Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Merhaba kizlar, Oncelikle hamilemizi kutlayalim. 35.ay cok cok tebrik ederim, cok mutlu oldum mesajini gorunce, allah yardimcin olsun, kendine cok dikkat et. opuyorumnanaktanbayanssulusmile
Gelismelerden bizede haberder verirsin, bu topicte seni gormek isteriz birakma olur:lepi::lepi:

Nibocugum, beni dusundugun icin tesekkur ederim, Evet canim kanamam devam ediyor, artik normal adet olmusum gibi kanamam geliyor. ama agrisiz geciyor, ozellikle 3 gundur normal kanama, az degil yani. Heralde yeniden adet oldum diye dusundum. sonrada dun gece int arastirrken , yumurtlama kanamasi diye okudum, yumurtlama kanamasi lekelenme seklindede olabilirmis normal adet kanamasi seklindede olabilirmis, ben artik en olumlu seyi dusunerekten ins kist falan degil yumurtlama kanamasidir diyorum. kistte yumurta catlamadigi icin kist olusuyormus.bende oyle bir problem olmadi bu ay. hayirlisi bakalim, endiseleniyorum ama, burda hemen doktora gidemiyorsun, randevu alman lazim ve haftalar sonra randevu veriyorlar, haftaya zaten turkiye de olucam, nisan 3, adetimin 3.gunu doktora gidip testlerimi yaptiracagim ins.

35.ay ben izmirde aylin barboros a gidecegim, acaba o kadin dogumcu asilama yaparmi? yoksa tup merkezi olan bir yerdenmi randevu alsam??

NIbo , esinin gitmesine daha varmis, bence gitmeden 3.seiye gorursun canim, bal corek otunu bende yapmistim, faydasi var, ama ben en cook havuclu incir kurunu tavsiye ediyorum, icine havuc koyunca yumurtlama catlatmasina yardimci oluyor, ben 2 aydan beri yapiyorum, yumurtlama gunune kadar yapiyorum sonra birakiyorum, cok memnunum canim.

Kizlar buarada kendi sorunumla sizleri ve burayi isgal ediyorum hakkinizi helal edin..

Son düzenleme:
SON 4 AYDIR HAMILE KALANLAR

1.hcgli_emilya

2.dalia : subat manitorun 9.ayinda

3.nalan nalan :mart manitorun 2.ayinda

4.35.ay :mart 23 manitorun 8.ayinda

KULLANANLAR LISTESI

5.Prenses88

6.nibo

7.ss2302

8.gul1978

Kizlar buarada kendi sorunumla sizleri ve burayi isgal ediyorum hakkinizi helal edin..

Canım hepimiz birbirimizle sıkıntılarımızı tecrübelerimizi paylaşıyoruz, dertlerimize ortak oluyoruz. Hiç öyle düşünme birbirimize can yoldaşı oluyoruz bizi bizden daha çok anlayan kimse olmaz

arkadaşlar benmonitörü kullanalı 8 ay falan oldu geçen ay preseed ve birde ovulasyon gününü gösteren testde kullandım

Tekrar hayırlı olsun diyorum tatlım. En son çalışmayı tam garantili yapmışsınız. 2 ovulasyon test bir de preseed tam olmuş. Bu arada kür falan yaptın mı? Yaptıysan hangisini yaptın? Paylaşır mısın tatlım?

Ya merakta bıraktın bizi valla. Küstüm ben sana :umursamaz: Nie haber vermion sen bize bakim yerimseniben

Yaaa küsme :kedi: Valla haftasonu aşkım regli oldum diye moralimi düzeltmek adına pek eve sokmadı... Yoksa sizi yalnız bırakır mıyım hiç zemuszemus

9 haftalıkken kanamam başladı 10 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum. Allah kimseler yaşatmasın bu duyguyu.:gitme:

Canım benim :teselli: Allah ne sana ne de başka arkadaşlarımıza yaşatmasın bu duyguyu...

Oyy yerim ben onu... 7.6 mm mi olmuş... hihoyyyt

Evet Ss'cim lütfen kendini boş buldukça dışarılara at... Evde bence çok vakit geçirme...

Nihayet :dance:

Canım benim hiç yumurtlama kanaması diye birşey duymamıştım. Bakarsın tutar bu sefer...

Tatlım şu havuç incir kürünü bana bir anlatsan...

Bir daha böye birşey söyleme lütfen. Burda paylaşmak için varız... :1hug:

Süper liste valla... Bir daha ki ay ben de üstteki listeye taşınmak istiyorum. opuyorumnanaktan

Canım benim inşallah listen uğurlu gelir hepimize
:Saruboceq:

bizdemi preseed alsak acaba
Aklımı çelme kaydirigubbakcemile3

Şimdi nasılsın? Aman bütün ay boyunca moralini ii tut ki ay sonu ii netice alasın...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
nıBOCUM ben preseed i şim netten siparişini verdim aslında hem hamilelik için hemde stresten vajina kuruluğu yaşıyorum daha neler yaşıycağız acaba Denemekte fayda var Hatırladığım kadarıyla sende almıştın bence kullan bu ay

Bu ay monütör, preseed, bal-tarçın-polen-arı sütü-çakşır otu, incir-havuç kürü yapıyorum . ıştahim inanılmaz açık hamile kalamsamda kilodan hamile gibi dolaşırım artık ohaoldumsmile

Şimdi nasılsın? Aman bütün ay boyunca moralini ii tut ki ay sonu ii netice alasın...opuyorumnanaktan

Çok iyiyim şekerim... Ben aslında 3 yıldır çarşamba akşamları yogaya gidiyordum. Bugün de Ebru Şallı'nın Pilates programını izlerken yaptım biraz ayy çok hoşuma gitti... Dedim acaba pilatase mi başlasam...

Araştırmam lazım ama buralarda var mı düzgün bir yer diye... Spor insana çok iyi geliyor biliyor musun? Cumartesi günü de regli olur olmaz spora gittim. Sporu çok seviyorum, beynimi de boşaltıyor.

Sen doktorla spor üzerine konuştun mu? Doktorlar ne diyor ilk trisemesterdeki spora?

Yaa ama korkuyorum birşey olursa diye... Ben kuruluk yaşamıyorum ama sırf spermleri içerde tutsun diye de kullanıp enfeksiyon kaparsam valla vicdan azabı çekerim. Bir de eşim önce biraz deneyelim, sonra kullanırsın dedi. Birşey olursa bu sefer eşim ben demedim mi der.

Sen anladığım kadarıyla Preseed topiciğini takip ediyorsun. Ordaki arkadaşlar ne diyor? Kullanan ve hamile kalan çok var mı? Bu arada enfeksiyon olan var mı? Biraz aktarır mısın?

Bu ay monütör, preseed, bal-tarçın-polen-arı sütü-çakşır otu, incir-havuç kürü yapıyorum . İştahim inanılmaz açık hamile kalamsamda kilodan hamile gibi dolaşırım artık ohaoldumsmile

Canım prensese de sordum sana da sorayım. İncir havuç kürü nasıl oluyor?

Canım preseed topiğini takip ettim kullanıpta hamile kalan çok galiba vücudu hassas olanlarda sıkıntı yaratıyor. Çok az kişi problem yaşamış. Siparişini verdim yarın gelir 2-3 güne kadar deneyip sana yazarım istersen öyle denersin. ışlevi anladığım kadarıyla spermin daha uzun yaşamasını ve yumurtaya ulaşmasını sağlıyor. Eskilerden Wannababy (umarım yanlış yazmamışımdır), anne olmak istiyorum ve bir çok kişi hem monitörü hemde preseedi kullanarak hamile kalmışlar. Hepsi kısmet ama biz genede deniyelim. Canım ben sabahları içme suyuna çeşme suyu değil 4-5 incir ve bir havuç atıp kaynatıyorum. Onu gün içinde ya tek kerede ya bölerek aç karınla içiyorum. Hatta 2 gün kullanıyorum dolapta saklıyorum. Adetin 2. günü başlayıp 21 gün içiliyor ama yumurtlama gününden sonra bırakıyorum. Ben bu şekilde kullanıyorum

Yumurtanın büyüyüp çatlamasını sağlıyormuş. ıbrahim saraçoğlu ve incir kürü yaz google da orda ayrıntılı anlatıyor

Tamam öyle yaparız canım. Sen bu ay kaçıncı günde regli oldun? Tahmini ne zaman yumurtlayacaksın? Bu arada şırınganın içini çok doldurma, tamamını doldurup kullanınca çok fazla oluyormuş. Çok az kullanmak yetiyormuş, aklında olsun canım.

Bnm bugün 5.günüm bu ayı kaçırmış oldum. Nolur yarın sabah başlasam? Bu arada tadı nasıl?

Hiç birşey olmaz bence 5. gün başlarsın önemli olan yumurtaları beslemek :) ben tadını sevdim şerbet gibi. Yazılandan daha az kullanmayı düşünüyorum ilkinde preseedi. bugün reglimin 6. günü yani bitti. bugün ilk testimi yaptım şükür becerdim :) aslında yumurtlama zamanımı bilmiyorum adetim 28-29 gün sürüyor geçen ay ateş ölçme yapmıştım ordan anladığım kadarıyla 17. gün yumurtlamıştım. monütörle inşallah yumurtlama günümü öğrencem :) canım senin adetin kaç gün sürüyor monütöre göre ne zaman yumurtluyosun

Tamam o zaman bugün hemen incir alayım evde zaten havucum vardı. Yarın sabah da başlarım.

Hayatım benim ki 30-31 günde bir oluyor. Ancak bu ay gecikti... 13-14 Mart gibi olmam gerekirken 20 Mart'ta oldu. Hamile miyim acaba diye şüphelendim ama aslında saçma bir şüpheydi bence çünkü yumurtlama günümde eşim yoktu ortada. Geçen ay ben de 17.gün yumurtladım. 18.gün 2. seviyeye düştü.

Bu ay sanırım biraz daha geç yumurtlarım çünkü 35. günde regl oldum.

Bu arada önceki regl tarihlerini biliyorsan buradan da yaklaşık tarihlerini hesaplayabilirsin.
(Ben link henüz gönderemiyorum) gebelik.org sitesinden ulaşabilirsin ya da özelden atarım istersen.

Tamam canım özelden atarsan sevinirim tüm adet tarihlerimi, sabahları ölçtüğüm ateş tablomu hepsini bilgisayarımda kaydediyorum :) ordan bakarım. Ama çıkan tarihlerde her zaman yumurtlama olmuyormuş die biliyorum bazen daha erken bazen daha geç olabiliyor. Bu topicte anneolmakistiyorum vardı ilk ay monütörü kullandığında 21. gün yumurtladığını görmüştü ilk ay hamile kalmıştı. Monütör anladığım kadarıyla en sağlıklısı. Bakalım ilk ay 2. ve 3. seviyeyi görebilecekmiyim hayırlısı artık :) ınşallah bu ay prenses hamileyim die yazar sonrada ikimiz aynı anda yazarız :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…