Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Son kullanma tarihi 2011'de tatlım...

Maşallah ya nazar değmesin inşallah... Sıra nalan ve dalia'da... Arkalarından da biz geliyoruz tabii ki :icecream:

Evet canım inşallah nalan, dalia, ss2302, sen, ben ve tüm istiyenler bebişlerine kavuşur :)

aminnnnn insallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın hepinizi öpüyorum . ben 2 gündür 3. seviyedeydim çalıştık bugün 2. seviyeye düştüm bugünde çalışmamız gerekiyormu

günaydın kızlar,

ben 17.günde 3.seviyeyi görmüştüm. bugün 29.gün. sabah monitörü açtığımda "m" harfi yanıp sönmeye başladı. yani monitöre göre bugün regl mi olmam gerekiyor? ama daha yumurtlama gününden sonra 14 gün geçmedi? eğer regl olmasam ne yapmam gerekiyor? "m" ye basmalı mıyım?

günaydın hepinizi öpüyorum . ben 2 gündür 3. seviyedeydim çalıştık bugün 2. seviyeye düştüm bugünde çalışmamız gerekiyormu

Günaydın tatlım ben de 3.seviyeyi gördüm bugün... Arka arkaya gidiyoruz valla... Hayırlısı olur umarım

Çok şart değil çalışmanız çünkü kılavuzda 2. seviyelerde çalışabilirsiniz ibaresi var. Önemli olan 3. seviyeyi gördüğün gün ya da günler içerisinde çalışman...

Günaydın şekercim,

Monitöre göre bugünden itibaren regl olman gerekiyor. Sakın regl olana kadar m tuşuna basma ama hergün yine makinanı açıp kapa... 5-6 gün daha bekle bakalım ve hala regl olmazsan test yaparsın...

sağol canım :)
umarım m ye basmama gerek kalmaz :)

Sağol bitanem tecrübelerinden faydalanıyoruz :) hayırlısı bakalım. benden 1. seviyeye düşene kadar test istiycek değilmi. hamile haberlerimizide peş peşe verirmişiz :)

bu arada preseedi 2 gün üst üste kullandım inan çok hafif jel sende bu akşam kullan bence hiç bir yan etkisi de yok

İnşallah hamile haberini alırız bitanem inşallah

Sağol bitanem tecrübelerinden faydalanıyoruz :) hayırlısı bakalım. benden 1. seviyeye düşene kadar test istiycek değilmi. hamile haberlerimizide peş peşe verirmişiz :)

evet canım 20 test isteyecek senden...

inşallah bu ay tutar canım dediğin gibi... güzel haberler veririz birbirimize...

bu arada preseedi 2 gün üst üste kullandım inan çok hafif jel sende bu akşam kullan bence hiç bir yan etkisi de yok

bilmem ki... dur bakalım hele bir akşam olsun da... yerimseniben

Sen o kutuyu yakınında bulundurda o an karar verirsin :) bildiğim kadarıyla 15 dakika öncesinden sıkılması gerekiyor

Evet canım inşallah nalan, dalia, ss2302, sen, ben ve tüm istiyenler bebişlerine kavuşur :)

amiiin tatlım... Hepimize insallah!
cok gecmise gidemedim kızlar az ok okudum 3. seviyeleriniz hayırlı ugurlu olsun bu arada!! Hami$ler sizden ne haber , napiyo kuzular?

benim bugun 4. gunum kızlar klomen e devam ediyorum.. bakalım hayırlısı.. haftaya esimin dogumgunu, ona dogumgununde surpriz hediye vermek istiyordum bebiş haberini ama omadi kısmet insallah evlilik yıldonumumuze yada anneler veya babalar gunune denk gelse ne guzel olur degil mi??
hayal kurmasi bile cok guzel...:Saruboceq::Saruboceq:

İnşallah dilediğin gibi olur Sscim... Evlilik yıldönümünüz ne zaman canım? En yakın o tarih mi?

İnşallah canım hayırlısı. Bencede hayali bile çok güzel

İnşallah dilediğin gibi olur Sscim... Evlilik yıldönümünüz ne zaman canım? En yakın o tarih mi?

yok hayatım aslında en uzak tarih o haziran sonu da ne biliim ilk onu yazmısım Allah mı soyletti nekaydirigubbakcemile3

İnşallah canım hayırlısı. Bencede hayali bile çok güzel

insallah tatlim!! Allah kollarımızı boş bırakmasın...

Nisan'da gelsin hepimizin ki yaaa :ecrin_bebek:

Ne guzel olur su topic dolup taşsa kızlar...:teytey::teytey:

ben size soyleyeyim ne klomen , ne karışımlar, ne bacakları havaya dikmeler, ne aşılamalar ne tup bebekler.. Allah'ım "OL" deyince insallah olacak...

Sabretmemiz lazım... Allah hepimizin gonlune gore verecek insallah!!:Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın hafta sonunuz güzel geçsin opuyorumnanaktan ilk ay 10 test çubuğu kullandım. 13-14 gün 3 seviyedeydim. 15.gün 2 seviye. bugün monütör 1. seviye gösterdi test istemedi. nibocum preesedi kullandınmı ? hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…