arkadaşlar benmonitörü kullanalı 8 ay falan oldu geçen ay preseed ve birde ovulasyon gününü gösteren testde kullandım
Kizlar buarada kendi sorunumla sizleri ve burayi isgal ediyorum hakkinizi helal edin..
arkadaşlar benmonitörü kullanalı 8 ay falan oldu geçen ay preseed ve birde ovulasyon gününü gösteren testde kullandım
Ya merakta bıraktın bizi valla. Küstüm ben sana :umursamaz: Nie haber vermion sen bize bakim yerimseniben
9 haftalıkken kanamam başladı 10 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum. Allah kimseler yaşatmasın bu duyguyu.:gitme:
İyiyim canım nasıl olayım. Bebiş de ii teyzesi büyümüş 7.6 mm olmuş, kalp atışlarını duyduk cumartesi çok heyecanlandık. Şimdi inşallah hayırlısıyla şu 3 ayı doldurursak biraz daha rahat olacaz herhalde.
Doktora nie gidiyosun? Kendini dinlememen daha ii aslında rahat bırak biraz kendini düşünme bu gebelik durumunu. Başka şeylerle ilgilen. Spora git solaryuma git gez toz kendine bak boşver o zaman daha rahat oluyo valla. Ben öle yaptım.
canım artık 1. senemizi dolduruyoruz bebiş calısmalarında bu sebeple gidiyorum artık aşılamaya gecilsin istiyorum zaten cikolata kisti olan cogu insan asılama deniyo hep okudum forumlarda ..
o yuzden doktora gidecegim reglm gelmeden ki regl oldugumda ona gore prosedurleri ogreneyim..
ben 1 senedir salak gibi hamile gibi dolanıyorum ay agır tasımiim ay solaryum zararli ay spor yapmiim ay masaj yaptirmiim o bu şu derken selülit icinde kaldım :) ve bembeyaz tenim var:))
artik hayatimi yasayacagım gercekten yettikaydirigubbakcemile2
Merhaba kizlar, Oncelikle hamilemizi kutlayalim. 35.ay cok cok tebrik ederim, cok mutlu oldum mesajini gorunce, allah yardimcin olsun, kendine cok dikkat et. opuyorumnanaktanbayanssulusmile
Gelismelerden bizede haberder verirsin, bu topicte seni gormek isteriz birakma olur:lepi::lepi:
Nibocugum, beni dusundugun icin tesekkur ederim, Evet canim kanamam devam ediyor, artik normal adet olmusum gibi kanamam geliyor. ama agrisiz geciyor, ozellikle 3 gundur normal kanama, az degil yani. Heralde yeniden adet oldum diye dusundum. sonrada dun gece int arastirrken , yumurtlama kanamasi diye okudum, yumurtlama kanamasi lekelenme seklindede olabilirmis normal adet kanamasi seklindede olabilirmis, ben artik en olumlu seyi dusunerekten ins kist falan degil yumurtlama kanamasidir diyorum. kistte yumurta catlamadigi icin kist olusuyormus.bende oyle bir problem olmadi bu ay. hayirlisi bakalim, endiseleniyorum ama, burda hemen doktora gidemiyorsun, randevu alman lazim ve haftalar sonra randevu veriyorlar, haftaya zaten turkiye de olucam, nisan 3, adetimin 3.gunu doktora gidip testlerimi yaptiracagim ins.
35.ay ben izmirde aylin barboros a gidecegim, acaba o kadin dogumcu asilama yaparmi? yoksa tup merkezi olan bir yerdenmi randevu alsam??
NIbo , esinin gitmesine daha varmis, bence gitmeden 3.seiye gorursun canim, bal corek otunu bende yapmistim, faydasi var, ama ben en cook havuclu incir kurunu tavsiye ediyorum, icine havuc koyunca yumurtlama catlatmasina yardimci oluyor, ben 2 aydan beri yapiyorum, yumurtlama gunune kadar yapiyorum sonra birakiyorum, cok memnunum canim.
Kizlar buarada kendi sorunumla sizleri ve burayi isgal ediyorum hakkinizi helal edin..
SON 4 AYDIR HAMILE KALANLAR
1.hcgli_emilya
2.dalia : subat manitorun 9.ayinda
3.nalan nalan :mart manitorun 2.ayinda
4.35.ay :mart 23 manitorun 8.ayinda
KULLANANLAR LISTESI
5.Prenses88
6.nibo
7.ss2302
8.gul1978
:Saruboceq:Canım benim inşallah listen uğurlu gelir hepimize
Aklımı çelme kaydirigubbakcemile3bizdemi preseed alsak acaba
Yaaa küsme :kedi: Valla haftasonu aşkım regli oldum diye moralimi düzeltmek adına pek eve sokmadı... Yoksa sizi yalnız bırakır mıyım hiç zemuszemus
ıyi o zaman moralin düzeldiyse sorun yok, biz bir gün fazladan bekleriz nolcek, yeterki senin keyfin yerinde olsun canım benim...:dance:
Canım benim :teselli: Allah ne sana ne de başka arkadaşlarımıza yaşatmasın bu duyguyu...
Amin canım. Herkes bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alsın inşallah.
Oyy yerim ben onu... 7.6 mm mi olmuş... hihoyyyt
Sorma teyzesi meğer kocaman olmuşta haberimiz yok...
Şimdi nasılsın? Aman bütün ay boyunca moralini ii tut ki ay sonu ii netice alasın...opuyorumnanaktan
nİBOCUM ben preseed i şim netten siparişini verdim aslında hem hamilelik için hemde stresten vajina kuruluğu yaşıyorum daha neler yaşıycağız acabaDenemekte fayda var Hatırladığım kadarıyla sende almıştın bence kullan bu ay
Bu ay monütör, preseed, bal-tarçın-polen-arı sütü-çakşır otu, incir-havuç kürü yapıyorum . İştahim inanılmaz açık hamile kalamsamda kilodan hamile gibi dolaşırım artık ohaoldumsmile
Canım preseed topiğini takip ettim kullanıpta hamile kalan çok galiba vücudu hassas olanlarda sıkıntı yaratıyor. Çok az kişi problem yaşamış. Siparişini verdim yarın gelir 2-3 güne kadar deneyip sana yazarım istersen öyle denersin. İşlevi anladığım kadarıyla spermin daha uzun yaşamasını ve yumurtaya ulaşmasını sağlıyor. Eskilerden Wannababy (umarım yanlış yazmamışımdır), anne olmak istiyorum ve bir çok kişi hem monitörü hemde preseedi kullanarak hamile kalmışlar. Hepsi kısmet ama biz genede deniyelim. Canım ben sabahları içme suyuna çeşme suyu değil 4-5 incir ve bir havuç atıp kaynatıyorum. Onu gün içinde ya tek kerede ya bölerek aç karınla içiyorum. Hatta 2 gün kullanıyorum dolapta saklıyorum. Adetin 2. günü başlayıp 21 gün içiliyor ama yumurtlama gününden sonra bırakıyorum. Ben bu şekilde kullanıyorum
Hiç birşey olmaz bence 5. gün başlarsın önemli olan yumurtaları beslemek :) ben tadını sevdim şerbet gibi. Yazılandan daha az kullanmayı düşünüyorum ilkinde preseedi. bugün reglimin 6. günü yani bitti. bugün ilk testimi yaptım şükür becerdim :) aslında yumurtlama zamanımı bilmiyorum adetim 28-29 gün sürüyor geçen ay ateş ölçme yapmıştım ordan anladığım kadarıyla 17. gün yumurtlamıştım. monütörle inşallah yumurtlama günümü öğrencem :) canım senin adetin kaç gün sürüyor monütöre göre ne zaman yumurtluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?