Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Canım benim sonuç negatiftişubat ayında yaptırmıştım aşılamadan 15 gün sonr kan testi yaptır diyolar ama 12. günde yapılan kan testinde az çok belli oluyormuş

Sağlık olsun cnm inşallah bu ay olur. Sıkma canını allah ne zaman nasip kısmet ederse o zaman oluyo. Bak ben düşük yaptıktan 3 sene sonra hamile kaldım. Evliliğimin 6. yılını doldurmak üzereyim. Benden sonra evlenen herkes 2. çocuğu doğurdu valla, ama kısmet bu zamanaymış. İnşallah allah tamamına erdirir kucağımıza almayı nasip eder bu sefer. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım hep sizinle.

Sağol canım Allah razı olsun inşallah çok rahat geçer hamileliğin sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

nibocum hayirlisi olsun tatlim insallah bidahaki ay sakin moralini bozma

ben dunden beri cok kotuyum kizlar kusmalar basladi malesef resmen icim disima cikti insallah en kisa zamanda normale donerim

Sakın moralini bozma canım bir dahaki aya inşallah. Hayırlısı böleymiş canım boşver. Sen yinede doktora gidecekmisin canım?

Kızlar çok sağolun, beni merak etmişsiniz... Haftasonu ve dün uğrayamadım. Eşimle haftasonu hep dışardaydık. Sinemaydı, kitapfuarıydı, gezmeydi derken dolu dolu bir haftasonu geçirdim. Dün de bir türlü fırsatını bulup giremedim.

Bugün reglimin 4.günü... Dolayısıyla henüz doktora gitmedim. Doktora da şu an gidip gitmemekte kararsızım. En son Ağustos'da gitmiştim. E biliyorsunuz, biz Ocak ayında başladık çalışmaya Şubat ayında da eşim yoktu. Hele biraz çalışalım da...

Bir de size birşey soracağım. Ya benim reglim 1.ve 2. gün normal gelir 3. gün çok çok az gelir (özellikle gece hiç gelmez) 4. ve 5. günlerde de normal günlük pedler bana yeter. Sizlerin regli seyriniz nasıl oluyor?

Gul'cugum aramıza hoşgeldin. İnşallah en kısa zamanda sen de kucağına bebişini alcaksın. Dediğin gibi Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Dalia'cığım geçmiş olsun. Kızarmış Kepekli ekmek ve elmanın bulantılara iyi geldiğini duymuştum. Bir de İbrahim Saraçoğlu TV'de 1 tatlı kaşığı kekiğin de bulantıları aldığını söylemişti.

Hayatım korkutma bizi... Çok endişelendim ya, ben yokken neler olmuş... Şu an nasılsın? Hala devam ediyor mu? Neden hala doktora görünmüyorsun? Türkiye'ye ne zaman geliyorsun tatlım?

Tatlım merhaba, bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Bnm de ilk defa 35.güne kaydı reglim ama bende ilişki sırasında ağrı olmuyor. Biraz da bekleyeyim de bir kaç ay sonra muayene giderim. Sanırım bnm ki hava değişikliğinden diye düşünüyorum bilemiyorum tabii...

Canım benim kanamaların hala devam ediyor mu? İnşallah kist yoktur, gönlünü rahat tutmaya çalış... Hem TR'ye de geliyorsun... İnşallah hamilesindir kuzum. Öyle bir ihtimal olabilir mi?

Canım kaç aylıkken düşük yaptın? Allah bir daha yaşatmasın...
Bize hep dua edin hamişler :hulya:

Şekerler nerdesiniz yaaa?
Demin Gul online görünüyordu şimdi yok :sm_confused:
Ben gelince kaçıyor musunuz bakiiim? akannehir

kızlar herkese günaydın beni merak ettiginiz için teşekkürler müjdeyi vereyim cmrtsi ve dün test yaptım çift çizgiyi gördüm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar herkese günaydın beni merak ettiginiz için teşekkürler müjdeyi vereyim cmrtsi ve dün test yaptım çift çizgiyi gördüm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm

Oleyyyyyy :lepi: hihoyyyt

Canım benim yaaa çok sevindim... artık bir hamilemiz daha var... sen ne zaman gidiceksin doktora? babaya haberi nasıl verdin? alkisalkisalkis

Nibocum hoşgeldin neşe getirdin :) merak ettik seni ama maşallah haftasonu ii geçmiş bak bomba gibi döndün :) 35.ay canım çok sevindim ohhh güne süper haberle başlıyoruz benim yarın 6. günüm test istiycek bende heycan yaptım :)))

Sağol bitanem... Sen de valla neşe getirdin... Uğurlu geldin topiğimize... Bir de hamile haberiyle güne süper başladık...

Bnm bu ay ikinci kullanışım olacak diğer kızların dediğine göre belki benim ki 6. gün istemeyebilirmiş... Hayırlısı...

Kızlar yaa bu sefer de şöyle bir durumum var... Nisan 12-15'de eşim bu sefer Almanya'ya gidiyor. Şaka gibi değil mi? 12'sinden önce yumurtlamam lazım. Bal çörekotu tarçın kürüne de başladım... Clearblue kullanıp ama yumurtlama günü eşi ortalarda olmayan çift olarak tarihe geçeceğiz bu gidişle... :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…