Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

aramiza hosgeldin tatlim hayirli olsun insallah en kisa zamanda melegine kavusursun :Saruboceq:
benim kullanma klavuzuda ingilizce ama diger arkadaslarinkini bilemiyorum :sm_confused:
takildigin birseyler olursa seve seve yardimci oluruz

nevroskynin bebegi olmusmu ayyy ne guzel Allah anali babali buyutsun uzun omurler versin insallah zaman ne cabuk geciyor darisi basimiza insallah

prensescim sen gunde kac tane klomed kullaniyorsun ? belkide dozunu arttirmak gerek demekki yeterli gelmiyor
canim tatilini adetine yakin ayarla oraya gittiginde adet olki doktor adetinin 3 gunu kontrolunu yapip ona gore bir tedavi sekli uygulasin
sen doktora ben asilama yaptirmak istiyorum dersin ozelde yaptiracagin icin bir sorun cikmaz ama gitmeden once doktoru ayarla birde adetinin yeni baslamis olmasi onemli bakarsin bebisinle birlikte donersin tatilden yerimseniben insallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:

Canim , hayirli ugurlu olsun yeni manitorun, ins en kisa zamanda hamile kalirsin. Benimkide ingilizce kilavuzu. sen hangi sehirdesin? belki sehrini yazarsan, eski kullanan arkadaslar temin edebilir. Birde turkce site var, ordada acikca anlatiyor.
adetin 1.gunu manitore basliyorsun. Baslangicta zor gibi gorunuyor ama , kolay aslinda. Anlamadiign kafana takilan bir sorun varsa istedigin zman sorabilirsin.

aramiza hosgeldin tatlim hayirli olsun insallah en kisa zamanda melegine kavusursun :Saruboceq:
benim kullanma klavuzuda ingilizce ama diger arkadaslarinkini bilemiyorum :sm_confused:
takildigin birseyler olursa seve seve yardimci oluruz

Teşekkür ederim cnm. Umarım hepimiz en yakın zamanda meleklerimize kavuşuruz. Aslında anladım gibi ama tam emin olmak için bir de türkçesine bakmak istedim. Çarşamba günü öğlen gibi adet dönemim başladı. Monitörü yarın 11:00 gibi başlatmayı düşünüyorum. Yarın 3. gün mü 4. gün mü ondan emin olamadım. Herhalde anladığım kadarı ile 3. gün olacak. Yanlışım varsa düzeltin lütfen...:bbo:

Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için cnm. Umarım hepimiz en yakın zamanda meleklerimize kavuşuruz. Aslında anladım sayılır, ama yukarıdada yazdığım gibi, tam emin olmak için bir de türkçesine bakmak istedim. Çarşamba günü öğlen gibi adet dönemim başladı. Monitörü yarın 11:00 gibi başlatmayı düşünüyorum. Yarın 3. gün mü 4. gün mü ondan emin olamadım. Herhalde anladığım kadarı ile 3. gün olacak. Yanlışım varsa düzeltin lütfen..
Bu arada türkçe sitesini arattım ama bulamadım:sm_confused:

3.gun oluyor canim 11:00 gec olur gibi sabah kacta kalkiyorsan onu hesapla ona gore ayarla cunku tetstleri sabah ilk idrarinla yapman gerek
tekrar hayirli olsun insallah bu ay hayirli haberlerini aliriz :Saruboceq::Saruboceq:

Canim ben klomed adetin 3.gunu baslayip 1 adet iciyorum, 5 gun boyunca okadr. Zaten doktor dene , eger hamile kalmazsan dozajini yukseltiriz demisti. Ama doktorum bana yeterli gelmiyor, cok yavastan aliyor, daha sperm testi falanda yapmadi, daha sonra diyor, bide odaya girincce, ayakta bekliyor, sanki hemen konus sorularini bitirde cikmam gerekiyor der gibi, ee oyle olunca sende geriliyorsun ve aklindaki sorulari soramiyorsun. benim istedigim doktor , benim sorularimi acik acik cevap verebilcek, beni oyalamadan neyapmam gerektigini soyleyecek, bide guleryuzlu olacak tabi:)

ya sen dun arastir onceden randevu al deyince, biraz arastirdim internetten, bir tane doktor ismi buldum formdan . gidenler cok memnun yani kadinlar kulubu formundan. yanliz tup bebk tip merkezinde calisiyormus doktor, ozel sigorta geciyor. ben bagkurum var. bide cok yogunmus, oncden randevu gerekiyormus falan filan, onun sitesinde ona mail atabiliyorsun. oyle iste.
Bide ,bizim bilet tarihimizde kesin degil . adetimin gunu belli olmadigi icin,doktordan randevu alirken ne demem gerekiyor, benim adetim duzensiz, acaba randevu alip gitsem, doktor adet olunca mi gel der?

Onemli diil nalan, herzaman sorabilirsin, biz en ufak kafamiza takilan sorulari bile burda soruyoruz.
saat 11 de acicam demisin, 11 gec olur, sen saat 9 da ac. 3 saat once ve 3 saat sonra acabiliyorsun . cunki sabah ilk idrarinla test yapman gerekecek( 6.gununde. )

Angel_34 canim nerelerdesin? artik manitore baslasan diyorumzemuszemus sensiz olmuyor opuyorumnanaktan

dun doktorlari arastirirken , tup bebek merkezlerin nekadar gelistigini dinledim. artik teknoloji ilerledigi icin, hamile kalma sansin daha yuksek oluyor.

sen birkeredaha denesen diye dusunuyorum. Biliyorsun bende turkiyeye gelicem ins. simdi doktor arastiriyorum. umidimizi hicbir zaman kaybetmeyelim canim.

3.gun oluyor canim 11:00 gec olur gibi sabah kacta kalkiyorsan onu hesapla ona gore ayarla cunku tetstleri sabah ilk idrarinla yapman gerek
tekrar hayirli olsun insallah bu ay hayirli haberlerini aliriz :Saruboceq::Saruboceq:

Monitörü bu sabah 3. gün olarak başlattım.:dance:
Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim kızlar. Umarım hayırlısı olur...:Saruboceq:

Bu arada test çubuklarını kullanacağım zaman tekrar yardımınıza başvura bilirim haberiniz olsun. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum...:bbo:

Monitörü bu sabah 3. gün olarak başlattım.:dance:
Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim kızlar. Umarım hayırlısı olur...:Saruboceq:

Hadi bakalim ALlh yardimcin olsun.. Test cubugunu 6.gunde basliyorsun. zaten manitor test cubugu resmi gosterecek, ve sende test cubugunu idrarinda 3 sn, yada bir kapta 15.sn bekleteceksin. sonra kapagi kapatip manitore yerlestireceksin, 5 dk bekledikten sonra cikaracaksin test cubugunu, sonra sana seviyeni gosterek, 1 seviye bisey yok, 2 seviye gelirse calismalara basliyorsun, ve 3.seviyede yumurtan catladi demek, ve ogunlerde calismalara yogunluk vericeksin, zaten 3 .seviye 2 gun ustuste goruyorsun, ve hamilelik sansin en yuksek oldugu zamanlari bu manitor gosteriyor.

nalan sen kac yillki evlisin? bu manitoru alma kararinda ne etkili oldu? yani bir yerdenmi duydun internettenmi arastirdin? cokmu soru sordumzemuszemus

canim yaa yurt disinda doktorlar neden boyle hic anlamiyorum gercekten :umursamaz: bende bir doktora gittim burada bana takipsiz 3 kutu klomed verdi sadece bir ay kullandim digerlerini kullanmadim ama ben sabah aksam yani gunde iki hap kullaniyordum ve bir kactaneden fazla yumurtam olusmustu sancidan calisamadikta akannehir en onemli zamanlarda digerlerinide korktum icmedim kaydirigubbakcemile3
ama senin adetlerin uzun yumurtan gec olusuyor o yuzden sana nasil gunde bir tane vermis kafamçokkarıştı
prensescim doktora karar verince bence simdiden bir ara konus durumunu anlat o seni mutlaka yonlendirecektir vakit kaybetmek ismededigini soyle bakarsin asilamani olur oyle donersin evine zemuszemus

Yok cnm niye çok soru sormuş olasın. Ayrıca bu forumlar soru sorup cevap almamız için değil mi? alkisalkisalkis
Ben 5 senelik evliyim canım. İlk 2 sene kendimiz çocuk istemedik ve doğum kontrol hapı yöntemiyle korunduk. 2 sene sonra çocuk sahibi olmaya karar verdik hapı bıraktım ve 2 ay sonra ilk denemede hemen hamile kaldım ama maalesef 10. haftamda meleğimin kalbi durdu ve düşük yaptım.

Kürtaj yaptılar ve bütün kontrollerim yapılıp her şeyin normal olduğu sölendi. Yaklaşık 8 ay sonra tekrar denemeye karar verdik ama olmadı.
Başka bir Kadın doğum uzmanına gittik, kontroller yapıldı ve her şey normal çıktı. 1 sene daha deneyin dediler. Denedik yine olmadı.
Başka bir uzmana daha gittik yine her şey yolunda denemeye devam dedi ve bizi yolladı.
Denedik yine olmadı sonunda gerçek bir uzmana başvurmaya karar verdik.
Marmara Üniversitesi ana bilim dalı başkanı Fatih Durmuşoğluna gittik ve şok edici haberi orada aldık.:çok üzgünüm:
.

Meğer kürtajdan sonra rahimin bütün içi iltahaplanmış ve iltahap zamanında tedavi edilmediği için sertleşip rahimin içini tamamen kapatan bir kitle haline dönüşmüş. Meğer biz senelerdir boşa çalışmışız.
Emin olmak için doktorum rahim filmi istedi ve o yanlış tespitte bulunan doktorların çalıştığı hastanede rahim filmini çektirdim. Filmi yanlış çekmeleri bir yana raporuda uydurma yazmışlar. Rapora göre rahim ve kanallar tamamen temiz ve açık.

Ertesi ay film hocamın çalıştığı hastanede tekrarlandı ve kitle kabak gibi ortaya çıktı. O kadar tıkanmıştı ki rahim filmi çekilirken rahimden enjekte ettikleri sıvı tamamen dışarı akıyordu.
Neyse hemen ameliyat kararı çıktı ve ameliyat oldum. Rahimin içi tamamen temizlendi. Kasım ayında ameliyat oldum. Şimdi her şey yolunda ama çok zaman kaybettik. Yaşımızda 35 oldu bu arada. Onun için eşimle internette araştırma yaptık.

Yabancı sitelerdende araştırdık ve bu monitörün şu anda piyasada bulunan bütün cihazlardan daha güvenilir olduğunu tespit ettik ve hemen satın aldık. Piyasada bunu bulmak çok zor. Geçen aydan beri arıyoruz. Tesadüf son bir tane kalmış olan bir internet sitesinden bulduk. Evet biraz pahalı ama hiç olmazsa bir yardımcı olacak bize çünkü kaybedecek vaktimiz yok artık.
Umarım işe yarar...a.s

Ay çok mu uzun yazdım ne???:bbo: Bir dokun bin ah işit buna deniyor herhalde 5 seneyi anca bu kadar özetleye bildim canım kusura bakma....
Sen kaç yıllık evlisin cnm? Ne zamandır bebiş istiyorsunuz? Herhangi bir rahatsızlık durumu var mı? Bak bende bir sürü soru sordum şimdi....:bbo:

canim bebegini kaybetmene cok uzuldum :çok üzgünüm: ama en azindan hamile kalabiliyorsun buda onemli birsey ameliyatinin ustunden cok gecmemis once Rabbimin izniyle sonrada monitorun sayesinde eminim cok yakin bir zamanda tekrardan melegine kavusacaksin insallah :Saruboceq::Saruboceq:
daha once hic yumurta takibi yaptirdinmi bilmiyorum ama ev ortaminda yumurta takibi gibi birseybu monitor birebir test edilmistiryerimseniben
bu monitoru kullanip ilk aylarda hamile kalan cok arkadasimiz oldu cogu bebeklerini kucaklarina aldi veya alicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…