canım cok sevindim bulantılarının baslamasına!
Masallah iyiye isarettir biliyorsun bulanti!
Her sey gonlunuzce olsun canlarım..
25 ine surada 1 hafta kalmıs sık disini insallah guzel guzel goreceksin bebisini:)
Icimden bir ses kız diyor simdiden.. Allah gonlune gore versin :)
Benim yine cok ilginctir 12. gun 3. seviyem oldu artık iyice sasırmıs durumdayım napıcam gercekten bilmiyorum.. Zaten reglm 7 gun suruyo e biz 8. veya 9 . gunden itibaren esimle birlikte olmaya baslıyoruz e tam gun asırı olmadan 2. seviye derken hemen akabinde 3. seviye baslıyor.. gercekten de sasırmıs durumdayım yine gecen ayki gibi olacak bence bu sefer de tutmadi.. zamansiz oldu biraz bu ay
benim merakım hala asırı dercede akıntım var makine 1. seviyeyi gosteriyor 16. gunum ama acaba catlamamis olabilir mi yumurtam? Ne reglm yakın ne de baska bi sey ama bu kadar akıntı normal degil,hani diyorum acaba bu arada da birlikte olsak mı esimle?
Ne dersiniz?
Merhabalar cnm nasılsın? Benimde ilk ay 11. gün ikinci ay 12. gün 3.seviyeyi gösterdi hemde 2. seviyeye geçmeden hemen 3. seviyeye geçti. Biz 3. seviyeyi gösterdiği günler hemen çalışmaya başladık. Zaten 2 gün kadar 3. seviyede kalıyo ondan sonra 2 ye düşüyo. 2ye düştükten sonrada 2 günde bir yaptık.
Spermin kaliteli olması için 2 günde bir yapmak lazımmış diolar her gün yapınca yada uzun süre yapmayınca sperm kalitesi düşüyomuş.
Birde kadının ilişkiden önce sıcak duş alması ii geliomuş. İlişkiye girdikten sonrada alt tarafını bi battaniyeyle saracakmışım sıcak ii geliomuş. Ben battaniyeyi değilde duş alma olayını uyguladım valla. İİ gelio insan gevşemiş oluyo hem.
Ya belkide tutmuştur. Ben böle yazıp duruyom ama belkide hamişsindir ne biliyoz ki???
Akıntın herhangi bir iltihabın habercisi olabilir. Belki üşütmüş de olabilirsin yada bi enfeksiyon kapmış olabilirsin. Bence devam ederse bi doktora görün.
Dediğin gibi yumurta çatlamış olabilir (ama monitör zaten 12.gün çatladığını göstermiş) istersen ilişkiye girmeye devam et.
Kendine ii bak cnm.