Dualarımız zaten seninle canım. Keseyi gördükten sonra bize yazmayı unutma tamam mı?
Bugünde gelen giden yok bende, yarında gelmezse testi yaparım artık. Haber veririm neticeyi alınca. Bu sefer heyecan yapmadım gayet sakinim. Ben bile kendime hayret ettim. Benimde kasıklarımda batmalar var, ara ara sanki yumurtam çatlıyomuş gibi bi his oluyor. Göğüslerde öle fazla bi hassasiyet hissetmiyorum. bilmiyorumkismile Bakalım hayırlısı olsun inşallah.....:Saruboceq:
Bu da benden daliacıma :
Allah nazarlardan korusunsenide meleğinide
Yerim ben o nazar boncugu :lepi:
Rabbim nazarlardan korusu ins.(hepimizi) Canim yazamadim 2 gundur, sorma cok is var, gerci yarisi bitti bile, ama aksamlari artik ayaklarim yorgun sekilde yataga yatiyorum.
Nibocugum cok sevindim 3.seviye gormeni:teytey::teytey:
Bende 3.seviye her gordugumde cok heycanlaniyorum, hamileymisim gibi seviniyorum, yani tek catlak sen degilsin bu durumda:sm_cool::sm_cool:
Kizlar test yapmama 4 gun kaldi, ama bende gecen haftadan beri kasik agrisi ve gogus agrisi var, ilk defa bukadar erken agridi, adete yakin agrirdi hep, yaklasik 5-6 gundur var, sanirim adet gorecegim:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Ama ben yinede kendime dikkat ediyorum, agir tasimiyorum, stres yapmiyorum, dusunmuyorum, daha turkiyedeki doktoru bile arastirmadim, yani okadar relax olduma.s:roflol:
Bu ay olmassa, gelecek ay, oda olmassa sonraki ay, ins hayirlisiyla hamile olurum(amin) yilmak yok, olumlu dusunmeye devam, negatif dusuncelerden uzak:hulya:
Dalia hayatim, buda teyzesinden ufakliga kucuk bir hediyem
dalia cıgım canım benim inan senin icin cok seviniyorum !!
bu arada ne guzel teselli etmeye calismissin beni ama ben maalesef bu sabah atesim yukselmis olmasina ragmen regl oldum sırnaşık şeysırnaşık şey
artık alıstım tatlım inan dun daha cok uzuldum.. kısmet...
isin ilgici atesim yukseldi ama ben karın agrımı tanıdıgım icin afedersin pedimi koyup işe geldim ve caart ofise adım atar atmaz regl oldum tabi daha sokmedi ilerleyen saatlerde niagara konumuna gelirim naniknanik
ama benim umidim bitmez tatlim ben bu endometriosis i yenecegim ve en kısa zamanda insallah bebegime kavusacagim.. o beni degil ben onu yenecegim!! hepinizin dualarıyla insallah!
pazar gunune az kaldi tatlim hep duaciyim sana... Allah nazarlardan saklasin!!
------------------------------------------------------
nalann... yazılar kayboldu birden ama hamile oldugunu gordum canım seni tanımasam da cok ama cok tebrik ederim!! Maşallah! Allah nazarlardan saklasin.. ben bu topic in cok eski bir takipcisiyim bayadir ugramiyordum dalia'cigimin hamile oldugunu gorunce direkt zıpladım geri...
Hepiniz icin Allah'a duaciyim direkt gozum doldu senin icin de..
siz de bizim icin dua edin olur mu?:Saruboceq::Saruboceq:
Bugünde gelen giden yok bende, yarında gelmezse testi yaparım artık. Haber veririm neticeyi alınca. Bu sefer heyecan yapmadım gayet sakinim. Ben bile kendime hayret ettim. Benimde kasıklarımda batmalar var, ara ara sanki yumurtam çatlıyomuş gibi bi his oluyor. Göğüslerde öle fazla bi hassasiyet hissetmiyorum. bilmiyorumkismile Bakalım hayırlısı olsun inşallah.....:Saruboceq:
Yerim ben o nazar boncugu :lepi:
Rabbim nazarlardan korusu ins.(hepimizi) Canim yazamadim 2 gundur, sorma cok is var, gerci yarisi bitti bile, ama aksamlari artik ayaklarim yorgun sekilde yataga yatiyorum.
Nibocugum cok sevindim 3.seviye gormeni:teytey::teytey:
Bende 3.seviye her gordugumde cok heycanlaniyorum, hamileymisim gibi seviniyorum, yani tek catlak sen degilsin bu durumda:sm_cool::sm_cool:
Kizlar test yapmama 4 gun kaldi, ama bende gecen haftadan beri kasik agrisi ve gogus agrisi var, ilk defa bukadar erken agridi, adete yakin agrirdi hep, yaklasik 5-6 gundur var, sanirim adet gorecegim:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Ama ben yinede kendime dikkat ediyorum, agir tasimiyorum, stres yapmiyorum, dusunmuyorum, daha turkiyedeki doktoru bile arastirmadim, yani okadar relax olduma.s:roflol:
Bu ay olmassa, gelecek ay, oda olmassa sonraki ay, ins hayirlisiyla hamile olurum(amin) yilmak yok, olumlu dusunmeye devam, negatif dusuncelerden uzak:hulya:
Dalia hayatim, buda teyzesinden ufakliga kucuk bir hediyem
bu arada ne guzel teselli etmeye calismissin beni ama ben maalesef bu sabah atesim yukselmis olmasina ragmen regl oldum sırnaşık şeysırnaşık şey
isin ilgici atesim yukseldi ama ben karın agrımı tanıdıgım icin afedersin pedimi koyup işe geldim ve caart ofise adım atar atmaz regl oldum tabi daha sokmedi ilerleyen saatlerde niagara konumuna gelirim naniknanik
ama benim umidim bitmez tatlim ben bu endometriosis i yenecegim ve en kısa zamanda insallah bebegime kavusacagim.. o beni degil ben onu yenecegim!! hepinizin dualarıyla insallah!
nalann... yazılar kayboldu birden ama hamile oldugunu gordum canım seni tanımasam da cok ama cok tebrik ederim!! Maşallah! Allah nazarlardan saklasin.. ben bu topic in cok eski bir takipcisiyim bayadir ugramiyordum dalia'cigimin hamile oldugunu gorunce direkt zıpladım geri...
hayirlisi olsun arkadasim insallah bu ay olur tatlim :Saruboceq::Saruboceq:
ama dedigim gibi 3.seviyeyi gordugun ilk gun hem sabah hem aksam calisin sonraki gunde aksam tabi cok gec olmadan birde keciboynuzuna bu ayda devam et inan cok yarari oluyo
evet pazara cok az kaldi sscim bende cok heyecanliyim insallah hersey yolundadir
bu aksam senin icin dua edicez teyzesi nazli melegimin nazli arkadasida gelicek insallahhh :Saruboceq::Saruboceq:
haaa bu arada ayagimi iyi surttum arkadan nalan geldi hepiniz birer birer geliceksiniz insallah
zaten ben bu mart ayindan cok umutluyum gorursunuz bak mart kedilerine yetiseceksinizz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kızlar bir de ne soracağım size...
Bu monitördeki 3.seviye kaç gün çıkıyordu sizde?
Bugün de 3.seviyeyi gördüm eşimin de yarın dönme ihtimali var. Acaba yarın da çıkar mı 3.seviye?
hayirlisi olsun arkadasim insallah bu ay olur tatlim :Saruboceq::Saruboceq:
ama dedigim gibi 3.seviyeyi gordugun ilk gun hem sabah hem aksam calisin sonraki gunde aksam tabi cok gec olmadan birde keciboynuzuna bu ayda devam et inan cok yarari oluyo
evet pazara cok az kaldi sscim bende cok heyecanliyim insallah hersey yolundadir
bu aksam senin icin dua edicez teyzesi nazli melegimin nazli arkadasida gelicek insallahhh :Saruboceq::Saruboceq:
haaa bu arada ayagimi iyi surttum arkadan nalan geldi hepiniz birer birer geliceksiniz insallah
zaten ben bu mart ayindan cok umutluyum gorursunuz bak mart kedilerine yetiseceksinizz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım inşallah en kısa zamanda sen de mucizeni kucağına alırsın :Saruboceq:
Bu arada nalan için hamile demişsin... Ben mesajı göremedim ama??? İnşallah öyledir... :lepi:
ayyyy nalancim butun yazdiklarim gitmis sabah sitede sorun vardi herhalde o yuzden bilmiyorumkismile
seni cok ama cok tebrik ederim tatlim hayirli ugurlu olsun bebisinRabbim saglicakla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallahhh
darisi prensesin,ss'sin,nibonun ve tum isteyenlerin basina insallahhhhhh
bu arada ikimizde kasim annesi olucaz senin son adet tarihin neydi nalancim ?
AAAA şimdi gördüm mesajı sitede mesajını göremiyorum maalesef... Nalancım çooook tebrik ederim seni... :teytey:
Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallahAllah seni de nazarlardan korusun...
Kızlar ben prensesden de ümitliyim sanki o da bize böyle şahane bir haber verecek...
Ayyy inanmiyorum neler oolmus neler, ben ise yeni goruyorum , malum yeni kalktim:)
Nallan nalan cok cok sevindim senin adina masallahhadi hayirlisiyla bebek geliyor ins hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Ya ayrintili yazmamasin, adetin kacinci gunu test yaptin? kac yildan beri bebek istiyordun? bunlarida ayrintili yazarmisin canim. Tabi gecirdigin ameliyatlari okudumda, kisacasi kac aydan beri bebek istedigini ve kac aydir manitor kullandigini? test kacinci gunde yaptiginida yazarsan sevinirima.s. ..
Teşekkür ederim tatlım bak görüyosun son anda sana yetiştim.
Evet darısı prenses, ss, nibo ve diğer bütün isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah.
Benim son adet tarihim 31 ocak tı. Senin ne zamandı canım? Benimki ekime mi denk geliyo acaba bilemedim. Neyse Cuma gününe randevumu aldım doktoruma gideyim bi keseye bakacakmış. Hem kan testinide yapacağız. Cumarteside onu götürürüm her şey yolunda mı bi bakalım o zaman öğrenirim zaten ne zamana denk geleceğini.
Yardımcısıyla bugün görüştüm ve bu kadar erken gebelik testinde 2. çizgi görünüyorsa iyiye işarettir dedi. Hadi bakaklım hayırlısı teyzeleri. Umarım her şey yolundadır.
Daliacım öpüyorum seni canımkaydirigubbakcemile3. Pazar günü yazmayı unutma tamam mı? Allah nazarlardan korusun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?