• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Ayyy inanmiyorum neler oolmus neler, ben ise yeni goruyorum , malum yeni kalktim:)

Nallan nalan cok cok sevindim senin adina masallah :emir_bebek: hadi hayirlisiyla bebek geliyor ins:nazar:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Ya ayrintili yazmamasin, adetin kacinci gunu test yaptin? kac yildan beri bebek istiyordun? bunlarida ayrintili yazarmisin canim. Tabi gecirdigin ameliyatlari okudumda, kisacasi kac aydan beri bebek istedigini ve kac aydir manitor kullandigini? test kacinci gunde yaptiginida yazarsan sevinirima.s.

Kizlar dualariniz ve desteginiz icin cok tesekkur ederim, gercekten tek tek okuyorum , ve okadar mutlu oluyorum ki, iyiki varsiniz canim arkadaslarim:1hug:

Ben bugun manitorun 25.gunundeyim, eger adet olmassam 4 gun sonra test yapmayi dusunuyorum, yani manitor 29 .da. dua edin neolur. Kasiklarimda agri hissediyorum, aslinda kasikta batmalar gebelik belirtisi ama bende batma olmuyor, goguste hassasiyet var, heralde adet olurum diyorum, ama biryandanda ins hamileyimdir diyorum.

Nibocugum 3 seviye yi 2 gun goruyorsun sadece, ama uzulme, gelecek ay da 3.seviye gorursun ve esin yaninda olur bu sefer, bir kere beimde esim sehirdisinda denk gelmisti, ama hayirlisi. en azindan bu ay manitoru denemis oldun, ve yumurtladigini ogrenmis oldun, buda kayip degil senin icin. gelecek ay sakin kafayla 3.seviye gorucem ins diye kafanda soru isareti kalmamis olur tatlim. Arkadaslar bu manitorle hamile kalan cok bayan var, ozellikle adetleri duzenliyse, amerikada heryerde satiliyor, turkiyede satisi yaygin degil ama ilerde ordada olur ve fiyati duser herkez yararlanabilir ins.

Daliacigim nasilsin guzelim? nasil gidiyor annelik :nazar: mutlulugunu hissedebiliyorum, kafandaki tum SIKINtilarin gecmstir, turkiye rahat rahat gidip gelirsin, seni seviyorum canim. gorusmek uzre ..

iyiyim tatlim sagol opuyorumnanaktan sen nasilsin ?evi yerlestimek bittimi insallah kendini fazla yormamissindir :olmaz:
tabiki mutluyum prensescim ama keseyi gorup kalp atislarini duymadan rahatliyamiycam galiba eyvahedigeldismile
trye temmuz gibi gitmeyi dusunuyorduk ama ozamana Allah nasip ederse alti ayima girmis olucam insallahhh :Saruboceq:herhalde ozaman gidemeyiz ama mayis gibi gitmeyi dusunuyoruz boshayallersmile

dualarim seninle tatlim hayirli haberlerini bekliyorum

ah canım agzından bal damlıyor yemin ederim!!
biz bu ay 2. seviyeyi de 3. u de cok erken gorduk maalesef bence o yuzden tutturamadık (tabi Allah'ım hayırlı gormedi o ayrı)
yani soyle
9, 11,12,13,15, 16. gunlerde calısmalarda bulunduk ve maalesef hep aksam saatlerinde oldu, 12. gun 3. seviyeyi gorduk ama bir gece once calisma olmustu sonra işe gittigimden dolayı aksaminda oldu, anam ben calisiyorum sabah imkansız ondan sonra işe gidiyorum yani ne yatabilirim ne de hareketlerimi engelleyebilirim senin mantıgın dogru aslında.. belki bu sefer haftasonuna gelir insallah! e peki sabah aksam acaba kalitesi bozulmaz mı spermin ya? gerci bunları konusuyoruz ama nafile Allah "ol" der olur!
yemin ediyorum gecenlerde bir haber okudum şoka girdim, kadın aynı gun hem esiyle hem sevgilisiyle beraber oluyor , sonra ikisinden de hamile kalıyo cift yumurta ikizi oluyor.. seneler sonra adam bunu kesfediyo reddediyor oteki ikizi olay oldu haberlede cıktı dusun hem de turkiye de oldu!
yani Allah'ın isine bakar mısın? biz burada bir tanesinden zor kalıyoruz kadına bak maşallah ne yumurta varmis sempatiksalakcinni

neyse bakalım tatlım keciboynuzuna devam, zaten devam ediyoruz 1 ay oldu daha cok yeni en az 3 ay kullanicaz... bi yandan bal arı sutu polen karısımı da yiyoruz ben de yumurtlama zamanı incir + havuc yiyecegim...

zaten laparoskopi sonrası 2. denememizdi, doktor bana 6 ay sonra gel dedi ama ben 3. sefer de dener eger yine olmazsa giderim.. cunku yeniden kist olusma ihtimali varmis maalesef cok illet bi kist cinsi bu tatlım .. her regl de geri gelebilirmis, yumurtaligin baska rahim duvarında bi yerde bir kısımda her regl olusumda baska bi yerde daha kanamam oluyo ve bu kanı atamayıp biriktiriyorum sonra da kist oluyo, ya dogum kontrol hapi veriyorlar, ya gecici menopoza sokuyorlar yada cocuk yapın diyorlar!
ne sacma kısır dongu di mi? cocuk olsa ben dunden razıyım e ama kist te cocuk olusumunu engelliy orlaelaelaelaelae
aamannn neyse cok yazdım canınızı bu seylerle sıkmayayım!
hadi haberlerinizi bekliyorum kızlar bebişlere iyi bakin!! :ecrin_bebek::nazar:

sagol canım benim, gercekten de mucize...
hepimizin darisi basina insallah! Allah kimsenin kucagini bos bırakmasın!:Saruboceq:

canim insallah bu defa 3.seviye hafta sonuna gelir eger sperm sorunu yoksa merak etme kalitesiz falan olmaz ama 3 seviyeden 1gun.once yapmissan belki cok cikmayabilir ama zaten lazim olan sadece 1 tane yani Allaha kalmis birsey

sorma o haberi bende okumustum gercekten kadinda nasil yumurta varmis masallah CADIARZU sasip kalmistim inan biz bir taneyi zor zar tutturduk kadin ayni gun farkli kisilerden ikizlere hamile kalmis hey Allahim Yarabbim ama iste yaptigi kotuluk gunyuzune cikacakya Allah icin zor birsey degil

canim bence sen kafani hic yorma kurlerini yap 3.seviyelerde birlikte ol gerisini Allaha birak bizim bir tanidikta ayni cikolata kistinden ameliyat olmustu hatta yapisik yeri varmis rahimde adet oldugumda yapisik yerimin agridigini hissediyorum derdi kadin ameliyattan once 2 kez hamile kalmisti ama malesef dusuk oldu ameliyattan sonrada kac ay sonra kaldi tam hatirlamiyorumda su an 6 aylik hamile :nazar: ha bir oglu vardi zaten

dusun bizde hicbir sorun yoktu neler yapmadik ki 2 asilamamda negatifle sonuclandi daha yeni kavustum nazlima :nazar: yani diycem o ki problem var veya yok Rabbime zor birsey degil zamani gelir ol der ve olur ben inaniyorum cok yakinda gelicek melegin insallah :Saruboceq::Saruboceq:
dualarimiz seninle teyzesi
ben benim nazlima soyledim senin nazli kusunun gelmesi icin dua edicek yerimseniben

CLEAR BLUE KOLAY HAMILELIK MANITORU KULLANANLAR

SON 4 AYDIR HAMILE KALANLAR

1-Hcgl_emilya :nazar: Manitorun ?

2-Dalia :nazar: Subat manitorun 9.ayinda

3.Nalan Nalan :nazar: Mart
manitor 2.ayinda

Kullananlar:

4-Prenses

5-Nibo

6-35.ay

7-ss2302

:hooray: rekor 9 ayla bende galiba alkisalkisalkis

canim insallah bu defa 3.seviye hafta sonuna gelir eger sperm sorunu yoksa merak etme kalitesiz falan olmaz ama 3 seviyeden 1gun.once yapmissan belki cok cikmayabilir ama zaten lazim olan sadece 1 tane yani Allaha kalmis birsey

sorma o haberi bende okumustum gercekten kadinda nasil yumurta varmis masallah CADIARZU sasip kalmistim inan biz bir taneyi zor zar tutturduk kadin ayni gun farkli kisilerden ikizlere hamile kalmis hey Allahim Yarabbim ama iste yaptigi kotuluk gunyuzune cikacakya Allah icin zor birsey degil

canim bence sen kafani hic yorma kurlerini yap 3.seviyelerde birlikte ol gerisini Allaha birak bizim bir tanidikta ayni cikolata kistinden ameliyat olmustu hatta yapisik yeri varmis rahimde adet oldugumda yapisik yerimin agridigini hissediyorum derdi kadin ameliyattan once 2 kez hamile kalmisti ama malesef dusuk oldu ameliyattan sonrada kac ay sonra kaldi tam hatirlamiyorumda su an 6 aylik hamile :nazar: ha bir oglu vardi zaten

dusun bizde hicbir sorun yoktu neler yapmadik ki 2 asilamamda negatifle sonuclandi daha yeni kavustum nazlima :nazar: yani diycem o ki problem var veya yok Rabbime zor birsey degil zamani gelir ol der ve olur ben inaniyorum cok yakinda gelicek melegin insallah :Saruboceq::Saruboceq:
dualarimiz seninle teyzesi
ben benim nazlima soyledim senin nazli kusunun gelmesi icin dua edicek yerimseniben
canım Allah senden razı olsun , insallah dualarımız kabul olur.. moral oldun bana yine.. ben de o yuzden zaten kistleri hemen aldırdım cunku tutsa da dusuk riski oluyormus napiim hic dusunmeden yattim bicak altina cok rahat gecti birazcık izleri kaldı e o da olur :) simdiden sezaryen kesigim hazır vallahi :) gerci su anda delik izleri var (deliklerden kamera ve keskileri sokuyorlar) ama olsun yer belli:)
senin nazlının insallah en yakında duası tutar canım insallahhh!!
Pazar gunune az kaldı ohh Maşallahh!!!! :nazar:

:hooray: rekor 9 ayla bende galiba alkisalkisalkis
yok sekerim rekor bende kimselere bırakmam zemuszemus
mayıs ayında aldım, 1 ay ameliyattan dolayı pas gectim vallahi toplamda kac ay bilmiyorum o yuzden.. yalniz baya bir test cubugu almis oldugumu da hesaplamis oluyorum boylelikle ... olsun bebişimiz gelsin de ona cubuk kolileri feda olsun :ecrin_bebek::Saruboceq:

canım Allah senden razı olsun , insallah dualarımız kabul olur.. moral oldun bana yine.. ben de o yuzden zaten kistleri hemen aldırdım cunku tutsa da dusuk riski oluyormus napiim hic dusunmeden yattim bicak altina cok rahat gecti birazcık izleri kaldı e o da olur :) simdiden sezaryen kesigim hazır vallahi :) gerci su anda delik izleri var (deliklerden kamera ve keskileri sokuyorlar) ama olsun yer belli:)
senin nazlının insallah en yakında duası tutar canım insallahhh!!
Pazar gunune az kaldı ohh Maşallahh!!!! :nazar:

yok sekerim rekor bende kimselere bırakmam zemuszemus
mayıs ayında aldım, 1 ay ameliyattan dolayı pas gectim vallahi toplamda kac ay bilmiyorum o yuzden.. yalniz baya bir test cubugu almis oldugumu da hesaplamis oluyorum boylelikle ... olsun bebişimiz gelsin de ona cubuk kolileri feda olsun :ecrin_bebek::Saruboceq:

canim tekrar gecmis olsun Rabbim insallah en yakin zamanda yuzunu guldursun :Saruboceq:
o kucucuk pamuk ellere :emir_bebek: sahip olabilmek icin yapamiycamiz hic birsey yok degilmi
yine bu sitedede okumustum annelik ilk rahme dustugunde degil kalbe dustugunde baslarmis senağlama cok dogru bir soz inanilmaz hosuma gitmisti yoksa onca aciya strese sikintiya nasil dayanirdik o icimizdeki ozlem sevgi olmadan
evet canim az kaldi pazara insallah gorurum bebegimi :Saruboceq:

benimki belki 9 aydan da fazladir tam hatirlamiyorum gercekten bilmiyorumkismile
ama rekorumu sana kirdirmam haberin olsun :olmaz:

Selam Hanimlar nasilsiniz? nasil gidiyor? benim bugun 28.gunum. testi manitorun 30.gununde yapayim diyorum. yani pzt . belki ozamana kadar adet olurum. bugun bosuna test yapmayim bugun . Suanda adet belirtisi pek hissetmiyorum, sadece kasik agrilarim devam ediyor hafif hafif. Hayirlisi bakalim. sizde nevar neyok? manitorun kacinci gunundesiniz?

Selam Hanimlar nasilsiniz? nasil gidiyor? benim bugun 28.gunum. testi manitorun 30.gununde yapayim diyorum. yani pzt . belki ozamana kadar adet olurum. bugun bosuna test yapmayim bugun . Suanda adet belirtisi pek hissetmiyorum, sadece kasik agrilarim devam ediyor hafif hafif. Hayirlisi bakalim. sizde nevar neyok? manitorun kacinci gunundesiniz?

Canım ben 20. günümdeyim. Test çubuklarımı bitirmek üzereyim. Bu ay kaçtı biliyorsunuz...

ınşallah hamişsindir :CüvCüv: Pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz... :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar

Nasılsınız? Cuma günü dr.a gittim. Bebiş daha çok küçük olduğu için kese ultrason da görünmedi ama kan testi sonucunda hamile olduğum ve hamileliğin iyi ilerlediği kesinleşti. Bu hafta cuma günü tekrar kan testi yaptırıcaz ve 2-2.5 hafta sonra allah kısmet ederse bebişimizin kalp atışlarını görüp duyabilecekmişiz. Bizde durumlar böle kızlar. Sizler neler yaptınız görüşmeyeli?

Daliacım dr. a gittikten sonra haber vermeyi ihmal etme. Senin haberlerini bekliyoruz.

İnşallah hamişsindir canım pazartesi bize haber vermeyi unutma. Pazartesi negatif çıksada sonra tekrarla testi belki çok erken olduğu için negatif çıkabilir.

Kendine ii bak cnm...kaydirigubbakcemile3

Canım ben 20. günümdeyim. Test çubuklarımı bitirmek üzereyim. Bu ay kaçtı biliyorsunuz...

İnşallah hamişsindir :CüvCüv: Pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz... :ecrin_bebek:

Sıkma canını nibocum umarım bir dahaki ay olur. Hem bir dahaki ay monitör seni tanımış olacak ve daha az test isteyecektir. Moral bozmak yok çalışmaya devam...:))

Birde ilişkiden önce sıcak bi duş ii geliyomuş derler. İlişkiden hemen sonrada belinizin altına bi battaniye sarabilirsiniz. Yani sıcak tutulması ii geliyomuş.

Merhaba arkadaşlar

Nasılsınız? Cuma günü dr.a gittim. Bebiş daha çok küçük olduğu için kese ultrason da görünmedi ama kan testi sonucunda hamile olduğum ve hamileliğin iyi ilerlediği kesinleşti. Bu hafta cuma günü tekrar kan testi yaptırıcaz ve 2-2.5 hafta sonra allah kısmet ederse bebişimizin kalp atışlarını görüp duyabilecekmişiz. Bizde durumlar böle kızlar. Sizler neler yaptınız görüşmeyeli?

Daliacım dr. a gittikten sonra haber vermeyi ihmal etme. Senin haberlerini bekliyoruz.

merhaba canim bizde keseyi goremedik daha erken oldugu icin 2 hafta sonraya randevu verdi insallah ozaman goruruz :Saruboceq:
ama doktor asilamalarda dusuk riskinin daha fazla oldugunu soyledi artik ne demek istedi anlamadim hakkimizda hayirlisi

Son düzenleme:

canim arkadasim dualarim seninle Allahin izniyle yarin hayrli haberlerini alicaz insallah :Saruboceq:

Selam arkadaslar, bugun manitorun 29.gunu . bu sabah test yaptim, negatif sonucu....

merhaba canim bizde keseyi goremedik daha erken oldugu icin 2 hafta sonraya randevu verdi insallah ozaman goruruz :Saruboceq:
ama doktor asilamalarda dusuk riskinin daha fazla oldugunu soyledi artik ne demek istedi anlamadim hakkimizda hayirlisi

Kan testini yaptırdın mı canım? Sadece aşılamada değil herkeste düşük olasılığı var onun için endişelenmene gerek yok cnm boşver onu sen ama kendine dikkat etmeyi ihmal etme tabi.

Banada dr. boş gebelik, dış gebelik gibi şeyler olabilir kalp atışını ve bebği görmeden sevinmeyin dedi ama çok takmadım açıkcası. Kötü düşünmek istemiyorum.
Bendede bugün kahverengi bi akıntı geldi. Kese rahime yerleşirken olur derler ama bilemedim tabi. Devam ederse dr.a sorarım artık. Benden Cuma günü için kan testini tekrarlamamı istedi dr. Bebeğin gelişimine bakacakmış.

Kan testini yaptırdın mı canım? Sadece aşılamada değil herkeste düşük olasılığı var onun için endişelenmene gerek yok cnm boşver onu sen ama kendine dikkat etmeyi ihmal etme tabi.

Banada dr. boş gebelik, dış gebelik gibi şeyler olabilir kalp atışını ve bebği görmeden sevinmeyin dedi ama çok takmadım açıkcası. Kötü düşünmek istemiyorum.
Bendede bugün kahverengi bi akıntı geldi. Kese rahime yerleşirken olur derler ama bilemedim tabi. Devam ederse dr.a sorarım artık. Benden Cuma günü için kan testini tekrarlamamı istedi dr. Bebeğin gelişimine bakacakmış.

kan testini pazartesi yaptirmistim doktor degerin iyi tekrarlamaya gerek yok demisti
aynen canim bizede dis gebelik bos gebelik dusukten bahsetti hatta kendinizi herseye hazirlayin bile dedi mafoldumben inanilmaz moralim bozuldu senağlama inan bana bu hamile kalmayi beklemekten cok daha stresliymis inanirmisin nalancim daha tam anlamiyla sevinemedim bebislerimizi gorup kalp atislarini bir duysaydik :Saruboceq: Allahin izniyle ozaman rahatlariz artik
benim adetimin 24 gunu birkac damla lekelenmem olmustu bir dahada olmadi ama kasik ve bel agrilarim devam ediyor
surekli uykum geliyor haa birde goguslerim kafam kadar oldu kaydirigubbakcemile3
sende ne tur belirtiler var canim ?
bol bol yat dinlen canim kendini fazla yorma gebeligin ilk aylarinda oluyormus lekelenmeler
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...m-anneleri-burada-toplandikhaydi-listeye.html
bu 2010 kasim anneleri listesi istersen sende gel :)

Son düzenleme:
kan testini pazartesi yaptirmistim doktor degerin iyi tekrarlamaya gerek yok demisti
aynen canim bizede dis gebelik bos gebelik dusukten bahsetti hatta kendinizi herseye hazirlayin bile dedi mafoldumben inanilmaz moralim bozuldu senağlama inan bana bu hamile kalmayi beklemekten cok daha stresliymis inanirmisin nalancim daha tam anlamiyla sevinemedim bebislerimizi gorup kalp atislarini bir duysaydik :Saruboceq: Allahin izniyle ozaman rahatlariz artik
benim adetimin 24 gunu birkac damla lekelenmem olmustu bir dahada olmadi ama kasik ve bel agrilarim devam ediyor
surekli uykum geliyor haa birde goguslerim kafam kadar oldu kaydirigubbakcemile3
sende ne tur belirtiler var canim ?
bol bol yat dinlen canim kendini fazla yorma gebeligin ilk aylarinda oluyormus lekelenmeler

bu 2010 kasim anneleri listesi istersen sende gel :)

İnanmam mı hiç daliacım aynı stresi bizde yaşıyoruz şu an ve bu bence doğum olana kadar devam edecek yani kalp atışını görmek yeterli olmayacak bence. Neyse gülü seven dikenine katlanır artık napalım dimi...

Lekelenme her seferinde olmuyor ama bugün ve dün birer kez wc ye gittiğimde tuvalet kağıdına geldi. Herhalde çok önemli değil ama devam ederse dr.u ararım.

Benim karnımda aşırı bi şişlik var sanki gaz yapan bi şey yemişim gibi. Uyku hali oluyor arada. Göğüslerimde ağrı var ama çok değil hani adetin ilk günlerindeki gibi. Birde sürekli wc deyim yani koltuğumuda yakında oraya taşıyacam bi de tv koyarım oh hiç kalkmaya gerek kalmaz...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Arkadaşlar tüm sayfaları okudum bu monitor banada mantıklı geldi tavsiye edermisiniz saçma bir soru oldu bu belki ama

ınanmam mı hiç daliacım aynı stresi bizde yaşıyoruz şu an ve bu bence doğum olana kadar devam edecek yani kalp atışını görmek yeterli olmayacak bence. Neyse gülü seven dikenine katlanır artık napalım dimi...

Lekelenme her seferinde olmuyor ama bugün ve dün birer kez wc ye gittiğimde tuvalet kağıdına geldi. Herhalde çok önemli değil ama devam ederse dr.u ararım.

Benim karnımda aşırı bi şişlik var sanki gaz yapan bi şey yemişim gibi. Uyku hali oluyor arada. Göğüslerimde ağrı var ama çok değil hani adetin ilk günlerindeki gibi. Birde sürekli wc deyim yani koltuğumuda yakında oraya taşıyacam bi de tv koyarım oh hiç kalkmaya gerek kalmaz...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kızlar ikinizi de tebrik ediyorum tekrardan ve sakın kotu dusunmeyin.. lutfen ....

bu aralar hatta buralarda bile cok takılmayın.. insan beyni cok etkileniyor okuduklarından ettiklerinden.. endise etmeyin canlarım.. bol bol dinlenin..
bol dua edin.. keyfini cıkarın bu guzel sevinclerinizin...
Her sey Rabbim'in izniyle guzel gidecek ne olur buna inanin yeter..!!
Opuyorum sizleriii olumunekankayizsmile

p.s: dalia'cıgım senin de mesajını mq yapmıstım ama cıkmadı lafım sana da tatliskom :)

Back