Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Canım benim çok sinir bir durum ama hayırlısı bal çörek otu tarçın çok ii miş belki daha önce yumurtlaman olur takma kafana hayırlısını dileyelim hep. En ii si eşleri 6 ay eve kitlemek :hulya: kaydirigubbakcemile2

35.ay yanlış görmediysem canım 5 aydır mı monitör kullanıyorsun. preseed kullanmayı düşünüyorum anladığım kadarıyla sende kullanmışsın tavsiye edermisin

Ben de aldım preseed ama korkuyorum kullanmaya... Öyle duruyor dolapta... Prenses enfeksiyon geçirmiş onu kullanır kullanmaz.. Antibiyotik fln kullanmış...

Bazı bünyelerde de bir sıkıntı yaratmıyormuş.

Bende alıcaktım ama sizin yazışmalarınızı okuyunca vazgeçtim . Canım sen test çubuklarını idrarınamı tutuyosun yoksa bir plastik kaplamı yapıyosun. 3 sn tutmak yeterli oluyormu

Bende alıcaktım ama sizin yazışmalarınızı okuyunca vazgeçtim . Canım sen test çubuklarını idrarınamı tutuyosun yoksa bir plastik kaplamı yapıyosun. 3 sn tutmak yeterli oluyormu

Canım idrarıma tutuyorum ama 3 saniyeden biraz daha fazla tutuyorum... Plastik kapla uğraşma derim... Diğeri daha temiz ve kolay bence.

Canım idrarıma tutuyorum ama 3 saniyeden biraz daha fazla tutuyorum... Plastik kapla uğraşma derim... Diğeri daha temiz ve kolay bence.

Tamam canım çok teşekkür ederim hayırlısıyla adetlerimiz çok yakın bakarsın bu ay ikimizde burda hamileyiz die yazarız belli mi olur. Allah herkese tüm istiyenlere nasip eder inşallah :Saruboceq:

Tamam canım çok teşekkür ederim hayırlısıyla adetlerimiz çok yakın bakarsın bu ay ikimizde burda hamileyiz die yazarız belli mi olur. Allah herkese tüm istiyenlere nasip eder inşallah :Saruboceq:

Amin arkadaşım inşallah yaaa :Saruboceq:
opuyorumnanaktan

canım verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim.. benim doktorum op.dr ve kadın dogum bolumunde calısıyo ozel bir hastanenin.. yarın sabah kısmetse gidiyorum da acaba tup bebek bolumune mi gitmem gerekir yoksa herhangi ozel bir hastanenin kadın dogum bolumunde de yapılıyo mu acaba? ona gore adama sorarım bi agzını ararım di mi?
bi de o igneler şeker hastalarının yaptıgı ignelerden mi yoksa sırıngalı mı?

Selam canım nasılsın görüşmeyeli?
nasıl olayım tatlim aynı tas aynı hamam ilk kez kendimi hic dinlemiyorum bu ay ve ilk kez bu kadar az belirti yasıyorum.. zaten yarın sabah doktora gidiyorum regl me 5 gun kaldı...
senin nasıl gidiyor her sey? bebiş nasıl?

evet tatlım ben de oyle dusunuyorum , hava degisikliklerindendir sakın aklına kotu seyleri getirme.. ben doktora gittigimde acaba dedim hani kimyasal gebelikl yasadım da ondan mı boyle seyler oluyo umuduyla gitmistim , ama yarım agızla "kist olabilir mi?" diye sormustum, muayene edince "oo siz de nereden anladınız maalesef hakikaten de kist var "dedi..

o yuzden sakın kotu seyleri getirme aklına!olumunekankayizsmile

kızlar herkese günaydın beni merak ettiginiz için teşekkürler müjdeyi vereyim cmrtsi ve dün test yaptım çift çizgiyi gördüm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm

ay canım merhaba!! Seni tanımasam da cok ama cok tebrik ederim tatlım!!! :teytey:
bu ay topic imiz aylar sonra şenlendi! en son temmuz ayı falandı Hamiş cıkartmıstık..!!

arkadaşlar benmonitörü kullanalı 8 ay falan oldu geçen ay preseed ve birde ovulasyon gününü gösteren testde kullandım

İyiyim canım nasıl olayım. Bebiş de ii teyzesi büyümüş 7.6 mm olmuş , kalp atışlarını duyduk cumartesi çok heyecanlandık. Şimdi inşallah hayırlısıyla şu 3 ayı doldurursak biraz daha rahat olacaz herhalde.
Doktora nie gidiyosun? Kendini dinlememen daha ii aslında rahat bırak biraz kendini düşünme bu gebelik durumunu. Başka şeylerle ilgilen. Spora git solaryuma git gez toz kendine bak boşver o zaman daha rahat oluyo valla. Ben öle yaptım.

canım artık 1. senemizi dolduruyoruz bebiş calısmalarında bu sebeple gidiyorum artık aşılamaya gecilsin istiyorum zaten cikolata kisti olan cogu insan asılama deniyo hep okudum forumlarda ..
o yuzden doktora gidecegim reglm gelmeden ki regl oldugumda ona gore prosedurleri ogreneyim..

ben 1 senedir salak gibi hamile gibi dolanıyorum ay agır tasımiim ay solaryum zararli ay spor yapmiim ay masaj yaptirmiim o bu şu derken selülit icinde kaldım :) ve bembeyaz tenim var:))
artik hayatimi yasayacagım gercekten yettikaydirigubbakcemile2

Estağfirullah neden salak olasın hepimiz aynıyız canım.

Aynısı bende de oldu, selülit, kilo her şey bu yüzden oldu zaten. Son aylarda bıraktım bende her şeyi attım kendimi solaryum salonuna, bende bu arada peynir gibi beyazım, oh bi güzel bronzlaştım, alışveriş yaptım gezdim tozdum.
Zaten doktor bize ameliyattan sonra mart nisana kadar olmazsa gelin demişti yani olmasaydı neredeyse bizde gidecektik. Son anda oldu yani. Onun için takma diorum valla.

Eğer tedaviye karar verdiysen doktorunada güveniyosan sorun yok. Allahın izniyle yakın zamanda seninde hamiş haberinide alacaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…