Sağol bitanem... Sen de valla neşe getirdin... Uğurlu geldin topiğimize... Bir de hamile haberiyle güne süper başladık...
Bnm bu ay ikinci kullanışım olacak diğer kızların dediğine göre belki benim ki 6. gün istemeyebilirmiş... Hayırlısı...
Kızlar yaa bu sefer de şöyle bir durumum var... Nisan 12-15'de eşim bu sefer Almanya'ya gidiyor. Şaka gibi değil mi? 12'sinden önce yumurtlamam lazım. Bal çörekotu tarçın kürüne de başladım... Clearblue kullanıp ama yumurtlama günü eşi ortalarda olmayan çift olarak tarihe geçeceğiz bu gidişle... :bbo:
Bende alıcaktım ama sizin yazışmalarınızı okuyunca vazgeçtim . Canım sen test çubuklarını idrarınamı tutuyosun yoksa bir plastik kaplamı yapıyosun. 3 sn tutmak yeterli oluyormu
Canım idrarıma tutuyorum ama 3 saniyeden biraz daha fazla tutuyorum... Plastik kapla uğraşma derim... Diğeri daha temiz ve kolay bence.
Tamam canım çok teşekkür ederim hayırlısıyla adetlerimiz çok yakın bakarsın bu ay ikimizde burda hamileyiz die yazarız belli mi olur. Allah herkese tüm istiyenlere nasip eder inşallah :Saruboceq:
Canım benimki ilaçla aşılamaydı ser0phene ilacını kullandım. hastalığının ikinci günü gidiyorsun kanda fsh, amh, e2 ve tsh hormonlarına bakıyor. bana ilaç (serophene verdi) normalde göbekten iğne veriyorlar. ben beş gün içip doktora gittim yumurtanın gelişimine bakıyor eğer yumurtayı beğenirse bende 2 tane olmuştu kiminde daha fazla yada daha az oluyor ama sayı bence o kadar önemli değil biraz kısmet galiba çatlatma iğnesi vuruyor. yok beğenmezse ilacın dozaşını arttırıyor. çatlatma iğnesinden sonra yani ertesi gün eşinden sperm alıyor ve sana veriyor. bu çok basit bir işlem muayene olur posizyonda o kısmını bir aletle açıp spermi ince uzun bir aletle içine veriyor. acısız ve çok basit bir işlem. 20 dakika yatıyorsun ve bir jel veriyor sana yada benimki öyle yapmıştı. bu jel 15 günlük vajinadan veriyosun bebek olursa tutunmasını sağlıyor. 15 gün sonra kan testi yapıyorsun. aşılama günü itibarıylada bize 3 gün üst üste birlikte olun dedi. genel anlamı böyle doktoruna göre ufak tefek değişiklikler olabiliyor.
nasıl olayım tatlim aynı tas aynı hamam ilk kez kendimi hic dinlemiyorum bu ay ve ilk kez bu kadar az belirti yasıyorum.. zaten yarın sabah doktora gidiyorum regl me 5 gun kaldı...Selam canım nasılsın görüşmeyeli?
evet tatlım ben de oyle dusunuyorum , hava degisikliklerindendir sakın aklına kotu seyleri getirme.. ben doktora gittigimde acaba dedim hani kimyasal gebelikl yasadım da ondan mı boyle seyler oluyo umuduyla gitmistim , ama yarım agızla "kist olabilir mi?" diye sormustum, muayene edince "oo siz de nereden anladınız maalesef hakikaten de kist var "dedi..Tatlım merhaba, bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Bnm de ilk defa 35.güne kaydı reglim ama bende ilişki sırasında ağrı olmuyor. Biraz da bekleyeyim de bir kaç ay sonra muayene giderim. Sanırım bnm ki hava değişikliğinden diye düşünüyorum bilemiyorum tabii...
kızlar herkese günaydın beni merak ettiginiz için teşekkürler müjdeyi vereyim cmrtsi ve dün test yaptım çift çizgiyi gördüm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm
canım verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim.. benim doktorum op.dr ve kadın dogum bolumunde calısıyo ozel bir hastanenin.. yarın sabah kısmetse gidiyorum da acaba tup bebek bolumune mi gitmem gerekir yoksa herhangi ozel bir hastanenin kadın dogum bolumunde de yapılıyo mu acaba? ona gore adama sorarım bi agzını ararım di mi?
bi de o igneler şeker hastalarının yaptıgı ignelerden mi yoksa sırıngalı mı?
Canım kadın doğuma git önce gerekirse aynı doktor aşılamayıda yapıyor. Benimki öyleydi kadın doğumcu gereken şeyleri söyler. Göbekten vurulaniğnelerden ilacı içinde hazır yani şırıngalı değil ben kullanmadım ama kullanımının rahat olduğunu biliyorum . Canım hakkında hayırlısı olur inşallah
canım verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim.. benim doktorum op.dr ve kadın dogum bolumunde calısıyo ozel bir hastanenin.. yarın sabah kısmetse gidiyorum da acaba tup bebek bolumune mi gitmem gerekir yoksa herhangi ozel bir hastanenin kadın dogum bolumunde de yapılıyo mu acaba? ona gore adama sorarım bi agzını ararım di mi?
bi de o igneler şeker hastalarının yaptıgı ignelerden mi yoksa sırıngalı mı?
Canım kadın doğuma git önce gerekirse aynı doktor aşılamayıda yapıyor. Benimki öyleydi kadın doğumcu gereken şeyleri söyler. Göbekten vurulaniğnelerden ilacı içinde hazır yani şırıngalı değil ben kullanmadım ama kullanımının rahat olduğunu biliyorum . Canım hakkında hayırlısı olur inşallah
sagol canım buyuk gun yarın!
kesin benim doktor taş koyacak bekleyin biraz diyecek biliyorum.. insallah ikna ederim:Saruboceq:
Sağol canım Allah razı olsun inşallah çok rahat geçer hamileliğin sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Burdayım burda... kaydirigubbakcemile2
Ben varken siz yoksunuz, ben yokken de maşallah burası epey kalabalıkmış...
Canım kaç aylıkken düşük yaptın? Allah bir daha yaşatmasın...
Bize hep dua edin hamişler :hulya:
kızlar herkese günaydın beni merak ettiginiz için teşekkürler müjdeyi vereyim cmrtsi ve dün test yaptım çift çizgiyi gördüm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm
Hayırlı uğurlu olsun cnmallah nazarlardan saklasın. Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
nasıl olayım tatlim aynı tas aynı hamam ilk kez kendimi hic dinlemiyorum bu ay ve ilk kez bu kadar az belirti yasıyorum.. zaten yarın sabah doktora gidiyorum regl me 5 gun kaldı...
senin nasıl gidiyor her sey? bebiş nasıl?
teşekkür ederim cnm amin inşallah allah isteyen herkese nasip etsin
İyiyim canım nasıl olayım. Bebiş de ii teyzesi büyümüş 7.6 mm olmuş, kalp atışlarını duyduk cumartesi çok heyecanlandık. Şimdi inşallah hayırlısıyla şu 3 ayı doldurursak biraz daha rahat olacaz herhalde.
Doktora nie gidiyosun? Kendini dinlememen daha ii aslında rahat bırak biraz kendini düşünme bu gebelik durumunu. Başka şeylerle ilgilen. Spora git solaryuma git gez toz kendine bak boşver o zaman daha rahat oluyo valla. Ben öle yaptım.
canım artık 1. senemizi dolduruyoruz bebiş calısmalarında bu sebeple gidiyorum artık aşılamaya gecilsin istiyorum zaten cikolata kisti olan cogu insan asılama deniyo hep okudum forumlarda ..
o yuzden doktora gidecegim reglm gelmeden ki regl oldugumda ona gore prosedurleri ogreneyim..
ben 1 senedir salak gibi hamile gibi dolanıyorum ay agır tasımiim ay solaryum zararli ay spor yapmiim ay masaj yaptirmiim o bu şu derken selülit icinde kaldım :) ve bembeyaz tenim var:))
artik hayatimi yasayacagım gercekten yettikaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?