Anne olmak istiyorum, manitoru alacagim zaman sizin eski yazilarinizi okumustum, tebrik ederim, oglunla ve sana saglikli gunler diliyorum, ins darisi hepimizin basina...
Sagolun kizlar desteginiz icin, test dogru sonuc verdi, bugun adet oldum , simdi yatyiorum karnim agriyor biraz. biryandanda cok sukur, 31.gunde regl oldum diye dua ediyorum, yani zamaninda oldum diye. cunki duzensiz oluyordu ya, dalia sen bilirsin, ama sunu daha iyi anladim, yumurtladigin ay adetin duzenli geliyor, 30.gunde geliyor arkadaslar, oyuzden adetleriniz duzensizse mutlaka gecer diye dusunmeyin doktora gidin, heleki manitor kullanipta 3.seviye goremesseniz , mutlaka doktora gidin, cunki doktor ona gore ilac veriyor, yani yumurtlamanin gerceklesmesi icin. benim oyle oldu. allaha sukur bu ayda klomen kullamaya devam edicem, incir kurunede elbet. incir kuru de yumurtlamaya yardimci oluyor, icine havuc koyunca yumurtanin catlmasina yardimci oluyormus.
EVET arkadaslar yeni bir ay beni bekliyoraklinialirimsmile:hulya: umutlu ve heycanla bekliyorumeyvahedigeldismile