- 17 Ocak 2009
- 950
- 0
- 316
Buarada esinin mutlulugunu anlatirmisin:)
ins turkiye gebe olarak gidersin demistim, oyle olucak heraldezemuszemus gerci gebelik olursa beklerim gitmem demistin opuyorumnanaktan hayirlisi bakalim.
bizde dun ev tuttuk, bir hafta icinde tasinacagiz ins. Biliyorsun beklemedeyim, bir is yapmamam gerekiyor, esim sen arkadaslarina gezmeye git, ben herseyi yapari diyor merak etme diyor, ama ben genede yeni evin temizligi, ev toplama, kutulama , bunlari bayanin eli degmesi gerekiyor, bakalim hayirlisi, tasinma gozumde buyuguyor, ama tasinmakta istiyorum. benden haberler boyle canim.
ayyy onu hic sorma canim yaa aklima geldikce inan gozlerim doluyor nasil sevindi bir bilsen
testi yapar yapmaz cift cizgiyi gorunce sok oldu dondu kaldi bir sure konusamadi bile kendine geldiginde hemen sarildi zaten ben zaten salya sumuk resmen anira anira agladim :kedida tutamadi kendini tabi hem agliyoruz hemde esim acaba test yanilmis olabilirmi diyo kafamçokkarıştı
demek tasiniyorsunuz cok dikkat et prenses isler sonrada yapilir agir seyler sakin kaldirma esin nasil olsa sana yardim eder