kizlar gunaydinnn opuyorumnanaktan
az once testimi yaptim ve pozitif galiba ben hamileyim hala inanamiyorum Rabbim sagsalim kucagimiza almayi nasip eder insallah
birazdan hepiniz icin dua edicem canim arkadasim prensesim demistin hic ihtimal bile vermemistim inan cunku en ufak bir belirti dahi yoktu Rabbim tez vakitte sanada nasip edicek insallah bak ben onca sene sonra seytanin bacagini kirdim galiba
nalan,nibo,35.ay,burcu,angel,yaya,ss kizlar bundan sonra dualarim sizlerle insallah Allah tez vakitte sizlerede nasip edicek
negatife okadar cok alismisimki hala inanamiyorum
Ayy cok mutlu oldum bitanemkaydirigubbakcemile5
Bak icime dogdu hamile haberini alicaz ins bu ay:)
Canim cok heycanlandim yarin sabaha beklemek cok zor benim icin, ama gece girersem tr gunduz oluyor ozaman haberini alirim, eger gece 1gibi acarsam, sabah 9 da yazini gorurum, heralde testi erkenden yaparsinkaydirigubbakcemile3
benim beklenmeyen adet tarihim mart 5. Ins bidaha 9 ay adet olmam:)
AYYYYYYYYYYYy inanmıyorum çok mutluyum tatlım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa artık Daliamız da :CüvCüv: OLEYYYYY
Hadi bugün nolur kan testi yaptır
Eşinle paylaşcak mısın hemen?
testi sabah esim ise gitmeden yaptim canim pozitif oldugunu gorunce resmen ikimizde sok olduk bu ay hic umudumuz yoktu cunku
burada kan testini hemen yapmiyorlar canim bugun doktorumu arayip soyliycem bakalim o ne diycek CADIARZU gel yapalim derse giderim
Şok olunmaz mı ya... Süper valla... Burada bi topic var... Babaya müjdeli haberi nasıl verdiniz diye... Dün orayı okuyordum küs olup da barışanlar, tüm aileyi toplayıp kulaktan kulağa oynayarak haberi verenler, mesaj atanlar, çift çizgi çubuğunu hediye paketi yapanlar... İnsan okurken gözleri doluyor.
Allah seni ve küçük bebişini nazarlardan korusun tatlım...
Rüya falan gördün mü? Gerçi sen hiç beklemiyorum demiştin ama hiç işaret olmadı mı? Bir de kaçıncı gününde yumurtladın?
dalia cnm tebrik edrim sen kaç aydır monitör kullanıyorsun ayrıca bu ay herhangi birşey yaptınmı
kizlar gunaydinnn opuyorumnanaktan
az once testimi yaptim ve pozitif galiba ben hamileyim hala inanamiyorum Rabbim sagsalim kucagimiza almayi nasip eder insallah
birazdan hepiniz icin dua edicem canim arkadasim prensesim demistin hic ihtimal bile vermemistim inan cunku en ufak bir belirti dahi yoktu Rabbim tez vakitte sanada nasip edicek insallah bak ben onca sene sonra seytanin bacagini kirdim galiba
nalan,nibo,35.ay,burcu,angel,yaya,ss kizlar bundan sonra dualarim sizlerle insallah Allah tez vakitte sizlerede nasip edicek
negatife okadar cok alismisimki hala inanamiyorum
Ben çok iyi hatırlıyorum birisine ne biz monitoru nede monitor bizi birakmiyo demiştin...
Bak bu ay hayat sana ne güzel bir mucize getirdi... Kurtuldun monitörden... :teytey:
canım benimm.. inanamıyorum inanamıyorum inanamıyorum... resmen gozlerim yaşlar icinde okudum mesajini.. biliyorsun artık neredeyse hic girmiyordum gebelik forumuna ve oylesine bi giriim dedim inanamdım senin mesajınla karsılastım... dalia'cıgım salya sumuk oldum..
inanamıyorum nihayet Allah'ım sana bebişini yollamıs.. bu nasıl buyuk bir mutluluktur şaka gibi.. Maşallahhhh.. Allah kucaginda gormeyi nasip etsin.. Kısmet buguneymiş ve benim sansıma gordum şaka gibi...
Beni unutmayıp bir de duanda adımı anmıssın.. Canım benim..:CüvCüv:
ben biliyorsun agustos tan beri yokum tatlim.. basima neler geldi bir bilsen o arada.. ah ahhhh:gitme::gitme:
ekim ayına kadar bekledik ve gittikce regl donemlerim 30-35 gunluk aralıklarla olmaya basladı..en sonunda ekim sonunda doktora gittim..
pat cikolata kisti cıktı.. endometriosis.. benim dunyam yıkıldı o doktorun karsısında nasıl aglamamak icin kendimi zor tuttum.. bogazımda dugumlendi..tuvalete attıp hıckırarak agladım.. nur topu gibi 3 tane kist canım.. bir 6 cm biri 4 cm biri 3 cm..
ve laparoskopi dediler.. 3 doktor gezdim.. bunlardan bir tanesi ustelik profesor, bana bi tek kist degil yapısıklıklr da var dedi hemen ameliyat sonrası vakit kaybetmeyin direkt tup bebek yapın dedi.. ben ikinci şokk nasıl aglıyorum anlatamam..
neyse baska bir tanıdık doktorumuz sayesinde daha evvelden gittim bir jineokologa gittim adam megerse laparoskopide ustaymıs , ustelik cok tatlı biri,benim icimi rahtlattı ve endise edecek bir sey yok dedi hemen laparoskopiye alalım seni dedi ve ben aralık ayında laparoskopi gecirdim canım.. inan saglık icin deil butun bu isler yine uzayacak diye icim icimi yedi ama doktor bana ameliyat sonrası dogum kontrol hapı yerine aksine hemen sizden cocuk istiyorum boylelikle kistin yeniden olusumuna engel oluruz dedi..
6 ay deneyin hala olmazsa bana gelin dedi..
gecen ay ilk denememizdi canım ve olmadı :gitme:
bu ay da ikinci denememiz ve ben cok erken yumurtladım (12. gun de 3. seviye kafamçokkarıştı)
simdilik bekliyorum beklemedigim gun 3 mart ve soole bi goz atayım dedim seni gorunce soklara girdim canım benim Allah nazarlardan saklasın.. inan hala agliyorum su anda senin icin, o kadar duygulandım ki...ustelik benim adımı da anmıssın kıyamam kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
Allah kucaginda gormeyi nasip etsin canım benim... Guzel haberlerini bekliyorum ve sana kocaman sarılıyorummmmm olumunekankayizsmile
Canim Bitanem cok mutllu olduuuuuuuuuum , :teytey::teytey::teytey::teytey:
Gece uyumusum, simdi uyandim, gozumu acar acmaz, senin yazini okumak icin bilg basina gectim, inanamiyorum demiyorum, cunki biliyorsun benim icime doguyordu senden iyi haberler alacagimiza dair, ustelik son 3 -4 gundur :hooray::dance:
Suan cok mutluyum, ve gozyaslarimi tutamiyorum, bide alttaki bebek cizelgesini gorunce dahada mutlu oldum.
Esinide tebrik ederim, ve senin azmini... 9 aydir manitor kullandin, asilama yaptirdin, dua ettin butun ama butun sebepleri yerine getirdin, Rabbimde ol dedi oldu:Saruboceq::Saruboceq:
Canim dedigim gibi herkezde belirti olmaz, ama artik belirtiler yavas yavas olmaya baslar, senin yapman gereken surekli yat dinlen, hic birsey yapma, ayrica 25 mart cok gec, bizim burdada randevu aliyorsun biliyorum , ama kucuk clinikler oluyor, oraya gidip , test yaptirabilirsin, belki gebelik testi deyince yapmazlar ama, en azindan midem bulaniyor basim agriyor deyince hemen kan degerlerine bakiyorlar. ama yinede siz bilirsiniz. Artik esinle arastirirsin, sana tavsiyem turkiyedekilere hemen haber vermeturkbayragi , 25 marta kont gidince hersey normalse mujdeyi verirsin:) tabi vermediysena.s
Bundan sonra seni topigimizde daha sik gormek isteriz kacmak yok ona gore:çok üzgünüm:
Canim banada cok dua et neolur. opuyorum o guzel yanaklarindan guzel anne
Canim doktordan randevu aldigina memnun oldum, pzt kadar nasil bekleyeceksin bakalimzemuszemus . olumlu dusun canim , ins hersey normaldir, sIKINtili bir gebelik yasiyacagini sanmiyorum, cunki benim dusuk oldugu zaman cok sikintili gecmisti, kasik agrisi halsizlik, grip, yani demek istedigim, sen cok rahat gebelik gecireceksin bitanemopuyorumnanaktan
ANGEL _34 Nerdesin arkadasim, bak dalia hamile , mujdeli haberi ins en yakin zamanda okursun, misafir olarak girip okuyorsa ve cikiyorsan cok uzulurum, seninle cok sey paylastik, bir selam vermeye gir lutfen
bauarada ates olcme yaptim bugun, 36.7 cikti. 20 gunum. 15.gun yumurtlama gunu 36.2 cikmisti, baskada olcmedim zaten, ama bugunden itibaren not alicam beklenmeyen adete kadar, sence gec kalmis sayilirmiyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?