• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

nalancim sen nasilsin tatlim nasil gidiyor hamilelik bebisin nasil ?

ben inanilmaz yorgun ve halsizim sanki maden ocaklarinda calismis gibiyim kaydirigubbakcemile3 gece gunduz uyuyorum birde yuzumde birsuru sivilce cikti arada adet olacakmisim gibi karnim agriyo inanilmaz korkuyorum sonra geciyor cok sukur sendede oluyormu ?
senin doktor randevun yarindi degilmi insallah bebisini gorup kalp atislarini duyarsin bende persembe gidicem insallah hersey yolundadir

SS2302'ciğim sen yine de kendine dikkat et. Yediğine içtiğine... Mümkün olduğunca organik beslen... Fazla ağır şeyler kaldırma, yukarı uzanma... Belli mi olur... Esas şehir dışında olduğun için kafan rahatken tutturmuş olabilirsiniz.

Ümidini hiç yitirme kuzum... İçinde o pozitif ışık hep olsun...

cnm beklemedeyim hala bu hafta sonunu geçireyim diyorum pazartesi test yapıcam sen nasılsın cnm

hadi hayirlisi canim pazartesi hayirli haberlerini bekliyoruz :CüvCüv:
bende iyi sayilirim canim uyku ve sivilce disinda cok sukur bir problemim yok

SS2302'ciğim sen yine de kendine dikkat et. Yediğine içtiğine... Mümkün olduğunca organik beslen... Fazla ağır şeyler kaldırma, yukarı uzanma... Belli mi olur... Esas şehir dışında olduğun için kafan rahatken tutturmuş olabilirsiniz.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

nibocum seni umutlandirmak istemem ama bence sen hamile olabilirsin tatlim en son subat 28 birlikte olduk diyorsun martin 1 de 3.seviyeyi gormussun biliyorsun spermler 72 saat yasabiliyor sırnaşık şey bence sen yarin sabah ilk idrarinla bir test yap tatlim ben adet gunumde ogrenmistim seninki hemen cikarmerak etme
birde yumurtanin catladigi gunu biliyorsun yumurta catladiktan en gec 14-16 gun sonra adet olman gerekiyor belirtilerede sakin takilma bende hicbir belirti olmadi ilk baslarda

ayyy sorma tatlim yaaa uyku hali cok fena resmen dunyayla iliskim kesildi esimle konusamiyoruz bile benim uykum yuzunden vitamin de aliyorum bol meyve ve sebzede yiyiyorum ama malesef ise yaramiyor insallah bir an once normal enerjik halime geri donerim

Ağzından bal damlıyor. İnşallah dediğin gibidir ama Martın 1'inde görmedim 3. seviyeyi... 3'ünde gördüm... Ayın 1'inde şehir dışına gitti. Yani birlikte olduk ertesi sabah gitti. 3 gün sonra da 3.seviye...

Az önce Pazartesi günü için doktorumdan randevu aldım.... Dediğim gibi sonuç negatif de olsa muayene olmam da fayda var. Ama yarın sabah test yapıcam... Büyük gün...

Keşke ben de hamile olsam da ben de uyusam... Uykuyu çok seviyorum zemuszemus

Çok heyecanlıyım ya... Allah herşeyin hayırlısını versin... :Saruboceq:

sagol canım vallahi ben 1 senedir hamile gibi geziyorum zaten zemuszemus artik kocişe daral geldi ay tuttuysa ay ben tasımam ay uzanmiim ar soyle ay boyle.. bakalım.. doktordan once son denememdi..
pozitif olmaktan bi hal oldum insallah diye.. size icimde umut yok yazarken bile kendimi kandirmaya calistigimi biliyorum.. insallah Rabbime siginiyorum insallahh...:Saruboceq:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

nalancim sen nasilsin tatlim nasil gidiyor hamilelik bebisin nasil ?

ben inanilmaz yorgun ve halsizim sanki maden ocaklarinda calismis gibiyim kaydirigubbakcemile3 gece gunduz uyuyorum birde yuzumde birsuru sivilce cikti arada adet olacakmisim gibi karnim agriyo inanilmaz korkuyorum sonra geciyor cok sukur sendede oluyormu ?
senin doktor randevun yarindi degilmi insallah bebisini gorup kalp atislarini duyarsin bende persembe gidicem insallah hersey yolundadir

İyiyim daliacım nerelerdesin uzun zamandır görüşemedik seninle.

Uyku hali bendede devam ediyo. Karnımda şişlik var. Kahverengi akıntım dünden beri gelmiyo onun için baya bi rahatladım. Bende sadece 2 tane sivilce var ama derilerim kuruluktan dökülüyor resmen. Krem falan bi işe yaramıyo.

Evet randevum yarın canım inşallah keseyi ve bebişi görürüz hayırlısıyla. Belki kalp atışını göremeyebiliriz ama olsun keseyi bile görmek yeter valla. Sende doktora gittikten sonra haber ver mutlaka merak ederim seni...opuyorumnanaktan

sagol canım vallahi ben 1 senedir hamile gibi geziyorum zaten zemuszemus artik kocişe daral geldi ay tuttuysa ay ben tasımam ay uzanmiim ar soyle ay boyle.. bakalım.. doktordan once son denememdi..
pozitif olmaktan bi hal oldum insallah diye.. size icimde umut yok yazarken bile kendimi kandirmaya calistigimi biliyorum.. insallah Rabbime siginiyorum insallahh...:Saruboceq:

Tatlım ya doktorunu değiştirmeyi düşündün mü hiç? Gerçi doktordan önceki son denememdi demişti. Bilmiyorum tabii hep aynı doktora mı gittin şimdiye kadar ama belki başka birine gitsen iyi olur...

Bende de bir kaç gündür aşırı sinirlilik var. Çok huysuzum... Herhalde bnm de bulunduğum durum beni strres yaptı... Kocam da benden şikayetçi valla... Bize iyi katlanıyorlar valla bayanssulusmile

Tatlım ya doktorunu değiştirmeyi düşündün mü hiç? Gerçi doktordan önceki son denememdi demişti. Bilmiyorum tabii hep aynı doktora mı gittin şimdiye kadar ama belki başka birine gitsen iyi olur...

Bende de bir kaç gündür aşırı sinirlilik var. Çok huysuzum... Herhalde bnm de bulunduğum durum beni strres yaptı... Kocam da benden şikayetçi valla... Bize iyi katlanıyorlar valla bayanssulusmile

ben zaten gecen sene gittigim dokorumu laparoskopi oncesi degistirdim canım.. su an gittigim doktor beni sadece ameliyat etti ve 6ay icinde gel dedi dolayısıyle bebek denemelerinde bi fonksiyonu baslatamadım kaydirigubbakcemile2

gerci oteki de pek bi sey yapmadı cunku ilk denemelerden once gitmistim kontroller tahliller yapıldı her sey yolundadı ve bana 6 ay sonra gel demisti , kontrole gidince de cikolata kisti cıkmıstı iste .. ama ben bir doktor tanıdıgımız sayesinde simdiki doktoruma ameliyatı yaptırdım.. ve artık o benim su anki doktorum oldu

nisan ayında da toplam 1 senedir deniyor olacagız , o yuzden artık doktora gitmem şart oldu her ne kadar o beni 3 ay sonra beklese de :)
esime bir kere spermiyogram yaptırmıstık iyiydi sayıları sadece morfolojisi 0,1 dusuk cıkmıstı normalden..ama doktor begenmisti genel haliyle...

bence alinmis olmalarina ragmen benim cikolata kisti ureten yapım + ameliyat sonrası toparlanmam bence biraz oyalıyor su anda bizi ...
ama maşallah yumurtlamalarım + reglilerim cok duzenli, 3. seviyeden tam 14 gun sonra kesin regl oluyorum Allah'tan...
bakalım hayırlısı insallah...

umarım senden guzel haberler alırız tatlım!!!:Saruboceq::Saruboceq::nazar:

ben zaten gecen sene gittigim dokorumu laparoskopi oncesi degistirdim canım.. su an gittigim doktor beni sadece ameliyat etti ve 6ay icinde gel dedi dolayısıyle bebek denemelerinde bi fonksiyonu baslatamadım kaydirigubbakcemile2

gerci oteki de pek bi sey yapmadı cunku ilk denemelerden once gitmistim kontroller tahliller yapıldı her sey yolundadı ve bana 6 ay sonra gel demisti , kontrole gidince de cikolata kisti cıkmıstı iste .. ama ben bir doktor tanıdıgımız sayesinde simdiki doktoruma ameliyatı yaptırdım.. ve artık o benim su anki doktorum oldu

nisan ayında da toplam 1 senedir deniyor olacagız , o yuzden artık doktora gitmem şart oldu her ne kadar o beni 3 ay sonra beklese de :)
esime bir kere spermiyogram yaptırmıstık iyiydi sayıları sadece morfolojisi 0,1 dusuk cıkmıstı normalden..ama doktor begenmisti genel haliyle...

bence alinmis olmalarina ragmen benim cikolata kisti ureten yapım + ameliyat sonrası toparlanmam bence biraz oyalıyor su anda bizi ...
ama maşallah yumurtlamalarım + reglilerim cok duzenli, 3. seviyeden tam 14 gun sonra kesin regl oluyorum Allah'tan...
bakalım hayırlısı insallah...

umarım senden guzel haberler alırız tatlım!!!:Saruboceq::Saruboceq::nazar:

Tatlım ya birşey soracağım sana: bu çikolata kistinin belirtileri nelerdir? adet görmeyi engeller mi? bir de doktor jinekoloji muayenesinde yumurtalıklara bakarken böyle birşey olup olmadığını anlıyor mu?

Ben en son Ağustos'ta gitmiştim. Kan tahlilleri, papsmear testi ve de normal jinekolojik muayene yapılmıştı. Yolunda gitmeyen birşey yok demişti. Tahlillerde de kızamıkçık geçirmediğim anlaşılmıştı. Eylül ayında aşımı oldum. Sonra üç ay beklemek gerekiyor biliyorsun. Böylece 2009 bitirdik. İşte ilk defa hayatımda bu şekilde reglim gecikince bi de bnm gibi aklına ilk kötüyü getirenlerden olunca ister istemez acaba diyorum ya bende var mıdır böyle birşey?

Dalia guzelim neguzel gebelik belirtilerini yasiyorsun:) allah bizede kismet etsin ins. Nibonun dedigi gibi, bizde hamile olalimda uyuyalim raziyiz:))

kizlar size soylemedim ama, benim kanama vardi bir kac gundur, yumurtlama gununde, okudugum kadariyla yumurta caatlarkeen kanama olabilirmis, yani doktorlar normal diyor, , gebeligede engel degilmis, yaklasik 4-5 gun surdu, ve bugun gecti gibi sanki, bununda stresini yapmamak icin, cok takilmiyorum, yumurtlama kanamasi diyorum kendi kendime geciyorum.... bakalim hayirlisi...

Nibo bugun test yapman gerekiyordu naptin yaptinmi? kizlar ya testlerinizi yapin 30 gun gecince belli olur zxaten , meraktan oluyoruz bizkafamçokkarıştı

Kızlar test yapmaya gerek kalmadan kırmızı kartı yedim bu sabah... Kasıklarımda çok ağrı var... Yerleşme kanaması da olamaz herhalde...

Clearblue'cuğumu 1.güne getirdim... Yeni ayımız vatana millete hayırlı olsun... En azından 35.günde regl olabildim diye kendimi avutuyorum...

Hepinizi öpüyorum şekerler, herkese iyi haftasonları...

Son düzenleme:
Kızlar test yapmaya gerek kalmadan kırmızı kartı yedim bu sabah... Kasıklarımda çok ağrı var... Yerleşme kanaması da olamaz herhalde...

Clearblue'cuğumu 1.güne getirdim... Yeni ayımız vatana millete hayırlı olsun... En azından 35.günde regl olabildim diye kendimi avutuyorum...

nibocum hayirlisi olsun tatlim insallah bidahaki ay sakin moralini bozma

ben dunden beri cok kotuyum kizlar kusmalar basladi malesef resmen icim disima cikti insallah en kisa zamanda normale donerim

Sakın moralini bozma canım bir dahaki aya inşallah. Hayırlısı böleymiş canım boşver. Sen yinede doktora gidecekmisin canım?

nibocum hayirlisi olsun tatlim insallah bidahaki ay sakin moralini bozma

ben dunden beri cok kotuyum kizlar kusmalar basladi malesef resmen icim disima cikti insallah en kisa zamanda normale donerim

Geçmiş olsun cnm. Kızarmış ekmek ii gelir canım beyaz peynirle. Haşlanmış patates, galeta, çubuk kraker gibi şeyler ye canım fazla yağlı şeyler yeme canım.

Ben dr. a gittim bugün cnm her şey yolunda. Keseyi ve bebeği gördük. Kalp atışlarını hem duyduk hem gördük cnm. Acayip duygulandık ya bu ne güzel bi duyguymuş. Allahım tamamına erdirir inşallah. Allah isteyen herkese bu duyguları yaşatsın.

Darısı haftaya senin başına daliacım. Ne zamnadı senin randevu?

Geçmiş olsun cnm. Kızarmış ekmek ii gelir canım beyaz peynirle. Haşlanmış patates, galeta, çubuk kraker gibi şeyler ye canım fazla yağlı şeyler yeme canım.

Ben dr. a gittim bugün cnm her şey yolunda. Keseyi ve bebeği gördük. Kalp atışlarını hem duyduk hem gördük cnm. Acayip duygulandık ya bu ne güzel bi duyguymuş. Allahım tamamına erdirir inşallah. Allah isteyen herkese bu duyguları yaşatsın.

Darısı haftaya senin başına daliacım. Ne zamnadı senin randevu?

sagol canim sanki biraz daha iyiyim insallah bir an once normale donerim
seninde gozun aydin canim cok sevindim opuyorumnanaktan darisi basima insallah
benim randevum persembe gunu 25 insallah hersey yolundadir :Saruboceq:
senin kac haftalik cikti ultrasonda canim ?

sagol canim sanki biraz daha iyiyim insallah bir an once normale donerim
seninde gozun aydin canim cok sevindim opuyorumnanaktan darisi basima insallah
benim randevum persembe gunu 25 insallah hersey yolundadir :Saruboceq:
senin kac haftalik cikti ultrasonda canim ?

Normalde 6+6 ama ultrasonda 6+4 çıktı teyzesi boyuda 7.6 mm olmuş. Darısı başına canım. Perşembe haber bekliyoruz senden. Gelince hemen yaz bize.

Ya arkadaş ii bi fikir verdi demin daliacım cep telefonuna kaydetmiş kalp atışı sesini. Senin aklında bulunsun şansın varsa kaydet ben heyecandan akıl edemedim valla.

Canım sakın moralini bozma herşeyin hayırlısı Allah hepimizin gönlüne göre verecek inşallah. Bende bugün cihazımı aldım hayırlısı inşallah. Kısaca kendimi size tanıtmak istiyorum geçen sene şubatta hamile kaldım 20 haftalık ken edward sendromundan kızımı normalle doğumla aldılar. ondan beridir hamile kalamıyorum bir aşılama yaptırdım olmadı moralmen çok çöktük Bu arada kontrollerde amh hormonum 0,7 çıktı yumurtA rezervimde azalma varmış. burda sizlerin yazılarını okuyunca heycanlandım ve monütörü almaya karar verdim. yarın başlatcam m3 de. Herşeyin hayırlısı olsun Allah gönlümüze göre verir inşallah :Saruboceq:

Son düzenleme:
Back