• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

canım benim 2 aydır 14-15 gün sonra oluyor.bu ayın 3.seviye gösterimine göre yarın adet olmam gerekiyor ama olacağımı sanmıyorum.hala yanlış gösterdiğini düşünüyorum çünkü

evet, normalde yumurtlamadan 14-15 gün sonra regl olunmasi lazim. 3 aydir 18 gün sonra oluyorum, killansam mi acaba. klasik takvim yöntemi (siklus -14) hesabiyla yapiliyor. gecerliligi ne acaba bilgin var mi?

önümüzdeki 2 gün aleti test edecegimiz günler yani ...:52: ama tabi insallah beklenmeyen gün gelmez.

evet, normalde yumurtlamadan 14-15 gün sonra regl olunmasi lazim. 3 aydir 18 gün sonra oluyorum, killansam mi acaba. klasik takvim yöntemi (siklus -14) hesabiyla yapiliyor. gecerliligi ne acaba bilgin var mi?

önümüzdeki 2 gün aleti test edecegimiz günler yani ...:52: ama tabi insallah beklenmeyen gün gelmez.

evet dediğin gibi siklus-14 ama kesin mi yoksa ortalama bir rakam mı bilemiyorum.belki troidindeki problem yüzündende olabilir.tiroid tüm vücudun nerdeyse patronu çünkü. buarada ben regli olmadım bugün.ama ben zaten bikaçgün önce kan testi yaptırmıştım dayanamayıp orda zaten negatif çıkmıştı :50:

evet dediğin gibi siklus-14 ama kesin mi yoksa ortalama bir rakam mı bilemiyorum.belki troidindeki problem yüzündende olabilir.tiroid tüm vücudun nerdeyse patronu çünkü. buarada ben regli olmadım bugün.ama ben zaten bikaçgün önce kan testi yaptırmıştım dayanamayıp orda zaten negatif çıkmıştı :50:

kan testi ve negatif :84:

simdi stres yapmamak lazim falan deniyor, e monitöre ayin en az 10 günü test cubugu takinca ... yani bu yöntemi secmis kisiye de hamile kalmayi düsünme, rahat ol, akisina birak demek olmuyor. kimyasal gebeligi bile düsünüp, regliyi gecirir gecirmez test yapmaya tirsardim okuyup ögrendiklerim sayesinde. ne kadar zormus bu is.
leylek efsanesi gercek olsaymis keske... peh, sansa vertigo leylek falan denk gelirdi. klise olarak, bir sonraki maclarda bol skor ve sifir kirmizi kart görme dilegiyle...:16:

not: siklus-14'ün gecerliligi %75'mis.

Bir sey yoksa umut vermek istemem ama birkac gun once derken kac gun once yaptirdin kan testini? Gebelik kanda cogunlukla 10. gunden itibaren tespit edilebiliyor, gec dollenme vb. etkenlerden dolayi kanda tespitinin gecikme ihtimali var.

simdi stres yapmamak lazim falan deniyor, e monitöre ayin en az 10 günü test cubugu takinca ... yani bu yöntemi secmis kisiye de hamile kalmayi düsünme, rahat ol, akisina birak demek olmuyor. kimyasal gebeligi bile düsünüp, regliyi gecirir gecirmez test yapmaya tirsardim okuyup ögrendiklerim sayesinde. ne kadar zormus bu is.
leylek efsanesi gercek olsaymis keske... peh, sansa vertigo leylek falan denk gelirdi. klise olarak, bir sonraki maclarda bol skor ve sifir kirmizi kart görme dilegiyle...:16:

Ya evet, biz ikinci kirmizi cizgiyi gorunce her sey halloldu, tum sorunlar bitti saniyoruz ama bitmiyor ki bekleme surecleri... Kese gorundu mu, embriyo gorundu mu, kalp atislari duyuldu mu, dusuk riski gecti mi, testler temiz cikti mi vs. aylarca suren bir bekleme donemine giriliyor. Aslında hamilelikle ilgili her seyi ozetleyen kelime "sabır". Ama işte yaşamadan anlayamıyoruz galiba bazı şeyleri...

bugün adet günüm benim hesabıma göre tabi.ama hala olmadım sanki olacak gibiyim bilmiyorum umutlanmakta istemiyorum ama elde değil dediğin gibi.alete göre ayın 27 sinde adet olmam gerekliydi ama olmadım bana kalırsa bu ay hatalı gösterdi 3. seviyemi.yarında olmazsam tekrar test yaparım artık.sabah idrar testinden yaptım ama sanki ordada silik bi çizgi var gibiydi yada ben öyle görmek istedim bilniyorum.off ya beklemek umut etmek hayal kırıklığı ne zor muş ya:((bebiş yoksada ben bu düşüncelerle adetimi geçiktiriyorumdur mutlaka.bir an önce olsamda kurtulsam düşünmekten:36:

beklenmeyen gün hakkinda bilgi lütfen =)

canım tam ben yazıyordum sen çıkmışsın:5:
bu ay aletin mağduru oldum ama yinede kendi hesabıma görede az çok çalışmamızı yapmıştık.ben iki aydır gerçektende 3. seviyeden 14-15 gün sonra regli oluyordum:nazar::nazar::nazar:bana bu ay 13 ünde göstermişti ayın 27 sinde olmam gerekliydi olmadım.ama benim eski hesablarıma göre bugün olmam lazm çünkü çubuktaki koyu çizgiler ayın 17 sinde belirmişti.bugün sancılarım var belimde ağrıdı sabah ama hala olmadım bakalım artık.bugün geçsin hala olmazsam yarın yada çarşamba kanda yaptırırım artık.aslında olmasada üzülmicem çünkü kafamdan atmak istiyorum.ümit ettikçe adetim geçikiyor ve bana zararı oluyor bu durumun.keşke 5 sene sıkı sıkıya korunmasaydım arada bir kaçamak yapsaydık böyle planlı olması beni çok geriyor...:111:

Bir sey yoksa umut vermek istemem ama birkac gun once derken kac gun once yaptirdin kan testini? Gebelik kanda cogunlukla 10. gunden itibaren tespit edilebiliyor, gec dollenme vb. etkenlerden dolayi kanda tespitinin gecikme ihtimali var.

evet canım sanırım biraz erken yaptırdım.bir hafta kadar önce yani adetime bir hafta kala.ama yinede çıkardı bence.bilmiyorumki?
ben şehir dışındaydım bu hafta çıkmadan önce sadece aklımdan çıksın rahat gidip geleyim diye yaptırdım.biraz takıntılı olduğum için işi garantilemek istedim.
şimdilik beklemedeyim ama henüz regli olmadım.olursam yazarım hemen.

hadi kızlar artık topikimizden (sağlıcakla inşallah ) bi bebiş haberi çıksın artık bu ay:emir_bebek:kutlayalım hepberaber:7:

evet canım sanırım biraz erken yaptırdım.bir hafta kadar önce yani adetime bir hafta kala.ama yinede çıkardı bence.bilmiyorumki?
ben şehir dışındaydım bu hafta çıkmadan önce sadece aklımdan çıksın rahat gidip geleyim diye yaptırdım.biraz takıntılı olduğum için işi garantilemek istedim.

hadi kızlar artık topikimizden (sağlıcakla inşallah ) bi bebiş haberi çıksın artık bu ay:emir_bebek:kutlayalım hepberaber:7:

haberi senden aliriz belki :52::52:

ben hala pas geciyorum. 2 hafta önce doktora gitmistim, yarin belli olucak eksik asilarim var mi. su cicegi, kizamik vb. gerek yok derse etraflica düsünüp bir kez daha duruma göre kasimda yaramazlik yapip yapmamaya karar vericez. olmadi asi olup korunmacaya devam :27:

selam,
durumun nedir merak ettim?

kızlar ne habersiniz.ben geldim.ev taşıdım.yorgunluğum geçmedi.geçen 28.günden sonra regli olmuştum.bu ay döngünün 13. ve 14.günlerinde 3.seviyeyi görmüştüm.hala adet olmadım.28. veya 29.günde olmam gerekirdi.bugün 30.gün.büyük ihtimalle hamiş değilim.ama gecikti

kızlar merhaba,

sabah kan testi yaptırdım sonuç......HAMİLEYİM:)):49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
çok değişik bir duygu,inşallah sonuna kadar sağlıklı bir şekilde devam eder.inşallah bebeğimi sağlıcakla kucağıma alırım.ALLAHTAN tek dileğim bu.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
inşallah tez vakitte sizde bebişlerinize kovuşursunuz :emir_bebek: hep birlikte büyütürüz :8::8::8:

inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir:13:

:8:
kızlar ne habersiniz.ben geldim.ev taşıdım.yorgunluğum geçmedi.geçen 28.günden sonra regli olmuştum.bu ay döngünün 13. ve 14.günlerinde 3.seviyeyi görmüştüm.hala adet olmadım.28. veya 29.günde olmam gerekirdi.bugün 30.gün.büyük ihtimalle hamiş değilim.ama gecikti

sarışın hadi git sende kan testi yaptır.ikinci mutlu haberi senden alalım inşallah:emir_bebek::nazar:

haberi senden aliriz belki :52::52:

ben hala pas geciyorum. 2 hafta önce doktora gitmistim, yarin belli olucak eksik asilarim var mi. su cicegi, kizamik vb. gerek yok derse etraflica düsünüp bir kez daha duruma göre kasimda yaramazlik yapip yapmamaya karar vericez. olmadi asi olup korunmacaya devam :27:

zealeacım içine mi doğdu:52::52::52:
eksik aşıların varmıymış canım?eğer herşey yolundaysa koyver gitsin ya pas geçme artık bu ay başlayın.bebişler :emir_bebek: çoğalsın inşallah.ayağımı sürttüm kızlar bekliyorum birbir:4::4::4:

kızlar merhaba,

sabah kan testi yaptırdım sonuç......HAMİLEYİM:)):49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
çok değişik bir duygu,inşallah sonuna kadar sağlıklı bir şekilde devam eder.inşallah bebeğimi sağlıcakla kucağıma alırım.ALLAHTAN tek dileğim bu.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
inşallah tez vakitte sizde bebişlerinize kovuşursunuz :emir_bebek: hep birlikte büyütürüz :8::8::8:

inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir:13:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

:nazar::nazar: yuppi! yuppi! =)))

:62::62: hiiii coook sevindim. tebrikler =)) :49::49: saglikla kucagina aldiginin haberini de aliriz insallah. :64::64::64::64::64:

3. ayinda oldu degil mi? simdi aletten de emin degiliz hmm :52: heyecan yaptim. :9:

Back