Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü
- Konu Sahibi nevrosky
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar günaydın...ben bu ay 3.seviyeyi göremeyeceğim galiba.3 aydır kullanıyorum monitörü.8 gündür 2.seviyeyi görüyorum.bu ay 2.seviyeden başladım hala 2.sviyedeyim.bu sıralar 3.seviyeyi görmem lazım.2 gündür akıntım da geliyor.anlamadım neyse..
günaydın,
adetlerin düzenlimiydi?
günaydın,
adetlerin düzenlimiydi?
evet canım düzenlidir adetim.
benim 15.gün ama hala 2.seviyedeyim.9 gündür test istedi.3.seviyeyi göremedim.adetim düzenlidir,geçen aylarda hiç böyle olmamıştı.13.-14. günlerde 3.seviyeyi görüyordum
bana da ayni sey oldu bu ay. 21. gün 3. seviyeyi gördüm. Akintimdan 2 gün sonra. Normalde 15. gün gördüm 3 ay boyunca.
Bir de pek 2. seviyeyi normalde görmüyordum 6 gün 2. seviye gösterdi. Tabi ben killanip arastirdim, ve östrojenin yedigimiz seylerle bile yükselebilecegini ögrendim. 3. seviyeyi gördügüm gün de ovulasyon agrim oldu. Alet sasmadi. Bu ay gec yumurtluyor olabilirsin. Ben de ilk defa 10'dan fazla cubuk kullandim bu ay.
Akinti yumurta aki kivamindaysa calismalara basla =))
Son düzenleme:
bana da ayni sey oldu bu ay. 21. gün 3. seviyeyi gördüm. Akintimdan 2 gün sonra. Normalde 15. gün gördüm 3 ay boyunca.
Bir de pek 2. seviyeyi normalde görmüyordum 6 gün 2. seviye gösterdi. Tabi ben killanip arastirdim, ve östrojenin yedigimiz seylerle bile yükselebilecegini ögrendim. 3. seviyeyi gördügüm gün de ovulasyon agrim oldu. Alet sasmadi. Bu ay gec yumurtluyor olabilirsin. Ben de ilk defa 10'dan fazla cubuk kullandim bu ay.
Akinti yumurta aki kivamindaysa calismalara basla =))
haklısın şekerim...ben öğle yemeklerinde düzenli beslenemiyorum pek.benimde bu ay öyle olacak herhalde.2gündür çalışmalarımız oldu.:)))hayırlısı bakalım...
ayyy okulda arkadaşlarım hamile bütün gözler bende şimdi...bende imreniyorum.Rabbim herşeyin hayırlısını versin...
haklısın şekerim...ben öğle yemeklerinde düzenli beslenemiyorum pek.benimde bu ay öyle olacak herhalde.2gündür çalışmalarımız oldu.:)))hayırlısı bakalım...
ayyy okulda arkadaşlarım hamile bütün gözler bende şimdi...bende imreniyorum.Rabbim herşeyin hayırlısını versin...
rastgele. mnsroz ayagini sürümüs olsun, pespese cikalim burdan
rastgele. mnsroz ayagini sürümüs olsun, pespese cikalim burdan
amin allahın izniyle....şükür bende 3.seviyeyi gördüm bugün.bende monitör kafayı yedi sanmıştım.meğer kafayı yiyen hormonlarmış:))))
amin allahın izniyle....şükür bende 3.seviyeyi gördüm bugün.bende monitör kafayı yedi sanmıştım.meğer kafayı yiyen hormonlarmış:))))
gözün aydin =) oh rahatlamissindir. iyi "calismalar"
Kızlar Merhaba,
öncelikle geçmiş bayramınızı kutluyorum...
benim monitör bu ay gerçekten sapıttı ne oldu anlayamıyorum.
Gayet düzenli bir periodum olmasına rağmen buay monitörüm benden sadece yanlış hatırlamıyorsam 10 ve 11. günde test istedi sonra kesti test istemeyi hatta 12.günde nasıl olsa isteyecek diye monitörü açmadan testi mi yaptım istemeyince çubuk elimde kaldı
ve hep 1. seviyeyi gösteriyor. bugün 15. gün bu sabah sonunda test istedi ama yine 1. seviye. benim dün akıntım başladı ve geçen ay 14. gün 3. seviyeyi görmüştüm.
Neden böyle yapmış olabilir fikri olan varmı?
Gayet düzenli bir periodum olmasına rağmen buay monitörüm benden sadece yanlış hatırlamıyorsam 10 ve 11. günde test istedi sonra kesti test istemeyi hatta 12.günde nasıl olsa isteyecek diye monitörü açmadan testi mi yaptım istemeyince çubuk elimde kaldı
ve hep 1. seviyeyi gösteriyor. bugün 15. gün bu sabah sonunda test istedi ama yine 1. seviye. benim dün akıntım başladı ve geçen ay 14. gün 3. seviyeyi görmüştüm.
Kızlar Merhaba,
benim monitörde bu ay 3.seviyeyi 15. ve 16.günlerde gösterdi.ama hep test istedi.sen bunu clearblue firmasına sor istersen
Kızlar Merhaba,
cubuklari attin mi? üzerindeki cizgileri okumaya calis =(. saatler geri alindi ya 12. gün acaba test araligi öncesinde ya da sonrasinda acmis olabilir misin? diger yandan 10. gün test istemeye basladiysa o da cok tuhaf. saglam bir reset yapmak gerekebilir. akintina güven, ilk hamilemiz de bu sekilde cikti
kızlar merhaba..
ben kolay hamilelik monitörünü kullanıyorum.şimdi de clearblue'nin dijital testini aldım.bugün adetmin 26.günü bat tahmini 5-6 kasım.testi ben hangi tarihlerde yapmalıyım(erken gebelik testi yaa)
erken gebelik testi olsa da %99 dogru gösterir iddasi sadece regli günü gectigi zaman gecerli. 20 -25 ml u kadar hassasiyeti var. yerlesme gec olduysa hcgnin idrara gecmesi 2-3 gün sürebiliyor. yerlesme erken olduysa 4 gün önce deneyebilirsin - regli gecmeden yanlis pozitif gösterme ihtimali düsük ama yanlis negatif ihtimali var. bekleyebildigin kadar beklemek en güzeli. güzel haberler alirsin umarim.
arkadaşlar merhaba,
ben de clearblue kullanmaya başlayacağım. ancak monitörün elime geçmesi biraz gecikecek ve son adet tarihimin üstünden 8-9 gün geçtiğinde başlayabileceğim. internette araştırma yaptım, ilk 5 gün içinde kullanmaya başlamak gerekiyormuş. şimdi bu ay kullanamayacak mıyım monitörü? kullanıp yeni adet günümde resetlesem olmaz mı? kullansam ne zararı olur? döngünün yarısında kullanmaya başlayıp daha ilk ay işe yaradığını yazanlara da rastladım. yardımlarınızı bekliyorum.
teşekkürler
ben de clearblue kullanmaya başlayacağım. ancak monitörün elime geçmesi biraz gecikecek ve son adet tarihimin üstünden 8-9 gün geçtiğinde başlayabileceğim. internette araştırma yaptım, ilk 5 gün içinde kullanmaya başlamak gerekiyormuş. şimdi bu ay kullanamayacak mıyım monitörü? kullanıp yeni adet günümde resetlesem olmaz mı? kullansam ne zararı olur? döngünün yarısında kullanmaya başlayıp daha ilk ay işe yaradığını yazanlara da rastladım. yardımlarınızı bekliyorum.
teşekkürler
erken gebelik testi olsa da %99 dogru gösterir iddasi sadece regli günü gectigi zaman gecerli. 20 -25 ml u kadar hassasiyeti var. yerlesme gec olduysa hcgnin idrara gecmesi 2-3 gün sürebiliyor. yerlesme erken olduysa 4 gün önce deneyebilirsin - regli gecmeden yanlis pozitif gösterme ihtimali düsük ama yanlis negatif ihtimali var. bekleyebildigin kadar beklemek en güzeli. güzel haberler alirsin umarim.
inşaallah canım....gebelik testleri adet gecikmesi olduğunda yapılır biliyorum da.bu aldığım clearbluenin dijital olanından.bunuda mı öyle kullanmalı.
arkadaşlar merhaba,
teşekkürler
ovulasyon gününe göre degisir, 9. gün monitörü baslatsan ilk 5-6 gün zaten test istemeyecek. 15. günden önce LH dalgalanman artiyorsa cubuklarini ziyan etmemek daha iyi. ovulasyonun tahminen 15. günün üstündeyse deneyip, bir sonraki ay resetleyebilirsin.
inşaallah canım....gebelik testleri adet gecikmesi olduğunda yapılır biliyorum da.bu aldığım clearbluenin dijital olanından.bunuda mı öyle kullanmalı.
tavsiye ettikleri o. websayfasinda söyle bir bilgi var: hamile olanlar:
regliden 5 gün önce %53
4 gün önce %74
3 gün önce %84
2 gün önce %87
%99 icin regli sonrasi diyor...
cubuklari attin mi? üzerindeki cizgileri okumaya calis =(. saatler geri alindi ya 12. gün acaba test araligi öncesinde ya da sonrasinda acmis olabilir misin? diger yandan 10. gün test istemeye basladiysa o da cok tuhaf. saglam bir reset yapmak gerekebilir. akintina güven, ilk hamilemiz de bu sekilde cikti
çok komiksin bu kadarda anlayışlı olması bekelenemez dimi
çubukları attım ama atmadan önce hep baktım 1 çizgi netti başkada bir şey görmedim
bugün 16. gün tak diye 3. seviyeyi gördüm akıntı devam çalışacağım tabii.
bir clerar blue yu arayıp danışacağım ayrıca
reset nasıl yapılıyor ben resetlemedim hiç?
inşallah bende monitörü bozulup hamile kalanlardan olurum