Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü
- Konu Sahibi nevrosky
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?mnsroz canım nasıl gidiyor hamilelik, bir sıkıntın varmı?
anlatsana biraz
canım beni sorduğun için teşekkür ederim
kasık ağrılarım var bazen uykumdan uyandıracak kadar.sanki adet olucakmışım gibi.korkuyorum ara ara gidip bakıyorum tuvallete:18:
göğüslerim çok fena taşıyamıyorum sanki,birde gaz problemım varbunlar dışında şimdilik çok şükür bir durum yok
senin bu ay çalışmalar nasıl gidiyor.beklenmeyen adetin yakın mı?yoksa yeni mi bitti?bol bol çalışın hemi
kasık ağrılarım var bazen uykumdan uyandıracak kadar.sanki adet olucakmışım gibi.korkuyorum ara ara gidip bakıyorum tuvallete:18:
göğüslerim çok fena taşıyamıyorum sanki,birde gaz problemım varbunlar dışında şimdilik çok şükür bir durum yok
senin bu ay çalışmalar nasıl gidiyor.beklenmeyen adetin yakın mı?yoksa yeni mi bitti?bol bol çalışın hemi
çok şükür canım inşallah sonuna kadar rahat bir hamilelik geçirirsin
kontolün Cuma günüydü değil mi? hemen haberdar et olurmu durumunu
boy ve kilo nedir bu arada?
bizim çalışmalar bitti bu ay sadece 2defa 3 seviyede. eğer olursa nokta atışı yapmış olacağız.:44:
bu saatten sonra çalışmanın bir anlamı kalmadı zaten bugün 22. gündeyim beklenmeyen adet tarihim 17 Ekim:18:
çok şükür canım inşallah sonuna kadar rahat bir hamilelik geçirirsin
kontolün Cuma günüydü değil mi? hemen haberdar et olurmu durumunu
boy ve kilo nedir bu arada?
bizim çalışmalar bitti bu ay sadece 2defa 3 seviyede. eğer olursa nokta atışı yapmış olacağız.:44:
bu saatten sonra çalışmanın bir anlamı kalmadı zaten bugün 22. gündeyim beklenmeyen adet tarihim 17 Ekim:18:
amin canım inşallah
kontrolüm cuma evet,inşallah herşey yolundadır.
boy kilo durumuna hiç girmiyelim canım
hadi hayırlı olsun inşallah canım belli mi olur sende haziran annesisindir kimbilirbekliyorum hayırlı haberlerini...
kızlar iyi akşamlar.nasılsınız.ben bulutluyum; hatta sağanak yağışlı bile olabilirim.
ben hayırlısıyla hamile kalmayı çok istiyorum.eşim hala erteleyelim bu aylar olmasa iyi olur diyor.(gerçi zamanını Rabbim bilir; bu işler plan yapmaya gelmez ama)
çok moralim bozuluyor.benim izin hakkım ölecek diye bebeğimi bırakmak zorunda kalacağım diye düşünüyor daa ben çok istiyorum...Allahım hayırlı zamanda banada nasip et sağlıklı bebiş...Amin
ben hayırlısıyla hamile kalmayı çok istiyorum.eşim hala erteleyelim bu aylar olmasa iyi olur diyor.(gerçi zamanını Rabbim bilir; bu işler plan yapmaya gelmez ama)
çok moralim bozuluyor.benim izin hakkım ölecek diye bebeğimi bırakmak zorunda kalacağım diye düşünüyor daa ben çok istiyorum...Allahım hayırlı zamanda banada nasip et sağlıklı bebiş...Amin
gaz problemin olağan olmayan bi şekilde mi canım, normalden çok?
bi tık daha fazla,bildiğin bişey mi var.kıllandım şimdi,endişelenmelimiyim?
bi tık daha fazla,bildiğin bişey mi var.kıllandım şimdi,endişelenmelimiyim?
yok yok canım yahu, biz ilk defa denemeye başladık bu ay, 2-3 denememiz oldu da şmdi hamilemiym diye düşünyrm ben de sağ kasığımda hafif bi sancı oluyor ara ara, bide gaz problemim var fenaaaa, hiç olmadığı kadar, senin de yorumunu görünce şaşırdım , gaz da oluyomuymuş acaba? adetime de daha var 17-18 sinde olcak.
yok yok canım yahu, biz ilk defa denemeye başladık bu ay, 2-3 denememiz oldu da şmdi hamilemiym diye düşünyrm ben de sağ kasığımda hafif bi sancı oluyor ara ara, bide gaz problemim var fenaaaa, hiç olmadığı kadar, senin de yorumunu görünce şaşırdım , gaz da oluyomuymuş acaba? adetime de daha var 17-18 sinde olcak.
hadi bakalım hayırlı olsun.belirtilerin var,birde göğüslerin acırsa tamamdırumarım hamilesindirsende clearblue kullanıyor muydun?
hadi bakalım hayırlı olsun.belirtilerin var,birde göğüslerin acırsa tamamdırumarım hamilesindirsende clearblue kullanıyor muydun?
yok yok canım o ne ki bilmiyorum, son mesajlardan gördüm bi bakınıym dedim, senn de gaz mesajını görünce bi sorıyım dedim, ne ki o ?
yok yok canım o ne ki bilmiyorum, son mesajlardan gördüm bi bakınıym dedim, senn de gaz mesajını görünce bi sorıyım dedim, ne ki o ?
canım bu clearblue bir monitör.hergün yaptığın idrarla sana yumurtlama günlerin hakkında bilgi veriyor.ovulasyon testlerine benziyor ama daha profesyonel bir alet.çubuk okumasını kendi yapıyor.güzel haberlerini bekliyoruz paylaşırsın umarım...
kızlar iyi akşamlar.nasılsınız.ben bulutluyum; hatta sağanak yağışlı bile olabilirim.
sarışın merhaba, gerçekten planlamak iyi değil benim şimdiki aklım olsa evelenir evlenmez hamile kalmaya çalışırdım. bak şimdi 9 yıllık evliyim ve evliliğimin 5. senesi itibariyle ciddi olarak düşünmeye başladık sonra anladıkki ilk zamanlar korunmasam bile olmayacakmış. şimdi uğraşıp duruyoruz ama halen kavuşabilmiş değiliz. Ben böyle düşünüyorum artık, kaderini kendin çizmek istedikçe Allah buna izin vermiyor işte. Her zamanki gibi onun dediği ve onun istediği zamanda olacak ne olacaksa. Allah hepimizin gönlüne göre versin İnşallah.
izin hakkı olayını anlayamadım bu arada?
merhaba,
bende temmuz ayında kimyasal gebelik geçirmiştim ve benimde çiddi gaz problemim olmuştu. sancılar giriyordu gazdan ve şiş şiş dolaşıyordum.
ama bazen adet öncesinde de böyle oluyor...
bence kafana takma ve düşünmemeye çalış bende senle aynı durumdayım 17-18 gibi beklenmeyen adet günüm kasıklarımda ciddi ağrı var ama yinede hamilemiyim diye stres yapmamaya çalışıyorum bu sefer, başarmak çok zor ama denemek lazım...
stres çok etkiliyor çünkü... birde umutlanıp hayal kırıklı yaşamak çok kötü oluyor.
umarım isteyen herkez en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize...
sarışın merhaba, gerçekten planlamak iyi değil benim şimdiki aklım olsa evelenir evlenmez hamile kalmaya çalışırdım. bak şimdi 9 yıllık evliyim ve evliliğimin 5. senesi itibariyle ciddi olarak düşünmeye başladık sonra anladıkki ilk zamanlar korunmasam bile olmayacakmış. şimdi uğraşıp duruyoruz ama halen kavuşabilmiş değiliz. Ben böyle düşünüyorum artık, kaderini kendin çizmek istedikçe Allah buna izin vermiyor işte. Her zamanki gibi onun dediği ve onun istediği zamanda olacak ne olacaksa. Allah hepimizin gönlüne göre versin İnşallah.
izin hakkı olayını anlayamadım bu arada?
amin canım..
aslında oluruna bırakmak gerekir biliyorum ama iş sadece bende bitmiyor.ben korunmuyorum.2 yıldır koruma adına ben hiç bişey yapmıyorum.eşim korunuyor.eşim de şimdi istemiyor.korunursa o korunur.eşim de oluruna bıraksa...söylüyorum anlatıyorum, arkadaşlardan örnekler veriyorum.nasreddin hoca hesabı ya tutarsa deyip korunuyor.eşimden dolayı hep böle beni de kaygı kaplıyor.
izin olayıda ben öğretmenim.doğum tatile gelirse izin hakkım ölüyor.sadece tatilimi kullanacağım.ücretsiz izin alamıyorum artık.yüklü bir kredi çektik.eşimin maaşı krediye gidiyor.eşimde güya bunu düşünüyor...
amin canım inşallah
kontrolüm cuma evet,inşallah herşey yolundadır.
boy kilo durumuna hiç girmiyelim canım
hadi hayırlı olsun inşallah canım belli mi olur sende haziran annesisindir kimbilirbekliyorum hayırlı haberlerini...
kese göründü mü? hersey yolundadir umarim...
kese göründü mü? hersey yolundadir umarim...
evet canım Allaha şükür
senden nbr?denemeye başlıcakmısınız artık?
evet canım Allaha şükür
senden nbr?denemeye başlıcakmısınız artık?
ay ne kadar güzel. pit pit minicik kalbini de duyarsin yakinda insallah.
ben de durumlar ayni, pas gecmece. zaten hala 1. seviyedeyim ilginc, normalda coktan 3. seviyeyi görmem gerekiyordu.
ay ne kadar güzel. pit pit minicik kalbini de duyarsin yakinda insallah.
ben de durumlar ayni, pas gecmece. zaten hala 1. seviyedeyim ilginc, normalda coktan 3. seviyeyi görmem gerekiyordu.
amin canım inşallah
bak monitörün kafayı yediği aylarda hamile kalınıyor ona görebenden söylemesi
mnsroz canım bana özel mesaj göndermişsin yeni farkettim, teşekkür ederim
ben özel msj gönderemiyorum henüz 100 adet mesajım olması lazımmış
düşünüpte bilgi verdiğin için çok sağol, duaların içinde Allah razı olsun.
Bende bebeğini sağlıkla kucağına alman için dua ediyorum.
Allah dualarımızı kabul eder İnşallah.
ben özel msj gönderemiyorum henüz 100 adet mesajım olması lazımmış
düşünüpte bilgi verdiğin için çok sağol, duaların içinde Allah razı olsun.
Bende bebeğini sağlıkla kucağına alman için dua ediyorum.
Allah dualarımızı kabul eder İnşallah.