şimdi ben m18 de 3. seviyeyi gördüm.m19 da da 3. seviyeyi gördüm.devam ettim m23 teyim ve hala test yapıyorum 1.seviyeyi gösterip duruyor.yapmasamda olur mu yani?sonucu etkilemez mi?sen nerden öğrendin kullanan arkadaşlardan mı yoksa kitapçıkta mı yazıyor?zaten benim bir testim eksik bu aydan.yarında yapıcam. son gün test istese bile elimde testim yok yapıcak(
inşallah clearblue yu çok zenginleştirmeden biran önce hamile kalırızda o paralarla bebişlerimize ciciler alırız:)
zealeacım sen öyle mi yaptın peki bu ay? 3. seviyeyi gördüğün m15 ten sonra alet test istese bile sen yapmadın mı?sorun olmuyosa bende öyle yaparım bundan böyle.başka hangi forumlarda var cearblue ile ilgilenenler. banada söyler misin bende geleyim oralara:)))
zealea merhaba,seni online görmek ne güzel:)sen yurt dışında olduğundan saatlerimiz uymuyor.bende sabahlıyorum sahur vaktini bekliyorum onun için ayaktayım hala:)
senden test istememesi iyiymiş benden istiyor sağolsun.ama son testimi yapamıcam testim kalmadığı için yeniside gelmedi henüz.bir sorun olmaz sanırım dimi?
zealeacım sen ne kadardır evlisin?kaç yaşındasın?
ben 5 yıllık evliyim.30 yaşındayım.eskiden daha var derdim ama şimdi ise bebek için geç mi kaldım diye düşünüyorum.çünkü etrafımda ki tüm arkadaşlarımın bebekleri oldu.bende kendimi böyle hissetmeye başladım
ben de 30 yasindayim. 6.5 senelik evliyim. ben bebek bile hayal edemiyordum =(, vajinismustum. yeni yendim. aslinda hehe 2.5 aylik "evliyim". o kismi halledince, heyecan yaptim aleti aldim ama bu sefer de tiroid bozuk cikti. bir yandan onu düzeltmeye calisiyorum.
canım sorununu yenmene çok sevindim gerçekten.çok sıkıntı yaşamışsındır eminim ki.bende kısada olsa evliliğimin başında yaşamıştım.en büyük sorunu atlatmışsın gerisini hayli hayli halledersin bence.biraz birbirinize doyun ozaman,yılların acısını çıkarın:))bebek gelir elbet:))
aslında bende bişey paylaşmak isterim bizdede tam tersi var.eşim biraz soğuk ve ilgisiz cinsel ilişkiye karşı. ben aklına getirmesem hiç umru değil.bende çok acılar sıkıntılar çektim.bizde tedavi olduk ama sonunu getiremedik.ve artık ben bununla yaşamayı öğrendim.kabul ettim.bende sırf bunun için bu aleti aldım.çünkü eşimle zaten nadir beraber oluyoruz bari o günler sanşlı günlerim olsun istedim.olay bu((((
canım teşekkür ederim inşallah tez zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.
verdiğin site adresi ingilizce.neyazıkki onu anlayacak kadar dil yok bende.ekledikleri resimlere baktım okadar:))artık ordan öğrendiğin farklı şeyler olursa bizlerlede burda paylaşırsın.
birde ben her sabah testi aynı saatte yapamıyorum.test aralığım içinde hangi saatte kalktıysam o saatte yapıyorum. yanlış mı yapıyorum sence?
kimsecikler uğramamışkullanan arkadaşlarım ne aşamadasınız merak ettim?m28 deyim.bende reglimi bekliyorum bu ay ihtimal yok.inşallah ağustos ayına.birde vakit buldukça geçmiş yazıları okuyorum.onlar neler yaşamış diye banada moral oluyor.öpüyorum.hayırlı ramazanlar herkese...
aramıza hoşgeldin.umarım kullananlar dahada çoğalır birbirimize destek oluruz.buarada bende gittigidiyordan aldım daha bir ay olmadı fakat ben 500 tl ye aldım.sen baya uyguna almışsın.indirime mi girdi acaba?
kimsecikler uğramamışkullanan arkadaşlarım ne aşamadasınız merak ettim?m28 deyim.bende reglimi bekliyorum bu ay ihtimal yok.inşallah ağustos ayına.birde vakit buldukça geçmiş yazıları okuyorum.onlar neler yaşamış diye banada moral oluyor.öpüyorum.hayırlı ramazanlar herkese...
beklenen oldu ve ben reglimi oldum.ben bu sabah 6 30 da oldum zealea.monitörü bugün başlatıcam.saat 9 gibi.doğru yapıyorumdur umarım.
Ben bu ay ilk kez kullaniyorum. Regl periyodum 30-33 gun arasinda arasinda degisir, cok ender de 28-29 olur. Surekli bu sekilde duzensiz oldugundan yumurtlama gunlerinden emin olmak amaciyla kullanmaya baslamistim. m 12'de 2. seviyeyi gosterdi. Bugun m 17'deyim ve 3. seviyeyi gordum.
Aslinda normalde yumurtlama gunumu anliyorum. Bu sabah da yumurtalikta hafif bir agri ile uyandim ve yumurtluyorum galiba dedim. Monitor de teyit etmis oldu.
üzülme. yeni regli yeni sans. dogru yapmissin =)
benden m6, m7 ve m8 de test istemedi. heralde tanidi alet daha gec test isteyecek. bugün de uyanamadim. kacirdim galiba test saatini sayet test istediyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?