Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Canim okurken tuylerim urperdi..Ya film gibi gercekten, ozaman ben ozetle anladigim sey, kesinlikle iyi bir uzmana gitmek gerekiyormus.. cok gecmis olsun canim. Ins en kisa zaman da hamile kalirsin, o doktorlarida Allaha havale et, okadar oyalamislar seni ...cok uzuldum yaa:gitme:

Canim bizde ilk 1 yil korunduk, korunmayi biraktiktan 2.ayimda hamile kaldim. cok surmedi dusuk yaptim. O donemde soguk alginligim vardi, bide idrarda enfeksiyon cikmisti,,(dusugun en buyuk sebeplerinden), ayrica o donemde ben gebe olacagimi dusunmedigim icin evde agri kesici falan kullaniyordum, sonra atesim cikinca doktora gittik, doktor hamilesin dedi:) cok supriz oldu bizim icin..ama cok surmedi.. dusukten sonra 1 yil korunduk. simdi yine istiyoruz fakat nerdeyse 1.5 yildan beri hamile kalamiyorum. yani 3,5 yildir evliyim. Daha onceleri adetlerim duzenliydi, dusukten sonra duzensiz olmaya basladi, doktora soyluyorum doktor normal diyor , duzensiz degil diyor, ovulasyon testi kullan diyor(yani yumurtlama testleri) arastirirken bu manitore rastladim, ve hic dusunmeden almaya karar verdik, ilk ayimda 3,seviye gordum. daha sonralari bazi aylar sadece2.seviye gordum, ve her ay yumurtlama olmadiginin kanisina vardim, doktora soyledim doktor klomed verdi. simdi onu kullaniyorum, dusukten sonra doktor gebelik icin muayene gittim, hersey normal oldugu soyledi, yurtdisindaki ki doktorlar agirdan aliyorlar biraz, turkiye doktora gittim oda normal dedi, simdi rabbim ne zmaan verirse ozaman verir umudiyle dua ediyoruz.. bakalim, mart ayinda turkiyeye gelicem kisa bir surede, doktor arastiriyorum. dedigin gibi en iyisi iyi bir doktor...
Oyle iste Nalan , herkezin bir hikayesi var, gebelik cok kolay sanardim onceleri, turk filmlerinde, bir gecede hamile kalan bayalarla buyuduk :) ama gercegi buyudukten sonra ogrendik:)

[

Son düzenleme:
Daliacigim , canim sen ne durumdasin? kacinci gunundesin? doktora takibe gidiyormusun? ignelere basladinmi? ignelere yumurtlama zamani mi yapiyorsun?

canim buarada dun bir doktora mail attim, cevap bekliyorum. Okudugum ve arastirdigima gore iyi bir doktora benZIYOr. TUp bebek merkezinde calisiyormus, Orda tum testler yapiliyormus, doktorun ismini yazayimda bir de siz bakin? Dr. Dilek arslan.

canim ben dusundumde, simdi adetlerim duzenli diil ya, ben burdaki doktora soleyim, bana adet duzenliyice versin, burda adetlerim duzene girerse(,2 ayda) turkiyede birazdaha kolaylamis oluruz, cunki turkiyedeki doktor adeet duzenliyici verip basindan savmasi istemiyorum. gerekirse asilama olup donerim.
Kizlar sizce nasil yapayim?

canim iyiyim sagol ignelere basladim hatta bitmek uzere sali gunude bir ignem var sonra bitiyor carsamba kontrolum var eger yumurtam gelismisse catlama ignesi yapilir ve asilama gunum belli olur kaydirigubbakcemile2

monitorde bugun 6.gunum yarin test istiycek eyvahedigeldismile insallah bu ay yumurtam gelisir :Saruboceq::Saruboceq:
bende durumlar simdilik boyle carsamba buyuk gun :lepi:

bence cok iyi dusunmussun tatlim orada doktora git adet duzenleyici versin bu senin isini kolaylastirir
hatta yaptirabiliyorsan gitmeden hormon tahlillerini ve sperm testinide yaptir rahim filmine gerek yoktur herhalde cunku daha once bir hamilelik gecirmissin
dedigin doktorun sitesine goz attim iyi bir yere benziyor bircok kiside tavsiye etmis insallah sanada yardimci olur ve bebisine kavusursun :Saruboceq::Saruboceq:

Daliacigim nasilsin? gunun nasil gecti

Ben iyiym , yumurta catlatmasi icin, bogurtlen koku diye bir bitki varmis, birzz onu arastirdim, kullanmayi dusunuyorum, tabi buralarda bulamam , turkiyeden siparis etmem gerek.
Sen ogrencimisin, calisiyormusun? neler yapiyorsun gunluk
bari biraz sohbet edelim dimi ama:) hep manitor hem manitor, kafayi yemesek iyi:umursamaz:

iyiyim tatlim sagol opuyorumnanaktan sen nasilsin ?
bugun son ignemide yaptim bakalim yarin kontrol var eyvahedigeldismile bugun 8 gunum ama hala birinci seviyedeyim bakalim yarin sabah ne olacak bilmiyorumkismile

bogurtlen kokunu bende duydum tatlim malesef bizim buralardada yok olsa belki bende denerim kafamçokkarıştı zaten denemedigim bir sey kalmadi :1ninca:
insallah sende ise yarar bir ara sen yine kurler yapiyordun ve 3.seviyeyi hep goruyordun hangi kurlerdi onlar canim fisfisfis
ogrenci degilim tatlim iside herhalde yaklasik 3 yil oldu birakali bir ara is baktim sonrada bebek pesine dustugum icin vazgectim
bos zamanlarimda arkadaslarima gidiyorum onlar bana geliyor bol bol alisverise gidiyorum yuzmeye gidiyorum eger asilamam tutmassa spor salonunada basliycam sırnaşık şey bebegin gelecegi yok nasilsa bari fazlaliklardan kurtulayim zemuszemus

angel nerde yaaaa :gitme:bayagi olmus siteye giris yapmiyali :1no2:
birtek ikimiz kaldik şakkıdı

Desteğin için çok saol canım. Valla moral verdin bana. Umarım dediğin gibidir ve kısa bir süre sonra bizde başarırız. Benim en büyük korkum o yapışıklığın tekrar oluşması. Umarım böyle bir şey tekerrür etmez. Bu arada yumurta takibi yaptırmadım hiç sadece yumurtlama oluyo mu diye bir test yaptırdı doktorum ve yumurtlama olduğunu söyledi. Onun haricinde takip için bir test istemedi benden.
Bir şey sorcam size. Bu klomen miydi ilacın adı tam hatırlamıyorum ondan kullanan var mı aranızda? Bu ilacı kullanmayı doktor mu tavsiye ediyor yoksa siz mi istiyor sunuz? Nasıl oluyo yani bana bi anlatırsanız sevinirim...delikafadulden

Sende bayağı bi zorluklar atlatmışsın valla cnm. Allah sanada en yakın zamanda bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.
Sen yurtdışında neredesin? Türkiyede nerede kalıyorsun? İstanbuldaysan benim doktoru tavsiye ederim. Gerçekten hem tüp bebek konusunda hem diğer kadın hastalıları konusunda uzman bir doktor.
İstersen internetten bir araştır. İsmi Prof. Dr. Fatih Durmuşoğlu.
Aslında haklısın herkesin bir hikayesi var, herkes içinde neler yaşadığını en iyi kendi bilir...

Merhaba Nalan, oncelikle klomed kullanna varmi diye sormusun:) tam uzerine bastin, ben suanda kullaniyorum bu 2. ayim. bu klomed yumurtanin catlamasina yardimci oluyor, adetin 3.gunu baslayip 5 gun tablet kullaniyorsun. turkiyede sanirim adetin 5.gunu veriyorlar doktoarlar. Doktorun vermesi sart. doktorun bana verme sebebi,yumurtlama takibi yap demisti, yaptim ve her ay yumurtlama olmadigini ogrendim, doktorda o sebepten bana bu ilaci verdi, turkiyede bu klomed i verince doktor, yumurtlama takibi yapiyorlarmis, ama burda yani amerikada, oyle bir takip yapmiyorlar, 3 ay kullan gel diyorlar. bunun sebebi ise, burda o ilacin cok yaygin kullanir olmasi. Turkiyede cok yaygin olmadigi icin doktor takib yapiyor.
Canim ben izmirde doktor ariyorum, mail yazdim ,,onceden ravdevu almak istedigimi okumusundur sanirim. mail cavap bekliyorum, adetim duzensiz oldugu icin hangi gun ravdevu alacagimi sordum ve durumumu anlattim.

suanda kacinci gundesin? bu manitor sana duzenli yumurtlama oluyormu? kacinci gunde yumurtlama oluyor cevabini veriyor, bence amaliyattan sonra iyilesmisindir, psikolojik olarak kendini rahatlantman gerek, eger adetin duzenli ve her ay 3.seviye goruyorsan mutlaka hamile kalirsin merak etme
Hadi calismaya basla simdiden :)bol sanslar..

daliacigim,,Canim, 8.gunde 2.seviye gormen gerekmiyormu? cunki klomed igne yaptiriyorsun ya ozaman yumurtalar cabuk gelisiyor diye biliyorum, ama bakalim yarin ne olacak ? canim manitorde diger aylarin kacinci gunde 3.seviye gordugunu yazarmisin? bide adetlerin kacgunde bir oluyorsun?

Yumurta catlatmasi icin kur, ben corek otu bal tarcin karisimini yapmistim, ve o ay 3.seviye gordum. bu ay yapamadim, cunki adetin3.gunu basliyorsun, ben tatildeydim, canim ama sen bugunden itibaren yemeye baslayabilirsin. tarcin ingilizcesi cinnamon. karisim hergun sabah bir cay kasigi yiyorsun. bayaga faydasi oluyor. adet gecikimi ise civanpercemi bitkisi. bu ay civanpercemi basladim, ins gecikmez.

Turkiyede arkadasim var tatile gitti, ona mail attim, eger getirrise bogurtlen koku yapicam gelecek ay .

Angel nerde bende bilmiyorum, o manitoru birakti, heralde sIKILdi, yada cubuk bulamadi. belki bizi okuyordur, eger okursa diye ona bir mesaj yaziyorum, ' ANGEL ARTIK DON ARAMIZA:)
Burcuda yok, o napti bilmiyorum.

canim yapisiklik tekrarlarmi diye dusuncelere kapilma kalbini ferah tut iyi seyler dusun en onemlisi pozitif ol opuyorumnanaktan biliyorsun bu cok onemli
klomeni ben bir ay kullandim baska kullanmadim bana doktorum 3 aylik vermisti ama ben kortum kafamçokkarıştı kisacasi klomen yumurtlamaya yardimci ve yumurta gelistirici bir ilac kensinlik doktor kontrolunde kullanilmasi gerek cunku bu ilac ayni anda kistleride buyutuyormus eyvahedigeldismile o yuzden takip yapilmasi sart lmaz:ama ilk ayinda bu ilaci kullanipta hamile kalani cok duydum

canim ne biliyim acaba bu ayda ignelere ragmen yumurtlama olmiycakmi mafoldumben ne guzel asilamaya karar vermeden once daha dogrusu ilaclara baslamadan once hic boyle sorunum yoktu hep 3.seviyeyi goruyordum ne zamanki ilaclara basladim hormonlarim bozuldu galiba
ben normalde 14,15,ve en gec 16 gunlerde 3.seviyeyi goruyordum adetlerimde duzenliydi 28.29 en uzunu 30 veya 31 gunde oluyordu hatta bu ay yumurtlama olmadigi halde 30 gunde geldi akannehir bakalim sabah ne olacak :Saruboceq:insallah gelisir benim inatci yumurtalarim lmaz:

bal tarcin corekotunu bende yapmistim bir ara yine baslasam iyi olucak galiba baksana benim yumurtalar nazlanmaya basladi kafamçokkarıştı
ben temmuzda gidicem turkiyeye ozamana kadar gelmesse benim nazli bebek bende alirim herhalde birde onu deniyeyim boshayallersmile

evet yaaaa angel artik geri gelsin bir giden birdaha gelmiyor kaydirigubbakcemile3
burcu baska topikte yaziyor arada bakiyorum ama bizi unuttu sanirim fisfisfis
senin kacinci gunun tatlim kacinci seviyedesin?

Canim senin 3.seviye her ay gorduysen, ilaclarin etkisi heralde , normalde duzenliymis, hormonlardan kaynakliyor.
mErak etme daha vaktin varmis, 16,gune kadar bekle,ben inaniyorum 3.seviye goreceksin.:Saruboceq:

ben 17 gun 2.seviye gordum, buugun 24.gunum, hala test istiyor, 20 ye tamamlayacak ya test cubuklarini..bosuna harciyor anlayacagin. ,bu ayda 3.seviye gormedim..

benim doktorda 2-3 hafta yokmus, hamileydi zaten dogum izni mi aldi ne, ulasamiyoruz, sinir oldum, hemsire doktora ulasirsam ararim siizi dedi ama aramadi. artik ariyinca baska bir doktor secicez mecburen.

prensescim bugun 9.gunum ve 2.seviyeyi gordum ogleden sonra doktor kontrolum var bakalim doktor ne diycek bilmiyorumkismile

canim bu senin 2 ayinmi ?eger oyleyse 3 ayinda ikiser tane al ilacini cunku belli ki az geliyor (tabi ilk once doktoruna sor)
bu arada senin doktor turkmu ?

oo 2.seviye gorduysen yarinda 3.seviye gorursun, buyuk bir ihtimal doktorun yumurtlarin gelismis calismaya basla diyecektir boshayallersmile tebrik ederim canim..

Benim doktorum amerikali , turk degil, ve burda ilaclari, sayili aliyorsun, doktor bir ayda 5 tane deyince, ezcaci sana , 5 adet tablet veriyor. ve 2.ayda gene ezcaneye gidip yine 5 tane aliyorsun. yani bir kutu vermiyorlar turkiyedeki gibi. oyuzden doktor telefonda kullan diyemez, receteye tekrar yazmasi gerekir. sorunda bu zaten doktora ulasamiyoruz. morelim bozuluyor yavas yavas..

adetim duzene girmesse, turkiye gitsemde ne degisek bilmiyorum:umursamaz:, zaten mail cevapta gelmedi turkiyedeki doktordan, cokmu yogun nedir. , hersey ustuste geliyor.. Zaten 3.seviye goremedigim icin canim cok SIKKin , ama gel gorki kimseye anlatamiyorsun derdini. esin bir nebze seni anliyor, ama benim aklimdan hic cikmiyor, surekli aklimda hamilelik. Aklimdan cikmasi icin, biseylerle ugrasmam lazim, esime gore kitap oku, hobi bul kendine alisverise git gez, ama oyle olmuyor, calismam lazim yada okul, ozaman kafam dagilir. Calisma konusundada esim istemiyor.
Yani anlayacagin, bir dokunsalar agliyacagim , o durumdayimmafoldumben

prensescim doktordan geldim tatlim iki tane yumurtam gelismekteymis cuma tekrardan cagirdi tabi ignelere devam edicem eger istenilen boyuta gelirse cuma catlama ignesini olucam cumarteside asilama bilmiyorumkismile tabi ozamana kadar benim catlak yumurtalar kendiliginden catlamassa yada gelisimi durmassa eyvahedigeldismile insallah hersey yolunda gider:Saruboceq::Saruboceq:

Aynen tatlim benim canimda inanilmaz sikkin kimseyle paylasamiyorum paylassamda zaten beni kimse anlamiyor
esim destek oluyor kafana takma diyor ama elimde degil beceremiyorum mafoldumben bir diyorumki bosver hayatin tadini cikar kafan ne guzel rahat sonrada bir bebek bir hamile gorsem icim gidiyor :gitme:
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin ne diyelim :Saruboceq:

canim bir de su trdeki doktoru telefonla falan arasan konussan daha iyi degilmi ?

AA ne guzel, demek 2.seviye ve yumurtanin gelisimi manitor acisindan dogrulandi:) rabbim senin icin hayirlisini versin ins. Canim 3.seviye gordugun gun, meryem suresini oku.

ozaman benim 17 gun boyunca 2,seviyedeydi, ve bugun 1.seviyeye dustu . yani catlama olmadi ??

benim anladigim sanirim benim yumurtlarim gelisiyor, cunki 2.seviye goruyorum , ama catlamiyor.

Eslerimizde destek olmasa, Allahtan basimizda onlar var..

dalia buarada hcgl_ emilyanin sayfasina girdim, sanirim hamileligi biraz sorunlu geciyormus, kanamam oluyor demis en son, ona mesaj yazdim ama hala bakmadi sanrim. Dua edilim onun icin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…