• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Dualarımız zaten seninle canım. Keseyi gördükten sonra bize yazmayı unutma tamam mı?

Bugünde gelen giden yok bende, yarında gelmezse testi yaparım artık. Haber veririm neticeyi alınca. Bu sefer heyecan yapmadım gayet sakinim. Ben bile kendime hayret ettim. Benimde kasıklarımda batmalar var, ara ara sanki yumurtam çatlıyomuş gibi bi his oluyor. Göğüslerde öle fazla bi hassasiyet hissetmiyorum. bilmiyorumkismile Bakalım hayırlısı olsun inşallah.....:Saruboceq:

sagol nalancim bizim de dualarimiz seninle teyzesi opuyorumnanaktan pazar gunu doktordan gelirgelmez size haber veririm

ayyy canim inanilmaz heyecanlandim simdi insallahhhhh hamilesindir :Saruboceq::Saruboceq:
o batmalar bendede var tatlim insallah seninkilerde bebisindendir :Saruboceq:

Bu da benden daliacıma ::nazar::nazar::nazar::nazar:
Allah nazarlardan korusun :nazar:senide :nazar: meleğinide :nazar:

ayyyy tesekkur ederiz nalan teyzesii :kedi:

Yerim ben o nazar boncugu :lepi:

Rabbim nazarlardan korusu ins.(hepimizi) Canim yazamadim 2 gundur, sorma cok is var, gerci yarisi bitti bile, ama aksamlari artik ayaklarim yorgun sekilde yataga yatiyorum.
Nibocugum cok sevindim 3.seviye gormeni:teytey::teytey:
Bende 3.seviye her gordugumde cok heycanlaniyorum, hamileymisim gibi seviniyorum, yani tek catlak sen degilsin bu durumda:sm_cool::sm_cool:

Kizlar test yapmama 4 gun kaldi, ama bende gecen haftadan beri kasik agrisi ve gogus agrisi var, ilk defa bukadar erken agridi, adete yakin agrirdi hep, yaklasik 5-6 gundur var, sanirim adet gorecegim:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Ama ben yinede kendime dikkat ediyorum, agir tasimiyorum, stres yapmiyorum, dusunmuyorum, daha turkiyedeki doktoru bile arastirmadim, yani okadar relax olduma.s:roflol:
Bu ay olmassa, gelecek ay, oda olmassa sonraki ay, ins hayirlisiyla hamile olurum(amin) yilmak yok, olumlu dusunmeye devam, negatif dusuncelerden uzak :kahve::hulya:

Dalia hayatim, buda teyzesinden ufakliga kucuk bir hediyem:nazar::nazar::nazar::nazar:

tesekkur ederizz prenses teyzesi opuyorumnanaktan hediyene bayildik :kedi:

canim vallahi seni merak ettim demek tasinmaya basladin kendine cok dikkat et sakin agir seyler kaldirma :olmaz:
kasik ve gogus agrisi iyiye isaret canim insallah minik kusun gelmistir :Saruboceq:
pozitif olmana cok sevindim arkadasim ss'sede dedigim gibi monitoru 9 ayi askin kullaniyorum 2 negatif asilama tabi monitorden oncesi cabasi onca stres bosuna bak zamani geldi ve benim nazli melegim geldi:nazar: keske stres yapmasaymisim diyorum simdi onlarin gelecekleri zaman belli zaten Rabbim ol diyo ve geliyorlar

dalia cıgım canım benim inan senin icin cok seviniyorum !!

bu arada ne guzel teselli etmeye calismissin beni ama ben maalesef bu sabah atesim yukselmis olmasina ragmen regl oldum sırnaşık şeysırnaşık şey
artık alıstım tatlım inan dun daha cok uzuldum.. kısmet...
isin ilgici atesim yukseldi ama ben karın agrımı tanıdıgım icin afedersin pedimi koyup işe geldim ve caart ofise adım atar atmaz regl oldum tabi daha sokmedi ilerleyen saatlerde niagara konumuna gelirim naniknanik
ama benim umidim bitmez tatlim ben bu endometriosis i yenecegim ve en kısa zamanda insallah bebegime kavusacagim.. o beni degil ben onu yenecegim!! hepinizin dualarıyla insallah!
pazar gunune az kaldi tatlim hep duaciyim sana... Allah nazarlardan saklasin!!

------------------------------------------------------

nalann... yazılar kayboldu birden ama hamile oldugunu gordum canım seni tanımasam da cok ama cok tebrik ederim!! Maşallah! Allah nazarlardan saklasin.. ben bu topic in cok eski bir takipcisiyim bayadir ugramiyordum dalia'cigimin hamile oldugunu gorunce direkt zıpladım geri...
:nazar: Hepiniz icin Allah'a duaciyim direkt gozum doldu senin icin de..
siz de bizim icin dua edin olur mu?:Saruboceq::Saruboceq:

bu arada ne guzel teselli etmeye calismissin beni ama ben maalesef bu sabah atesim yukselmis olmasina ragmen regl oldum sırnaşık şeysırnaşık şey
isin ilgici atesim yukseldi ama ben karın agrımı tanıdıgım icin afedersin pedimi koyup işe geldim ve caart ofise adım atar atmaz regl oldum tabi daha sokmedi ilerleyen saatlerde niagara konumuna gelirim naniknanik
ama benim umidim bitmez tatlim ben bu endometriosis i yenecegim ve en kısa zamanda insallah bebegime kavusacagim.. o beni degil ben onu yenecegim!! hepinizin dualarıyla insallah!

nalann... yazılar kayboldu birden ama hamile oldugunu gordum canım seni tanımasam da cok ama cok tebrik ederim!! Maşallah! Allah nazarlardan saklasin.. ben bu topic in cok eski bir takipcisiyim bayadir ugramiyordum dalia'cigimin hamile oldugunu gorunce direkt zıpladım geri...

hayirlisi olsun arkadasim insallah bu ay olur tatlim :Saruboceq::Saruboceq:
ama dedigim gibi 3.seviyeyi gordugun ilk gun hem sabah hem aksam calisin sonraki gunde aksam tabi cok gec olmadan birde keciboynuzuna bu ayda devam et inan cok yarari oluyo
evet pazara cok az kaldi sscim bende cok heyecanliyim insallah hersey yolundadir
bu aksam senin icin dua edicez teyzesi nazli melegimin nazli arkadasida gelicek insallahhh :Saruboceq::Saruboceq:

haaa bu arada ayagimi iyi surttum arkadan nalan geldi hepiniz birer birer geliceksiniz insallah
zaten ben bu mart ayindan cok umutluyum gorursunuz bak mart kedilerine yetiseceksinizz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyyy nalancim butun yazdiklarim gitmis sabah sitede sorun vardi herhalde o yuzden bilmiyorumkismile

seni cok ama cok tebrik ederim tatlim hayirli ugurlu olsun bebisin :nazar:Rabbim saglicakla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallahhh
darisi prensesin,ss'sin,nibonun ve tum isteyenlerin basina insallahhhhhh

bu arada ikimizde kasim annesi olucaz senin son adet tarihin neydi nalancim ?

Bugünde gelen giden yok bende, yarında gelmezse testi yaparım artık. Haber veririm neticeyi alınca. Bu sefer heyecan yapmadım gayet sakinim. Ben bile kendime hayret ettim. Benimde kasıklarımda batmalar var, ara ara sanki yumurtam çatlıyomuş gibi bi his oluyor. Göğüslerde öle fazla bi hassasiyet hissetmiyorum. bilmiyorumkismile Bakalım hayırlısı olsun inşallah.....:Saruboceq:

Canım hamile olabilirsin yaaa zemuszemus
Hadi test yapsana meraktan çatlatma bizi alkisalkisalkis

Yerim ben o nazar boncugu :lepi:

Rabbim nazarlardan korusu ins.(hepimizi) Canim yazamadim 2 gundur, sorma cok is var, gerci yarisi bitti bile, ama aksamlari artik ayaklarim yorgun sekilde yataga yatiyorum.

Nibocugum cok sevindim 3.seviye gormeni:teytey::teytey:
Bende 3.seviye her gordugumde cok heycanlaniyorum, hamileymisim gibi seviniyorum, yani tek catlak sen degilsin bu durumda:sm_cool::sm_cool:

Kizlar test yapmama 4 gun kaldi, ama bende gecen haftadan beri kasik agrisi ve gogus agrisi var, ilk defa bukadar erken agridi, adete yakin agrirdi hep, yaklasik 5-6 gundur var, sanirim adet gorecegim:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Ama ben yinede kendime dikkat ediyorum, agir tasimiyorum, stres yapmiyorum, dusunmuyorum, daha turkiyedeki doktoru bile arastirmadim, yani okadar relax olduma.s:roflol:
Bu ay olmassa, gelecek ay, oda olmassa sonraki ay, ins hayirlisiyla hamile olurum(amin) yilmak yok, olumlu dusunmeye devam, negatif dusuncelerden uzak :kahve::hulya:

Dalia hayatim, buda teyzesinden ufakliga kucuk bir hediyem:nazar::nazar::nazar::nazar:

Kız inşallah sen de hamilesindir... Düşünsenize kızlar bu ay 3 hamilemiz olur o zaman muhteşem bişiiiii delikafadulden
Kendine dikkat et sakın ağır kaldırma...

Canım inşallah en kısa zamanda sen de mucizeni kucağına alırsın :Saruboceq:

Bu arada nalan için hamile demişsin... Ben mesajı göremedim ama??? İnşallah öyledir... :lepi:

:nazar:
ama dedigim gibi 3.seviyeyi gordugun ilk gun hem sabah hem aksam calisin sonraki gunde aksam tabi cok gec olmadan birde keciboynuzuna bu ayda devam et inan cok yarari oluyo
evet pazara cok az kaldi sscim bende cok heyecanliyim insallah hersey yolundadir
bu aksam senin icin dua edicez teyzesi nazli melegimin nazli arkadasida gelicek insallahhh :Saruboceq::Saruboceq:

haaa bu arada ayagimi iyi surttum arkadan nalan geldi hepiniz birer birer geliceksiniz insallah
zaten ben bu mart ayindan cok umutluyum gorursunuz bak mart kedilerine yetiseceksinizz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

AAAA şimdi gördüm mesajı sitede mesajını göremiyorum maalesef... Nalancım çooook tebrik ederim seni... :teytey:
Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah :nazar: Allah seni de nazarlardan korusun...

Kızlar ben prensesden de ümitliyim sanki o da bize böyle şahane bir haber verecek...

Kızlar bir de ne soracağım size...
Bu monitördeki 3.seviye kaç gün çıkıyordu sizde?
Bugün de 3.seviyeyi gördüm eşimin de yarın dönme ihtimali var. Acaba yarın da çıkar mı 3.seviye?

Kızlar bir de ne soracağım size...
Bu monitördeki 3.seviye kaç gün çıkıyordu sizde?
Bugün de 3.seviyeyi gördüm eşimin de yarın dönme ihtimali var. Acaba yarın da çıkar mı 3.seviye?

nibocum 3.seviye sadece iki gun cikiyor canim ama esin donerse siz her ihtimale gore yinede calisin yerimseniben

ah canım agzından bal damlıyor yemin ederim!!
biz bu ay 2. seviyeyi de 3. u de cok erken gorduk maalesef bence o yuzden tutturamadık (tabi Allah'ım hayırlı gormedi o ayrı)
yani soyle
9, 11,12,13,15, 16. gunlerde calısmalarda bulunduk ve maalesef hep aksam saatlerinde oldu, 12. gun 3. seviyeyi gorduk ama bir gece once calisma olmustu sonra işe gittigimden dolayı aksaminda oldu, anam ben calisiyorum sabah imkansız ondan sonra işe gidiyorum yani ne yatabilirim ne de hareketlerimi engelleyebilirim senin mantıgın dogru aslında.. belki bu sefer haftasonuna gelir insallah! e peki sabah aksam acaba kalitesi bozulmaz mı spermin ya? gerci bunları konusuyoruz ama nafile Allah "ol" der olur!
yemin ediyorum gecenlerde bir haber okudum şoka girdim, kadın aynı gun hem esiyle hem sevgilisiyle beraber oluyor , sonra ikisinden de hamile kalıyo cift yumurta ikizi oluyor.. seneler sonra adam bunu kesfediyo reddediyor oteki ikizi olay oldu haberlede cıktı dusun hem de turkiye de oldu!
yani Allah'ın isine bakar mısın? biz burada bir tanesinden zor kalıyoruz kadına bak maşallah ne yumurta varmis sempatiksalakcinni

neyse bakalım tatlım keciboynuzuna devam, zaten devam ediyoruz 1 ay oldu daha cok yeni en az 3 ay kullanicaz... bi yandan bal arı sutu polen karısımı da yiyoruz ben de yumurtlama zamanı incir + havuc yiyecegim...

zaten laparoskopi sonrası 2. denememizdi, doktor bana 6 ay sonra gel dedi ama ben 3. sefer de dener eger yine olmazsa giderim.. cunku yeniden kist olusma ihtimali varmis maalesef cok illet bi kist cinsi bu tatlım .. her regl de geri gelebilirmis, yumurtaligin baska rahim duvarında bi yerde bir kısımda her regl olusumda baska bi yerde daha kanamam oluyo ve bu kanı atamayıp biriktiriyorum sonra da kist oluyo, ya dogum kontrol hapi veriyorlar, ya gecici menopoza sokuyorlar yada cocuk yapın diyorlar!
ne sacma kısır dongu di mi? cocuk olsa ben dunden razıyım e ama kist te cocuk olusumunu engelliy orlaelaelaelaelae
aamannn neyse cok yazdım canınızı bu seylerle sıkmayayım!
hadi haberlerinizi bekliyorum kızlar bebişlere iyi bakin!! :ecrin_bebek::nazar:

Canım inşallah en kısa zamanda sen de mucizeni kucağına alırsın :Saruboceq:

Bu arada nalan için hamile demişsin... Ben mesajı göremedim ama??? İnşallah öyledir... :lepi:

sagol canım benim, gercekten de mucize...
hepimizin darisi basina insallah! Allah kimsenin kucagini bos bırakmasın!:Saruboceq:

Çoookkk teşekkür ederim canım darısı inşallah senin başına. Umarım gelecek ay seninde hamiş haberini alırız.
Bende kasım ayında ameliyat oldum. Rahim kürtajdan sonra iltihaplanmış ve tamamen tıkanmıştı ve bunu gittiğim 3 doktorda fark edemedi. Son gittiğim doktor rahim filmi çektirdikten sonra kesin olarak tıkalı teşhisi koydu ve kasımda ameliyat oldum. Şimdide allaha şükür hamile kalabildim. Bize infertilite teşhisi koydu zeki doktorlar....!!!

Onun için canını sıkma en kısa zamanda her şey yoluna girer canım. Tebriğin ve duaların için ayrıca teşekkür ederim benimde dualarım sizlerle artık ...kaydirigubbakcemile3

ayyyy nalancim butun yazdiklarim gitmis sabah sitede sorun vardi herhalde o yuzden bilmiyorumkismile

seni cok ama cok tebrik ederim tatlim hayirli ugurlu olsun bebisin :nazar:Rabbim saglicakla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallahhh
darisi prensesin,ss'sin,nibonun ve tum isteyenlerin basina insallahhhhhh

bu arada ikimizde kasim annesi olucaz senin son adet tarihin neydi nalancim ?

Teşekkür ederim tatlım bak görüyosun son anda sana yetiştim.

Evet darısı prenses, ss, nibo ve diğer bütün isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah.

Benim son adet tarihim 31 ocak tı. Senin ne zamandı canım? Benimki ekime mi denk geliyo acaba bilemedim. Neyse Cuma gününe randevumu aldım doktoruma gideyim bi keseye bakacakmış. Hem kan testinide yapacağız. Cumarteside onu götürürüm her şey yolunda mı bi bakalım o zaman öğrenirim zaten ne zamana denk geleceğini.

Yardımcısıyla bugün görüştüm ve bu kadar erken gebelik testinde 2. çizgi görünüyorsa iyiye işarettir dedi. Hadi bakaklım hayırlısı teyzeleri. Umarım her şey yolundadır.

Daliacım öpüyorum seni canımkaydirigubbakcemile3. Pazar günü yazmayı unutma tamam mı? Allah nazarlardan korusun canım...:nazar:

zaten ben bu mart ayindan cok umutluyum gorursunuz bak mart kedilerine yetiseceksinizz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

alemsin daliacım...:roflol:sırnaşık şey

:nazar:

AAAA şimdi gördüm mesajı sitede mesajını göremiyorum maalesef... Nalancım çooook tebrik ederim seni... :teytey:
Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah :nazar: Allah seni de nazarlardan korusun...

Kızlar ben prensesden de ümitliyim sanki o da bize böyle şahane bir haber verecek...

Amin arkadaşım çok teşekkür ediyorum darısı senin ve diğer kızların başına inşallah. Evet sabah yazdığım yazı silinmiş ama hatıra olarak kalsın diye birazdan tekrar yazıcam.

Kendine ii bak. Bu arada bende 2 gün üst üste 3. seviyeyi gösteriyordu sonra 2-3 gün kadar 2. seviyeye düşüp sonra 1. seviyeye düşüyordu.

Kızlar sizlerle paylaşmak için hamile olduğum haberini sabah yazmıştım buraya ama sitede bir sorun olduğu için silinmiş zannedersem. Hatıra olarak kalsın diye tekrar yazmak istedim... Sabah 3 ayrı test yaptım ve üçüde pozitif çıktı yani

HAMıLEYııııMMMMM..........opuyorumnanaktan

Darısı prenses, ss, nibo ve diğer isteğen bütün arkadaşlarımın başına. ınşallah en yakın zamanda sizlerinde hamile haberlerini alırız buradan.

Ayyy inanmiyorum neler oolmus neler, ben ise yeni goruyorum , malum yeni kalktim:)

Nallan nalan cok cok sevindim senin adina masallah :emir_bebek: hadi hayirlisiyla bebek geliyor ins:nazar:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Ya ayrintili yazmamasin, adetin kacinci gunu test yaptin? kac yildan beri bebek istiyordun? bunlarida ayrintili yazarmisin canim. Tabi gecirdigin ameliyatlari okudumda, kisacasi kac aydan beri bebek istedigini ve kac aydir manitor kullandigini? test kacinci gunde yaptiginida yazarsan sevinirima.s.

Kizlar dualariniz ve desteginiz icin cok tesekkur ederim, gercekten tek tek okuyorum , ve okadar mutlu oluyorum ki, iyiki varsiniz canim arkadaslarim:1hug:

Ben bugun manitorun 25.gunundeyim, eger adet olmassam 4 gun sonra test yapmayi dusunuyorum, yani manitor 29 .da. dua edin neolur. Kasiklarimda agri hissediyorum, aslinda kasikta batmalar gebelik belirtisi ama bende batma olmuyor, goguste hassasiyet var, heralde adet olurum diyorum, ama biryandanda ins hamileyimdir diyorum.

Nibocugum 3 seviye yi 2 gun goruyorsun sadece, ama uzulme, gelecek ay da 3.seviye gorursun ve esin yaninda olur bu sefer, bir kere beimde esim sehirdisinda denk gelmisti, ama hayirlisi. en azindan bu ay manitoru denemis oldun, ve yumurtladigini ogrenmis oldun, buda kayip degil senin icin. gelecek ay sakin kafayla 3.seviye gorucem ins diye kafanda soru isareti kalmamis olur tatlim. Arkadaslar bu manitorle hamile kalan cok bayan var, ozellikle adetleri duzenliyse, amerikada heryerde satiliyor, turkiyede satisi yaygin degil ama ilerde ordada olur ve fiyati duser herkez yararlanabilir ins.

Daliacigim nasilsin guzelim? nasil gidiyor annelik :nazar: mutlulugunu hissedebiliyorum, kafandaki tum SIKINtilarin gecmstir, turkiye rahat rahat gidip gelirsin, seni seviyorum canim. gorusmek uzre ..

Ayyy inanmiyorum neler oolmus neler, ben ise yeni goruyorum , malum yeni kalktim:)

Nallan nalan cok cok sevindim senin adina masallah :emir_bebek: hadi hayirlisiyla bebek geliyor ins:nazar:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Ya ayrintili yazmamasin, adetin kacinci gunu test yaptin? kac yildan beri bebek istiyordun? bunlarida ayrintili yazarmisin canim. Tabi gecirdigin ameliyatlari okudumda, kisacasi kac aydan beri bebek istedigini ve kac aydir manitor kullandigini? test kacinci gunde yaptiginida yazarsan sevinirima.s. ..

Daha öncede yazdığım gibi ben 2006 yılının kasım ayında düşük yaptım ve kürtaj oldum. Kürtajdan sonra rahimde iltihap oluşmuş. Sonrasını biliyosun yani yaklaşık 2007 senesinin yazından beri uğraşıyoruz. İnfertilite teşhisi konuldu ama son anda rahimin tıkanıklığı anlaşılınca ameliyatla rahim açıldı. Kasımda ameliyat oldum şu anda da hamileyim.
Yani şaka maka 2.5 sene uğraşmışız.

Normalde cumartesi yada pazar adet görmem gerekiyordu gecikince şüphelendim çünkü adetlerim çok düzenli geliyor. Dün akşam (yani buraya göre salı akşamı) ilk testi yaptım hafif silik çıktı. Bu sabahta iki test daha yaptım ikiside pozitif. Şaşkınım hala açıkcası. Herhalde doktora gidip keseyi gördükten sonra kendime gelicem.

Monitörü 2 kere kullanabildim 2.sinden sonra hamile kaldım zaten. 6. günden itibaren testi yaptım. İlk ay 11. gün ikinci ay 12. gün 3. seviyeyi gördüm. Yani monitöre göre hesaplarsak bebişimiz şu anda 18-19 günlük kadar.

Başka sormak istediğin bi şey varsa seve seve cevaplarım canım. Umarım senin belirtilerinde gebelik belirtileridir. Bu ay bi hamiş haberi daha süper olur. Ne demişler allahın hakkı üçtür.....opuyorumnanaktan

Masallah Nalan , gercekten senin adina cok sevindim, rabbim ol deyince oluyor, demek 15 gunluk hamilesin:) buda guzel, kac gunluk oldugunu bile ogreniyorsunbayanssulusmile

Bende 2007 aralik ayi dusuk yaptim, sonra 1 yil ara verdik, 2008 den beri 2 yil olucak heralde, ama umitsiz degilim, ins bizimde bebisimiz olucak, ben inaniyorum bu topikte herkez sira sira hamile kalacak ve haberleri okuyacagizopuyorumnanaktan

CLEAR BLUE KOLAY HAMILELIK MANITORU KULLANANLAR

SON 4 AYDIR HAMILE KALANLAR

1-Hcgl_emilya :nazar: Manitorun ?

2-Dalia :nazar: Subat manitorun 9.ayinda

3.Nalan Nalan :nazar: Mart
manitor 2.ayinda

Kullananlar:

4-Prenses

5-Nibo

6-35.ay

7-ss2302

Teşekkür ederim tatlım bak görüyosun son anda sana yetiştim.

Evet darısı prenses, ss, nibo ve diğer bütün isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah.

Benim son adet tarihim 31 ocak tı. Senin ne zamandı canım? Benimki ekime mi denk geliyo acaba bilemedim. Neyse Cuma gününe randevumu aldım doktoruma gideyim bi keseye bakacakmış. Hem kan testinide yapacağız. Cumarteside onu götürürüm her şey yolunda mı bi bakalım o zaman öğrenirim zaten ne zamana denk geleceğini.

Yardımcısıyla bugün görüştüm ve bu kadar erken gebelik testinde 2. çizgi görünüyorsa iyiye işarettir dedi. Hadi bakaklım hayırlısı teyzeleri. Umarım her şey yolundadır.

Daliacım öpüyorum seni canımkaydirigubbakcemile3. Pazar günü yazmayı unutma tamam mı? Allah nazarlardan korusun canım...:nazar:

eger son adet tarihin 31 ocaksa hesaplayicilara gore bebis 4+4 oluyo tahmini dogumda 7 kasim insallah :Saruboceq:
desene arka arkaya dogurucaz Rabbim nasip ederse :Saruboceq::Saruboceq:
benim son adet tarihim 30 ocak 4+5 oluyorum bugun tahmini dogumda 6 kasim insallah
canim kan tahlilinin 2000 olmasi gerekiyormus keseyi ustten gormek icin bazilari vajinal baktirmanin iyi olmadigini soyluyor ama bazilarida baktiriyo CADIARZU

insallah hersey yolundadir tatlim dularim seninle ve minik bebisinle :nazar:
bu da bizden size hediye teyzesii :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back