Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Günaydın kızlar,

Artık günlük tutuyor gibi oldum kusura bakmayın... 13. gün hala 1.seviye... Nolur dua edin bu hafta sonuna kadar 3. seviyeyi göreyim çünkü eşim Pazartesi günü iş dolayısıyla İstanbul'a gidecek. 1 hafta olmayacak :çok üzgünüm:

Ben ayın 13'ünde regli olmuştum. Daha öncede hani söylemiştim ya doktornevra'nın sitesinde 23-28 arası gebelik oluşma ihtimali yüksek diyor. Biz de günaşırı yapıyoruz tabii nolur nolmaz diye... Ama bu arada bilgisayarımda da ovulasyon takvimi var orda da Yumurtlama günlerini Martın 1. haftası olarak veriyor. Özellikle de 3 Mart'ı en yüksek veriyor. Artık hesaplama yapmaktan şapşala döndüm. Paylaşmak istedim sizinle...

Dün kandilde hepimize dualar ettim kızlar... Dalia'cığım hadi bize mutlu haberi ver de sevinelim... Valla oturdum seni bekliyorum hihoyyyt

AYYYYYYYYYYYy inanmıyorum çok mutluyum tatlım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa artık Daliamız da :CüvCüv: OLEYYYYY
Hadi bugün nolur kan testi yaptır
Eşinle paylaşcak mısın hemen?

canim arkadasim vallahi icine dogmus ben kesin yok diyordum bu ay hic ihtimal bile vermiyordum kendimi zaten tup bebege hazirlamistim bile
demekki zamani gelmis Rabbim ol dedi ve oldu sukurler olsun :Saruboceq:
insallah senden de hayirli haber alicaz dualarim seninle canim

AYYYYYYYYYYYy inanmıyorum çok mutluyum tatlım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa artık Daliamız da :CüvCüv: OLEYYYYY
Hadi bugün nolur kan testi yaptır
Eşinle paylaşcak mısın hemen?

testi sabah esim ise gitmeden yaptim canim pozitif oldugunu gorunce resmen ikimizde sok olduk bu ay hic umudumuz yoktu cunku
burada kan testini hemen yapmiyorlar canim bugun doktorumu arayip soyliycem bakalim o ne diycek CADIARZU gel yapalim derse giderim

Şok olunmaz mı ya... Süper valla... Burada bi topic var... Babaya müjdeli haberi nasıl verdiniz diye... Dün orayı okuyordum küs olup da barışanlar, tüm aileyi toplayıp kulaktan kulağa oynayarak haberi verenler, mesaj atanlar, çift çizgi çubuğunu hediye paketi yapanlar... İnsan okurken gözleri doluyor.

Allah seni ve küçük bebişini nazarlardan korusun tatlım...

Rüya falan gördün mü? Gerçi sen hiç beklemiyorum demiştin ama hiç işaret olmadı mı? Bir de kaçıncı gününde yumurtladın?

evet o topigi bende biliyorum salya sumuk aglamistim okudugumda :kedi:ben boyle bir haber verebilecekmiyim diye aslinda bende esime guzel bir surpriz yapmak isterdim ama iki seneyi gectigi icin degil isten donmesini beklemek bir dakkika bile bekliyemezdim o yuzden testi birlikte yaptik

aksam ruyamda kucucuk bir kuzu gordum annesini emiyordu birde bir tepsi baklava gordum :icecream:
benim yumurtlama 12 veya 13 gun oldu canim ama hicbir belirtim olmadi zaten o yuzden hala inanabilmis degilim zaten

dalia cnm tebrik edrim sen kaç aydır monitör kullanıyorsun ayrıca bu ay herhangi birşey yaptınmı

sagol canim darisi basiniza insallah :Saruboceq:
ben monitoru yaklasik 9 aydir kullaniyorum bu ay 3 asilamami yaptirdim canim onun disinda hic birsey yapmadim

Ben çok iyi hatırlıyorum birisine ne biz monitoru nede monitor bizi birakmiyo demiştin...

Bak bu ay hayat sana ne güzel bir mucize getirdi... Kurtuldun monitörden... :teytey:

Dalia'cığım şimdi rüya yorumlarına baktım...

Baklava müjdeli haber demekmiş...
Kuzu ise güzel bir çocuk sahibi olacağına yorumlanırmış...

hihoyyyt

canım benimm.. inanamıyorum inanamıyorum inanamıyorum... resmen gozlerim yaşlar icinde okudum mesajini.. biliyorsun artık neredeyse hic girmiyordum gebelik forumuna ve oylesine bi giriim dedim inanamdım senin mesajınla karsılastım... dalia'cıgım salya sumuk oldum..
inanamıyorum nihayet Allah'ım sana bebişini yollamıs.. bu nasıl buyuk bir mutluluktur şaka gibi.. Maşallahhhh.. Allah kucaginda gormeyi nasip etsin.. Kısmet buguneymiş ve benim sansıma gordum şaka gibi...
Beni unutmayıp bir de duanda adımı anmıssın.. Canım benim..:CüvCüv:

ben biliyorsun agustos tan beri yokum tatlim.. basima neler geldi bir bilsen o arada.. ah ahhhh:gitme::gitme:
ekim ayına kadar bekledik ve gittikce regl donemlerim 30-35 gunluk aralıklarla olmaya basladı..en sonunda ekim sonunda doktora gittim..
pat cikolata kisti cıktı.. endometriosis.. benim dunyam yıkıldı o doktorun karsısında nasıl aglamamak icin kendimi zor tuttum.. bogazımda dugumlendi..tuvalete attıp hıckırarak agladım.. nur topu gibi 3 tane kist canım.. bir 6 cm biri 4 cm biri 3 cm..
ve laparoskopi dediler.. 3 doktor gezdim.. bunlardan bir tanesi ustelik profesor, bana bi tek kist degil yapısıklıklr da var dedi hemen ameliyat sonrası vakit kaybetmeyin direkt tup bebek yapın dedi.. ben ikinci şokk nasıl aglıyorum anlatamam..

neyse baska bir tanıdık doktorumuz sayesinde daha evvelden gittim bir jineokologa gittim adam megerse laparoskopide ustaymıs , ustelik cok tatlı biri,benim icimi rahtlattı ve endise edecek bir sey yok dedi hemen laparoskopiye alalım seni dedi ve ben aralık ayında laparoskopi gecirdim canım.. inan saglık icin deil butun bu isler yine uzayacak diye icim icimi yedi ama doktor bana ameliyat sonrası dogum kontrol hapı yerine aksine hemen sizden cocuk istiyorum boylelikle kistin yeniden olusumuna engel oluruz dedi..

6 ay deneyin hala olmazsa bana gelin dedi..

gecen ay ilk denememizdi canım ve olmadı :gitme:

bu ay da ikinci denememiz ve ben cok erken yumurtladım (12. gun de 3. seviye kafamçokkarıştı)

simdilik bekliyorum beklemedigim gun 3 mart ve soole bi goz atayım dedim seni gorunce soklara girdim canım benim Allah nazarlardan saklasın.. inan hala agliyorum su anda senin icin, o kadar duygulandım ki...ustelik benim adımı da anmıssın kıyamam kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Allah kucaginda gormeyi nasip etsin canım benim... Guzel haberlerini bekliyorum ve sana kocaman sarılıyorummmmm olumunekankayizsmile

Ben çok iyi hatırlıyorum birisine ne biz monitoru nede monitor bizi birakmiyo demiştin...

Bak bu ay hayat sana ne güzel bir mucize getirdi... Kurtuldun monitörden... :teytey:

evet canim birine aynen oyle demistim kaydirigubbakcemile3 Rabbime sukurler olsun ki mucizeme kavustum darisi sizlerin basina insallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayyy canim arkadasim benim seni nasil unuturum az mi sey paysaltik gelmesende dualarimdaydin bundan sonrada oyle olucak Rabbim sanada nasip edecek insallah
bu 3 ve son asilamamdi bunda kesin olmaz gozuyle bakiyordum ilk asilamamda 24 milyon sperm 1 yumurta NEGATIF ikinci asilama 36milyon sperm 2 yumurta yine NEGATIF bu asilamamda 14 milyon sperm ve bir yumurta asilamayi iki dakika yapip kaldirmisti beni manyak doktor nasil sinir olmustum alsanaalsanasmile ama iste herseyin bir zamani var Allah ol dedi ve cok sukur oldu az once doktordan randevumu aldim 25 martta ilk kontrolum insallah hem keseyi gorurur hemde kalp atislarini duyariz hala inanamiyorum biliyormusun iki seneyi gecti artik kendimi tupe alistirmistim

o yuzden sende sakin stres yapma canim herseyin bir zamani var problemin ogrenilmis ve cok sukur ortadan kalkmis artik Rabbimin ol demesine kalmis ve insallah cok yakinda olacak :Saruboceq::Saruboceq:
birazdan hepiniz icin yasin okuycam isimlerinizide tek tek sayicam insallah Allah dualarimizi kabul eder
bu arada seni cok ozlemisim yazmana cok sevindim cok mutlu oldum Şeniz

masallah sscim 12 gunde 3.seviye cok guzel ben ignelere ragmen 3.seviyeyi 12. gun gormustum benim yumurtalar biraz dumur kaydirigubbakcemile3
insallah 3 marttan sonra 9 gelmez o adet kötükedihüso

Canim Bitanem cok mutllu olduuuuuuuuuum , :teytey::teytey::teytey::teytey:

Son düzenleme:

ayyy canim benim aglattin beni yaaa :gitme:cok sagol canim arkadasim darisi basina insallahhh inan bugun hepiniz icin dua ettim seninde hayirli haberlerini alicaz insallah
daha esim haric kimseye soylemedim canim ama inan kendimi zor tutuyorum az once ozel bir hastaneden pazartesiye randevu aldiim insallah hayirli haberler alirim
kovsanizda gitmem zaten kaydirigubbakcemile3 hergun burdayim bu topic benim icin ozel opuyorumnanaktan
dualarim seninle prensescim insallah Rabbim ol diycek ve melegin gelecek :Saruboceq::Saruboceq:

ayyy insallah bir sorun cikmaz canim inan ister istemez tedirgin oluyorum ne kadar iyi dusunmeye calissamda ama simdilik hicbir sikayetim olmadi bir an once iyi oldugunu ogrensem inan icim rahatliycak
bence olcmeye devam et inan bu yontem gebelik testinden de iyi
biliyorsun diger asilamalarimda test yapmadigim halde olmadigini biliyordum cunku atesim dusuktu ama bunda yerlesme dususu olduktan hemen sonra yukseldi sukurler olsun zaten atesim yuksek diye test yaptim ve sukurler olsun cift cizgiyi gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…