- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
Ay çok mu uzun yazdım ne???:bbo: Bir dokun bin ah işit buna deniyor herhalde 5 seneyi anca bu kadar özetleye bildim canım kusura bakma....
Sen kaç yıllık evlisin cnm? Ne zamandır bebiş istiyorsunuz? Herhangi bir rahatsızlık durumu var mı? Bak bende bir sürü soru sordum şimdi....:bbo:
Canim okurken tuylerim urperdi..Ya film gibi gercekten, ozaman ben ozetle anladigim sey, kesinlikle iyi bir uzmana gitmek gerekiyormus.. cok gecmis olsun canim. Ins en kisa zaman da hamile kalirsin, o doktorlarida Allaha havale et, okadar oyalamislar seni ...cok uzuldum yaa:gitme:
Canim bizde ilk 1 yil korunduk, korunmayi biraktiktan 2.ayimda hamile kaldim. cok surmedi dusuk yaptim. O donemde soguk alginligim vardi, bide idrarda enfeksiyon cikmisti,,(dusugun en buyuk sebeplerinden), ayrica o donemde ben gebe olacagimi dusunmedigim icin evde agri kesici falan kullaniyordum, sonra atesim cikinca doktora gittik, doktor hamilesin dedi:) cok supriz oldu bizim icin..ama cok surmedi.. dusukten sonra 1 yil korunduk. simdi yine istiyoruz fakat nerdeyse 1.5 yildan beri hamile kalamiyorum. yani 3,5 yildir evliyim. Daha onceleri adetlerim duzenliydi, dusukten sonra duzensiz olmaya basladi, doktora soyluyorum doktor normal diyor , duzensiz degil diyor, ovulasyon testi kullan diyor(yani yumurtlama testleri) arastirirken bu manitore rastladim, ve hic dusunmeden almaya karar verdik, ilk ayimda 3,seviye gordum. daha sonralari bazi aylar sadece2.seviye gordum, ve her ay yumurtlama olmadiginin kanisina vardim, doktora soyledim doktor klomed verdi. simdi onu kullaniyorum, dusukten sonra doktor gebelik icin muayene gittim, hersey normal oldugu soyledi, yurtdisindaki ki doktorlar agirdan aliyorlar biraz, turkiye doktora gittim oda normal dedi, simdi rabbim ne zmaan verirse ozaman verir umudiyle dua ediyoruz.. bakalim, mart ayinda turkiyeye gelicem kisa bir surede, doktor arastiriyorum. dedigin gibi en iyisi iyi bir doktor...
Oyle iste Nalan , herkezin bir hikayesi var, gebelik cok kolay sanardim onceleri, turk filmlerinde, bir gecede hamile kalan bayalarla buyuduk :) ama gercegi buyudukten sonra ogrendik:)
[
Son düzenleme: