :çok üzgünüm:

günaydınn kızlarrrr yine siteye zar zor girebildim
nevroşcuğum hala hastamısın bitanem ah canımm ah bir dinlensen geçecek ama kendini çok yoruyorsun bitanemmm
ernurrcumm günaydın canım yine ilklerdensin bakalım ilk clerarblue hamişimiz sen mi olacaksın (inşallahh)
silgi canım oradan buraya aşılama yapmak için gelme bitanemm zaten kolay değil türkiye ye gelmek geleceksen tüp bebek için gel ama inşallaahhhhhhhhh bunların hiçbirisine gerek kalmazdaa bebişinle tatile gelirsiniz

günaydınn kızlarrrr yine siteye zar zor girebildim
nevroşcuğum hala hastamısın bitanem ah canımm ah bir dinlensen geçecek ama kendini çok yoruyorsun bitanemmm
ernurrcumm günaydın canım yine ilklerdensin bakalım ilk clerarblue hamişimiz sen mi olacaksın (inşallahh)
silgi canım oradan buraya aşılama yapmak için gelme bitanemm zaten kolay değil türkiye ye gelmek geleceksen tüp bebek için gel ama inşallaahhhhhhhhh bunların hiçbirisine gerek kalmazdaa bebişinle tatile gelirsiniz

günaydiiin umutluuuua.s. bak yine söylüyorum allahmı sana söyletiyorrrr ne naniknanik ahh keşke :Saruboceq: işallah hep beraber kalırız

kizlar nasilsiniz bakalim bir gelişme varmi diye bakayim dedim iyisiniz demi
nevrosky canim çoooook geçmiş olsun allahim şifalar versin iyice hasta olmuşsun anlaşilan kizim ne yaptin kardami yattin aman dikkat et kendine seni seviyorum çabuk iyileş ve dön buraya

czytajkb8.gif
14.10.2008 Tarihli Yoklama Listesi
czytajkb8.gif

1 nevrosky
2 ernurrr
3 belenay
4 umutlu99
5 silgi

Not : Sıralama mesaj yazma sıralarına göredir.

Nasılsınız kızlar? Ben dün gece çok kötüydüm gelemedim. Bugün de işyerinde bağlanabildiğim ölçüde öbür topicteydim. Kusura bakmayın , sizleri ihmal ettim. Öpüyorum sizi , affolur mu acep? Şeniz :utangac:

bir daha olmasın nevrosky hanım bidaha ihmal edersen topiği alırım bak elinden:roflol:ama hastalık buhadi affedildin:1hug:kız benimkide dağdan gelip bağdakini kovmak oldu he:utangac:canım sen iyi olda topik senin allahım şifalar versin inşallaha.s.

ernur tesekkur ederim. degmez diyorsunuz, dun biraz arastirdim evet sans cok azmis. burada 10 bin dolara asilama yapiyorlar, yani TR'de iki tup bebek fiyati. bu arada ilk ay ikinci kademeyi bile gostermesi iyi bence, ben 1'de kalmistim ilk ay, bakalim bu ay ne olucak..

kizlar nasilsiniz bakalim bir gelişme varmi diye bakayim dedim iyisiniz demi
nevrosky canim çoooook geçmiş olsun allahim şifalar versin iyice hasta olmuşsun anlaşilan kizim ne yaptin kardami yattin aman dikkat et kendine seni seviyorum çabuk iyileş ve dön buraya

belenay canım bende herşeyaynı:çok üzgünüm:hala ikinci kademeyi bile göremedim oysa iki gün önce test çubuğunda çift çizgiyi gördüm bakalım gelecek ay ne olacak:sm_confused:

Nasılsınız kızlar? Ben dün gece çok kötüydüm gelemedim. Bugün de işyerinde bağlanabildiğim ölçüde öbür topicteydim. Kusura bakmayın , sizleri ihmal ettim. Öpüyorum sizi , affolur mu acep? Şeniz :utangac:

nevroşcuğum sen dinlen arkadaşım zaten baştan beri dinlenseydin böyle olmazdı bitanem :1no2:ahh ahh sana şu virusu bulaştıranı bii bulsam:oklava:

ernur tesekkur ederim. degmez diyorsunuz, dun biraz arastirdim evet sans cok azmis. burada 10 bin dolara asilama yapiyorlar, yani TR'de iki tup bebek fiyati. bu arada ilk ay ikinci kademeyi bile gostermesi iyi bence, ben 1'de kalmistim ilk ay, bakalim bu ay ne olucak..

cnm çok pahalıymış o fiyata tr de 3 tüp bebek denemesi yaptırabilirsin,sen bence biraz daha normal yollardan dene olmazsa buraya gelip tüp bebek yaptırırsın ama umarım gerek kalmaz.....

kızlar kendinize iyi bakın,hepinizi öpüyorum iyi geceler

czytajkb8.gif
15.10.2008 Tarihli Yoklama Listesi
czytajkb8.gif

1 ernurrr
2 umutlu99
3 belenay
4 nevrosky
5 silgi

Not : Sıralama mesaj yazma sıralarına göredir.

Günaydın kızlar ; nasılsınız bakalım? Ben malum yine hastalıkla uğraşıyorum. :çok üzgünüm: Sizler iyisinizdir inşallahhhhhhh. Şeniz

Günaydın kızlar ; nasılsınız bakalım? Ben malum yine hastalıkla uğraşıyorum. :çok üzgünüm: Sizler iyisinizdir inşallahhhhhhh. Şeniz

günaydıınna.s.
nevrosky herşey bıraktığın gibi bir değişiklik yok,gün içerisinde görüşürüz :sm_cool:kendinize iyi bakın /COLOR]

belenay canım bende herşeyaynı:çok üzgünüm:hala ikinci kademeyi bile göremedim oysa iki gün önce test çubuğunda çift çizgiyi gördüm bakalım gelecek ay ne olacak:sm_confused:
olsun canım ya bu ayda böyle geçsin bir dahaki aya düzene gireryerimseniben herşeyde bir hayır vardır dimi inşallah bizde bir gün o meleğimizin geleceğini haber veren çift çizgiyi göreceğiz:Saruboceq:

selammm kızlarrr :teytey:evde değildim bugün o yüzden siteye giremedim:çok üzgünüm:

Günaydın kızlar ; nasılsınız bakalım? Ben malum yine hastalıkla uğraşıyorum. Sizler iyisinizdir inşallahhhhhhh.

canım halamı iyileşemedin:teselli:ilaç kullanamadığından böyle uzadı bitanemm bende nedense hep adet zamanımda grip olurum.. ilaçta içemem.. yaaa bu virüs çok zeki geleceği zamanı iyi biliyorkötükedihüso

günaydıınn
nevrosky herşey bıraktığın gibi bir değişiklik yok,gün içerisinde görüşürüz kendinize iyi bakın /COLOR]

ernurrcum vefalı arkadaşımıa.s.bugün nasılsın canım hala ikinci kademedemisin alet test istiyormu senden:uhm:

olsun canım ya bu ayda böyle geçsin bir dahaki aya düzene gireryerimseniben herşeyde bir hayır vardır dimi inşallah bizde bir gün o meleğimizin geleceğini haber veren çift çizgiyi göreceğiz
kıs belenay ne güzel şeyler yazmışsın canım içimi rahatlattın walla Şeniz dediğin gibi bitanem herşeyde ve her şerde hayır vardır çünkü dualarımız hep hayırlısı olsun diye:Saruboceq:

yaa bu arada bizim diğer kızlar nerdeee
GOOGLEEEEEE ,TATLIKELEBEKKK ,NİSASUMMMMM NERDESİNİZZZ KIZLAR SİZLERİ ÇOK MERAK EDİYORUZ :sm_confused:

Back