Kızlar nickimi degistirdim cunku esimden korktum kaydirigubbakcemile3
seni girip bulacagım bakacagım neler yazıyorsun dedi
kesin ss2302 yapmıssındır dedi .. şoka girdim..
s ve s bizim bas harflerimiz 2302 de ilk cıkma tarihimizkaydirigubbakcemile2
bundan sonra ben luna isteyen ss diyebilir yine kaydirigubbakcemile3
E bu yazıyı okursa yine anlayacak şekercim çok alemsin yaa :icecream:
hahahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayatım o bu topic i bulana kadar ustune bir ton yazı gelir nasılsa o kadar da zeki degil yani bizim gibi olabilir mi Allah askına hihoyyythihoyyyt
ben de boyle adama feyk atarım iste :1ninca: bulamasın beni hehehesengözlerimebaksanab
ömürsün :)))) sabah sabah çok güldüm
Arkadaşlar ben uzun prototkolle tüp bebeğe başlıyorum hastalığımın 21.gününde hayırlısı artık. sigarayı bırakalı 2 gün oldu valla stres yumağı şeklindeyim eşimin canını okuyorum kötükedihüso
Arkadaşlar ben uzun prototkolle tüp bebeğe başlıyorum hastalığımın 21.gününde hayırlısı artık. sigarayı bırakalı 2 gün oldu valla stres yumağı şeklindeyim eşimin canını okuyorum kötükedihüso
hehe artık sır gibiyim :1ninca:
ay guzelim hayırlısı olsun bak goreceksin Allah'ımın izniyle ilk seferde insallah tutacak ikizlerin olacak insallaahhhhh, hem de icime 2 erkek doguo:dance::dance::dance:
ben tup bebekle ilgili hicbir sey bilmiyorum uzun protokol ne demek? bi de neden regl nin 21. gununde tatlim?
cok mu uzun sordum?
bu arada o zaman monitoru bırakıyorsun?
guzelim zaten sigarayı toptan bırakman lazım yani tup bebek olmasa bile ilk basta kendi saglıgın icin bitanemlmaz: lmaz:
Bende durumlar aynı kızlar amniyosentez gününü bekliyorum haftaya cuma inşallah biraz daha netleşecek durum...sizler nasılsınız inşallah keyfiniz yerindedir...
hahahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayatım o bu topic i bulana kadar ustune bir ton yazı gelir nasılsa o kadar da zeki degil yani bizim gibi olabilir mi Allah askına hihoyyythihoyyyt
ben de boyle adama feyk atarım iste :1ninca: bulamasın beni hehehesengözlerimebaksanab
Bende durumlar aynı kızlar amniyosentez gününü bekliyorum haftaya cuma inşallah biraz daha netleşecek durum...sizler nasılsınız inşallah keyfiniz yerindedir...
Haklısın canım ama sigarayı günde .1.5 paket içerken bırakmak acayip zor oldu :) canım uzun protokolde adetin . 21 . gün başlıyor diğer adetin 2. günüde asıl ilaçlarla devam edecek. anladığım kadarıyla düşük dozla başlıyarak hamilelik ihtimalini yükseltmek istiyormuş hoca. monütörü bu ayda kullanıcam eşime çaktırmadan oda bu ay kullanma dedi. bu ay eşle ilgili birşey demedi hemşire bi dahaki adetten sonra eşimle birlikte olmamam gerekiyor anladığım kadarıyla durum böylr yani :) hepimiz hakkında hayırlısı bitanem
Canlar bugün 32.günümdeyim... Henüz regl olmadım... Yalnız enteresan birşey var göğüslerimin ağrısı geçti...
Sabahleyin ilk idrarla şu uyduruk hamilelik stripleri var ya preseed ile gelen ondan yaptım... Negatif çıktı...
Buarada regliden sonra gastroenterolojiye gideceğim... Ya karnımda gün içinde birkaç aydır çok şişlik ve gaz oluyor. Karnımı görseniz davul gibi şişiyor kahvaltıdan sonra... İlaç kullanmam gerekirse sanırım ara mı vermem gerekecek önümüzdeki ay... Üffff
canım benim Insallah guzel haberlerini alacagiz ne olur sen de pozitif dusun bol bol dua et:Saruboceq:
hadi hayırlısı canım!! Insallah icime doguyo ilk seferinde tutacak ve bebişler gelecek.. :Saruboceq::Saruboceq:
Esim de gunde senin kadar icerdi hatta 2 paketi bile buluyordu bazen, nişanlanmadan tam 20 gun once bi paket almisti bir tanesini yakti yaa yeter Allah beni ne yapmasın dedi agzındaki sigarayı fırlattı kutuyu da kıvırdı attı.. atış o atış Aralık'ta 4 sene olacak..
ve bana dedigine gore " yok basım tuttu yok ellerim titriyo" hep yalanmıs tamamiyle kafada bitireceksin dedi ki esim 13 yasından beri iciyordu tam boklu tiryakiydi gozlerinin altı mosmor ,yanaklarından sigara kokusu gelirdi, devamli oksururdu hırlardı..
simdi bana yemeklerin gercek tadini aldigini nefesinin bile degistigini soyluyor..cok mutlu inanamazın keske daha once bıraksaydım diyor..
inan sen de yapabilirsin tatlim direkt kesmen lazım hele de bebek icin calısmalar yaparken.. bak vucut 21 gunde her turlu seyi atıyormus bi 21 gun dayansan super olacak..:Saruboceq::Saruboceq::lepi:
canım benim ay insallah regl olmazsın tatlım insallah bebisin gelmistir insallahhh:Saruboceq: belki de siskinlik bebisin yaptıgı gazdandır belli mi olurrr...:Saruboceq::Saruboceq:
sen klomen kullanmıyordun di mi? bende de cok siskinlik var ama klomenin yaptigini zannediyorum
:Saruboceq:
Bitanem senin için dua ediyorum tüm kalbimle inanıyorumki hayırlısıyla bebişini sağlıkla kucağına alacaksın :Saruboceq:
Canım benim güzel haberlerini bekliyoruz... :Saruboceq:
Canlar bugün 32.günümdeyim... Henüz regl olmadım... Yalnız enteresan birşey var göğüslerimin ağrısı geçti...
Sabahleyin ilk idrarla şu uyduruk hamilelik stripleri var ya preseed ile gelen ondan yaptım... Negatif çıktı...
Buarada regliden sonra gastroenterolojiye gideceğim... Ya karnımda gün içinde birkaç aydır çok şişlik ve gaz oluyor. Karnımı görseniz davul gibi şişiyor kahvaltıdan sonra... İlaç kullanmam gerekirse sanırım ara mı vermem gerekecek önümüzdeki ay... Üffff
canım benim Insallah guzel haberlerini alacagiz ne olur sen de pozitif dusun bol bol dua et:Saruboceq:
hadi hayırlısı canım!! Insallah icime doguyo ilk seferinde tutacak ve bebişler gelecek.. :Saruboceq::Saruboceq:
Esim de gunde senin kadar icerdi hatta 2 paketi bile buluyordu bazen, nişanlanmadan tam 20 gun once bi paket almisti bir tanesini yakti yaa yeter Allah beni ne yapmasın dedi agzındaki sigarayı fırlattı kutuyu da kıvırdı attı.. atış o atış Aralık'ta 4 sene olacak..
ve bana dedigine gore " yok basım tuttu yok ellerim titriyo" hep yalanmıs tamamiyle kafada bitireceksin dedi ki esim 13 yasından beri iciyordu tam boklu tiryakiydi gozlerinin altı mosmor ,yanaklarından sigara kokusu gelirdi, devamli oksururdu hırlardı..
simdi bana yemeklerin gercek tadini aldigini nefesinin bile degistigini soyluyor..cok mutlu inanamazın keske daha once bıraksaydım diyor..
inan sen de yapabilirsin tatlim direkt kesmen lazım hele de bebek icin calısmalar yaparken.. bak vucut 21 gunde her turlu seyi atıyormus bi 21 gun dayansan super olacak..:Saruboceq::Saruboceq::lepi:
canım benim çok güzel şeyler yazmışsın çok sağol aslında sırf bebek için bıraktım zorlanıyorum ama anne olmak istiyorsam hayırlısıyla dayanmam lazım siz bana moral veriyorsunuz olumunekankayizsmile çok teşekkür ederim
Kızlar nickimi degistirdim cunku esimden korktum kaydirigubbakcemile3
seni girip bulacagım bakacagım neler yazıyorsun dedi
kesin ss2302 yapmıssındır dedi .. şoka girdim..
s ve s bizim bas harflerimiz 2302 de ilk cıkma tarihimizkaydirigubbakcemile2
bundan sonra ben luna isteyen ss diyebilir yine kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?