• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kızlar merhaba,
iyice ıssız oldu burası ama ben yinede yazıyorum fırsat oldukça.
benim bugün 29. günüm henüz gelen giden yok ama dün akşamdan beri karın ağrısı var gaz ve şişkinlikte hat safhada

aslında bu ay çalışmalarımda iyiydi hayırlısı bakalım dua edin benim için bu ay müjdeli haber vereyim İnşallah

kızlar merhaba,
iyice ıssız oldu burası ama ben yinede yazıyorum fırsat oldukça.
benim bugün 29. günüm henüz gelen giden yok ama dün akşamdan beri karın ağrısı var gaz ve şişkinlikte hat safhada

aslında bu ay çalışmalarımda iyiydi hayırlısı bakalım dua edin benim için bu ay müjdeli haber vereyim İnşallah

güzel haberler bekliyoruz, :52::52: :nazar:

Merhaba. Malum, fiyatları fazla olduğu için ikinci el bir monitör aldım bugün. Resetlemem gerekiyor. Çubukları alınca resetleyebileceğim. Yine de çok karışık geldi bana. Keşke İzmir'de daha önce kullanmış birisiyle yüzyüze konuşsak. Birisi göstererek anlatırsa daha iyi anlayabileceğim sanki.

Arkadaslar, uygun fiyata monitör ve bir kutu test çubuğu almak isterseniz bana yazın lütfen. Başka bir tıbbi problemim çıktığı için elimdekini satmak durumundayım.

Ayyy bu monitoru bir umutla aldim ama kullanma klavuzunu okuyunca kafam daha cok karisti sanirim kullanmicam....hicbirsey anlamadim :(

Merhaba yazdıklarınızı gördüm ve bende monitör aldım bebeğim 3 aylikken kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım ve bir bebeğimin olmasını çok istiyorum monitör gerçekten ise yariyor mu

Arkadaslar bu monitoru bende aldim anlamadigim icin kac aydir duruyor.bana en kolay bir sekilde anlatacak biri varmi? Adet bitince nezam baslicam? Hicbirsey anlamadim yardim esin lutfen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar merhaba biz bu clearblue cihazi ile resmen dolandırıldik .gonderdikleri cihaz bozuk cikti ve değişim yapmadılar. Ayhan bey diye biri var .resmen kandirdi bizi .kesinlikle almayin dogrulugu bile tartışmali

Arkadaşlar clearblue easy digital aldik bozuk çıktı yanlış gosteriyo kesinlikle alip da paranizi sokaga atmayın

sebepsiz infertilitenin bir sebebide yumurtanın dış kabuğunun çok kalın olmasıymış.sperm kabuğu aşıp döllemeyi başaramıyormuş.yani tüp bebek yapıp embriyo traşlama ile zonasının inceltilmesi gerekiyormuş.ben eşim sebebiyle 4 tüp denedim tutmadı en sonunda bahçecideki doktor yumurtalarımın kabuğunun çok kalın olduğunu zaten doğal yolla hamile kalamayacağımı mikro enjeksiyonla oluşan embriyolarında traşlanmadan tutunamayacağını söyledi.

Cb den memnun kaldim, ates olcmeyle beraber kullandim, bir kere bile ovulasyonda sasmadi. Hamileligimi de cb dijital ile ogrendim, hcg degerimi bile dogru olcup kac haftalik hamile oldugumu dogru tespit etti.

Kızlar bende almayı düşündüm bi ara ama dr kontrolunde olması hem daha hesaplı hemde garantili.yani ben dr kontrolünde bile kaç aydir olmuyo.iyiki almamisim

canım benim moralini bozma bak benim ikili kan testi sonucum çok ii di doktor 18 yaşında gibi çıkmış dedi hatta 3lü test bile yapmadı bu yüzden. Ama 20 . haftada bebekte edward sendromu çıktı. o yüzden ikili teste ben o kadar güvenmiyorum. amniyosentez yaptırmak en ii si ben 1 gün sonra fish saporunu veriyorlar 3 hafta beklemiyorsun doktorundan onu iste 5 tane kromozoma bakıyorlar o raporda zaten en önemlileri onlar. illaki kötü çıkcak die düşünme bak ben sana örnek olayım 2li kan testim süperdi sonuç hüsrandı. ne olur içini ferah tut.
Merhabalar, bebekte edward sendromu çıktığını nasıl anladınız acaba? Benim ikili testim 1/50 çıktı. Ama ultrasonda bi sıkıntı çıkmadı. Merak ettim nasıl anlaşıldı acaba bebeğinizin hastalığı?

Merhaba,
Bende preseed ve Clear Blue kullanmayı düşünüyorum. 4 yıllık evliyim. Eşimin spermlerinde şekil bozukluğu olduğunu söylemişti Dr. Tüp bebek yaptırdığımızda. Tabi ki hüsran oldu tutmadı bebeğim. Sperm sayısı ve hareketliliğinde sorun yok demişti. En son 2 ay önce benim tahlillerde şekerim yüksek çıkmıştı. Şekerini düzenle gel dedi ve sadece folik asit kullan 3 ay sonra gel dedi doktorum. Bana da destek ve moral olur musunuz?

Back
X