Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

ayyy onu hic sorma canim yaa aklima geldikce inan gozlerim doluyor nasil sevindi bir bilsen
testi yapar yapmaz cift cizgiyi gorunce sok oldu dondu kaldi bir sure konusamadi bile kendine geldiginde hemen sarildi zaten ben zaten salya sumuk resmen anira anira agladim :kedida tutamadi kendini tabi hem agliyoruz hemde esim acaba test yanilmis olabilirmi diyo kafamçokkarıştı

demek tasiniyorsunuz cok dikkat et prenses isler sonrada yapilir agir seyler sakin kaldirma esin nasil olsa sana yardim eder

Canım haklısın ne diyebilirim ki... Hem de çok haklısın... Valla söz veriyorum takmayacağım kafama... vereliniortak

Bu arada bugün 14.gün ve 1. seviyedeyim ama hani daha önce söylemiştin ya yumurtlama yaklaştıkça 2. çizgi belirginleşir diye oldukça belirgin olmaya başladı... Biz artık bugün ve yarın da çalışırız... Artık dediğin gibi olmazsa da her işte bir hayır vardır...

Ama inşallah yarın 3.seviyeyi görürüm :Saruboceq:

Daliacığım nazar:) prensesin de dediği gibi lütfen bizi bırakıp gitme...

Ama alttaki 3 haftalık bebiş çizelgesi çok hoşuma gitti ya.... hihoyyyt

Buarada alakasız olacak ama yumurtlama döneminde spor çok iyi geliyormuş nerede okuduğumu unuttum şimdi... Sanırım bu stresli halimden kurtulmak için kendimi spora versem iyi olacak...

canim benim neden gidiyimki sizleri topigi seviyorum girdigim muddetce surekli gelicem insallah

sagol canim sizlerde cok yakinda cizelgelerinizi yapicaksiniz bana da hayal gibi geliyordu ama bak demekki zamani geldi Rabbim banada nasip etti insallah yakinda sizlerinde hayirli haberlerini alicaz:Saruboceq::Saruboceq:
canim sen strese girdikce yumurtlamani etkiliyorsun inan ayni sey basima geldi stresli oldugum iki ay yumurtlamam olmadi o yuzden biraz sal kendini dedigin gibi spor yap ben de okumustum iyi geldigini bu ay 3.seviyeyi goremesende cok normal monitor seni taniyor birkac arkadasimizda ilk aylarinda gormedi

15.gün 1 seviye...
Yarım yamalak beliren çift çizgi tamamen kayboldu...
Eşim yrn sabah gidiyor...

Canım benim çok tebrik ediyorum, inan çok sevindim valla bu ne mutlu bi haber böyle.opuyorumnanaktan Umarım sorunsuz bi hamilelik atlatırsın ve meleğini kucağına alırsın. Sakın kendini yorma, bırak bütün işler beklesin hiç bi şeye dokunma tamam mı? İlk 3 ay çok önemli biliyosun.

Kan testini bugün mü yaptıracaksın? Onu ihmal etme bence.

Bu arada bende hala adet olmadım 2-3 geçti. Ne adet belirtisi var ne hamilelik belirtisi. Anlamadım ne olduğunu. Bir kaç güne kadar gelmezse bende bi test yaparım artık. Gelişmeleri yazarım yine.

Tekrardan çok tebrik ediyorum canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Darısı bizlerin başına. Bana dua ettiğin içinde ayrıca çooookkkkkk teşekkür ederim bitanem umarım duaların kabul olmuştur. opuyorumnanaktan

cok sagol nalancim darisi senin ve diger arkadaslarin basina insallahhhhh :Saruboceq::Saruboceq:
demek seninde adetin gecti ayyy cok heyecanladim :sm_cool:insallah hamilesindir canim sonucu mutlaka yaz tatlim belirti falanda arama benim daha yeni yeni kasikta batmalar olusmaya basladi birde gogusler inanilmaz hassas onun disinda pek birsey yok simdilik

bu arada kizlar doktor randevuyu pazara verdi keseyi gormeye gidicez cok ama cok heyecanliyim insallah hersey yolundadir lutfen teyzeleri dualarinizi bizden esirgemeyin
bizimde dualarimiz sizlerle

15.gün 1 seviye...
Yarım yamalak beliren çift çizgi tamamen kayboldu...
Eşim yrn sabah gidiyor...

nibocum sen bu ay cok stres yaptin lmaz: olmaz ama tatlim lutfen biraz sal kendini hem ilk ay gormesende bu cok normal monitor seni tanimis oluyo
insallah gelecek ay hem daha 11 gunun var belki gec yumurtlarsin

prensescim nerelerdesin arkadasim opuyorumnanaktan
seni merak ettim gunune az kaldi tatlim insallah hayirli haberlerini alicaz:Saruboceq:

bu arada kizlar doktor randevuyu pazara verdi keseyi gormeye gidicez cok ama cok heyecanliyim insallah hersey yolundadir lutfen teyzeleri dualarinizi bizden esirgemeyin
bizimde dualarimiz sizlerle

Küçük kuzucuğumuza ve annesine 1001 kere maşallah. Allah ikisini de nazarlardan korusun

Doktora giderken kıyafetinin içine nazar boncuğu tak... yerimseniben

Bu arada bende hala adet olmadım 2-3 geçti. Ne adet belirtisi var ne hamilelik belirtisi. Anlamadım ne olduğunu. Bir kaç güne kadar gelmezse bende bi test yaparım artık. Gelişmeleri yazarım yine.

Nalan'cığım inşallah sen de hamilesindir. Bu ay 2 :CüvCüv: haberi süper olur.
Hadi haberlerini bekliyoruz.

Şekerler bugün 17. gün ve sonunda ben de 3. seviyeyi görmüş oldum. Nasıl heyecan yaptım anlatamam sanki hamile kaldım hay allahım yaaa iyice çatlak çıktım ben de :teytey:

Gerçi eşim yok nereye heyecan yapıyorsam... Pazar günü çalışmıştık kim bilir hala içerde yaşayanlar varsa belki mucize olur :Saruboceq:

Neyse olmazsa da sıkıntı yapmayacağım kendime... Kendimi deli gibi spora verdim ve boş kalır kalmaz da hemen kitap okuyorum. Kafayı meşgul etmem lazım CADIARZU

Küçük kuzucuğumuza ve annesine 1001 kere maşallah. Allah ikisini de nazarlardan korusun

Doktora giderken kıyafetinin içine nazar boncuğu tak... yerimseniben

sagol teyzesi opuyorumnanaktan tesekkur ederiz darisi basina insallah :Saruboceq:
nazar boncuguda iyi fikir sagol :kedi:

ayyy nibocum cok sevindim kaydirigubbakcemile5 gordunmu bak bosubosuna stres oldun bidaha sakin stres yapma yumurtlamayi engelliyorsun bu ay olmassada takilma insallah gelecek ay hayirli haberlerini alicaz :Saruboceq:

canım senin icin gercekten de cok seviniyorum o alttaki ticker ın bile beni cok mutlu ediyor inan!

ben de durumlar b.mb..k tatlim:gitme::gitme:
atesim dustu bugun, sivilcelendim, akıntım kesildi ve bu sabah 7 ay sonra ilk kez test yapasım geldi tabiki negatif :gitme::gitme: o cizgi cıkması gereken yer sut beyazı gibiydi Allah'ım ne zaman gorecegim acaba o cizgiyi Yarabbimmmmmm:Saruboceq::Saruboceq:

bu ay esime keciboynuzu kuru uyguladim daha bi umitliydim ama olmadi.. yarın regl olacagim kesin.. hissediyorum.. ama zaten laparoskopiden sonra 2. deneme mucize olurdu diye dusunuyorum boshayallersmile

sen hangi ulkedeydin canım? daha erken kan testi yaptırabilecegin bi yer yok mu?
merak ettim yegenimizin durumu nedir

Dualarımız zaten seninle canım. Keseyi gördükten sonra bize yazmayı unutma tamam mı?

Bugünde gelen giden yok bende, yarında gelmezse testi yaparım artık. Haber veririm neticeyi alınca. Bu sefer heyecan yapmadım gayet sakinim. Ben bile kendime hayret ettim. Benimde kasıklarımda batmalar var, ara ara sanki yumurtam çatlıyomuş gibi bi his oluyor. Göğüslerde öle fazla bi hassasiyet hissetmiyorum. bilmiyorumkismile Bakalım hayırlısı olsun inşallah.....:Saruboceq:

Yerim ben o nazar boncugu :lepi:

Rabbim nazarlardan korusu ins.(hepimizi) Canim yazamadim 2 gundur, sorma cok is var, gerci yarisi bitti bile, ama aksamlari artik ayaklarim yorgun sekilde yataga yatiyorum.
Nibocugum cok sevindim 3.seviye gormeni:teytey::teytey:
Bende 3.seviye her gordugumde cok heycanlaniyorum, hamileymisim gibi seviniyorum, yani tek catlak sen degilsin bu durumda:sm_cool::sm_cool:

Kizlar test yapmama 4 gun kaldi, ama bende gecen haftadan beri kasik agrisi ve gogus agrisi var, ilk defa bukadar erken agridi, adete yakin agrirdi hep, yaklasik 5-6 gundur var, sanirim adet gorecegim:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Ama ben yinede kendime dikkat ediyorum, agir tasimiyorum, stres yapmiyorum, dusunmuyorum, daha turkiyedeki doktoru bile arastirmadim, yani okadar relax olduma.s:roflol:
Bu ay olmassa, gelecek ay, oda olmassa sonraki ay, ins hayirlisiyla hamile olurum(amin) yilmak yok, olumlu dusunmeye devam, negatif dusuncelerden uzak :hulya:

Dalia hayatim, buda teyzesinden ufakliga kucuk bir hediyem

Nalan'cığım inşallah sen de hamilesindir. Bu ay 2 :CüvCüv: haberi süper olur.
Hadi haberlerini bekliyoruz.

Saol nibocum inşallah öledir. Her şey testi yaptıktan sonra belli olacak. Neticeyi haber veririm size.

Sende sıkma kendini. Unutma ilk ay monitör seni tanıyo. 2. ay daha net olur her şey. Stres yapmamaya çalış, başka şeylerle ilgilenmeye bak canım.yerimseniben

Olumsuz düşünme cnm belkide hamişsindir ondan ağrıyodur. Test yapmana çok az kalmış zaten. Umarım seninde hamiş haberini alırız daliacımda olduğu gibi. Olmazsada üzülme sakın...opuyorumnanaktan

canim sscim sagol Rabbim sanada verecek goreceksin bak sakin umutsuzluga kapilma eger melegimin bu kadar cabuk gelecegini bilseydim(ki 2 seneyi askin bekliyoruz biz) inan bana bu kadar stres yapmazdim sivilcelere sakin takilma benim bu ay tam iki tane sivilcem cikti hemde biri essek kadar kafamçokkarıştı akintiya gelince bende hic ama hic akinti yok tatlim CADIARZU
bende esime bu ay sabah aksam keciboynuzu yedirmistim zar zor -tatlicadiarzu-
catlama ignesinin ertesi gunu monitor 3.seviyeyi gosterdi ogun saat 2 asilamam yapildi 3 asilamada degisiklik yapip o aksam biz kendimizde calistik birde sonraki gunu artik asilama mi tuttu yoksa diger calistiklarimiz mi bilemem ama eger bu ay olmassa ki insallah Yarabbim olur gelcek ay istersen birde benim dedigim gibi dene
ben ingilterede yasiyorum canim burda malesef boyle ama ben pazartesi tahlil yaptirmistim zaten ozelde pazar gunude keseyi gormek icin gidicez insallah hersey yolundadir cok zor buldum ama verende alanda Allah Rabbim hakkimizda hayirli olani versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…