Kızlar ben işyerinden çıkıyorum. Kendinize iyi bakın. Akşama kocam salarsa gelirim. kaydirigubbakcemile3 Hastayım diye bırakmıyoooooo :a015: Ama ben kaçıp geliyorum
nevroşcuğum sen dinlen bitanemmm :1hug:a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben işyerinden çıkıyorum. Kendinize iyi bakın. Akşama kocam salarsa gelirim. kaydirigubbakcemile3 Hastayım diye bırakmıyoooooo :a015: Ama ben kaçıp geliyorum
kizlar asilama yaptiran var mi ? ne kadar surdu bu surec, simdi o kafama takildi acaba bir ara TR'ye gidip yaptirsak mi? kac haftada biter islem?? off kafam cok karisik ne yapicam bilmiyorum (
günaydınn kızlarrrr yine siteye zar zor girebildim
nevroşcuğum hala hastamısın bitanem ah canımm ah bir dinlensen geçecek ama kendini çok yoruyorsun bitanemmm
ernurrcumm günaydın canım yine ilklerdensin bakalım ilk clerarblue hamişimiz sen mi olacaksın (inşallahh)
silgi canım oradan buraya aşılama yapmak için gelme bitanemm zaten kolay değil türkiye ye gelmek geleceksen tüp bebek için gel ama inşallaahhhhhhhhh bunların hiçbirisine gerek kalmazdaa bebişinle tatile gelirsiniz
günaydiiin umutluuuua.s. bak yine söylüyorum allahmı sana söyletiyorrrr ne naniknanik ahh keşke :Saruboceq: işallah hep beraber kalırız
kizlar nasilsiniz bakalim bir gelişme varmi diye bakayim dedim iyisiniz demi
nevrosky canim çoooook geçmiş olsun allahim şifalar versin iyice hasta olmuşsun anlaşilan kizim ne yaptin kardami yattin aman dikkat et kendine seni seviyorum çabuk iyileş ve dön buraya
Nasılsınız kızlar? Ben dün gece çok kötüydüm gelemedim. Bugün de işyerinde bağlanabildiğim ölçüde öbür topicteydim. Kusura bakmayın , sizleri ihmal ettim. Öpüyorum sizi , affolur mu acep? Şeniz
ernur tesekkur ederim. degmez diyorsunuz, dun biraz arastirdim evet sans cok azmis. burada 10 bin dolara asilama yapiyorlar, yani TR'de iki tup bebek fiyati. bu arada ilk ay ikinci kademeyi bile gostermesi iyi bence, ben 1'de kalmistim ilk ay, bakalim bu ay ne olucak..
Günaydın kızlar ; nasılsınız bakalım? Ben malum yine hastalıkla uğraşıyorum. :çok üzgünüm: Sizler iyisinizdir inşallahhhhhhh. Şeniz
olsun canım ya bu ayda böyle geçsin bir dahaki aya düzene gireryerimseniben herşeyde bir hayır vardır dimi inşallah bizde bir gün o meleğimizin geleceğini haber veren çift çizgiyi göreceğiz:Saruboceq:belenay canım bende herşeyaynı:çok üzgünüm:hala ikinci kademeyi bile göremedim oysa iki gün önce test çubuğunda çift çizgiyi gördüm bakalım gelecek ay ne olacak:sm_confused:
Günaydın kızlar ; nasılsınız bakalım? Ben malum yine hastalıkla uğraşıyorum. Sizler iyisinizdir inşallahhhhhhh.
günaydıınn
nevrosky herşey bıraktığın gibi bir değişiklik yok,gün içerisinde görüşürüz kendinize iyi bakın /COLOR]
kıs belenay ne güzel şeyler yazmışsın canım içimi rahatlattın walla Şeniz dediğin gibi bitanem herşeyde ve her şerde hayır vardır çünkü dualarımız hep hayırlısı olsun diye:Saruboceq:olsun canım ya bu ayda böyle geçsin bir dahaki aya düzene gireryerimseniben herşeyde bir hayır vardır dimi inşallah bizde bir gün o meleğimizin geleceğini haber veren çift çizgiyi göreceğiz