• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Arkadaşlar tüm sayfaları okudum bu monitor banada mantıklı geldi tavsiye edermisiniz saçma bir soru oldu bu belki ama

tabiki de tavsiye ediyorz sevgili gul..
yani sonucta sırf test yapmıyorsun ustelik bir de makine sana bunu gosteriyor seviyeni falan..

genellkikle ovulasyon cubuklarşni kendin yorumluyorsun ediyorsun yok akıntına falan bakıyorsun, bu makine ile kafan rahat her seyi o yapıyor sen sade idrarını yapıyorsun :sm_cool:;)

tabiki de tavsiye ediyorz sevgili gul..
yani sonucta sırf test yapmıyorsun ustelik bir de makine sana bunu gosteriyor seviyeni falan..

genellkikle ovulasyon cubuklarşni kendin yorumluyorsun ediyorsun yok akıntına falan bakıyorsun, bu makine ile kafan rahat her seyi o yapıyor sen sade idrarını yapıyorsun :sm_cool:;)

Sağol canım çok teşekkürler .Hayırlı olur inşallah

Daliacigim, 14 ve 15.gunlerde 3.seviye gordum. Dun gebelik testi negatif cikti, kasiklarimda agriyor , gebelik testi adet olmadan 4 gunu bile sonucunu veriyor , yani adet olmayi bekliyorum, morelimi bozmamaya calisiyorum, cunki hayirlisi , nekadar strres yapsanda , rabbim ne zaman isterse ozamn olur. Bu siralar baska Sikintilarim var, morelim hic iyi diil, anlatcak kimsemde yok.. Neyse allah baska sikinti dert vermesin...

Sıkma canını nibocum umarım bir dahaki ay olur. Hem bir dahaki ay monitör seni tanımış olacak ve daha az test isteyecektir. Moral bozmak yok çalışmaya devam...:))

Birde ilişkiden önce sıcak bi duş ii geliyomuş derler. İlişkiden hemen sonrada belinizin altına bi battaniye sarabilirsiniz. Yani sıcak tutulması ii geliyomuş.

Canım sağol bilgi için... Duş ve battaniye olayını hiç duymamıştım. Muhakkak deneyeceğim...
Yalnız bildiğim kadarıyla erkeğin sıcak duş almaması gerekiyormuş. Sanırım sperm kalitesi düşüyormuş.

merhaba canim bizde keseyi goremedik daha erken oldugu icin 2 hafta sonraya randevu verdi insallah ozaman goruruz :Saruboceq:
ama doktor asilamalarda dusuk riskinin daha fazla oldugunu soyledi artik ne demek istedi anlamadim hakkimizda hayirlisi

Hayatım sıkma canını. Nazlı bebeğin sımsıkı tutunacak inşallah... :nazar:

Selam arkadaslar, bugun manitorun 29.gunu . bu sabah test yaptim, negatif sonucu....

Tatlım merak ettim seni... Peki regl oldun mu? Olmadıysan tekrarla testi... Nalan'ın da dediği gibi henüz erken olduğu için belki de negatif çıkıyordur. Sen hangi testi yaptın? Early pregnancy testi denesene...

Daliacigim, 14 ve 15.gunlerde 3.seviye gordum. Dun gebelik testi negatif cikti, kasiklarimda agriyor , gebelik testi adet olmadan 4 gunu bile sonucunu veriyor , yani adet olmayi bekliyorum, morelimi bozmamaya calisiyorum, cunki hayirlisi , nekadar strres yapsanda , rabbim ne zaman isterse ozamn olur. Bu siralar baska Sikintilarim var, morelim hic iyi diil, anlatcak kimsemde yok.. Neyse allah baska sikinti dert vermesin...

Canım biz burada birbirimiz için hep destek vermek için varız. Moralimizi yüksek tutmalıyız. Yapabileceğimiz birşey varsa lütfen anlat... Elimizden geleni yaparız. Kendine dikkat et, bakarsın biz de önümüzdeki ay dalia ve nalan gibi beraber hamile kalırız... Biz de aralık annelerinin listesine geçeriz... :Saruboceq: :teselli:

Arkadaşlar tüm sayfaları okudum bu monitor banada mantıklı geldi tavsiye edermisiniz saçma bir soru oldu bu belki ama

Ben çok memnunum. Kullanımı kolay. Şubat ayında kullanmaya başladım ama maalesef bnm eş yumurtlama zamanımda şehirdışındaydı. Ne zaman yumurtlayacağını bilmek güzel.

Zaten yurtdışında çok kullanılıyormuş, maalesef TR'de yaygın değil...

Clearblue topicğimizin hamileleri giderek artıyor. İnşallah önümüzdeki ay sıra bizde... :teytey:

prensesim belkide testi erken yaptin canim hemen umitsizlige kapilma kasik agrilari iyiye isaret eger adetin bugunde gelmesse kii insallahhhh gelmez ozaman var birseyler
ne olur moralini bozma canim ne icin kim icin olursa olsun biliyorum insanin elinde degil ama sen yinede kafana takmamaya calis
bizim yapabilecegimiz birsey varsa lutfen soyle ama ne olur canini sikma moralini yuksek tutmaya calis opuyorumnanaktan

Canım biz burada birbirimiz için hep destek vermek için varız. Moralimizi yüksek tutmalıyız. Yapabileceğimiz birşey varsa lütfen anlat... Elimizden geleni yaparız. Kendine dikkat et, bakarsın biz de önümüzdeki ay dalia ve nalan gibi beraber hamile kalırız... Biz de aralık annelerinin listesine geçeriz... :Saruboceq: :teselli:

Ben çok memnunum. Kullanımı kolay. Şubat ayında kullanmaya başladım ama maalesef bnm eş yumurtlama zamanımda şehirdışındaydı. Ne zaman yumurtlayacağını bilmek güzel.

Clearblue topicğimizin hamileleri giderek artıyor. ınşallah önümüzdeki ay sıra bizde... :teytey:

insallahhhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Clearblue topicğimizin hamileleri giderek artıyor. İnşallah önümüzdeki ay sıra bizde... :teytey:

İnşallah canım Allah herkesin gönlüne göre verir emeklerini boşa çıkarmaz aminnnn :Saruboceq:

selam ben geçen sene kullandığım ilk ay hamile kaldım
çok şükür bebeğimi kucağımada aldım ocak ayında
darısı tüm bekleyenlerin ve isteyenlerin başına inşallah
umudunuzu kaybetmeyin kafanızada fazla takmayın ne kadar düşünürseniz o kadar geç oluyo
bende hergün buraya seviyeleri yazdım inşallah sizde en kısa zamanda bu güzelliği tadarsınız

Anne olmak istiyorum, manitoru alacagim zaman sizin eski yazilarinizi okumustum, tebrik ederim, oglunla ve sana saglikli gunler diliyorum, ins darisi hepimizin basina...

Sagolun kizlar desteginiz icin, test dogru sonuc verdi, bugun adet oldum , simdi yatyiorum karnim agriyor biraz. biryandanda cok sukur, 31.gunde regl oldum diye dua ediyorum, yani zamaninda oldum diye. cunki duzensiz oluyordu ya, dalia sen bilirsin, ama sunu daha iyi anladim, yumurtladigin ay adetin duzenli geliyor, 30.gunde geliyor arkadaslar, oyuzden adetleriniz duzensizse mutlaka gecer diye dusunmeyin doktora gidin, heleki manitor kullanipta 3.seviye goremesseniz , mutlaka doktora gidin, cunki doktor ona gore ilac veriyor, yani yumurtlamanin gerceklesmesi icin. benim oyle oldu. allaha sukur bu ayda klomen kullamaya devam edicem, incir kurunede elbet. incir kuru de yumurtlamaya yardimci oluyor, icine havuc koyunca yumurtanin catlmasina yardimci oluyormus.

EVET arkadaslar yeni bir ay beni bekliyoraklinialirimsmile:hulya: umutlu ve heycanla bekliyorumeyvahedigeldismile

selam ben geçen sene kullandığım ilk ay hamile kaldım
çok şükür bebeğimi kucağımada aldım ocak ayında
darısı tüm bekleyenlerin ve isteyenlerin başına inşallah
umudunuzu kaybetmeyin kafanızada fazla takmayın ne kadar düşünürseniz o kadar geç oluyo
bende hergün buraya seviyeleri yazdım inşallah sizde en kısa zamanda bu güzelliği tadarsınız
Desteğin için teşekkürler... İnşallah darısı bizlerin başına... Kuyruksuz aslanın şansı bol olsun, yüzü hep gülsünopuyorumnanaktan

Anne olmak istiyorum, manitoru alacagim zaman sizin eski yazilarinizi okumustum, tebrik ederim, oglunla ve sana saglikli gunler diliyorum, ins darisi hepimizin basina...

Sagolun kizlar desteginiz icin, test dogru sonuc verdi, bugun adet oldum , simdi yatyiorum karnim agriyor biraz. biryandanda cok sukur, 31.gunde regl oldum diye dua ediyorum, yani zamaninda oldum diye. cunki duzensiz oluyordu ya, dalia sen bilirsin, ama sunu daha iyi anladim, yumurtladigin ay adetin duzenli geliyor, 30.gunde geliyor arkadaslar, oyuzden adetleriniz duzensizse mutlaka gecer diye dusunmeyin doktora gidin, heleki manitor kullanipta 3.seviye goremesseniz , mutlaka doktora gidin, cunki doktor ona gore ilac veriyor, yani yumurtlamanin gerceklesmesi icin. benim oyle oldu. allaha sukur bu ayda klomen kullamaya devam edicem, incir kurunede elbet. incir kuru de yumurtlamaya yardimci oluyor, icine havuc koyunca yumurtanin catlmasina yardimci oluyormus.

EVET arkadaslar yeni bir ay beni bekliyoraklinialirimsmile:hulya: umutlu ve heycanla bekliyorumeyvahedigeldismile

Tatlım regl olabilediğine sevindim. Artık bahar ayına giriyoruz. Yeni kan, yeni başlangıçlar...
Ben de 13-14 Mart civarı regl olmayı bekliyorum ama Şubat 28 çektiği için birkaç gün daha ileri bir tarihte olabilirim. Bilgisayardaki ovulasyon takvimi 17 gibi gösteriyor...
Bugün test çubuklarım da bitti... 20 taneyi tamamladığım için artık yeni regl döneminden sonra çubuk isteyecek dimi?

hayirlisi olsun arkadasim dedigin gibi yeni ay yeni umut :lepi:Allahin izniyle bebisin gelicek insallah

Kızlar ben bu ay çörekotu bal kürünü yapmak istiyorum. Nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz? Bir de çörekotunu alırken çektireyim mi yoksa olduğu gibi yesem olur mu? Bir de ne zaman başlayacağım? Ne zamana kadar yiyeceğim?

NIBO,
Canim regl doneminin 6.gununde test isteyecek, sen yeni siparisi simdiden ver istersen. bu ay senin 17.gunde 3.seviye gordugun icin 20 test istedi canim. gelecek ay 10ile 14.gunler arasi 3.seviye gorursen, sadece 10 test ister.eger 17.gunde yumurtlarsan her ay, ozaman manitor seni tanir, ve 6 gunde degil 7.yada 8.gunde test yapmani soyler,boylece 10 test cubuk kullanirsin sanirim.

ama telas yapma ben onceleri 21.gunde bile 3.seviye goruyordum, ve kac ay 20 test kullandim, biraz bana pahaliya mal olmuyor ama deger,allahtan bu manitor var.

Nibo, corek otu yumurtanin gelismesine ve catlamasini yariyor, ben yapmistim bir ay ve yararini gordum.bu topicten kimse yapmadi sanirim benden baska.

ben tarifini cok iyi hatirlamiyorum,ama int alabilirsin, bir kavanoza yapiyorsun 1 aylik,ve her sabah aksam bir cay kasigi ac karnina aliyorsun, ve cigniyorsun..corek otunu ezilmis tavsiye etmiyorlar, kendin havanda parcalayacaksin oky, kolay zaten.

Hadi allah yardimcin olsun, seninde az kalmis regl donemine, ins gelecek ay esini biryere gonderme

NIBO,
Canim regl doneminin 6.gununde test isteyecek, sen yeni siparisi simdiden ver istersen. bu ay senin 17.gunde 3.seviye gordugun icin 20 test istedi canim. gelecek ay 10ile 14.gunler arasi 3.seviye gorursen, sadece 10 test ister.eger 17.gunde yumurtlarsan her ay, ozaman manitor seni tanir, ve 6 gunde degil 7.yada 8.gunde test yapmani soyler,boylece 10 test cubuk kullanirsin sanirim ama telas yapma ben onceleri 21.gunde bile 3.seviye goruyordum, ve kac ay 20 test kullandim, biraz bana pahaliya mal olmuyor ama deger,allahtan bu manitor var.

Nibo, corek otu yumurtanin gelismesine ve catlamasini yariyor, ben yapmistim bir ay ve yararini gordum.bu topicten kimse yapmadi sanirim benden baska.

Ben tarifini cok iyi hatirlamiyorum,ama int alabilirsin, bir kavanoza yapiyorsun 1 aylik,ve her sabah aksam bir cay kasigi ac karnina aliyorsun, ve cigniyorsun..corek otunu ezilmis tavsiye etmiyorlar, kendin havanda parcalayacaksin oky, kolay zaten.

Hadi allah yardimcin olsun, seninde az kalmis regl donemine, ins gelecek ay esini biryere gonderme

Siparişi verdim hatta akşamüstü geldi... Valla bebiş gelsin de 20 çubuk istesin. Yeter ki gelsin :emir_bebek:

Tarife de regl olunca başlayacağım sanırım değil mi? Hadi bakalım çok heyecanlı :zemuszemus:

merhabalar.... ALLAH isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
bende bu monitorü bu ay kullanmaya başladım. monitörde 3. seviyeyi gördükten sonra tekrar test çubuğu istiyormu acaba? birde 3. seviyeyi gördükten tahminen kaç gün sonra adet olunuyor?

Siparişi verdim hatta akşamüstü geldi... Valla bebiş gelsin de 20 çubuk istesin. Yeter ki gelsin :emir_bebek:

Tarife de regl olunca başlayacağım sanırım değil mi? Hadi bakalım çok heyecanlı :zemuszemus:

Canim relg 2.gununde basla . esinde ya havuc suyu yada keciboynozu icir, gerci esinin test sonuclari nasil bilmiyorum ama? hayirlisi ins, en kisa zamanda bebeisimize kavusuruz arkadasim.

merhabalar.... ALLAH isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
bende bu monitorü bu ay kullanmaya başladım. monitörde 3. seviyeyi gördükten sonra tekrar test çubuğu istiyormu acaba? birde 3. seviyeyi gördükten tahminen kaç gün sonra adet olunuyor?

Aysecigim oncelikle hayirli ugurlu olsun yeni manitorun. Eger duzenli regl donmin varsa yani 29-30 gunde adet oluyorsan, ve 3.seviye gorursen, 3.seviye gordukten tahminen 14 gun sonra beklenmeyen adet tarihin geliyor canim.
2 kere ustuste manitor 3.seviye gosteriyor, sonra 2.ye dusunuyor, sonrada test cubugu istemiyor rahat ol:)) manitoru yeni basladiysan bu ay belki 20 test isteyebilir senden , cunki manitor ilk 3 ay seni taniyor. Baska sorularin varsa bu topige yazabilirsen, sevgilerimle...

Selam arkadaslar nasilsiniz? bugun manitorun 3.gunundeyim. Dun aksam telefonla doktorumla gorustum, bu ayda klomen devam etmemi soyledi, internette okudugum kadariyla klomenin kist yaptigini soyledim doktora, oda korkma, kist yapabilir ama adet olunca o kistler gider dedi. Bide cok buyuk kasik agrilarin olursa kist oldugu belli olurmus, oyle iste arkadaslar gelismeler. bugun klomen ve incir kurune basliyorum ins. Sizede hayirli gunler...

Back