- 17 Ocak 2009
- 950
- 0
- 316
Ayyy inanmiyorum neler oolmus neler, ben ise yeni goruyorum , malum yeni kalktim:)
Nallan nalan cok cok sevindim senin adina masallah hadi hayirlisiyla bebek geliyor inshihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Ya ayrintili yazmamasin, adetin kacinci gunu test yaptin? kac yildan beri bebek istiyordun? bunlarida ayrintili yazarmisin canim. Tabi gecirdigin ameliyatlari okudumda, kisacasi kac aydan beri bebek istedigini ve kac aydir manitor kullandigini? test kacinci gunde yaptiginida yazarsan sevinirima.s.
Kizlar dualariniz ve desteginiz icin cok tesekkur ederim, gercekten tek tek okuyorum , ve okadar mutlu oluyorum ki, iyiki varsiniz canim arkadaslarim:1hug:
Ben bugun manitorun 25.gunundeyim, eger adet olmassam 4 gun sonra test yapmayi dusunuyorum, yani manitor 29 .da. dua edin neolur. Kasiklarimda agri hissediyorum, aslinda kasikta batmalar gebelik belirtisi ama bende batma olmuyor, goguste hassasiyet var, heralde adet olurum diyorum, ama biryandanda ins hamileyimdir diyorum.
Nibocugum 3 seviye yi 2 gun goruyorsun sadece, ama uzulme, gelecek ay da 3.seviye gorursun ve esin yaninda olur bu sefer, bir kere beimde esim sehirdisinda denk gelmisti, ama hayirlisi. en azindan bu ay manitoru denemis oldun, ve yumurtladigini ogrenmis oldun, buda kayip degil senin icin. gelecek ay sakin kafayla 3.seviye gorucem ins diye kafanda soru isareti kalmamis olur tatlim. Arkadaslar bu manitorle hamile kalan cok bayan var, ozellikle adetleri duzenliyse, amerikada heryerde satiliyor, turkiyede satisi yaygin degil ama ilerde ordada olur ve fiyati duser herkez yararlanabilir ins.
Daliacigim nasilsin guzelim? nasil gidiyor annelik mutlulugunu hissedebiliyorum, kafandaki tum SIKINtilarin gecmstir, turkiye rahat rahat gidip gelirsin, seni seviyorum canim. gorusmek uzre ..
iyiyim tatlim sagol opuyorumnanaktan sen nasilsin ?evi yerlestimek bittimi insallah kendini fazla yormamissindir lmaz:
tabiki mutluyum prensescim ama keseyi gorup kalp atislarini duymadan rahatliyamiycam galiba eyvahedigeldismile
trye temmuz gibi gitmeyi dusunuyorduk ama ozamana Allah nasip ederse alti ayima girmis olucam insallahhh :Saruboceq:herhalde ozaman gidemeyiz ama mayis gibi gitmeyi dusunuyoruz boshayallersmile
dualarim seninle tatlim hayirli haberlerini bekliyorum