Buarada esinin mutlulugunu anlatirmisin:)
ins turkiye gebe olarak gidersin demistim, oyle olucak heraldezemuszemus gerci gebelik olursa beklerim gitmem demistin opuyorumnanaktan hayirlisi bakalim.
bizde dun ev tuttuk, bir hafta icinde tasinacagiz ins. Biliyorsun beklemedeyim, bir is yapmamam gerekiyor, esim sen arkadaslarina gezmeye git, ben herseyi yapari diyor merak etme diyor, ama ben genede yeni evin temizligi, ev toplama, kutulama , bunlari bayanin eli degmesi gerekiyor, bakalim hayirlisi, tasinma gozumde buyuguyor, ama tasinmakta istiyorum. benden haberler boyle canim.
Arkadaslar ,bakiyorumda topic neselendi
Nibo, guzelim bu stres nedir anlamadim:) ya daha ilk ayin, kimse senin kadar stres olmadi ilk 3 ayinda, hormanlarin degisir,yapma boyle... hep aklinda bu ay 3.seviye gorursemde olur gormesemde olur diye olsun. int diger yumurtlama gunlerinide salla, manitor dogruyu gosterecektir sana, eger olurki esin sehirdisinda olursa, 3 seviye gorursen, bundada bir hayir vardir, sen kafani rahat tut, her ay duzenli adet goruyorsun, 3.seviye goreceksin mutlaka merak etme, kafanida mesgul etme boyle seylerle, ben herseyi biraktim, int arastirma, stres, ya olmassa diye olumsuz cumleleri, ileriye donuk doktor arastirmalarini, hesaplamalari, simdi okadar huzurluyumki, sadece bu topige giriyorum ve cikiyorum okadar:)
Guzelim senin iyiligin icin soyluyorum, bize hergun yaz sana destek oluruz, fakat bukadar uzulme, dunyanin sonu degil 3.seviye gormemen, bu ay 20 test cubugu ister manitor senden, sende yaparsin, belki gec yumurtlama oluyordur, yani 30 gunde bir adet olsan bile gec yumurtlama oluyormus bayanlarda, herkezin bunyesi farkli oky.
simdi rahat ol , sakin ol. hem esin hem biz senin yanindayiz canimkaydirigubbakcemile5
Daliacığımnazar:) prensesin de dediği gibi lütfen bizi bırakıp gitme...
Ama alttaki 3 haftalık bebiş çizelgesi çok hoşuma gitti ya.... hihoyyyt
Buarada alakasız olacak ama yumurtlama döneminde spor çok iyi geliyormuş nerede okuduğumu unuttum şimdi... Sanırım bu stresli halimden kurtulmak için kendimi spora versem iyi olacak...
kizlar gunaydinnn opuyorumnanaktan
az once testimi yaptim ve pozitif galiba ben hamileyim hala inanamiyorum Rabbim sagsalim kucagimiza almayi nasip eder insallah
birazdan hepiniz icin dua edicem canim arkadasim prensesim demistin hic ihtimal bile vermemistim inan cunku en ufak bir belirti dahi yoktu Rabbim tez vakitte sanada nasip edicek insallah bak ben onca sene sonra seytanin bacagini kirdim galiba
nalan,nibo,35.ay,burcu,angel,yaya,ss kizlar bundan sonra dualarim sizlerle insallah Allah tez vakitte sizlerede nasip edicek
negatife okadar cok alismisimki hala inanamiyorum
Canım benim çok tebrik ediyorum, inan çok sevindim valla bu ne mutlu bi haber böyle.opuyorumnanaktan Umarım sorunsuz bi hamilelik atlatırsın ve meleğinikucağına alırsın. Sakın kendini yorma, bırak bütün işler beklesin hiç bi şeye dokunma tamam mı? İlk 3 ay çok önemli biliyosun.
Kan testini bugün mü yaptıracaksın? Onu ihmal etme bence.
Bu arada bende hala adet olmadım 2-3 geçti. Ne adet belirtisi var ne hamilelik belirtisi. Anlamadım ne olduğunu. Bir kaç güne kadar gelmezse bende bi test yaparım artık. Gelişmeleri yazarım yine.
Tekrardan çok tebrik ediyorum canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Darısı bizlerin başına. Bana dua ettiğin içinde ayrıca çooookkkkkk teşekkür ederim bitanem umarım duaların kabul olmuştur. opuyorumnanaktan
15.gün 1 seviye...
Yarım yamalak beliren çift çizgi tamamen kayboldu...
Eşim yrn sabah gidiyor...
bu arada kizlar doktor randevuyu pazara verdi keseyi gormeye gidicez cok ama cok heyecanliyim insallah hersey yolundadir lutfen teyzeleri dualarinizi bizden esirgemeyin
bizimde dualarimiz sizlerle
Bu arada bende hala adet olmadım 2-3 geçti. Ne adet belirtisi var ne hamilelik belirtisi. Anlamadım ne olduğunu. Bir kaç güne kadar gelmezse bende bi test yaparım artık. Gelişmeleri yazarım yine.
Küçük kuzucuğumuza ve annesine 1001 kere maşallah. Allah ikisini de nazarlardan korusun
Doktora giderken kıyafetinin içine nazar boncuğu tak... yerimseniben
Şekerler bugün 17. gün ve sonunda ben de 3. seviyeyi görmüş oldum. Nasıl heyecan yaptım anlatamam sanki hamile kaldım hay allahım yaaa iyice çatlak çıktım ben de :teytey:
Gerçi eşim yok nereye heyecan yapıyorsam... Pazar günü çalışmıştık kim bilir hala içerde yaşayanlar varsa belki mucize olur :Saruboceq:
Neyse olmazsa da sıkıntı yapmayacağım kendime... Kendimi deli gibi spora verdim ve boş kalır kalmaz da hemen kitap okuyorum. Kafayı meşgul etmem lazım CADIARZU
sagol teyzesi opuyorumnanaktan tesekkur ederiz darisi basina insallah :Saruboceq:
nazar boncuguda iyi fikir sagol :kedi:
ayyy nibocum cok sevindim kaydirigubbakcemile5 gordunmu bak bosubosuna stres oldun bidaha sakin stres yapma yumurtlamayi engelliyorsun bu ay olmassada takilma insallah gelecek ay hayirli haberlerini alicaz :Saruboceq:
cok sagol nalancim darisi senin ve diger arkadaslarin basina insallahhhhh :Saruboceq::Saruboceq:
demek seninde adetin gecti ayyy cok heyecanladim :sm_cool:insallah hamilesindir canim sonucu mutlaka yaz tatlim belirti falanda arama benim daha yeni yeni kasikta batmalar olusmaya basladi birde gogusler inanilmaz hassas onun disinda pek birsey yok simdilik
bu arada kizlar doktor randevuyu pazara verdi keseyi gormeye gidicez cok ama cok heyecanliyim insallah hersey yolundadir lutfen teyzeleri dualarinizi bizden esirgemeyin
bizimde dualarimiz sizlerle
Nalan'cığım inşallah sen de hamilesindir. Bu ay 2 :CüvCüv: haberi süper olur.
Hadi haberlerini bekliyoruz.
Yerim ben o nazar boncugu :lepi:
Rabbim nazarlardan korusu ins.(hepimizi) Canim yazamadim 2 gundur, sorma cok is var, gerci yarisi bitti bile, ama aksamlari artik ayaklarim yorgun sekilde yataga yatiyorum.
Nibocugum cok sevindim 3.seviye gormeni:teytey::teytey:
Bende 3.seviye her gordugumde cok heycanlaniyorum, hamileymisim gibi seviniyorum, yani tek catlak sen degilsin bu durumda:sm_cool::sm_cool:
Kizlar test yapmama 4 gun kaldi, ama bende gecen haftadan beri kasik agrisi ve gogus agrisi var, ilk defa bukadar erken agridi, adete yakin agrirdi hep, yaklasik 5-6 gundur var, sanirim adet gorecegim:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Ama ben yinede kendime dikkat ediyorum, agir tasimiyorum, stres yapmiyorum, dusunmuyorum, daha turkiyedeki doktoru bile arastirmadim, yani okadar relax olduma.s:roflol:
Bu ay olmassa, gelecek ay, oda olmassa sonraki ay, ins hayirlisiyla hamile olurum(amin) yilmak yok, olumlu dusunmeye devam, negatif dusuncelerden uzak:hulya:
Dalia hayatim, buda teyzesinden ufakliga kucuk bir hediyem
canım senin icin gercekten de cok seviniyorum o alttaki ticker ın bile beni cok mutlu ediyor inan!
ben de durumlar b.mb..k tatlim:gitme::gitme:
atesim dustu bugun, sivilcelendim, akıntım kesildi ve bu sabah 7 ay sonra ilk kez test yapasım geldi tabiki negatif :gitme::gitme: o cizgi cıkması gereken yer sut beyazı gibiydi Allah'ım ne zaman gorecegim acaba o cizgiyi Yarabbimmmmmm:Saruboceq::Saruboceq:
bu ay esime keciboynuzu kuru uyguladim daha bi umitliydim ama olmadi.. yarın regl olacagim kesin.. hissediyorum.. ama zaten laparoskopiden sonra 2. deneme mucize olurdu diye dusunuyorum boshayallersmile
sen hangi ulkedeydin canım? daha erken kan testi yaptırabilecegin bi yer yok mu?
merak ettim yegenimizin durumu nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?