iyi geceler herkese.....kızlar ben 3.seviyeyi gördükten sonra monitör benden test istemedi.şimdi m22 ve seviye1.ben monitörü her gün aynı saatte açmak zorunda mıyım
canım açmak zorunda değilsin, monitör kendi kendine ilerliyor zaten.saat gibi bişey var içinde sanırım.inşallah regli olmazsın,ama olursanda ozaman açman yeterli. m1 yapmak için.kaçınçı gününde seviye 3 ü gördün buarada?
bende beklemedeyim ama umut yok gibi bu ay.hiçbir belirtim yok.cuma belli olur
zealeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerelerdesinnnnnnnnnnnn?özlettin kendini.
tatil için türkiyeye geldim =). pek foruma giremiyorum su sıralar. benimle birlikte monitörüm de geldi. ayrılamıyorum ondan hehehe. m5teyim bugün. güzel haberler var mi sizlerden???
iyi geceler herkese.....kızlar ben 3.seviyeyi gördükten sonra monitör benden test istemedi.şimdi m22 ve seviye1.ben monitörü her gün aynı saatte açmak zorunda mıyım
sarışın merhaba,senin soruna CLEARBLUETR kullanıcısı cevap yazmıştı.sende tekrar cevap yazmıştın,şuan yok.gözükmüyor.çok ilginç nasıl mesajlar silinebiliyor mu?ben silinemiyor diye biliyodum arkadaşlar?bi fikri olan var mı?
peki doktor herhangi bir ilaç verdi mi?bişey kullanıyor musun?ben henüz gitmedim doktora.olmazsa gel rahim filmi çekicez demişti.eşine de sperm testi yaparız demişti doktor.rahim filmi çektiren arkadaşlar varsa deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz?
canım ne güzel:)ailen Türkiye de mi?hangi şehirdesin;gelelim ziyaretine:)))ben yarın haber verebilirim ama regli olcam sanırım belirtiler o yönde.bende sanmıştımki ilk ayımya hemen hamile kalıcam.ne safım yaaa(((
Canım ben rahim filmi de çektirdim, eşime spermiyogram da yapıldı. Yumurta rezervini ölçen bir test var onu da yaptılar. Sen rahim filmini soruyorsan bana iki opsiyon sundular: anestezili veya anestisiz. Ben anesteziyi duyunca korktum o kadar can yakıyor demek diye, doktoruma sordum hangisi diye, rahat muayene oluyorsun anesteziye gerek yok dedi. Bu seninle ilgili bir durum sanırım. İşlem 10 dakika bile sürmüyor, rahat olursan cok can yakmıyor, dayanılmayacak birsey degil cektirmen gerekirse korkma:) sonuçta rezervim idare eder, tüplerim açık çıktı, eşimin degerleri de düzgün ama hala bekliyoruz bebeğimizi, henüz teşrif etmedi:) bugün m10 3.seviyeyi gördüm :)
Hamilelik belirtileri regl belirtileri ile aynıymış çoğunlukla; o nedenle regl olmadan kesin bir şey söylememek gerekiyormus. Ne oldu peki, bugun başladı mı reglin?
Ben hala regl olmadım. Hormonlar bu kadar sasmisken regl olduktan sonraki ilk ay kullanmayacağım aleti, bir dahaki ay başlayacağım. O nedenle uzun süre aletle ilgili bir deneyim aktaramayacağım size...
kızlarrrr bir sorum var? lütfen sabaha kadar gören olursa cevaplayabilir mi?
ben bugün sabah saat 10 gibi regli oldum( şimdi monitörü yarın sabah 8 gibi açmayı planlıyorum.yarın sabah açtığımda m1 mi yapmalıyım yoksa m2 mi?
canım ben regli olmadım ama bugün erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatif( asıl günüm yarındı ama ben bugün yaptım.reglimi bekliyorum artık umutlar eylüle kaldı...
sen ara versende uğra buraya özletme kendini olur mu canım?
ara verdiğinde napıcaksın aleti?hiç açmıcakmısın?sıfırlıcak mısın?nasıl ara veriliyor?
Denemeye devam, yılmak yok. m2 yapman lazım-dı, yapmışsındır herhalde artık, şimdi gördüm mesajını.
yok daha sabah olmadı.yapmadım henüz.yani cuma günü sabah saat 10 da oldum.cumartesi günü sabah 8 de açıcam.m2 mi yapıcam şimdi?ben m1 yapıcaktım yanlış mı o zaman?sabah olduğum için mi böyle?
bayanlar 28.günüm "m" yanıp sönüyor.adet geldiğinde tekrar m tuşuna basıp adeti mi belirleyeceğim?adetim geldiğinde ne yapacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?