Canım sakın moralini bozma herşeyin hayırlısı Allah hepimizin gönlüne göre verecek inşallah. Bende bugün cihazımı aldım hayırlısı inşallah. Kısaca kendimi size tanıtmak istiyorum geçen sene şubatta hamile kaldım 20 haftalık ken edward sendromundan kızımı normalle doğumla aldılar. ondan beridir hamile kalamıyorum bir aşılama yaptırdım olmadı moralmen çok çöktük Bu arada kontrollerde amh hormonum 0,7 çıktı yumurtA rezervimde azalma varmış. burda sizlerin yazılarını okuyunca heycanlandım ve monütörü almaya karar verdim. yarın başlatcam m3 de. Herşeyin hayırlısı olsun Allah gönlümüze göre verir inşallah :Saruboceq:
Hamile arkadaşlarımada hayırlı hamilelikler diliyorum herşey gönlünüzce olsun inşallah
Normalde 6+6 ama ultrasonda 6+4 çıktı teyzesi boyuda 7.6 mm olmuş. Darısı başına canım. Perşembe haber bekliyoruz senden. Gelince hemen yaz bize.
Ya arkadaş ii bi fikir verdi demin daliacım cep telefonuna kaydetmiş kalp atışı sesini. Senin aklında bulunsun şansın varsa kaydet ben heyecandan akıl edemedim valla.[/QUOTE
ayyy 41 kere masallah minigine annesi insallah dahada buyuyecek
persembe gelir gelmez yazarim canim cep telefonu super fikir izin verirse doktor kesin kaydederim
Canım sakın moralini bozma herşeyin hayırlısı Allah hepimizin gönlüne göre verecek inşallah. Bende bugün cihazımı aldım hayırlısı inşallah. Kısaca kendimi size tanıtmak istiyorum geçen sene şubatta hamile kaldım 20 haftalık ken edward sendromundan kızımı normalle doğumla aldılar. ondan beridir hamile kalamıyorum bir aşılama yaptırdım olmadı moralmen çok çöktük Bu arada kontrollerde amh hormonum 0,7 çıktı yumurtA rezervimde azalma varmış. burda sizlerin yazılarını okuyunca heycanlandım ve monütörü almaya karar verdim. yarın başlatcam m3 de. Herşeyin hayırlısı olsun Allah gönlümüze göre verir inşallah :Saruboceq:
Hamile arkadaşlarımada hayırlı hamilelikler diliyorum herşey gönlünüzce olsun inşallah
Kizlar endiselenmeye basladim, bugun adetin 13.gunu kanamam devam ediyor, adetin9.gunu 3.seviye gormustum, yumurtlama oldugundan beri kanamam durmadi, ped kullaniyorum yani, adetin son 2 gunu azar azar gelir ya onun gibi geliyor. Acaba bebek tutmadimi niye boyle kanamam suruyor(((((
Gul , yarin adetin 1.gunu ise. m1 yapman lazim, eger adetin 3.gunuise 3.gun yapman lazim, hatirlatayim dedim.
Nalan canim senin adina cok sevindim, keseyive kalp atislarini duydugun gunu bir yere not al, ilerde bebisinle paylasirsin o duygylarini ins.
Dalia persembe gununu sabirsizlikla bekliyorum arkadasim. Dalia ben asilamayi istedigim ay hemen doktor uygularmi ki? adetin 3.gunune randevu alicam bu hafta turkiyedenn, bana ve esime test yaparlar buyuk ihtimal, ogunde asilama gerceklesirmi sence, yoksa doktor testler uzun surer sonraki aymi der ? prosudur nasil oluyor ? bilen varsa bilgi verirse sevinirim.
Tatlım ya birşey soracağım sana: bu çikolata kistinin belirtileri nelerdir? adet görmeyi engeller mi? bir de doktor jinekoloji muayenesinde yumurtalıklara bakarken böyle birşey olup olmadığını anlıyor mu?
Ben en son Ağustos'ta gitmiştim. Kan tahlilleri, papsmear testi ve de normal jinekolojik muayene yapılmıştı. Yolunda gitmeyen birşey yok demişti. Tahlillerde de kızamıkçık geçirmediğim anlaşılmıştı. Eylül ayında aşımı oldum. Sonra üç ay beklemek gerekiyor biliyorsun. Böylece 2009 bitirdik. İşte ilk defa hayatımda bu şekilde reglim gecikince bi de bnm gibi aklına ilk kötüyü getirenlerden olunca ister istemez acaba diyorum ya bende var mıdır böyle birşey?
nibocum hayirlisi olsun tatlim insallah bidahaki ay sakin moralini bozma
ben dunden beri cok kotuyum kizlar kusmalar basladi malesef resmen icim disima cikti insallah en kisa zamanda normale donerim
Merhaba Gul, dun gece doktoruma mail attim , durumumu anlattim,simdi cevap bekliyorum... inanirmisin suanda adet olmusum gibi agrim var az< ve yatiyorum, sicak tutmak icin , sicak iyi geliyor.
Asilama konusunda tavsiylerin icin cok tesekkur ederim, sizin icin en ufak bir bilgi bile bana birseyler ogretiyor, benim bu ay erken yumurtlama oldugu icin, istanbul gunu ile adet gunu tutmuyor, artik bulundugum sehirde izmirde doktora gidcegim canim, izmirdede iyi bir doktor arastirmistim, Aylin barboros diye, yanliz istanbuldaki erdem hastanesindeki doktor, tup bebek bolumundeydi, kadin hastaliklari ve dogum uzmani farkli bolumdu, yani iki unite vardi , ama olsun hayirlisi bakalim doktor doktordur dimi ..
sS2302 canim cok gecmis olsun, cikolata kisti olunca amaliyatmi oldun sen? agrisi acisi oldumu amaleiyatin? bide 3 ay doktor iliski tavsiye etmiyornmu amaliyattan sonra?
simdi yazdiklarini okudumda, bende klomen ilacsiz gec yumurtluyorum,adetin 17, 21,23 gunleri 3.seviye goruyordum, reglimde gecikiyordu, 40 bile geciyordu..
simdi klomen ilaca basladim 2 aydir, ,klomen ilaca baslamadan oncede parca parca geliyordu, iliskide agri yoktu , yani senin yazdigin belirtiler acikcasi beni suphelendirdi,gerci 2 aydan beri duzenli ve erken yumurtlama oluyor ve regl duzenli . Umarim bende kist falan yoktur, ve korktugum basima gelmez....
Kizlar endiselenmeye basladim, bugun adetin 13.gunu kanamam devam ediyor, adetin9.gunu 3.seviye gormustum, yumurtlama oldugundan beri kanamam durmadi, ped kullaniyorum yani, adetin son 2 gunu azar azar gelir ya onun gibi geliyor. Acaba bebek tutmadimi niye boyle kanamam suruyor(((((
Gul , yarin adetin 1.gunu ise. m1 yapman lazim, eger adetin 3.gunuise 3.gun yapman lazim, hatirlatayim dedim.
Nalan canim senin adina cok sevindim, keseyive kalp atislarini duydugun gunu bir yere not al, ilerde bebisinle paylasirsin o duygylarini ins.
Dalia persembe gununu sabirsizlikla bekliyorum arkadasim. Dalia ben asilamayi istedigim ay hemen doktor uygularmi ki? adetin 3.gunune randevu alicam bu hafta turkiyedenn, bana ve esime test yaparlar buyuk ihtimal, ogunde asilama gerceklesirmi sence, yoksa doktor testler uzun surer sonraki aymi der ? prosudur nasil oluyor ? bilen varsa bilgi verirse sevinirim.
canım kotu seyleri getirme aklına yoktur insallah tabiki! :Saruboceq:
ben laparoskopi oldum kapalı ameliyat sorunsuz gecti cok sukur agrısı da olmadı 4 tane delik vardı o kadar vucudumda, yalnız ertesi gun inanılmaz gaz sancısı cektim cunku karın bosluguna gaz veriliyormus karın şişsin ic organlar iyi gozuksun diye taa omuzlarima kadar vurdu uyuyamadım yatamadım... oturarak uyudum bi gece sempatiksalakcinni ama birinci haftasında dugune gittim kaydirigubbakcemile5
doktorum aksine hemen iliski tavsiye etti cocuk istedigim icin.. hatta rahat davran falan dedi naz yapma ameliyat ettigim yerle alakası yok dedi birlikte olurken acı hissetmezsin dedi :kedi: oyle de oldu...
cocuk olmazsa 6 ay icinde gel dedi benm 3. ayım da bitti ve artık esim de ben de sabredemiyoruz maalesef kafamçokkarıştı
benim durumum soyleydi canım, 3. seviyeyi 21. gun falan goruyordum ama 14 gun sonra saat gibi regl mi oluyordum ve cok suphelendim hayatımda hic bu kadar gecikme yasamadım ama seninkinin kist oldugunu dusunmuyorum tatlim sen de icini ferah tut.. yine de doktora git istersen..
benim beklenmeyen adet gunum 28 mart ama ben sabredemiyorum carsamba sabahı doktora gidecegim en azindan asilanma ile ilgili bilgi alirim regl olunca yapılacak testlerle ilgili kafaya koydum asilanmaya gececegim bu ay da olmazsa...
of cok heyecanlı .. topiclere girdim ama bastan sona kimse anlatmıyor nasıl yapıldıgını bana detaylı olarak anlatacak bir arkadasımız var mı ???kaydirigubbakcemile5
bu arada asılanma ile birliklte monitör bir ise yarıyor mu?
sscim ben her yaptirdigim asilamada monitoru kullandim kullanmamdaki sebep bazen yumurtalar hizli gelisip kendiliginden catliyabiliyormus catladigi gunu kacirmamak icin birde catlama ignesini vurduktan sonra yumurtanin catlayip catlamadigini kontrol etmek cunku igne vurulduktan sonra yumurtanin catlayip catlamadigini kontrol etmiyorlar ben emin olmak istedim
birde tabi moniytorun dogru calisip calismadigini kontrol etmek istedim
asilamayla ilgili sormak istedigin birsey varsa sorabilirsin tatlim
sscim ben her yaptirdigim asilamada monitoru kullandim kullanmamdaki sebep bazen yumurtalar hizli gelisip kendiliginden catliyabiliyormus catladigi gunu kacirmamak icin birde catlama ignesini vurduktan sonra yumurtanin catlayip catlamadigini kontrol etmek cunku igne vurulduktan sonra yumurtanin catlayip catlamadigini kontrol etmiyorlar ben emin olmak istedim
birde tabi moniytorun dogru calisip calismadigini kontrol etmek istedim
asilamayla ilgili sormak istedigin birsey varsa sorabilirsin tatlim
hayatim asilamayla ilgili 2 yasinda bir cocuk kadar bilgim bile yok maalesef.. topiclerde de anlatılmıyo bastan itibaren.. web sitelerinde arastırdım ama ben yasayan bir insandan ogrenmek istiyorum tam olarak ne yapılıyor bastan itibaren tatlim?
hayatim asilamayla ilgili 2 yasinda bir cocuk kadar bilgim bile yok maalesef.. topiclerde de anlatılmıyo bastan itibaren.. web sitelerinde arastırdım ama ben yasayan bir insandan ogrenmek istiyorum tam olarak ne yapılıyor bastan itibaren tatlim?
Canım benimki ilaçla aşılamaydı ser0phene ilacını kullandım. hastalığının ikinci günü gidiyorsun kanda fsh, amh, e2 ve tsh hormonlarına bakıyor. bana ilaç (serophene verdi) normalde göbekten iğne veriyorlar. ben beş gün içip doktora gittim yumurtanın gelişimine bakıyor eğer yumurtayı beğenirse bende 2 tane olmuştu kiminde daha fazla yada daha az oluyor ama sayı bence o kadar önemli değil biraz kısmet galiba çatlatma iğnesi vuruyor. yok beğenmezse ilacın dozaşını arttırıyor. çatlatma iğnesinden sonra yani ertesi gün eşinden sperm alıyor ve sana veriyor. bu çok basit bir işlem muayene olur posizyonda o kısmını bir aletle açıp spermi ince uzun bir aletle içine veriyor. acısız ve çok basit bir işlem. 20 dakika yatıyorsun ve bir jel veriyor sana yada benimki öyle yapmıştı. bu jel 15 günlük vajinadan veriyosun bebek olursa tutunmasını sağlıyor. 15 gün sonra kan testi yapıyorsun. aşılama günü itibarıylada bize 3 gün üst üste birlikte olun dedi. genel anlamı böyle doktoruna göre ufak tefek değişiklikler olabiliyor.
Sen bu ayda yaptırdın bu işlemi cnm. Hamile kalıp kalmadığını öğrenmene kaç gün kaldı allahın izniyle?
Ya bi şi soracam Nibo arkadaşımız nirde acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?