Canım benim sonuç negatiftişubat ayında yaptırmıştım aşılamadan 15 gün sonr kan testi yaptır diyolar ama 12. günde yapılan kan testinde az çok belli oluyormuş
Hiç gelmedi bugün bende merak edip mesaj yazdım ii misin die ama henüz ses yok
Sağlık olsun cnm inşallah bu ay olur. Sıkma canını allah ne zaman nasip kısmet ederse o zaman oluyo. Bak ben düşük yaptıktan 3 sene sonra hamile kaldım. Evliliğimin 6. yılını doldurmak üzereyim. Benden sonra evlenen herkes 2. çocuğu doğurdu valla, ama kısmet bu zamanaymış. İnşallah allah tamamına erdirir kucağımıza almayı nasip eder bu sefer. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım hep sizinle.
nibocum hayirlisi olsun tatlim insallah bidahaki ay sakin moralini bozma
ben dunden beri cok kotuyum kizlar kusmalar basladi malesef resmen icim disima cikti insallah en kisa zamanda normale donerim
Sakın moralini bozma canım bir dahaki aya inşallah. Hayırlısı böleymiş canım boşver. Sen yinede doktora gidecekmisin canım?
Canım sakın moralini bozma herşeyin hayırlısı Allah hepimizin gönlüne göre verecek inşallah. Bende bugün cihazımı aldım hayırlısı inşallah. Kısaca kendimi size tanıtmak istiyorum geçen sene şubatta hamile kaldım 20 haftalık ken edward sendromundan kızımı normalle doğumla aldılar. ondan beridir hamile kalamıyorum bir aşılama yaptırdım olmadı moralmen çok çöktük Bu arada kontrollerde amh hormonum 0,7 çıktı yumurtA rezervimde azalma varmış. burda sizlerin yazılarını okuyunca heycanlandım ve monütörü almaya karar verdim. yarın başlatcam m3 de. Herşeyin hayırlısı olsun Allah gönlümüze göre verir inşallah :Saruboceq:
Kizlar endiselenmeye basladim, bugun adetin 13.gunu kanamam devam ediyor, adetin9.gunu 3.seviye gormustum, yumurtlama oldugundan beri kanamam durmadi, ped kullaniyorum yani, adetin son 2 gunu azar azar gelir ya onun gibi geliyor. Acaba bebek tutmadimi niye boyle kanamam suruyor(((((
Gul , yarin adetin 1.gunu ise. m1 yapman lazim, eger adetin 3.gunuise 3.gun yapman lazim, hatirlatayim dedim.
Nalan canim senin adina cok sevindim, keseyive kalp atislarini duydugun gunu bir yere not al, ilerde bebisinle paylasirsin o duygylarini ins.
Dalia persembe gununu sabirsizlikla bekliyorum arkadasim. Dalia ben asilamayi istedigim ay hemen doktor uygularmi ki? adetin 3.gunune randevu alicam bu hafta turkiyedenn, bana ve esime test yaparlar buyuk ihtimal, ogunde asilama gerceklesirmi sence, yoksa doktor testler uzun surer sonraki aymi der ? prosudur nasil oluyor ? bilen varsa bilgi verirse sevinirim.
canım hayırlısı olsun umutlar bir dahaki aya kalsin.. bence yine de bi doktora gorun.. cikolata kistinin en bariz belirtilerinden bir tanesi reglmin gecikmesiydi.. 35. hatta 38. gunlerde regl olmaya baslamıstım.. ekstradan iliski sirasinda agrim da vardi..
ama en belirgin ozellik gec yumurtlamam (21. gun falan) + gec regl olmamdi..
bi de afedersin reglm parcali geliyordu bazen..
doktora gittim direkt vajinal ultrason muayene ile gordu zaten..
daha sonra da kan testi yapılıyo ca 125 aranıyo o zaten kisti tıbben onaylıyo..
insallah senin yoktur tatlim ama onlemini al bence yine de bir gorun ...
Merhaba Gul, dun gece doktoruma mail attim , durumumu anlattim,simdi cevap bekliyorum... inanirmisin suanda adet olmusum gibi agrim var az< ve yatiyorum, sicak tutmak icin , sicak iyi geliyor.
Asilama konusunda tavsiylerin icin cok tesekkur ederim, sizin icin en ufak bir bilgi bile bana birseyler ogretiyor, benim bu ay erken yumurtlama oldugu icin, istanbul gunu ile adet gunu tutmuyor, artik bulundugum sehirde izmirde doktora gidcegim canim, izmirdede iyi bir doktor arastirmistim, Aylin barboros diye, yanliz istanbuldaki erdem hastanesindeki doktor, tup bebek bolumundeydi, kadin hastaliklari ve dogum uzmani farkli bolumdu, yani iki unite vardi , ama olsun hayirlisi bakalim doktor doktordur dimi ..
sS2302 canim cok gecmis olsun, cikolata kisti olunca amaliyatmi oldun sen? agrisi acisi oldumu amaleiyatin? bide 3 ay doktor iliski tavsiye etmiyornmu amaliyattan sonra?
simdi yazdiklarini okudumda, bende klomen ilacsiz gec yumurtluyorum,adetin 17, 21,23 gunleri 3.seviye goruyordum, reglimde gecikiyordu, 40 bile geciyordu..
simdi klomen ilaca basladim 2 aydir, ,klomen ilaca baslamadan oncede parca parca geliyordu, iliskide agri yoktu , yani senin yazdigin belirtiler acikcasi beni suphelendirdi,gerci 2 aydan beri duzenli ve erken yumurtlama oluyor ve regl duzenli . Umarim bende kist falan yoktur, ve korktugum basima gelmez....
35.ay ne yaptin canim merak ettim seni
insallah adet olmamissindir
Ya bi şi soracam Nibo arkadaşımız nirde acaba?
Sağlık olsun cnm inşallah bu ay olur. Sıkma canını allah ne zaman nasip kısmet ederse o zaman oluyo. Bak ben düşük yaptıktan 3 sene sonra hamile kaldım. Evliliğimin 6. yılını doldurmak üzereyim. Benden sonra evlenen herkes 2. çocuğu doğurdu valla, ama kısmet bu zamanaymış. İnşallah allah tamamına erdirir kucağımıza almayı nasip eder bu sefer. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım hep sizinle.
kızlar herkese günaydın beni merak ettiginiz için teşekkürler müjdeyi vereyim cmrtsi ve dün test yaptım çift çizgiyi gördüm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm
Oleyyyyyy :lepi: hihoyyyt
Canım benim yaaa çok sevindim... artık bir hamilemiz daha var... sen ne zaman gidiceksin doktora? babaya haberi nasıl verdin? alkisalkisalkis
cnm çok teşekkür edrim cmrtesi günü doktora gitcem
Hadi bakalım Cumartesi yine gelişmelerden haberdar edersin bizi tatlım... Bu arada Clearblue'yu kullanışının kaçıncı ayında hamile kalmış oldun?
Nibocum hoşgeldin neşe getirdin :) merak ettik seni ama maşallah haftasonu ii geçmiş bak bomba gibi döndün :)35.ay canım çok sevindim ohhh güne süper haberle başlıyoruz benim yarın 6. günüm test istiycek bende heycan yaptım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?